Adetim duzenlidir hep 28 gunde bir son adetim 22 subat.. Sabah aksam yaptim calistgim icin.. T cizgisi hep vardi ama silik hic C ile ayni koyulukta olmadi... Kullandgima pusman oldum ovulasyonu simdide yumurtlamiyormyum diye skntiya girdim...
insallah tutar canim ben üc defa yaptirdim tutmadi insallah seninki tutar sakin kafana takma yaptirdiginda acaba tutarmi die
Canım ya yumurtlaman olmasa düzenli adet olmazsın. Bence aksam yaptığın için kaçırmışsındır. Çünkü yumurtlama probemin olsaydı geç adet olurdun. Bende var ben 35 günde bir zor adet olurum. Sıkıntı yapma sakın sadece yakalayamamışsın o kadar. 14.gunden itibarendir senin yumurtlaman. Diyorum ya yoksa düzenli olmazdın.
Uzun ve zorlu bir sürecin içindeyiz...
Bu süreyi birlikte geçirmek ve bildiklerimizi paylaşmak umut verir belki bize.. Yeni sayfamız yeni hamilelere de vesile olur inşallah....
BAT LİSTEMİZZ UĞUR GETİRSİNN HEPİMİZEE
berfin33 5 ŞUBAT HAMİİİİİŞ
asliaydin 6 ŞUBAT HAMİİİİİŞ
kelebek__16 9 ŞUBAT HAMİİİİİŞ
mervesvr 9 ŞUBAT BEKLEMEDE
rahmeyleyarabbi 10 ŞUBAT HAMİİİİİŞ
misscareful86 11 ŞUBAT BEKLEMEDE
vegetable 12 ŞUBAT BEKLEMEDE
alaraisil 12 ŞUBAT BEKLEMEDEperisipessa 12 ŞUBAT BEKLEMEDE
nurkml 15 ŞUBAT BEKLEMEDEoptimist3 16 ŞUBAT BEKLEMEDE
sewda22 17 ŞUBAT BEKLEMEDE
giizz 18 ŞUBAT HAMİİİİİŞ
enguzelhediyem 18 ŞUBAT BEKLEMEDE
jonguil 19 ŞUBAT BEKLEMEDE
cimbom33 19 ŞUBAT BEKLEMEDE
aysaydgn 21 ŞUBAT BEKLEMEDE
minigmanig 22 ŞUBAT BEKLEMEDE
zha12 23 ŞUBAT BEKLEMEDEmertay 26 ŞUBAT BEKLEMEDE
sedeff 27 ŞUBAT BEKLEMEDE
miss_curious 28 ŞUBAT BEKLEMEDE
gamotik89 28 ŞUBAT BEKLEMEDE
esiesi 28 ŞUBAT BEKLEMEDE
seraptunc 28 ŞUBAT BEKLEMEDE
blackcinder 28 ŞUBAT BEKLEMEDE
adzeynep 1 MART BEKLEMEDE
umuttttt 1 MART BEKLEMEDE
bbbmmm 1 MART BEKLEMEDE
filizgoc 2 MART BEKLEMEDE
03062008 4 MART BEKLEMEDE
sabrina84 4 MART BEKLEMEDE
the_reason 5 MART BEKLEMEDE
isyan123 5 MART BEKLEMEDE
serAynn 8 MART BEKLEMEDE
feelcrying 9 MART BEKLEMEDE
nazende88 10 MART BEKLEMEDE
Leman24 10 MART BEKLEMEDE
delinefsim 10 MART BEKLEMEDE
basarans 11 MART BEKLEMEDE
fatma86 11 MART BEKLEMEDE
bebegims 12 MART BEKLEMEDE
zeyy88 12 MART BEKLEMEDE
nutella88 12 MART BEKLEMEDE
cems85 13 MART BEKLEMEDE
sweetgiirl 14 MART BEKLEMEDE
lulu11 16 MART BEKLEMEDE
gulsahhh01 16 MART BEKLEMEDE
lasya 16 MART BEKLEMEDE
olcayyasemin 17 MART BEKLEMEDE
crayz3527 18 MART BEKLEMEDE
tuma23 24 MART BEKLEMEDE
ozlemsahin bir sonraki ay
eses07 bir sonraki ay
tamayy bir sonraki ay
wen bir sonraki ay
tuanabatu06 bir sonraki ay
AYY 3 kere mi? Neden olmadı canım? Sorun neydi sizde? Ya şimdi moralim bozuldu bak tutmaz mi acaba?
Adetim duzenlidir hep 28 gunde bir son adetim 22 subat.. Sabah aksam yaptim calistgim icin.. T cizgisi hep vardi ama silik hic C ile ayni koyulukta olmadi... Kullandgima pusman oldum ovulasyonu simdide yumurtlamiyormyum diye skntiya girdim...
Kuzum ya inşallah yerleşmediiiiir seninkiiii:)))))) Dur bakalım ya Allahtan umut kesilmeeezzzz:))) Yine de bir test yapsan mı:)))
aslinda sorARSAN HIC SORUN YOK ESIMDEDE BENDEDE rahim filmi dahil hersey iyi cok iyi demekki benimkinin Zamani degildi sakin öyle düsünme ama asilamdan sonra normel yolla kaldim ben hamile ama nasib olmadi dedimya sakin kafana takma tutarmi diye yaptirdiginda baska seyle ilgilen ben dayanamamistim hep düsünüyordum belkide ondan olmadi ama ben inaniyorumki herseyin Zamani gelince oluyor senin ki tutar insallah sakin karamsarliga düsme
Yerleşme kanaması olabilir canım. Bence idrar testi yap evde varsa yarın sabah. Ay inşallah hamilesindir)))
Yerleşme kanaması olabilir canım. Bence idrar testi yap evde varsa yarın sabah. Ay inşallah hamilesindir)))
canlarım hamiileymişim kan testi yaptırdım dilerim allahtan olmayanlarada nasib etsin darısı sizlerin başına canlarım
hadi hayırlı olsun canım.. gözümüz aydın..
bize de dua etmeyi unutma emiiii
canımmmmmm nasılsın? Bozma moralini Nolur. Zaten stres yüzünden hamile kalamıyoruz ya. Bende bugün gittim doktora yumurtaların iyi dedi. Klomen verdi. Bir de folic1 verdi. Klomeni 2 tane alacağım her gün. Çarşamba günü yumurtalar bakacak. Yeterli büyüklüğe gelmişse aşılama yapacak bakalım Hayırlısı inşallah.
allahıma şükürler olsun hamd semaler olsun selatü selam olsun 2ciye hamileymişim kahve rengi akıntı oldanmış allahım nazardan kötü gözden saklasın işllhh.. Bakın kızlar kendinizi fazla yıpratıyorsunuz naparsak yapalım vern allahtır nekadar gününü saatini ayarlasakta allah vermedikçe olmuyor kendi haline bırakın bence bende sürekli kafaya taktım gece gündüz düşünüyordum son doktor rahim röntgeni istedi onu bile yaptırmadım usandım çünki dedim veren allah kendiizi nekadarda yırtsak olmayınca olmuyor oluruna bırakın biraz ben bu ay eşimle sadece 3 kez beraber oldum düşünün yani bazı şeylerin peşini bırakınca kendiliginden geldigini göreceksiniz allah yar ve yardımcımız olsun sizlerede derman olsun işallahhh
bitaneeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeemmmmslm kızlarrrrrr ağrılarımm devam ediyor heran regl olcak gıbı ama tam tersı bır akıntı gelıooo o kadrrr sızlerrr nasılsınızz yarın regl olmam gerekıoo umarımm olmamm bana dua edınn yenı hamişlerrrrrrr tebrıklerr darısı bızlereee basarans naptın bebğimm ne durumdasınnnn
Ahh tatlımmm yaa hiç öle hissetmiorum ben ama( bide bgn bat yerleşme olsa daha etken gelmesi gerekmezmiydi tam bat günü ve bigün öncesi :)) test yapmam hiç yapmıorum ben test yaa :)) yarın gelir gbi ztn :)) ağrım flnda yok ama ilaç aldm gerçi ondandır :)) yeni batıma 11nisan yazabilirz bnce yarın gelceğini düşünürsek :)))
bitaneeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeemmmm
nasılsıııın yaptın mı teesssttttttçok heyecanlıyıııımmm
Yaaa guzeliim yaaaa bence hamilesin de ondan oluyo bunlaaar:)) ay hadi inşallah. Ama gunun de gecti nerdeyse hiç mi test yapmayacaksın. ama tamam o zaman biraz daha bekleyelim bitanem ya. Hazır hissedince yaparsın:))) ama hemen haber ver bebişim:))bbeğim sabh saat beşte uyandımm ağrıylaaa regl sancısı gıbıydıı tvalete gıttım akıntı var sadeceee sonra yattım sağ tarafım pıtpıt atmaya başladıı sonradaa uyudum dunde dedımştım yaa hiç dengelı değilimm eve gırdım antrede yere yığıldım tansıyonum oynadıı gözum karardı elım ayağım boşaldı akşam duş aldım kendıme geldımmm ben memurumm bılıosunn kampuste sağlık merkezı var ama içimden test yapmak gelmioo ben her ayy test 4 -5 tane alırımm alamıyorumm içimden gelmıoo napıyımmm öyle beklıorumm akıntım var ama ağrım yok çok şükür ama fıkrım değişip test yaparsamm sölerımmmm bende bır rahatlık bır rahatlık anlayamadımmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?