Ay kız olsun ikiz olsun valla))))))) ikisi birden büyür gider aradan çıkar ayoolll... ayyy ne tatlı olurlar. Bana kızacaksın ama Allah bir kız bir de erkek ikiz verir inşallah. AY nasıl içten söyledim böyle. .ikiz vermese de sırayla verir inşallah:))))))))) ay parçası bir kızınla yağız bir oğlun olsun inşallah:))))))))
AYYYYY öyle bebeğiimmmmmmmmmm yaaa. benim 1 oğlum var ya, Allah hayırlısını versin tabii de bir de şöyle minnak bi kızım olsun istiyorum...
elma yanaklaaaaaaar..... kiraz dudaklaaaaaaaaaarrrrrrrrrr.... Altın sarısı saçlaaaaaaaaarrrrrrrr....
Ayyyyyyyy kendi kendime nasıl heyecanlandımmmmmmmmm
Günaydin kizlar ben halen beklemedeyim kurtulamadim su kistten ya adert olmadim ev testler pozitif ama doktr kontroldede bisey görmedi kocamn bi engel kist gördü hadi hayirlisi birde ögrencem artik son bu sefer ama kontrol amacli birgün yatis hastahanede yeni anne cecno hayirli olsun insallh saglikli hayirlisiyla alirsin bebisini kucagina dualarini eksik etme benim gibi bekleyenlerden kizlar sizi tanimiyorum ama hepiniz dert arkadasim oldunuz insallh bende bugün güzel haberler alirim dua edin alla a emanet olun
Ay kız olsun ikiz olsun valla))))))) ikisi birden büyür gider aradan çıkar ayoolll... ayyy ne tatlı olurlar. Bana kızacaksın ama Allah bir kız bir de erkek ikiz verir inşallah. AY nasıl içten söyledim böyle. .ikiz vermese de sırayla verir inşallah:))))))))) ay parçası bir kızınla yağız bir oğlun olsun inşallah:))))))))
AYYYYY öyle bebeğiimmmmmmmmmm yaaa. benim 1 oğlum var ya, Allah hayırlısını versin tabii de bir de şöyle minnak bi kızım olsun istiyorum...
elma yanaklaaaaaaar..... kiraz dudaklaaaaaaaaaarrrrrrrrrr.... Altın sarısı saçlaaaaaaaaarrrrrrrr....
hadi işllh allah kalbindeki ve arzu ettigini nasib etsin
hadi işllh allah kalbindeki ve arzu ettigini nasib etsin
Allah razı olsun canım... senin yawrunda hayırlı olsun..
sağlıkla kucağına alırsın inşallah...
Ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyy Allah hayırlı uğurlu etsin inşallah:))))) Çok sevindim canımın içi:))) içime su serpildii:)))) doğumla birlikte kistten de kurtulursun canım. Ya da doktorun gerekli görürse alttan hiç bir riski olmadan kesinlikle ağrısız bir şekilde de alabiliyorlar ama doğumla alırlar bence bir daha da sorun olmaz:)))) ayyyy valla ne kadar sevindim bilemezsin:))))
sgl cnm allah razı olsun allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun dilerim allahtan ne muradınız var ise her an olsun cnm
kızlar allah razı olsun benim ilk çocugumdada hiçbir belirtim olmadı yanlızca bundan 3 gün önce kahve rengi akıntım vardı sandım adet öncesi gelen bişeydir umursamadım hatta gittim orkid falan aldım taktım bekledim evde benim idrar testim vardı dedim ölesine bir yapayım nasılsa yok baktım 2ci çizgi silik normalde 2ci çizgiler bile silik çıkmaz merah ettim ertesi gün gittim kandan tahlil yaptım hamileymişimdarısı sizlerin başına allah umutlarınızı boşa çıkarmasın işllhh
cansın ya çok tşk ederim cnm allah razı olsun allah umutlarınızı siznde boşa çıkarmasın işşllh
Allah razi olsun canim benim insallah gider amin insallah saglikla kucagima da alirim dilerim rabbimden sanada Nasib eder ikinciye seviniriz gircem hep takip edecem duada edecem sende mutlulugunu alirsin Ben inaniyorum zamanini beklio
Günaydınnnn şekerlerrr :))
Bnm kahverengiler kırmızıya dönüşebildî sonunda ve ağrılarım geçti :)) birazdan doktora çıkcam klomen vericekti bakalım nolcak :))
Yeni hamişlerimize hayırlı olsun diorummm bize bol bol dua ederlermiki acaba
Günaydınnnn şekerlerrr :))
Bnm kahverengiler kırmızıya dönüşebildî sonunda ve ağrılarım geçti :)) birazdan doktora çıkcam klomen vericekti bakalım nolcak :))
Yeni hamişlerimize hayırlı olsun diorummm bize bol bol dua ederlermiki acaba
hayırlısı olsun canım daha zamanı var demekki Rabbim isteyen herkese tez vakitte hayırlı evlatlar nasip etsin..evet hamişler bizede dua ediiinnn
Canım hayırlısı olsun inşallah...cook geçmiş olsun. Bu ay bence çok güzel şeyler olacak hepimiz için:))))) gidebildin mi doktora?
bize 4 sene olacak nisanda hic korunmadk ama olmadi.bu ay bekliyorum bakalim insallahAminnn canımmm hayırlısı..eet zamanı varmış :)) sen ne zamandır istiosunnn??
Ayy inşallah güzel haberlerini alırız kuşum ya:)) yumurtaların büyümesi yine 13-14.gunleri bulur kaçırmazsınız tatlım; )) işiniz çok kolaylaşır çok iyi yapmışsın gitmekle doktoraTeşekkür ederimmm canımmm inşallahhh hepimiz için :)) gittim tatlımm klomen verdi başladım kullanmaya bgn 5gün sabah akşam verdi bakalımm..çarşamba günü gtcm kontrole nasıl olmuş kaç tane oluşmuş die snra takip etcek işte hayırlısı bakalımm :)) çarşamba günüde eşim iş için şehir dışında olcakk pazar döncek unarım kaçırmayızz :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?