Hamile kalmayı bekleyenler

inşş güzell olsunnn hayırlısı regl olsamda uzulmucem hıççççç allahımm ne verırıse guzel verır

aynen canim dilerim rabbim gönlüne göre verir havva kayinvalidemin annesinin ismi insallh vermem Nasib olur simdi ögrendim hamileymisim dilerim en Kiss zamnda
sende duyarsin bu güzel haberi

Kizlar benide ekleyin listeye simdi kesinlesti hamileymisim :) cok yeniymis ondan Emin olamamislar Allah im insallah sizede Nasib eder birincisini kaybettim inssllah bunu alirim kucagima halen inanasim gelmio

Aldın mı sonucu canim. Allah hayırlısını versin. Bebek vardır inşallah tatlım. .Artık bu operasyonlar gerçekten iyice kolaylaştı mutlaka en basit yoldan kistten kurtulursun canım.

Allah razi olsun canim Evet simdi doktr geldi bebis varmis insallah ondanda kurtulurum galiba bebis die sisti kistim inanamiorum arkadasim halen cok yeniymis daha dilerim rabbimden insallh sanada ve burdaki tüm arkadadlara Nasib eder insallah

aynen canim dilerim rabbim gönlüne göre verir havva kayinvalidemin annesinin ismi insallh vermem Nasib olur simdi ögrendim hamileymisim dilerim en Kiss zamnda
sende duyarsin bu güzel haberi

ayyyyyyyy canımmmm benimmmmm çok çok çokkkkk sevindim inanki Allah hayırla sağlıkla kucağına almayı nasip eder inşallah banada dua et olurmu bu arada belirtilerin nelerdi ve ne zaman başladı

ayyyyyyyy canımmmm benimmmmm çok çok çokkkkk sevindim inanki Allah hayırla sağlıkla kucağına almayı nasip eder inşallah banada dua et olurmu bu arada belirtilerin nelerdi ve ne zaman başladı

Canim cok tesekkür ederim ilk hamileligimde kan gelmisti az ve tatli bi sancim olmustu bunda kan gelmedi ama müthis sancim oldusag ve Solda BBide icime dogdu ve gögüs uclarim koyulasti sonra adet sancim cok olurdu ama olmadi. Cok rshattim mide bulantim basladi okadar rtmezmiyim insallah en kisa zamanda alirdin sende haberi

bende pek emin değilim ama benimde göğüslerde ve karnımda şişlik var normalde adetten 1-2 gün önce olurdu ama daha 1 hafta var günüme ve eğilip kalkarken kasıklarımda batma şeklinde kısa kısa ağrılar oluyor bide içimde öyle bi huzur varki önceden ümütsizce beklerdim ama şimdi çok huzurluyum başkada belirtim yok henüz erken ondanmı acaba bilemedim 4 senedir bekliyorum gelmesi için ama şu 1 hafta geçmek bilmedi

benimde 5 gün var ama hala belirti adına hiçbisey yok (

Ie
Sakin zorlama kendini. Ne olur olmaz. Her belirti bir olmaz insallah rabbim beklemenin sonucunu verir az bekle adetine bir hafta kalmisbak Hee gün batiminda 21 defa Ya mussavir de

Allah razi olsun canim Evet simdi doktr geldi bebis varmis insallah ondanda kurtulurum galiba bebis die sisti kistim inanamiorum arkadasim halen cok yeniymis daha dilerim rabbimden insallh sanada ve burdaki tüm arkadadlara Nasib eder insallah

Ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyy Allah hayırlı uğurlu etsin inşallah:))))) Çok sevindim canımın içi:))) içime su serpildii:)))) doğumla birlikte kistten de kurtulursun canım. Ya da doktorun gerekli görürse alttan hiç bir riski olmadan kesinlikle ağrısız bir şekilde de alabiliyorlar ama doğumla alırlar bence bir daha da sorun olmaz:)))) ayyyy valla ne kadar sevindim bilemezsin:))))

inşş güzell olsunnn hayırlısı regl olsamda uzulmucem hıççççç allahımm ne verırıse guzel verır

Aminn, Allah gönlünün muradını versin. Hayırlısını doğru zamanda sağlık ve huzurla versin inşallah:))) Herşeyde vardır kesinlikle bir hayır:))) Allah üzülecek başka dert vermesin. Şimdi Üzülürüz ama sevineceğimiz zamanlar yakında emin ol tatlım:)))

inşallah canım.. nedense bana sanki kesin hamile kalacakmışım gibi geliyor..
hatta bazen "ayyy bide ikiz olursa naparsın" dyorum kendi kendime..
sonra yine kendime kızıyorum... oldu da biri ikisi kaldı. sen hayırlısını iste diyorum..
böyle işte canım...

Ay kız olsun ikiz olsun valla))))))) ikisi birden büyür gider aradan çıkar ayoolll... ayyy ne tatlı olurlar. Bana kızacaksın ama Allah bir kız bir de erkek ikiz verir inşallah. AY nasıl içten söyledim böyle. .ikiz vermese de sırayla verir inşallah:))))))))) ay parçası bir kızınla yağız bir oğlun olsun inşallah:))))))))

Kuşum gelmedi ya hala bence gelmeyecek:))) yerleşme kanamasında genelde tam adet zamanı kahve leke olur yaaaa:)))) ay inşallah vardır..dua ediyorum. Allah hayırlısını versin:))))))

kızlar allah razı olsun benim ilk çocugumdada hiçbir belirtim olmadı yanlızca bundan 3 gün önce kahve rengi akıntım vardı sandım adet öncesi gelen bişeydir umursamadım hatta gittim orkid falan aldım taktım bekledim evde benim idrar testim vardı dedim ölesine bir yapayım nasılsa yok baktım 2ci çizgi silik normalde 2ci çizgiler bile silik çıkmaz merah ettim ertesi gün gittim kandan tahlil yaptım hamileymişim darısı sizlerin başına allah umutlarınızı boşa çıkarmasın işllhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…