Ne demek test acı verıo kızacam ama ılerde daha buyuk acı cekmenden ıyıdır hemen ıplerini bırakmaa amaa aaa kızcam şimdii.. Sen hamıle oluncada ufacık bısey olsa umutsuzluga kapılıp uzceksın yegenımıı aaa
Kesınlıkle mukemmel bn devamlı dınlıyorumm tam bıZlık
aynen canım yaa..
biz bu ay aşılama yaptırmaya karar verdik. yarın doktora gidiyorum dua edin banaa..
slm kızlar günaydın
hamile kalmayı istekle bekleyenlerdenim bende.11 ay oldu deniyoruz ama olmuyodoktora gittik hormon teslerinde anormal bişey yok gayet normal çıktı. eşimde de tüm değerler normal çıktı...anlamıyorum nerde bi sorun varki bir türlü olmuyo. daha ne kadar beklemeliyim bilmiyorum çok üzgünüm
merhaba arkadaşlar ben daha önce yazmıştım rahim filmi çekincem sonuçtan çok korkuyorum diye.27 şubatta çektirdim eşimin sonuçları ile birlikte bütün testler yapıldı ve Allahıma çok şükür hiçbir sorun çıkmadı.buna rağmen dr aşılama yapıcaz dedi ama ben rahim filminden sonraki aylar ihtimal yükseliyormuş diye 2-3 ay yaptırmamaya karar verdim.doğrumu yaptım bilmiyorum.filmen sonraki yumurtlama günlerimi takip ettim ama sadece bir kez yakınlaşmamız oldu bazı sebeplerden dolayı 29-30 günde bir adet oluyorum ve 17.günde beraber olduk şansım varmı sizce adetime 1 hafta kaldı hiçbir belirti yok napacağım bilmiyorum yardım edin nolur .biraz uzun oldu ama okuyup cvp verenlere şimdiden tşk ederim :127::127:
Canım güzel haber vereyim:) regl 4 gün gecti 2 gün önce evde test yaptım pozitif çıktı zaten hissediyordum herseyi. Bugün de kan testi yaptım 1380 çıktı:) perşembe günü doktora gidicez inşallah hersey güzel ilerler 😊
Canım güzel haber vereyim:) regl 4 gün gecti 2 gün önce evde test yaptım pozitif çıktı zaten hissediyordum herseyi. Bugün de kan testi yaptım 1380 çıktı:) perşembe günü doktora gidicez inşallah hersey güzel ilerler 😊
cok üzüldüm fazla olmasina insallah bidaki ay olur canim benim bat normalde bugün ama olmadim iki gün önceki testim biraz silik cikti bugünkü testim biraz daha belirgin cikti kann testi yaptirdim ama doktorum Cuma gene yapalim dedi dgerlerim düsük cikti galiba Cuma belli olcak nasibse rabbim isteyen herkese versin insallah ben cörek otu yagi iciordum her aksam insallh faydasi olmustur derim seninde bidaki ay insallh güzel haberlerini okurum
slm kızlarrrrrr ağrılarımm devam ediyor heran regl olcak gıbı ama tam tersı bır akıntı gelıooo o kadrrr sızlerrr nasılsınızz yarın regl olmam gerekıoo umarımm olmamm bana dua edınn yenı hamişlerrrrrrr tebrıklerr darısı bızlereee basarans naptın bebğimm ne durumdasınnnn
bende rahim filminden sonra düsünmemistim dk sansimin cok yüksek oldugunu söyledi yaptirdim benimki tutmadi canim aslinda yumurtlama döneminde olduysa iliskin tutabilir benim27 ve 28 yumurtladim ama 26 iliskiye girmistim ondan sonra girmedim bekliorum cumayi adetim de gecti bakalim yumurtlama testinin bana faydasi oldu insallah güzel haber alirsin hayirlisiyla Zamani akisina birak gelecek bebislerimiz naz yapiolar bize
Canım ya hissediyorum yarın güzel haberlerini alacağız ya.Bak mutlaka yarın sabah test yapıyorsun yoksam öleceğim meraktan:))) Kuşuuumm yaaaa gelsin bebişinn artıııkkkk:)))) Güzelim beniimm:)) Ben ne yapayım canım ya, güzel haberlerinizi alıp çoook seviniyoruummm:)) Bir de seninkini alabilseydikkk ya ama inşallah yarın alacağııızzzzz:)))) Hala maç dışıyım bakalım, kimyasaldan dolayı galiba kanamam biraz fazla ama olsun.. Hayırlısı bebişim be:))))))))))))
Uzun ve zorlu bir sürecin içindeyiz...
Bu süreyi birlikte geçirmek ve bildiklerimizi paylaşmak umut verir belki bize.. Yeni sayfamız yeni hamilelere de vesile olur inşallah....
BAT LİSTEMİZZ UĞUR GETİRSİNN HEPİMİZEE
berfin33 5 ŞUBAT HAMİİİİİŞ
asliaydin 6 ŞUBAT HAMİİİİİŞ
kelebek__16 9 ŞUBAT HAMİİİİİŞ
mervesvr 9 ŞUBAT BEKLEMEDE
rahmeyleyarabbi 10 ŞUBAT HAMİİİİİŞ
misscareful86 11 ŞUBAT BEKLEMEDE
vegetable 12 ŞUBAT BEKLEMEDE
alaraisil 12 ŞUBAT BEKLEMEDEperisipessa 12 ŞUBAT BEKLEMEDE
nurkml 15 ŞUBAT BEKLEMEDEoptimist3 16 ŞUBAT BEKLEMEDE
sewda22 17 ŞUBAT BEKLEMEDE
giizz 18 ŞUBAT HAMİİİİİŞ
enguzelhediyem 18 ŞUBAT BEKLEMEDE
jonguil 19 ŞUBAT BEKLEMEDE
cimbom33 19 ŞUBAT BEKLEMEDE
aysaydgn 21 ŞUBAT BEKLEMEDE
minigmanig 22 ŞUBAT BEKLEMEDE
zha12 23 ŞUBAT BEKLEMEDEmertay 26 ŞUBAT BEKLEMEDE
sedeff 27 ŞUBAT BEKLEMEDE
miss_curious 28 ŞUBAT BEKLEMEDE
gamotik89 28 ŞUBAT BEKLEMEDE
esiesi 28 ŞUBAT BEKLEMEDE
seraptunc 28 ŞUBAT BEKLEMEDE
blackcinder 28 ŞUBAT BEKLEMEDE
adzeynep 1 MART BEKLEMEDE
umuttttt 1 MART BEKLEMEDE
bbbmmm 1 MART BEKLEMEDE
filizgoc 2 MART BEKLEMEDE
03062008 4 MART BEKLEMEDE
sabrina84 4 MART BEKLEMEDE
the_reason 5 MART BEKLEMEDE
isyan123 5 MART BEKLEMEDE
serAynn 8 MART BEKLEMEDE
feelcrying 9 MART BEKLEMEDE
nazende88 10 MART BEKLEMEDE
Leman24 10 MART BEKLEMEDE
delinefsim 10 MART BEKLEMEDE
basarans 11 MART BEKLEMEDE
fatma86 11 MART BEKLEMEDE
bebegims 12 MART BEKLEMEDE
zeyy88 12 MART BEKLEMEDE
nutella88 12 MART BEKLEMEDE
cems85 13 MART BEKLEMEDE
sweetgiirl 14 MART BEKLEMEDE
lulu11 16 MART BEKLEMEDE
gulsahhh01 16 MART BEKLEMEDE
lasya 16 MART BEKLEMEDE
olcayyasemin 17 MART BEKLEMEDE
crayz3527 18 MART BEKLEMEDE
tuma23 24 MART BEKLEMEDE
ozlemsahin bir sonraki ay
eses07 bir sonraki ay
tamayy bir sonraki ay
wen bir sonraki ay
tuanabatu06 bir sonraki ay
Biz bakarız fakat yalnızca onun istediği kadar görürüz bizler duyduğumuzu sanırız ama yıne yalnızca onun duyurduğu kadarını duyarız...ve O bizden bekler ki isteyelimm ve bizlerr o kadar güzel isteriz kii ondan o şüpesiz daha çok isteyelim die bekler... OL dediğinde Kainatını yaratan rabbım yalnız senden dıler yalnız senden ısterızz bıze gönlumuzun muradını hayırlısıyla ver... şüpesiz senden başka isyeyecek medet umacak kımsemız yokturr...
aynennn öylee benımde geçen ay öyle kanamam çoktu bırde ağrıdan öldummmm canımm bende nasılım bılıyormusun baş dönmesı değilde elim ayağım bırden boşalıyo gıbı hıssızleşiyo gıbı ama yanı dengelı değilimmm bugunn baş dönmesı gıbı değil bir ann böylee dengemı kaybedıorumm ama hamiş değilsem de bır dahakı aya bırlıkte beklerızz kuzummm seve seve sana yoldaşlık ederımmm ve çok keskın ağrılarımm var hiçde konduramıyrum hamişliği okadar hüsrandan sonra dedım ya olmadı bırdakı aya senle beklerımmmm
Sweetgirlcüğümm sen nasılsıın kuşum?
Ne kadar güzel yazmışsın canım yaa..Aminnnnn.... Allah senin de gönlünün muradını versin. Büyük ihtimal hamişsin de, Allah hayırlısını versin, değilsen de bekleriz bebişim birlikte, destek oluruz birbirimizeeee:))))) Sakın ama hüsran yooookkk:)))) Olacak çook az kaldı sadece azıcık sabır dahaaaaaa:))) Sonra bir bakmışsın miniğin kollarındaaaa:)))) Allah sağlıkla nasip etsin inşallaahhh:)))
Biz bakarız fakat yalnızca onun istediği kadar görürüz bizler duyduğumuzu sanırız ama yıne yalnızca onun duyurduğu kadarını duyarız...ve O bizden bekler ki isteyelimm ve bizlerr o kadar güzel isteriz kii ondan o şüpesiz daha çok isteyelim die bekler... OL dediğinde Kainatını yaratan rabbım yalnız senden dıler yalnız senden ısterızz bıze gönlumuzun muradını hayırlısıyla ver... şüpesiz senden başka isyeyecek medet umacak kımsemız yokturr...
canım benim o kadar güzel dua etmişsinki inşallah O büyük ALLAH ım PEYGAMBER EFENDİMİZsallallahüaleyhivesellem) hürmetine, duası kabul olanlar hürmetine, bütün alim zabit uleme şuheda hürmetine dualarımızı kabul eder ve hayırlı sağlıklı imanlı evlatlar nasip eder inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?