Hamile kalmayı bekleyenler

Adetim duzenlidir hep 28 gunde bir son adetim 22 subat.. Sabah aksam yaptim calistgim icin.. T cizgisi hep vardi ama silik hic C ile ayni koyulukta olmadi... Kullandgima pusman oldum ovulasyonu simdide yumurtlamiyormyum diye skntiya girdim...

Canım ya yumurtlaman olmasa düzenli adet olmazsın. Bence aksam yaptığın için kaçırmışsındır. Çünkü yumurtlama probemin olsaydı geç adet olurdun. Bende var ben 35 günde bir zor adet olurum. Sıkıntı yapma sakın sadece yakalayamamışsın o kadar. 14.gunden itibarendir senin yumurtlaman. Diyorum ya yoksa düzenli olmazdın.

canımmmmmm nasılsın? Bozma moralini Nolur. Zaten stres yüzünden hamile kalamıyoruz ya. Bende bugün gittim doktora yumurtaların iyi dedi. Klomen verdi. Bir de folic1 verdi. Klomeni 2 tane alacağım her gün. Çarşamba günü yumurtalar bakacak. Yeterli büyüklüğe gelmişse aşılama yapacak bakalım Hayırlısı inşallah.

Slm cnm benide kayıt edermisiniz bende hamile kalmayı bekliyorum hayırlısıyla bat 17 mart bekliyorum bakalım belirtilerim var ama sadece sol kasıgım ağrıyor o kadar başkada bir belirtim yok..

AYY 3 kere mi? Neden olmadı canım? Sorun neydi sizde? Ya şimdi moralim bozuldu bak tutmaz mi acaba?

aslinda sorARSAN HIC SORUN YOK ESIMDEDE BENDEDE rahim filmi dahil hersey iyi cok iyi demekki benimkinin Zamani degildi sakin öyle düsünme ama asilamdan sonra normel yolla kaldim ben hamile ama nasib olmadi dedimya sakin kafana takma tutarmi diye yaptirdiginda baska seyle ilgilen ben dayanamamistim hep düsünüyordum belkide ondan olmadi ama ben inaniyorumki herseyin Zamani gelince oluyor senin ki tutar insallah sakin karamsarliga düsme

Adetim duzenlidir hep 28 gunde bir son adetim 22 subat.. Sabah aksam yaptim calistgim icin.. T cizgisi hep vardi ama silik hic C ile ayni koyulukta olmadi... Kullandgima pusman oldum ovulasyonu simdide yumurtlamiyormyum diye skntiya girdim...

canim stres yapma bende ilk ay yaptigimda cikmadi ovulasyon testimde dedim kacirdim galiba ikinci ay cikti iki gün ard arda ama doktrum dediki onlara cok güvenme bazen yaniltir dedi güvenilir olmadigini söyledi bide eczanedeki kadin Sabah uyandigimda yapmami söylemisti cünkü ictigin su bile etkileye bilirmis ya test hatali ya kacirdin yada ictigin etkiledi ben ikinci ay hep ac karnima yaptim uyanir uyanmaz bide öle dene ama ona güvenip moralini sakin bozma

Kuzum ya inşallah yerleşmediiiiir seninkiiii:)))))) Dur bakalım ya Allahtan umut kesilmeeezzzz:))) Yine de bir test yapsan mı:)))

Ahh tatlımmm yaa hiç öle hissetmiorum ben ama ( bide bgn bat yerleşme olsa daha etken gelmesi gerekmezmiydi tam bat günü ve bigün öncesi :)) test yapmam hiç yapmıorum ben test yaa :)) yarın gelir gbi ztn :)) ağrım flnda yok ama ilaç aldm gerçi ondandır :)) yeni batıma 11nisan yazabilirz bnce yarın gelceğini düşünürsek :)))

inşallah canım... bakalım merakla bekliyor olacağım gelişmeleri

allahıma şükürler olsun hamd semaler olsun selatü selam olsun 2ciye hamileymişim kahve rengi akıntı oldanmış allahım nazardan kötü gözden saklasın işllhh.. bakın kızlar kendinizi fazla yıpratıyorsunuz naparsak yapalım vern allahtır nekadar gününü saatini ayarlasakta allah vermedikçe olmuyor kendi haline bırakın bence bende sürekli kafaya taktım gece gündüz düşünüyordum son doktor rahim röntgeni istedi onu bile yaptırmadım usandım çünki dedim veren allah kendiizi nekadarda yırtsak olmayınca olmuyor oluruna bırakın biraz ben bu ay eşimle sadece 3 kez beraber oldum düşünün yani bazı şeylerin peşini bırakınca kendiliginden geldigini göreceksiniz allah yar ve yardımcımız olsun sizlerede derman olsun işallahhh

Geçmiş olsun bitanem. Klomenini kullan, yumuşların kocaman oluverecek merak etme:)) Sonra da aşılamanı olursuuun:))) Güzel haberlerini alırız inşallah.
Sakın moralini bozma canım. ilk aşılamada tutan bir sürü arkadaşım var. Bazen tutmuyor ama bu seninki de tutmayacağı anlamına gelmez. Eşinde ve sende problem yok ki canım hem sende olsa doktorun dün gittiğinde görürdü. Bence tutmaması için hiiiç bir problem yook. Hem kimyasal da geçirdiğine göre gebe de kalabiliyorsun demeki ki. Şimdi tüm şartlar en uygun şekilde sağlandığına göreee tutarrrr inşalllaahh:))))

yaaaaaa ben sana söylediiimmm ama yerleşmediiir diyeeeeee:)))) hayırlı olsunnn canıımmmm:))))sağlıkla kucağına al inşallahhhhhhhh

bitaneeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeemmmm

nasılsıııın yaptın mı teessstttttt çok heyecanlıyıııımmm

canım gunaydınnnn cok merak ettım ınsallah gelmemıstır kırmızılarr

bitaneeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeemmmm

nasılsıııın yaptın mı teessstttttt çok heyecanlıyıııımmm

bbeğim sabh saat beşte uyandımm ağrıylaaa regl sancısı gıbıydıı tvalete gıttım akıntı var sadeceee sonra yattım sağ tarafım pıtpıt atmaya başladıı sonradaa uyudum dunde dedımştım yaa hiç dengelı değilimm eve gırdım antrede yere yığıldım tansıyonum oynadıı gözum karardı elım ayağım boşaldı akşam duş aldım kendıme geldımmm ben memurumm bılıosunn kampuste sağlık merkezı var ama içimden test yapmak gelmioo ben her ayy test 4 -5 tane alırımm alamıyorumm içimden gelmıoo napıyımmm öyle beklıorumm akıntım var ama ağrım yok çok şükür ama fıkrım değişip test yaparsamm sölerımmmm bende bır rahatlık bır rahatlık anlayamadımmm

Günaydin kizlar ben halen beklemedeyim kurtulamadim su kistten ya adert olmadim ev testler pozitif ama doktr kontroldede bisey görmedi kocamn bi engel kist gördü hadi hayirlisi birde ögrencem artik son bu sefer ama kontrol amacli birgün yatis hastahanede yeni anne cecno hayirli olsun insallh saglikli hayirlisiyla alirsin bebisini kucagina dualarini eksik etme benim gibi bekleyenlerden kizlar sizi tanimiyorum ama hepiniz dert arkadasim oldunuz insallh bende bugün güzel haberler alirim dua edin alla a emanet olun

Yaaa guzeliim yaaaa bence hamilesin de ondan oluyo bunlaaar:)) ay hadi inşallah. Ama gunun de gecti nerdeyse hiç mi test yapmayacaksın. ama tamam o zaman biraz daha bekleyelim bitanem ya. Hazır hissedince yaparsın:))) ama hemen haber ver bebişim:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…