Günaydin kizlar ben halen beklemedeyim kurtulamadim su kistten ya adert olmadim ev testler pozitif ama doktr kontroldede bisey görmedi kocamn bi engel kist gördü hadi hayirlisi birde ögrencem artik son bu sefer ama kontrol amacli birgün yatis hastahanede yeni anne cecno hayirli olsun insallh saglikli hayirlisiyla alirsin bebisini kucagina dualarini eksik etme benim gibi bekleyenlerden kizlar sizi tanimiyorum ama hepiniz dert arkadasim oldunuz insallh bende bugün güzel haberler alirim dua edin alla a emanet olun
Yaaa guzeliim yaaaa bence hamilesin de ondan oluyo bunlaaar:)) ay hadi inşallah. Ama gunun de gecti nerdeyse hiç mi test yapmayacaksın. ama tamam o zaman biraz daha bekleyelim bitanem ya. Hazır hissedince yaparsın:))) ama hemen haber ver bebişim:))
Canım öncelikle hayırlı uğurlu olsun insallah meleğin. Sağlıkla ve huzurla kucağına al inşallah. Tatlım kistler oluyor benim yengemdeki daha once bahsetmiştim14cm di. Bebekle birlikte o da durdu. Sonra sezayen olacaktı zaten ilkini de öyle doğurmuştu, , doğum yaparken kisti de aldılar. Kuzum Allah yardımcın olsun. Bir gün yat kontrol olmakta fayda var. Daha bebeğin çok küçük ya ondan görmemiştir doktorun. Kistlerin bazıları kendiliğinden kayboluyor hem senin kist de gebeliği engellemediğine göre bence kaybolacak ya bebişle birlikte doğumda onu da alacaklar. Merak etme herşey yolunda. Ertesi gün hemen geleceksin:)) hayırlı haberlerini bekliyoruz. Dualarımız seninle.
bitaneeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeemmmm
nasılsıııın yaptın mı teesssttttttçok heyecanlıyıııımmm
hafiften hafiften karnım ağrıyoo sankı regl olcam gıbı canımmm bılmıorummm karnımdaa ağrıyoooo offfffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff offffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff çok sinirliyımmmm bebeğim yaaaaa
ay canim benim yaaaaaaaaaa tahmin ediorum bende aynen öyleyidim aslinda sonra naptiysam kendime sinir koydum hamilelik testine verdim paralara yazik valla üc senedir insallah degismez canim cok güzelmis ismiler benimkide Hazir nasibse ravza havva ve taha bende aynisini esime diorum bi gelsin sorcam neden gec geldin die Dogru dedin gelsinlerde saglikli hayirli bi sekilde daha ne istenirki ama Zamani var herseyin bunuda ögrendim icini ferah tut insallah nasib olacak sen yeterki alla a tevekkül et
Canım değer 104.0 çıktı düşük mü???
Ne kızı bacım Allah mı söyletti
test yaptın mı canım sen???bugün mü bat??
evet bugunn ama geçen 2 gün geç olmuştum acaba yıne mı kaydıkı normalde 28 günde bır oluyodum hayatımda ılk kez gecen ay gecıktı 2 gun normalse bu ay bugun olmam lazım ama 30 gune göre hesaplarsakta 16 sı nasıl oluyokııı
krem gıbı akıntım varrr bırdee bembeyaz
Amin canim Allah razi olsun ama bebis varmi yokmu bilmiorum ki doktorum Sabah kann testimde bisey bulamadiklarini söyledi degerleri düsük cikti dedi ama bekleyelim dedi ama söylediklerin okadar Moral oldiki insallsh gider canim ya dediler kürtajlada gider ama benimki gitmedi benimki tam yumurtalikta ya Doktor bisey yapamio hem adet zamanlarimda sisiyor yada stres yapinca hadi hayirlisi insallh hep beraber aliriz mutlu haberler Allah im bidaki ay senin mutlulugunu duymayi nasib ettirir insallah alllah razi olsun arkadasim bugün gene kann aldilar birde ögrencem insallh
Dua ediyorum bitaneeem insallah hamilesindir. Ne zaman iyi hissedersen o zaman test yaparsın kuşum. Amaaaa heyecanla bekliyorum ve beklemeye devam edeceğim:)))
evet bugunn ama geçen 2 gün geç olmuştum acaba yıne mı kaydıkı normalde 28 günde bır oluyodum hayatımda ılk kez gecen ay gecıktı 2 gun normalse bu ay bugun olmam lazım ama 30 gune göre hesaplarsakta 16 sı nasıl oluyokııı
benimde geçen ay 2 gün gecikmişti..hamile kalmadan önce bir kaç ay adet gecikiyomuş belkide rahim kendini hazırlıyodur hadi inşallah en kısa ve en hayırlı zamanda hamile kalırsın sende
ayyyy ağzından ballar damlamış canımmm inş öyledır bır numara yok hala valla gelen gıden yokk sadece hafıf ağrım var bırde beyaz kremsı bır akıntı sendedevarmıydı
ayyyy ağzından ballar damlamış canımmm inş öyledır bır numara yok hala valla gelen gıden yokk sadece hafıf ağrım var bırde beyaz kremsı bır akıntı sendedevarmıydı
bir de ağrın tam ortalarda mı yoksa yanlarda mı?
bebeğim ağrım sağ ve solda genelde sağdaa yanı regl sancısı gıbı değil hala batma şeklındee akıntım kımı zaman su gıbı kımı zaman kremsı beyazz bel ağrım olurdu o hiç yokk şükürr test yapmıyorum canımm bana yasakk
çokk heycanlanıyorum bende zaman geçtıkçee ama hayırlısı canım arkadaşımm yaa allh gönlüne göre versın bana çok destek oldunn kıyamam yoksada senle beklıcemm söz verıorumm sanaaa hayırlısı ama test pazartesıye kadar yapmıycamm (yalan) yapınca sana haber verırım ama eğer yarın yaparsamda pazartesı haber verırım sadece beyaz kremsı akıntı ve arada giren ağrı var oakadarr herşeyın hayırlısı allh ne verırse razıyım o hayırlısını verır
hehehe yasakmı
ya benima detimden 1 gün önce tam ortada ağrı oldu ondan şüphelendim zaten...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?