Hamile kalmayı bekleyenler

yaaaa bende hamiş olmak istiyorum 1 gün adetime 2 gün önce test yaptım bişi yoktu.hiç hamilelik belirtim de yok offff offff

insallah canim benim insallah mecburen üc asilama ve bir kürtajdan sonra tedbiri elden birakmior yazmazmyim dualarim hepimize insallah herkes bu mutlulugu Yasar

ay canim benim yaaaaaaaaaa tahmin ediorum bende aynen öyleyidim aslinda sonra naptiysam kendime sinir koydum hamilelik testine verdim paralara yazik valla üc senedir insallah degismez canim cok güzelmis ismiler benimkide Hazir nasibse ravza havva ve taha bende aynisini esime diorum bi gelsin sorcam neden gec geldin die Dogru dedin gelsinlerde saglikli hayirli bi sekilde daha ne istenirki ama Zamani var herseyin bunuda ögrendim icini ferah tut insallah nasib olacak sen yeterki alla a tevekkül et

inşallah yarın mutlu haberlerini alırız.zor zamanlar geçirmişsin sonunda büyük mutluluk yaşarsın umarım

kızlar mutlaka faydalanacağınız bilgiler olacaktır diye paylaşmak istedim, http://www.ntvmsnbc.com/id/25229371/ bi bakıverin istersenz

olmaz mi hele keci boynuzunun benim esime hem kaynatip icirdim hem pekmezini yedirdim soganda cok faydali kist ve mikroplari yok edior ben denemedim bikere denedim icemedim ama incir ve havucu kaynatipicmek daha ii tadi cokta saglikli bide cörek otu yagi kizlar buda rahim mikroplarini yok edior kist Tide peygamber efendimiz (s.a.v) ölümden baska herseye devadir demis cok Dogru demis ictim hemeroidim bile gitti Allah ima sükür Allah razi olsun senden paylastigin icin canim benim

canımmmmm tebrıklerrrrr hayırlısıyala kucağına all inş hemen soruyu yapıştırıyımmmm belırtılerın nelerdıııı

canım en buyuk belırtı goguslerım acıyor kokuya cok duyarlıyım modem tuhaf ağzımda anormal tatlar. karnımda şişlik. kırık beyaz renkte akıntı. bas ağrısı ve uyku hali. onun dışında kırpıkler sekle gırmıyo bı turlu. hım bı de ozellıkle sol kasıgımda ara sıra batma gıbı tuhaf bı agrı oluyor

ben gecen ayda döllenme oldu bılıyorum ama stresli ve aşırı ağlamaklı gecırdıgım bır gunun ardından sonra, once goguslerımdekı agrı gectı. sonra sureklı uyuma hali (ki bunlar aynı gun oluyor) ertesı gun de sabah beklememe rağmen kanama başladı.

bebek deneyen bı kadın doğru gunlerı tutturduysa ki bu yumurtlama testı ıle cok kolay; her ay hamıle kalabilir. ama ana rahmı en ıyı spermı bekliyor ki sağlıklı döllenme olsun ve bebek tutunsun. aksı takdırde bıraz bünye zayıfladıysa o günlerde döllenme olsa da bebıs tutunamadığı ıcın vücut adet gıbı atıyor dışarı.
sorun yok ısalla ısteyen hepımıze allahım versın..

kizlar ben denemedim ama ALLAH in 99 isim kitabinda söyle yaziyor bir kadin hamile kalmak istiyorsa 7 gün Oruc tutsun ve bir suya 21 defa YA Halik YA Bari YA Musavvir isimlerini okuyup bir bardaga üfler orucunu bu suyla acarsa ALLAH in izniyle cocugu olur yazior isimlerin anlamlarida buna Uygun ve cok güzel her isminde ne güzel sifalar var RABBIMIN denemeye deger

Canım kahverengiler yerleşmenin de habercisi olabilir. İnşallah kahverengi olarak kalır canım. Hayırlısı ne yapalım. Kötü olma canım ya, inşallah yerleşmedir ama değilse de yumurta takibi ile iyice kolaylaşır işin tatlım.. Ben de sana iyi ol diyorum ama ben de iyi sayılmam. kimyasaldı ya bu seferki hala regl durumundayım. Yapmamam lazım ama sürekli hesaplayıp suruyorum yok şimdi olsa şu kadarlık olacaktı, 25 ocak satı olan kankam var, yok benimki yaşasaydı aramızda kaç gün olacaktı falan:)) Reglim bitsin de kendime gelirim çünküm regl de beni çok depresyona sokuyor:)))

Yaaa yapma tatlımmm öleee ( düşünme o şekilde lütfennn bak ne güzel hamile kalabiliosunnn ona sevinnn lütfennn
Kahverengiler yerleşme bilmiom cnm yaa ağrım baya fena bildîğin adet ağrısı :)) dün ve bgn kahverengi geldii normaldekahverengiyi görünce arkasından gelirdi kırmızı hmn ama şimdi dönmedi kırmızıya,gerçi hava değişiminden farklı olabilir bilmiorumm :)) gelmesi yakınnda bakalımm :))

kız inşalllah hamılesındır canımmmmmm

Canımsın ya valla:)) Duygularıma tercüman oluyorsun. O kadar iyi anlıyorum ki seni...

Amaaaaaaaaaaa çok heyecanlıyım vallaaaaa:))) Haber ver ne oluuurr:))))

Kuzum ya inşallah yerleşmediiiiir seninkiiii:)))))) Dur bakalım ya Allahtan umut kesilmeeezzzz:))) Yine de bir test yapsan mı:)))

Adetim duzenlidir hep 28 gunde bir son adetim 22 subat.. Sabah aksam yaptim calistgim icin.. T cizgisi hep vardi ama silik hic C ile ayni koyulukta olmadi... Kullandgima pusman oldum ovulasyonu simdide yumurtlamiyormyum diye skntiya girdim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…