Tatlım doktorun seni ilk çağırdığı zaman rahmini ve yumurtalıklarını kontrol etmiş. Kistlerin var mı diye bakmış. Ikinci çağırdığı gün yumurtlama günüdür genelde 14.gundur. yumurtalarının bulunduğu keseyi ölçmüş yeterince büyümüş mu diye. Yeterince büyüyünce kese çatlar ve yumurtanı rahme bırakır eğer orada spermlerle karşılaşırsa döllenir. Folbiol gebeliği kolaylaştırır ve olabilecek anormallikleri önler. Gebelikten 3 ay once kullanilmaya başlanır. Progesteron tahlili de 20 gün civarı yapılır. Bu hormon yumurtanın rahme tutulmasını sağlar. Test sonucun güzel çıkmış. Yani yumurtlamışsın. Herşeyincok düzgün çalışıyor bence. Kolayca hamile kalırsın. Özetle doktor yumurtlama durumunu ve her şeyini kontrol etmiş ve sen alnının akıyla çıkmışsın. Kolay hamile kalırsın. Folik asiti almaya devam et canım
Haftaya da hamile misin diye bakacak. Buyuk ihtimal gibi:))) hadi hayırlısı :)
ayy inşallah.. hayırlısın ile.kasıgım çok agrıyor sol taraftaki 14.gün yumurtlamadan kaynaklandıgını söylemişti.22.gün devam ediyor.eğiliğp kalkarkan agır kaldırınca falan sence bu ay beta testim pozitif çıkarmı ?:26:
Yaaaa :))) Valla bir yanım kan testi neyse de idrar testi yap demiyor değil:))) ama kırmızılarım o kadar fazla ki yerleşme gibi değil. Hayırlısı tatlım. Iyi dileklerin için çok teşekkürler. Sende durumlar nasıl canım? Bat cuma demiştin:) :) aslında test yapsan mı yarın. Ay çok heyecanlandım. Evde varsa yarın sabah yapsana:)))))
slm kızlar ben bundan bir ay önce 25 günde adet oldum.....geçen ayda 12 şubat adet oldum lakin dünden beri kahve reni akıntım var ama hala kan gemedi neden olabilir sizce hamilelik belirtisi de olabilirmi sizce fikriniz söyleyin..:18::18::18::18:
Ay kıyamamm batdaşım ve kader arkadaşımmm, fatmammmmm... Ay kimyasalın tek adresi olduk, Ya valla acıların çocuğu olduk yaaaaa:))) 5 nisan seninkiyse, bakayım benim ne zaman:44::44:Hımmm..
Aboooo en az 14 Nisan ya... Tüh be fatma'mmmm ama kader ayıramaz bizi
canım bu konuyla ilgili doktora gitmelisin belki bebek tutunamıyodur o yüzden adetle gidiyodur..tutunması için ilaç verebilir..
Günaydınnn canımmm nasılsınnmt
Kızlaaarrr slm :))
Yaaa benimmm belim ve kasıklarım çok ağrıoo ama Pazartesiden beri iş için yurtdışındaım ve çok soğuk oyüzden olduğunu düşünüorum üşüttümmm sanırımmm(
Az önce tualete girdim kaç gündür akıntımda var üşüttüğüm için olabilir dimi??bide günlük ped kullanırım herzmn az önce kahverengi akıntı gördüm pedimde sizce üşütmekten gelirmi o yoksa reglmi oluorumm( bat cumaaa (
slm kızlar günaydın
hamile kalmayı istekle bekleyenlerdenim bende.11 ay oldu deniyoruz ama olmuyodoktora gittik hormon teslerinde anormal bişey yok gayet normal çıktı. eşimde de tüm değerler normal çıktı...anlamıyorum nerde bi sorun varki bir türlü olmuyo. daha ne kadar beklemeliyim bilmiyorum çok üzgünüm
aynı durumdayız cxanım 10 ay oldu bizimde sorun yok ama olmuyorrrr(( beklediğimde olacağını bilseme ama nerdeee ya hiç olmazsa diye kendimi yeyip bitiriyorum. biz yumurta takibi yaptırıyoruz canım 6 ay sürecek2. ayımız. eğer olmazsa 6. ayın sonunda aşılama denicez. bence olmıcak o zamana kadar vakit geçiyor zaten hamile kalsak bile bebek 9 ay sorna geelcek nerdeyse 1 yıl sonra ((( ki biz daha hamile bile kalamıyoruz
aynı durumdayız cxanım 10 ay oldu bizimde sorun yok ama olmuyorrrr(( beklediğimde olacağını bilseme ama nerdeee ya hiç olmazsa diye kendimi yeyip bitiriyorum. biz yumurta takibi yaptırıyoruz canım 6 ay sürecek2. ayımız. eğer olmazsa 6. ayın sonunda aşılama denicez. bence olmıcak o zamana kadar vakit geçiyor zaten hamile kalsak bile bebek 9 ay sorna geelcek nerdeyse 1 yıl sonra ((( ki biz daha hamile bile kalamıyoruz
Allah bir an once hayirlisiyla bebegine kavustursun canim..umutsuz olma umit et hep takiple hamile kalan cok kisi var..hic kür denedinizmi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?