Hamile kalmayı bekleyenler

Son düzenleme:
kızlar allah umutlarınızı boşa çıkarmasın işllh rabbim evlat isteyen herkese nasib etsin

sgl cnm allah razı olsun allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun dilerim allahtan ne muradınız var ise her an olsun cnm

Allah razi olsun canim benim insallah gider amin insallah saglikla kucagima da alirim dilerim rabbimden sanada Nasib eder ikinciye seviniriz gircem hep takip edecem duada edecem sende mutlulugunu alirsin Ben inaniyorum zamanini beklio

Benden bu sefer hic bisey gelmedi canim ama idrar rengim acildi ve su gibi akintim geldi bak aklima simdi geldi

AYYYYY öyle bebeğiimmmmmmmmmm yaaa. benim 1 oğlum var ya, Allah hayırlısını versin tabii de bir de şöyle minnak bi kızım olsun istiyorum...
elma yanaklaaaaaaar..... kiraz dudaklaaaaaaaaaarrrrrrrrrr.... Altın sarısı saçlaaaaaaaaarrrrrrrr....
Ayyyyyyyy kendi kendime nasıl heyecanlandımmmmmmmmm [/QUOTE]

Kader arkadaşı oldugumuz burdan belli:)))) benim kızı vereyim sana kertelim ikisini))) tarifine uyuyor valla:)) sadece saçları açık kahveee Kıvır Kıvır:))))) Canımsın ya:)) senin ogluş benim kızdan büyük sanki. Ondan iyi damat mı bulacağım:)))
:)) 3tane fazla olur diyorsan o zaman duamı Allahım sana pamuk gibi bir kız versin inşallah, , melek olsun, Bahtı güzel olsun:))) olarak değiştiriyorum:))))

Allah razi olsun canim benim insallah gider amin insallah saglikla kucagima da alirim dilerim rabbimden sanada Nasib eder ikinciye seviniriz gircem hep takip edecem duada edecem sende mutlulugunu alirsin Ben inaniyorum zamanini beklio

Sağol bitanem; )) Allah razi olsun:) özletme kendini:) gel ziyaretimize:) haber getir meleğinden:)) dualarını eksik etme bitanem. Ben de hep dua edeceğim sağlıkla kavuşman için. Allah bir nefeste kurtarsın inşallah:)))

Günaydınnnn şekerlerrr :))
Bnm kahverengiler kırmızıya dönüşebildî sonunda ve ağrılarım geçti :)) birazdan doktora çıkcam klomen vericekti bakalım nolcak :))
Yeni hamişlerimize hayırlı olsun diorummm bize bol bol dua ederlermiki acaba

hayırlısı olsun canım daha zamanı var demekki Rabbim isteyen herkese tez vakitte hayırlı evlatlar nasip etsin..evet hamişler bizede dua ediiinnn

Kader arkadaşı oldugumuz burdan belli:)))) benim kızı vereyim sana kertelim ikisini))) tarifine uyuyor valla:)) sadece saçları açık kahveee Kıvır Kıvır:))))) Canımsın ya:)) senin ogluş benim kızdan büyük sanki. Ondan iyi damat mı bulacağım:)))
:)) 3tane fazla olur diyorsan o zaman duamı Allahım sana pamuk gibi bir kız versin inşallah, , melek olsun, Bahtı güzel olsun:))) olarak değiştiriyorum:))))[/QUOTE]

Canımmmmmm kaderdaşım benim.Aynen öyle Valla cancağızım Rabbim sana yağız bir delikanlı bana da pamuk gibi bir kız nasip etsin inşallah.Ama benim tek duam:allahım Hayırlı zamanda Hayırlı ve sağlıklı bir kız evladı nasip eyle ya rabbi diyorum

Canım hayırlısı olsun inşallah...cook geçmiş olsun. Bu ay bence çok güzel şeyler olacak hepimiz için:))))) gidebildin mi doktora?

hayırlısı olsun canım daha zamanı var demekki Rabbim isteyen herkese tez vakitte hayırlı evlatlar nasip etsin..evet hamişler bizede dua ediiinnn

Aminnn canımmm hayırlısı..eet zamanı varmış :)) sen ne zamandır istiosunnn??

Canım hayırlısı olsun inşallah...cook geçmiş olsun. Bu ay bence çok güzel şeyler olacak hepimiz için:))))) gidebildin mi doktora?

Teşekkür ederimmm canımmm inşallahhh hepimiz için :)) gittim tatlımm klomen verdi başladım kullanmaya bgn 5gün sabah akşam verdi bakalımm..çarşamba günü gtcm kontrole nasıl olmuş kaç tane oluşmuş die snra takip etcek işte hayırlısı bakalımm :)) çarşamba günüde eşim iş için şehir dışında olcakk pazar döncek unarım kaçırmayızz :))

Ayy inşallah güzel haberlerini alırız kuşum ya:)) yumurtaların büyümesi yine 13-14.gunleri bulur kaçırmazsınız tatlım; )) işiniz çok kolaylaşır çok iyi yapmışsın gitmekle doktora))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…