Kötü düşünme tatlımmm hayırlısını dileee
Aşılama nerden çıktı cnmmm biz aşılamabyapturmıcazki :))
Sağol bitanem; )) Allah razi olsun:) özletme kendini:) gel ziyaretimize:) haber getir meleğinden:)) dualarını eksik etme bitanem. Ben de hep dua edeceğim sağlıkla kavuşman için. Allah bir nefeste kurtarsın inşallah:)))
Benden bu sefer hic bisey gelmedi canim ama idrar rengim acildi ve su gibi akintim geldi bak aklima simdi geldi
Allah razi olsun Ben bugün aldim canim muradimi Allah im diger arkadaslsrima Nasib etsin
amin cnm allah sizlerede nasib etsin işllhhAllah razı olsun canım... senin yawrunda hayırlı olsun..
sağlıkla kucağına alırsın inşallah...
sizi takip ediyorum ama yazmıyorum epeydir.
sweetgirl tatlım hiç sıkma canını,seninde bildiğin gibi zamanı henüz gelmemiş.
bende sabırsızlıkla 5 nisan adet günümü bekliyorum.çünküüüüüü,adetimle birlikte tüp bebeğe başlayacağım.çok heyecanlıyım
Tuanaam nasılsın kuşum? Haberler sendeee, heyecanla bekliyorum; ))))))
gunaydınnnnnnnnnnnnnnnnn bebeğimm dün reglı oldum rabbım daha hayırlı zaman değil bekle kulum dedı bende beklemeye aldımm kendımıııı yıne senleeee beklıcemmmmmm yaşasınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn hiç üzülmedımmm ınan demmekkı bır vaktı vr herşeyın olduğun gıbı allhım en hayırlısını nasıp etsınn belkıde benım dunyada evlat sahıbı olmam hayırlı değill rabbım ısteyen herkese hayırlısyla nasıp kısmet etsınnnnn yanııı reglı oldummm reglıııı ooldummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm tey tey teyy ya olamasaydım ya başka bır hastalık olsaydı yanı hala sağlıkla bebeğimi bekleyebılırımmmm canımmm arkadasımmmm
Bitaneeeeeeeemmmm:)) Hastayım senin bu pozitifliğine, güller açan yüzüne kurban olurum, Seda Sayan gibi oldum haaa, sadece metrelerce faksım eksik.. Hey gidi hey be yaşlanmışım. Seda Sayanın metrelerce faksı vardı yaaaa:))) Ömrün heeepp mutlulukla geçsin inşallaaahhh:))))) Hayırlısı bitaneeemm ya, ablan kurban olsun sannaaaaaa :))))Bizim de zamanımız gelecek ama az kaldı canım.
Aynen öyle Allah başka dert vermesin. Bu günümüze de şükür:))))) Bekliyelimmmmmm birlikteee kııızzzzzzz,el ele gönül gönüleeee:))))) Ya regl olamamak da çok kötü, ben en az 40 gün bekliyorum olamıyorumm:)) O yüzden dediğin gibi şükretmeliyiz.
Az kaldı eminimmm yiğenimm geleceeekkk eminim sadece doğru zamanı bekliyor:))))
ben test yaptım bebeğim cumartesı ne olduu bılıomusun t nın bır santım aşağısında kıpkırmızı ikinci çizgi vardıı ben beklemedım bılmıorumm mumkunmu atdım çöpee
Kuşum ya aslında aklıma geldi de söylemedim, test yap diyip duruyorum çünkü sürekli. Canım yerleşme falan olmasın ya, sen yine de bir test yapsana bugun. 2 ay boyunca bildiğin kırmızıları gören ve gebeliğini 2 ay sonra anlayan bir arkadaşım var mesela. Yine de emin olmakta yarar var tatlım ya. Ayyy hadi inşallaaaahhh:)))))))))
o kadar çok çelişkide kaldım ki anlatamam bak anlatıyım testı yaptım beyaz kutuyu açtım t nın altında değilde 1 santım yanında kıpkırmızı ıkıncı çızgı çıktı saten normalde regl olmamıştım çok affedersın lütfen kusura bakmaa ilişki oldu baktım kanama başladıı anlayamadım yanıı ben halenn ve baş dönmem devam edıyo bn bır hastaneye mı gıtsem acaba
Kuşuuuuuuuummmmay hamilesinn benceeeee ayooll:))) İlla tam altında olmasına gerek yok, sonuçta testte yanyana 2 adet çizgi yok muyduuuuu:))))) HAMİLESİİİİNNNN benceeeee:)))) İlişkiden sonra olabilir ufak tefek kanamaaa:))))) Test yap ne oluurrr ay heyecanda öleceğimmmm....
Kuşuuuuuuuummmmay hamilesinn benceeeee ayooll:))) İlla tam altında olmasına gerek yok, sonuçta testte yanyana 2 adet çizgi yok muyduuuuu:))))) HAMİLESİİİİNNNN benceeeee:)))) İlişkiden sonra olabilir ufak tefek kanamaaa:))))) Test yap ne oluurrr ay heyecanda öleceğimmmm....
Bak sakin oluyoruz, hemen izin alıp bir test kapıp geliyorsunn:)) Yapıyorsuunn.. Kanaman çok mu bebişim? Eğer o da pozitifse doktora gidebilirsin, progestan falan verirse kanaman dururrr:)) Ama bence üstüne görüyorsunnn.. Test yapp test yaaapp :))) Ayyyyyyyyyyyy
yarın doktora gıtcemm bebeğimmm çünkü bu ağrılı oluyo dış gebelıktır belkı yada hıç yokturr ama t nın altında değildi çizgii yanıı diğer tarafta bır santım gerıde yanı ben onu o beyaz kutuyu açtım öyle fark ettım ama ağrım oluyo arkadsındada ağrı falan olmuşmuyduuuuuuuuu
tuanabatu buraya yumrukk havayaaaaaaa
Oooooo ollleeeeeyyyyyy oleeeeyyyyy
satenn başım dönuoo heycanlaınca iiyice dönuyoo en ıyısı kontrole gıtmek bunee bebşimm kafayı yıcemm ben kanamam çok değil yanı orta kısımda var sadece azcıkk ayyy çok utandım yuzum kızardııııııı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?