Hamile kalmayı bekleyenler

)[/QUOTE]Canımmmmmm kaderdaşım benim.Aynen öyle Valla cancağızım Rabbim sana yağız bir delikanlı bana da pamuk gibi bir kız nasip etsin inşallah.Ama benim tek duam:allahım Hayırlı zamanda Hayırlı ve sağlıklı bir kız evladı nasip eyle ya rabbi diyorum[/QUOTE]

Sağol tatlım güzel dileklerin için. Kesinlikle Allah sağlıkla her şeyin hayırlısını versin. Bekleyeceğiz sabredeceğiz ve karşılığını alacağız inşallah:)

Ayy inşallah güzel haberlerini alırız kuşum ya:)) yumurtaların büyümesi yine 13-14.gunleri bulur kaçırmazsınız tatlım; )) işiniz çok kolaylaşır çok iyi yapmışsın gitmekle doktora))

İnşallahhh kuzummm yaa hayırlısı olsun gakkımızda :)) çok sevindm ozmn kaçırırmıyız die düşünüodum doktorda dedi ama işte yinede düşünüo insan :)) çarşamba gtcm bakalım kaç yumurta olcak :))
Ve bu arada şuan grip olma tehlikesi altındayımm (

Yaaa sebebi varmı peki cnm herşeyi denednzmi?? İnşallahhh bu ay olur cnm yaaa ne zmn bat

sebebi yok hormon testi esime sperm testi yapildi 27 subatta hsg cekildi bi problem yok dedi doktr bidahaki aya asilama yapalim dedi ama ben biraz beklemek istiyorum belki hsgden sonra olur diye bakalim bu hsgden sonra ilk denememiz ama 1 kere beraber olma sansimiz oldu.hayirlisi bakalim insallah asilamaya gerek kalmaz folik asit kullanmaya bile basladim bu arada bat 21 mart

Son düzenleme:

canım benim sanada günaydın. bu ayda olmadı üzüldüm ( bende olcam gibi sanki (

Tuanaam nasılsın kuşum? Haberler sendeee, heyecanla bekliyorum; ))))))

yok canım 85 liyim ama ocakta doğmuşum . Yeni yıl gelince hoop yaşa artıyor hemen . Nasipse değerlendireceğim preseed jel bile aldım . sitede okudum kullanıp hamile kalan çok var. Kısmet artık inşallah

selam canım preseed jeli bende duydum aceba senin için işe yaradımı merak ettim birde pahalı bi ürün eğer işe yaramadıysa bende almayım bari :)

Canımmm bnmm inşallahhh bu ay tutarda gerek kalmaz aşılamaya..ama tutmasada üzülmek yok anlaştıkmıı
Bata az kalmış çok düşünme başka şeylerle oyalan,1kere ile hamile kalan oladar çok insan varki orası hiç belli olmaz canımmm :))

yaa canım sen ne kadar pozitif bir insansın Allah insallah gönlüne göre versin bitanem bu kadar pozitiflige insallah sende gebelik testinde pozitifi gorursun..senin gibi insanlara ihtiyac var ama malesef cevremde hic yok ))

yaa canım sen ne kadar pozitif bir insansın Allah insallah gönlüne göre versin bitanem bu kadar pozitiflige insallah sende gebelik testinde pozitifi gorursun..senin gibi insanlara ihtiyac var ama malesef cevremde hic yok ))

Canımmm pozitif olmazsak inanki yaşamak çok zor hale gelio..bu aralar okadar kötü şeyler yaşıorumki hayatımda ama hepsi bigün geçecek buna inanıorumm
Ve herşeyinde bi zamanının oldığuna inanıorumm..regl olduğum zaman üzülmüorumm vakti deilmiş diorumm..test fln ztn hiç alıp yapmıorum,yani herşeyi akışına bıraktım sende öle yap csnımm üzülme kötü düşünme ve akışına bırak herşeyi

sizi takip ediyorum ama yazmıyorum epeydir.
sweetgirl tatlım hiç sıkma canını,seninde bildiğin gibi zamanı henüz gelmemiş.
bende sabırsızlıkla 5 nisan adet günümü bekliyorum.çünküüüüüü,adetimle birlikte tüp bebeğe başlayacağım.çok heyecanlıyım

Canoom hoş geldin. Özlemiştik:)) çok sevindim tatlım. İnşallah yumuk yumuk ikizlerin olur. Sağlıkla kucağına alırsın:)) birlikte büyür giderler:)))))))))

Canoom hoş geldin. Özlemiştik:)) çok sevindim tatlım. İnşallah yumuk yumuk ikizlerin olur. Sağlıkla kucağına alırsın:)) birlikte büyür giderler:)))))))))

hoşbuldum şekerimm...

ayy kızzz ikizlere bakamam ki ben,tek olsun yahuuuzaten tek embriyo kayuyolar sanırım:)
sen ne alemdesin?

Zeynepcimmmm özledimm seniii
Kuzumm sıkmıorum merak etme :))
Bnde dün klomene başladım bakalım bide öle denicez :))
Çok hastayım aslında dünden beri antibiyotik fln almam lazım ama klomenle alınca bişi olurmu die korkuorumm yaa hani yumurtalara zararı olurmu die (
Ayy çokk heyecanlıı inşallahhhh ikizlerinnn olsunnn :)))

Son düzenleme:

çok haklısın canım da ilgilenecek başka bişeyim yok kafaya takmamak için akşama kadar evde tek başıma olunca ister istemez düşünüyo insan Allahıma dua ediyorum inanki aklımdan çıksın diye ama hayırlısı ya ama benim bu ayda olmıcak gibi az biraz belirtiler vardı onlarda gitti şimdi hiç bişey yok 5 gün kaldı bata normalmiki belirti olmaması offf kafam karmakarışık yaa..ALLAHım inşallah ilk aşılamada versin sanada daha fazla aratmasın herşey o güzel gönlünce olsun

canım antibiyotiği sakın kullanma. klomen kullandığın için yumurtaların büyümesini engelleyebiliyormuş.
bende şu an klomen kullanıyorum. böbreklerim ağrıyordu ürolojiye gittim antibiyotik verecekti, bende durumumu anlattım aşılama olacağız klomen kullanıyorum diye. Hemen Aaaa yok olmaz o zaman engeller dedi vermedi.
kullanma sakın tatlım. sende bu ay aşılama mı olacaksın yoksa sadece klomen mi kullanacaksın?
nedir plan tatlım

Aaa iiki kullanmamışımmm çok saol cnmm :)) ben sadece klomen kullanıorum cnm rahim filmi fln çekilmedi bizim bakalım klomenle nolcakk

Kötü düşünme tatlımmm hayırlısını dileee
Aşılama nerden çıktı cnmmm biz aşılamabyapturmıcazki :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…