Hamile kalmayı bekleyenler

Valla yine Allah bilir de pozitif çıkar gibi geldi))) haber ver bizee)) ay ağır kaldırma tatlım; )) kasıklardaki ağrı da gebelik belirtilerinden.. büyük ihtimal gebe gibisiin)insallah öyledir; )))[/QUOTE]

valla ben hep şüphelerdeyim herkes beni gebe olarak dşünüyor zaten tabi haftaya perşembe yaptırcam testi adet olmazsam sizlerde ne var ne yok ?

cok üzüldüm fazla olmasina insallah bidaki ay olur canim benim bat normalde bugün ama olmadim iki gün önceki testim biraz silik cikti bugünkü testim biraz daha belirgin cikti kann testi yaptirdim ama doktorum Cuma gene yapalim dedi dgerlerim düsük cikti galiba Cuma belli olcak nasibse rabbim isteyen herkese versin insallah ben cörek otu yagi iciordum her aksam insallh faydasi olmustur derim seninde bidaki ay insallh güzel haberlerini okurum

slm canim kahve rengi adet belirtisi olabilir bebek yerlesiminde acik renk bi kann gelio ve az gelio tabi herkes bir degil

aynen canım yaa..
biz bu ay aşılama yaptırmaya karar verdik. yarın doktora gidiyorum dua edin banaa..

canım bu konuyla ilgili doktora gitmelisin belki bebek tutunamıyodur o yüzden adetle gidiyodur..tutunması için ilaç verebilir..

canımmm... sağolll...
yarın doktora gideceğim bakalım ne diyecek?..
aşılama yaptırmayı düşünüyoruz bu ay..
haa birde eşimin spermiogramını yaptırdık sayısı 52milyon çıktı hareketi de biraz zayıfmış ama laboratuvar dotoru aşılama da tutma ihtimali yüksek dedi. hatta kendiliğinden de olabilir bu durumda dedi

Kızlaaarrr slm :))
Yaaa benimmm belim ve kasıklarım çok ağrıoo ama Pazartesiden beri iş için yurtdışındaım ve çok soğuk oyüzden olduğunu düşünüorum üşüttümmm sanırımmm (
Az önce tualete girdim kaç gündür akıntımda var üşüttüğüm için olabilir dimi??bide günlük ped kullanırım herzmn az önce kahverengi akıntı gördüm pedimde sizce üşütmekten gelirmi o yoksa reglmi oluorumm ( bat cumaaa (

üşütmekten gelebilir canım o akıntı bende de oldu bol bol soğanlı salata yedim geçti..

kızlarrrr günaydınn :) nasılsınız bat ları yakın olanlar ne durumdasınız benımde bat bugün , hiç belirti yok test yaptım bişeyde yok :) ama normalde lekelenme olurdu o da yok anlamadım gitti, varmı fikri olan , akışına bıraktım beklıyorum bakalımm...

slm kızlar günaydın
hamile kalmayı istekle bekleyenlerdenim bende.11 ay oldu deniyoruz ama olmuyo doktora gittik hormon teslerinde anormal bişey yok gayet normal çıktı. eşimde de tüm değerler normal çıktı...anlamıyorum nerde bi sorun varki bir türlü olmuyo. daha ne kadar beklemeliyim bilmiyorum çok üzgünüm

Herseyin bi zamani var aslinda Allah en dogru zamani yazmistir keske boyle dusunup daha rahat olabilsek ama son bir hafta kala yeniden delleniyo insan:)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

aynı durumdayız cxanım 10 ay oldu bizimde sorun yok ama olmuyorrrr(( beklediğimde olacağını bilseme ama nerdeee ya hiç olmazsa diye kendimi yeyip bitiriyorum. biz yumurta takibi yaptırıyoruz canım 6 ay sürecek2. ayımız. eğer olmazsa 6. ayın sonunda aşılama denicez. bence olmıcak o zamana kadar vakit geçiyor zaten hamile kalsak bile bebek 9 ay sorna geelcek nerdeyse 1 yıl sonra((( ki biz daha hamile bile kalamıyoruz

katılıyorum sana beklemek yıpratıcı bi süreç. eminimki en büyük sorunumuz stres ama düşünmeden yapamıyorum.neden olmuyo diye devamlı aklımda.peki sizde yumurta takibini sen mi istedin yoksa doktor mu tavsiye etti???

Allah bir an once hayirlisiyla bebegine kavustursun canim..umutsuz olma umit et hep takiple hamile kalan cok kisi var..hic kür denedinizmi...

Forumda arkadaslar yapiyor ya incir sogan kuru gibi.o yuzden sordum.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

merhaba arkadaşlar ben daha önce yazmıştım rahim filmi çekincem sonuçtan çok korkuyorum diye.27 şubatta çektirdim eşimin sonuçları ile birlikte bütün testler yapıldı ve Allahıma çok şükür hiçbir sorun çıkmadı.buna rağmen dr aşılama yapıcaz dedi ama ben rahim filminden sonraki aylar ihtimal yükseliyormuş diye 2-3 ay yaptırmamaya karar verdim.doğrumu yaptım bilmiyorum.filmen sonraki yumurtlama günlerimi takip ettim ama sadece bir kez yakınlaşmamız oldu bazı sebeplerden dolayı 29-30 günde bir adet oluyorum ve 17.günde beraber olduk şansım varmı sizce adetime 1 hafta kaldı hiçbir belirti yok napacağım bilmiyorum yardım edin nolur .biraz uzun oldu ama okuyup cvp verenlere şimdiden tşk ederim :127::127:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…