Yaaaaaaaaaaaaaaaaa ay kıyamam sana hamilesiiinn kııızzzzzzzz :))))))))) Hayırlı olur inşallaaaahhhh:)))) Sorun yoktur tatlım,biraz tedbirci bir doktorun var sanırımm:))) Yarın mutlu haberleri al da hemen bize söyleeeeeee
inşallah canım ama akışına bırakmak o kadar zorki aklımdan çıkarmaya çalışıyorum tam unuttum derken ama 5 dk sonra kendimi belirti ararken buluyorum inan bir gün unutsam kendime nazar boncuğu takcambenim bebiş baya bi nazlı olacak heralde 4 senedir gelmedi dün eşime dedimki inşallah bebeğimiz olursa doğduğu gün bi tokat atcam niye bu kadar beklettin bizi diye..şaka tabiki bi gelsinde kıyarmıyım ben ona hatta şimdiden isim bile buldum erkek olursa yiğit emir kız olurda ırmak ada olcak(tabi fikrimi değiştirmezsem:) )
slm canim umutsuzluga kapilma ben iki senedir ugrasiyorum ama olmadi bütün degerler güzel esiminde benimde kanallarimda acik ondada sorun yok adet düzenimde ii hatta üc defa asilama yaptirdim tutmadi yiprandim artik yeter dedim calismaya basladim iki hafta sonra hamile oldugumu ögrendim üc ay yasadi ve kürtajla son buldu yikim üstüne yikim ama umutsuzluga hic kapilmadim esim saolsun cok destek Verdi ve yedi ay oldu kürtaj olali 4 gün önce test yaptim cizgim silik cikti kann testi yaptirdim doktorum bidaha istedi dün gene kendim test yaptim cizgim biraz daha belirdi yarin insallh belli olacak bekliorum doktorum cagirdi yine kann testi yapacak ve kontrol edecek insallh o keseyi görürüm yani demek istedigim kafana takmamya Calis biseylerle mesgul ol umutsuzlanma insallah en kisa zamnda haberlerini alirsin
inşallah yarın mutlu haberlerini alırız.zor zamanlar geçirmişsin sonunda büyük mutluluk yaşarsın umarım
kızlar mutlaka faydalanacağınız bilgiler olacaktır diye paylaşmak istedim, http://www.ntvmsnbc.com/id/25229371/ bi bakıverin istersenz
YaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaAyyyyyyy hayırlı olsunn canııımmm:)))) O kadar çok sevindim kiiii...Sağlıkla kucağına al inşallaaaahhhhhh Doktordan sonra haber ver bizeeeee:)
YaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaAyyyyyyy hayırlı olsunn canııımmm:)))) O kadar çok sevindim kiiii...Sağlıkla kucağına al inşallaaaahhhhhh Doktordan sonra haber ver bizeeeee:)
canim listeyi güncelermisin?
canımmmmm tebrıklerrrrr hayırlısıyala kucağına all inş hemen soruyu yapıştırıyımmmm belırtılerın nelerdıııı
Canım kahverengiler yerleşmenin de habercisi olabilir. İnşallah kahverengi olarak kalır canım. Hayırlısı ne yapalım. Kötü olma canım ya, inşallah yerleşmedir ama değilse de yumurta takibi ile iyice kolaylaşır işin tatlım.. Ben de sana iyi ol diyorum ama ben de iyi sayılmam. kimyasaldı ya bu seferki hala regl durumundayım. Yapmamam lazım ama sürekli hesaplayıp suruyorum yok şimdi olsa şu kadarlık olacaktı, 25 ocak satı olan kankam var, yok benimki yaşasaydı aramızda kaç gün olacaktı falan:)) Reglim bitsin de kendime gelirim çünküm regl de beni çok depresyona sokuyor:)))Kuzucummmm sanırımmm kötüyümmm :)) kötüyümm ama gülüorum hala ne deliyimm :)) tatlım dün kahverengi leke geldi bgnde biraz geldi ağrımda var..günümüde yanlış hesaplamışım bgnmüş bat :)) gelmeye hazırlanıo sanırımm :)) Yarın türkiyeye dönüorum cmrtesi doktora gidicem ve yumurta takibi yaptırcam sanırımm klomen vercekk( Sen naptınn tatlımmm??
Canım kahverengiler yerleşmenin de habercisi olabilir. İnşallah kahverengi olarak kalır canım. Hayırlısı ne yapalım. Kötü olma canım ya, inşallah yerleşmedir ama değilse de yumurta takibi ile iyice kolaylaşır işin tatlım.. Ben de sana iyi ol diyorum ama ben de iyi sayılmam. kimyasaldı ya bu seferki hala regl durumundayım. Yapmamam lazım ama sürekli hesaplayıp suruyorum yok şimdi olsa şu kadarlık olacaktı, 25 ocak satı olan kankam var, yok benimki yaşasaydı aramızda kaç gün olacaktı falan:)) Reglim bitsin de kendime gelirim çünküm regl de beni çok depresyona sokuyor:)))
Yaaa yapma tatlımmm öleee( düşünme o şekilde lütfennn bak ne güzel hamile kalabiliosunnn ona sevinnn lütfennn
Kahverengiler yerleşme bilmiom cnm yaa ağrım baya fena bildîğin adet ağrısı :)) dün ve bgn kahverengi geldii normaldekahverengiyi görünce arkasından gelirdi kırmızı hmn ama şimdi dönmedi kırmızıya,gerçi hava değişiminden farklı olabilir bilmiorumm :)) gelmesi yakınnda bakalımm :))
kız inşalllah hamılesındır canımmmmmm
aynen öylee aslındaa çok emın olmadığında yıkılmıyosunn herşey olabılır dedığım aylarda daha güçlüydümm bu ay hiç sallamadımm ama bılmıorumm ben hamılemıyım değilmiyim bılmıyorumm içinde ır hıs varmı dersende bız beklediğimiz için heran var reglken bılee acaba dıoruz rabıım bızlere en güzelıyle en hayırlısıyla nasıp etsınn napalımmm reglı olursamda üzülmem ben heray testlerle kandı ıdrardı kendım mahvettım düşün regldenönce kan verıyodum ya geç döllemeyse dıe reglden sonra verıodumm eşimm yasakladı bu ay kaset test bıle almadım yanı alsam şu dk bıle alırımm ama beklıycemm azcık heycan var tabııı
Yaaa yapma tatlımmm öleee( düşünme o şekilde lütfennn bak ne güzel hamile kalabiliosunnn ona sevinnn lütfennn
Kahverengiler yerleşme bilmiom cnm yaa ağrım baya fena bildîğin adet ağrısı :)) dün ve bgn kahverengi geldii normaldekahverengiyi görünce arkasından gelirdi kırmızı hmn ama şimdi dönmedi kırmızıya,gerçi hava değişiminden farklı olabilir bilmiorumm :)) gelmesi yakınnda bakalımm :))
canmmm benı de ekler mısın hamıs lıstesıne
Canım yumurtlamışsındır bence ama silik de olsa çift çizgi hiç yok mu yoksa test çizgisiyle aynı koyulukta mı değil çizgin? Kaç günde bir adet oluyorsun? Topicte ilk hamile kalan arkadaşımız sabah oglen ve akşam yaptigini yazmıştı testleri ve öğlen yaptığında koyuymuş mesela.saatlik bile değişiyor herhalde. Benim testlerimde de ikinci çizgi hep vardı ama koyu olmasını bir türlü yakalayamamıştım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?