Hamile kalmayı bekleyenler

Canım öncelikle hayırlı uğurlu olsun insallah meleğin. Sağlıkla ve huzurla kucağına al inşallah. Tatlım kistler oluyor benim yengemdeki daha once bahsetmiştim14cm di. Bebekle birlikte o da durdu. Sonra sezayen olacaktı zaten ilkini de öyle doğurmuştu, , doğum yaparken kisti de aldılar. Kuzum Allah yardımcın olsun. Bir gün yat kontrol olmakta fayda var. Daha bebeğin çok küçük ya ondan görmemiştir doktorun. Kistlerin bazıları kendiliğinden kayboluyor hem senin kist de gebeliği engellemediğine göre bence kaybolacak ya bebişle birlikte doğumda onu da alacaklar. Merak etme herşey yolunda. Ertesi gün hemen geleceksin:)) hayırlı haberlerini bekliyoruz. Dualarımız seninle.

hafiften hafiften karnım ağrıyoo sankı regl olcam gıbı canımmm bılmıorummm karnımdaa ağrıyoooo offfffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff offffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff çok sinirliyımmmm bebeğim yaaaaa

Amin canim Allah razi olsun ama bebis varmi yokmu bilmiorum ki doktorum Sabah kann testimde bisey bulamadiklarini söyledi degerleri düsük cikti dedi ama bekleyelim dedi ama söylediklerin okadar Moral oldiki insallsh gider canim ya dediler kürtajlada gider ama benimki gitmedi benimki tam yumurtalikta ya Doktor bisey yapamio hem adet zamanlarimda sisiyor yada stres yapinca hadi hayirlisi insallh hep beraber aliriz mutlu haberler Allah im bidaki ay senin mutlulugunu duymayi nasib ettirir insallah alllah razi olsun arkadasim bugün gene kann aldilar birde ögrencem insallh

test yaptın mı canım sen???bugün mü bat??

senin isimlerde güzelmiş havvayı bende düşünmüştüm yiğenimin adı adem bende havva koysammı demiştim sonra vazgeçtim..evet benimde bir sınır koymam gerekiyo nasıl olcaksa artık Allah yardımcımız olsun

test yaptın mı canım sen???bugün mü bat??

evet bugunn ama geçen 2 gün geç olmuştum acaba yıne mı kaydıkı normalde 28 günde bır oluyodum hayatımda ılk kez gecen ay gecıktı 2 gun normalse bu ay bugun olmam lazım ama 30 gune göre hesaplarsakta 16 sı nasıl oluyokııı

ümitlendirmek istemem ama geçen ay 2 gün geç olması belkide vücudun kendini hamileliğe hazırlamasından dolayı olabilir.bence 2 gün daha sabret ve regl olmazsan kan testi yaptır direkt hiç idrarla falan uğraşma.kendinide yıpratma olmazsada hayırlısı değilmiş demekki kendi kendini teselli etmen lazım çok takmışsın kafaya rahat olmaya çalış inşallah hamişsindir bol bol dua et

Aldın mı sonucu canim. Allah hayırlısını versin. Bebek vardır inşallah tatlım. .Artık bu operasyonlar gerçekten iyice kolaylaştı mutlaka en basit yoldan kistten kurtulursun canım.

Dua ediyorum bitaneeem insallah hamilesindir. Ne zaman iyi hissedersen o zaman test yaparsın kuşum. Amaaaa heyecanla bekliyorum ve beklemeye devam edeceğim:)))

çokk heycanlanıyorum bende zaman geçtıkçee ama hayırlısı canım arkadaşımm yaa allh gönlüne göre versın bana çok destek oldunn kıyamam yoksada senle beklıcemm söz verıorumm sanaaa hayırlısı ama test pazartesıye kadar yapmıycamm (yalan) yapınca sana haber verırım ama eğer yarın yaparsamda pazartesı haber verırım sadece beyaz kremsı akıntı ve arada giren ağrı var oakadarr herşeyın hayırlısı allh ne verırse razıyım o hayırlısını verır

benimde geçen ay 2 gün gecikmişti..hamile kalmadan önce bir kaç ay adet gecikiyomuş belkide rahim kendini hazırlıyodur hadi inşallah en kısa ve en hayırlı zamanda hamile kalırsın sende

benimde geçen ay 2 gün gecikmişti..hamile kalmadan önce bir kaç ay adet gecikiyomuş belkide rahim kendini hazırlıyodur hadi inşallah en kısa ve en hayırlı zamanda hamile kalırsın sende

ayyyy ağzından ballar damlamış canımmm inş öyledır bır numara yok hala valla gelen gıden yokk sadece hafıf ağrım var bırde beyaz kremsı bır akıntı sendedevarmıydı

ayyyy ağzından ballar damlamış canımmm inş öyledır bır numara yok hala valla gelen gıden yokk sadece hafıf ağrım var bırde beyaz kremsı bır akıntı sendedevarmıydı

beyaz bi akıntım oldu ama su gibiydi kremsi değildi..idrar testi yaptın mı?

bir de ağrın tam ortalarda mı yoksa yanlarda mı?

bir de ağrın tam ortalarda mı yoksa yanlarda mı?

bebeğim ağrım sağ ve solda genelde sağdaa yanı regl sancısı gıbı değil hala batma şeklındee akıntım kımı zaman su gıbı kımı zaman kremsı beyazz bel ağrım olurdu o hiç yokk şükürr test yapmıyorum canımm bana yasakk

hehehe yasakmı
ya benima detimden 1 gün önce tam ortada ağrı oldu ondan şüphelendim zaten...

Canımsın. İnşallah benle beklemene gerek kalmaz:))))) evet aslında ya ben de erken test yaptığım için kimyasal gebeliğin kurbanı oldum ya. Eğer yapmayıp bekleseydim regl olup geçecektim.en fazla tüh bu ay da kırmızı kart gördüm derdim o kadar.45 tane test yaptım hem kendim hem de yakınlarımı müthiş umutlandırdım, üzüldüğüm de yanıma kar kaldı:)))
Evet tatlım boşver bekleyebildiğin kadar bekle:) :) nasıl olsa günün geçti ya akşam bile yapabilirsin artık sabahı beklemene gerek yok:) rahat ol, , herşey çoook güzel olacak:))

hehehe yasakmı
ya benima detimden 1 gün önce tam ortada ağrı oldu ondan şüphelendim zaten...

benım ağrı gıbı değil sabah öyleydı şuan batmaa şeklındee ara ara oluyoo ama bır sorun yokk hayırlısı canımm ben test manyağıı olmuştumm eşime bıle aldıyodum kan aldırmak cabası artık kolaar mosmor olmuştu düşünn bana yasak koydu eşimm o yuzden kocişimii dınlıorum ama o bılmıoo pazartesı regl gunum dıee bılıoo canımm benımmm daha varmı dıoo yaaa kıyamam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…