Hamile kalmayı bekleyenler

Canım güzel haber vereyim:) regl 4 gün gecti 2 gün önce evde test yaptım pozitif çıktı zaten hissediyordum herseyi. Bugün de kan testi yaptım 1380 çıktı:) perşembe günü doktora gidicez inşallah hersey güzel ilerler 😊

slm canim umutsuzluga kapilma ben iki senedir ugrasiyorum ama olmadi bütün degerler güzel esiminde benimde kanallarimda acik ondada sorun yok adet düzenimde ii hatta üc defa asilama yaptirdim tutmadi yiprandim artik yeter dedim calismaya basladim iki hafta sonra hamile oldugumu ögrendim üc ay yasadi ve kürtajla son buldu yikim üstüne yikim ama umutsuzluga hic kapilmadim esim saolsun cok destek Verdi ve yedi ay oldu kürtaj olali 4 gün önce test yaptim cizgim silik cikti kann testi yaptirdim doktorum bidaha istedi dün gene kendim test yaptim cizgim biraz daha belirdi yarin insallh belli olacak bekliorum doktorum cagirdi yine kann testi yapacak ve kontrol edecek insallh o keseyi görürüm yani demek istedigim kafana takmamya Calis biseylerle mesgul ol umutsuzlanma insallah en kisa zamnda haberlerini alirsin

bende rahim filminden sonra düsünmemistim dk sansimin cok yüksek oldugunu söyledi yaptirdim benimki tutmadi canim aslinda yumurtlama döneminde olduysa iliskin tutabilir benim27 ve 28 yumurtladim ama 26 iliskiye girmistim ondan sonra girmedim bekliorum cumayi adetim de gecti bakalim yumurtlama testinin bana faydasi oldu insallah güzel haber alirsin hayirlisiyla Zamani akisina birak gelecek bebislerimiz naz yapiolar bize

:)))) İnşallaaaahh inşallaaaahhh:))) Sen olmazsa haftaya çarşamba falan yap idrar testiniiii:)))) Haber ver bize de:)))
Bizler hep birlikte emin adımlarla ilerliyoruz işte:))))

Yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Ayyyyyyy hayırlı olsunn canııımmm:)))) O kadar çok sevindim kiiii...Sağlıkla kucağına al inşallaaaahhhhhh Doktordan sonra haber ver bizeeeee:)

slm kızlarrrrrr ağrılarımm devam ediyor heran regl olcak gıbı ama tam tersı bır akıntı gelıooo o kadrrr sızlerrr nasılsınızz yarın regl olmam gerekıoo umarımm olmamm bana dua edınn yenı hamişlerrrrrrr tebrıklerr darısı bızlereee basarans naptın bebğimm ne durumdasınnnn

canımmmmm tebrıklerrrrr hayırlısıyala kucağına all inş hemen soruyu yapıştırıyımmmm belırtılerın nelerdıııı

Yaaaaaaaaaaaaaaaaa ay kıyamam sana hamilesiiinn kııızzzzzzzz :))))))))) Hayırlı olur inşallaaaahhhh:)))) Sorun yoktur tatlım,biraz tedbirci bir doktorun var sanırımm:))) Yarın mutlu haberleri al da hemen bize söyleeeeeee

Canım ya hissediyorum yarın güzel haberlerini alacağız ya. Bak mutlaka yarın sabah test yapıyorsun yoksam öleceğim meraktan:))) Kuşuuumm yaaaa gelsin bebişinn artıııkkkk:)))) Güzelim beniimm:)) Ben ne yapayım canım ya, güzel haberlerinizi alıp çoook seviniyoruummm:)) Bir de seninkini alabilseydikkk ya ama inşallah yarın alacağııızzzzz:)))) Hala maç dışıyım bakalım, kimyasaldan dolayı galiba kanamam biraz fazla ama olsun.. Hayırlısı bebişim be:))))))))))))

inşallah canım ama akışına bırakmak o kadar zorki aklımdan çıkarmaya çalışıyorum tam unuttum derken ama 5 dk sonra kendimi belirti ararken buluyorum inan bir gün unutsam kendime nazar boncuğu takcam benim bebiş baya bi nazlı olacak heralde 4 senedir gelmedi dün eşime dedimki inşallah bebeğimiz olursa doğduğu gün bi tokat atcam niye bu kadar beklettin bizi diye..şaka tabiki bi gelsinde kıyarmıyım ben ona hatta şimdiden isim bile buldum erkek olursa yiğit emir kız olurda ırmak ada olcak(tabi fikrimi değiştirmezsem:) )

aynennn öylee benımde geçen ay öyle kanamam çoktu bırde ağrıdan öldummmm canımm bende nasılım bılıyormusun baş dönmesı değilde elim ayağım bırden boşalıyo gıbı hıssızleşiyo gıbı ama yanı dengelı değilimmm bugunn baş dönmesı gıbı değil bir ann böylee dengemı kaybedıorumm ama hamiş değilsem de bır dahakı aya bırlıkte beklerızz kuzummm seve seve sana yoldaşlık ederımmm ve çok keskın ağrılarımm var hiçde konduramıyrum hamişliği okadar hüsrandan sonra dedım ya olmadı bırdakı aya senle beklerımmmm

Biz bakarız fakat yalnızca onun istediği kadar görürüz bizler duyduğumuzu sanırız ama yıne yalnızca onun duyurduğu kadarını duyarız...ve O bizden bekler ki isteyelimm ve bizlerr o kadar güzel isteriz kii ondan o şüpesiz daha çok isteyelim die bekler... OL dediğinde Kainatını yaratan rabbım yalnız senden dıler yalnız senden ısterızz bıze gönlumuzun muradını hayırlısıyla ver... şüpesiz senden başka isyeyecek medet umacak kımsemız yokturr...

canim listeyi güncelermisin?

Ne kadar güzel yazmışsın canım yaa..Aminnnnn.... Allah senin de gönlünün muradını versin. Büyük ihtimal hamişsin de, Allah hayırlısını versin, değilsen de bekleriz bebişim birlikte, destek oluruz birbirimizeeee:))))) Sakın ama hüsran yooookkk:)))) Olacak çook az kaldı sadece azıcık sabır dahaaaaaa:))) Sonra bir bakmışsın miniğin kollarındaaaa:)))) Allah sağlıkla nasip etsin inşallaahhh:)))

Sweetgirlcüğümm sen nasılsıın kuşum?

Kuzucummmm sanırımmm kötüyümmm :)) kötüyümm ama gülüorum hala ne deliyimm :)) tatlım dün kahverengi leke geldi bgnde biraz geldi ağrımda var..günümüde yanlış hesaplamışım bgnmüş bat :)) gelmeye hazırlanıo sanırımm :))
Yarın türkiyeye dönüorum cmrtesi doktora gidicem ve yumurta takibi yaptırcam sanırımm klomen vercekk (
Sen naptınn tatlımmm??

aynen öylee aslındaa çok emın olmadığında yıkılmıyosunn herşey olabılır dedığım aylarda daha güçlüydümm bu ay hiç sallamadımm ama bılmıorumm ben hamılemıyım değilmiyim bılmıyorumm içinde ır hıs varmı dersende bız beklediğimiz için heran var reglken bılee acaba dıoruz rabıım bızlere en güzelıyle en hayırlısıyla nasıp etsınn napalımmm reglı olursamda üzülmem ben heray testlerle kandı ıdrardı kendım mahvettım düşün regldenönce kan verıyodum ya geç döllemeyse dıe reglden sonra verıodumm eşimm yasakladı bu ay kaset test bıle almadım yanı alsam şu dk bıle alırımm ama beklıycemm azcık heycan var tabııı

canım benim o kadar güzel dua etmişsinki inşallah O büyük ALLAH ım PEYGAMBER EFENDİMİZsallallahüaleyhivesellem) hürmetine, duası kabul olanlar hürmetine, bütün alim zabit uleme şuheda hürmetine dualarımızı kabul eder ve hayırlı sağlıklı imanlı evlatlar nasip eder inşallah

inş canımmm hepimizeeeeeee hepımızın dileğiii bu hayırlı sağlıklı bır evlattt nasıp etsınnnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…