Canımsın. İnşallah benle beklemene gerek kalmaz:))))) evet aslında ya ben de erken test yaptığım için kimyasal gebeliğin kurbanı oldum ya. Eğer yapmayıp bekleseydim regl olup geçecektim.en fazla tüh bu ay da kırmızı kart gördüm derdim o kadar.45 tane test yaptım hem kendim hem de yakınlarımı müthiş umutlandırdım, üzüldüğüm de yanıma kar kaldı:)))
Evet tatlım boşver bekleyebildiğin kadar bekle:) :) nasıl olsa günün geçti ya akşam bile yapabilirsin artık sabahı beklemene gerek yok:) rahat ol, , herşey çoook güzel olacak:))
aynen canim dilerim rabbim gönlüne göre verir havva kayinvalidemin annesinin ismi insallh vermem Nasib olur simdi ögrendim hamileymisim dilerim en Kiss zamndasenin isimlerde güzelmiş havvayı bende düşünmüştüm yiğenimin adı adem bende havva koysammı demiştim sonra vazgeçtim..evet benimde bir sınır koymam gerekiyo nasıl olcaksa artık Allah yardımcımız olsun
Aldın mı sonucu canim. Allah hayırlısını versin. Bebek vardır inşallah tatlım. .Artık bu operasyonlar gerçekten iyice kolaylaştı mutlaka en basit yoldan kistten kurtulursun canım.
aynen canim dilerim rabbim gönlüne göre verir havva kayinvalidemin annesinin ismi insallh vermem Nasib olur simdi ögrendim hamileymisim dilerim en Kiss zamnda
sende duyarsin bu güzel haberi
ayyyyyyyy canımmmm benimmmmm çok çok çokkkkk sevindim inanki Allah hayırla sağlıkla kucağına almayı nasip eder inşallah banada dua et olurmu bu arada belirtilerin nelerdi ve ne zaman başladı
canlarım hamiileymişim kan testi yaptırdım dilerim allahtan olmayanlarada nasib etsin darısı sizlerin başına canlarım
Canim cok tesekkür ederim ilk hamileligimde kan gelmisti az ve tatli bi sancim olmustu bunda kan gelmedi ama müthis sancim oldusag ve Solda BBide icime dogdu ve gögüs uclarim koyulasti sonra adet sancim cok olurdu ama olmadi. Cok rshattim mide bulantim basladi okadar rtmezmiyim insallah en kisa zamanda alirdin sende haberi
bende pek emin değilim ama benimde göğüslerde ve karnımda şişlik var normalde adetten 1-2 gün önce olurdu ama daha 1 hafta var günüme ve eğilip kalkarken kasıklarımda batma şeklinde kısa kısa ağrılar oluyor bide içimde öyle bi huzur varki önceden ümütsizce beklerdim ama şimdi çok huzurluyum başkada belirtim yok henüz erken ondanmı acaba bilemedim 4 senedir bekliyorum gelmesi için ama şu 1 hafta geçmek bilmedi
Iebende pek emin değilim ama benimde göğüslerde ve karnımda şişlik var normalde adetten 1-2 gün önce olurdu ama daha 1 hafta var günüme ve eğilip kalkarken kasıklarımda batma şeklinde kısa kısa ağrılar oluyor bide içimde öyle bi huzur varki önceden ümütsizce beklerdim ama şimdi çok huzurluyum başkalmda belirtim yok henüz erken ondanmı acaba bilemedim 4 senedir bekliyorum gelmesi için ama şu 1 hafta geçmek bilmedi
canım gunaydınnnn cok merak ettım ınsallah gelmemıstır kırmızılarr
Hahahhh :)) kırmızıyı daha göremedim cnm ama kahverengi gelio kırmızıya dönmek üzere çümkü deli gbi ağrı çekiorumm :))
Allah razi olsun canim Evet simdi doktr geldi bebis varmis insallah ondanda kurtulurum galiba bebis die sisti kistim inanamiorum arkadasim halen cok yeniymis daha dilerim rabbimden insallh sanada ve burdaki tüm arkadadlara Nasib eder insallah
inşş güzell olsunnn hayırlısı regl olsamda uzulmucem hıççççç allahımm ne verırıse guzel verır
Geçmiş olsun bitanem. Klomenini kullan, yumuşların kocaman oluverecek merak etme:)) Sonra da aşılamanı olursuuun:))) Güzel haberlerini alırız inşallah.
Sakın moralini bozma canım. ilk aşılamada tutan bir sürü arkadaşım var. Bazen tutmuyor ama bu seninki de tutmayacağı anlamına gelmez. Eşinde ve sende problem yok ki canım hem sende olsa doktorun dün gittiğinde görürdü. Bence tutmaması için hiiiç bir problem yook. Hem kimyasal da geçirdiğine göre gebe de kalabiliyorsun demeki ki. Şimdi tüm şartlar en uygun şekilde sağlandığına göreee tutarrrr inşalllaahh:))))
inşallah canım.. nedense bana sanki kesin hamile kalacakmışım gibi geliyor..
hatta bazen "ayyy bide ikiz olursa naparsın" dyorum kendi kendime..
sonra yine kendime kızıyorum... oldu da biri ikisi kaldı. sen hayırlısını iste diyorum..
böyle işte canım...
Kuşum gelmedi ya hala bence gelmeyecek:))) yerleşme kanamasında genelde tam adet zamanı kahve leke olur yaaaa:)))) ay inşallah vardır..dua ediyorum. Allah hayırlısını versin:))))))Ahh tatlımmm yaa hiç öle hissetmiorum ben ama( bide bgn bat yerleşme olsa daha etken gelmesi gerekmezmiydi tam bat günü ve bigün öncesi :)) test yapmam hiç yapmıorum ben test yaa :)) yarın gelir gbi ztn :)) ağrım flnda yok ama ilaç aldm gerçi ondandır :)) yeni batıma 11nisan yazabilirz bnce yarın gelceğini düşünürsek :)))
HAYIRLI OLSSSUUUUUNNNNN ANNE SENİİİİİİİİİİİİİİ
Canim cok tesekkür ederim ilk hamileligimde kan gelmisti az ve tatli bi sancim olmustu bunda kan gelmedi ama müthis sancim oldusag ve Solda BBide icime dogdu ve gögüs uclarim koyulasti sonra adet sancim cok olurdu ama olmadi. Cok rshattim mide bulantim basladi okadar rtmezmiyim insallah en kisa zamanda alirdin sende haberi
yaaaaaa ben sana söylediiimmm ama yerleşmediiir diyeeeeee:)))) hayırlı olsunnn canıımmmm:))))sağlıkla kucağına al inşallahhhhhhhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?