Vardı tatlım onun da ağrısı, hatta regl oldum diye test de yapmamıştıııııı:)) Regl olduğu halde zorla yaptırdım çünküm belirtileri çok kesindi:)))) Sonra baktık ki pozitif:)) Ama doktor progestan verdi, hem ağrılarına hem de kanamasına çok iyi geldiii:)))Ay yok mu yakınlarda eczaneeee :18::18::18:
Yarın kaça gideceksiiiin doktoraaa:)))
bakkkkk yaaa yerımmm senıııı bebeişimm yoksada ıkımız beklıcezzz nasılsa ayy yarın doktoraa gıtcem öğleden sonradaa sana yazarım belkıde öğlenden önce gıderımm bılemdım bırde çok ağladım eşimle falan tartıştık acaba oda etkıler mı bu kanamayı stresten çecuk düşer mıı yaaaa
Ay vallaaaa kızzzz:))) Niye utandınn kuşuuummm:)) Ay inşallaahh inşallahhhh:)))) Doktordan sonra ne olur haber ver ben uyuyamam geceee
Bebek hemen öyle düşmez merak etme tatlım. Tamam sakin oluyoruz olması çok büyük ihtimal ama yine de sakin olmakta fayda var. Varsa zaten ben Ankaradan yanına geliyorum koşarakTipim aynı bu smiley gibi olacak şekilde yardırıyorum. Eğer yoksa da birlikte bekliyoruz. Şimdi kan testi versen ne iyi olur ya. Kampüste var demiştin. Kimseye de söylemezsin. 1 Saate alırsın sonucu..Çünküm doktor da kan testi istiyecek, alttan baktırmak istemezsen daha çok küçük olduğu için göremez keseyi...
kız satenn ben ankaradayım nereye koşuyosunnn yavaş yürüsen gelırsınnn bebişimm bılmıyorumm kampustekıler testıne guvenmıorumm canım boş ver sadece baş dönmem nıe 2 gunde düşmezmi bebekkk ya düştüysee parça falan kalırsaa ayyyyyyyyyyyyyyyy ya olmasın daha ıı kötu bışey olcağına
Canıımm o zamannnn yürüyerek geliyorummmmAy kuşum ya sen yarın git doktoruna erkendenn. Ya aslında akşam gitsen randevu alsan da... Ay ben de ne sabırsızım yaaaa.... Ay yokk kuşum düşmeeezzz.. Herşey yolunda benceeeeee:))))
yarın sabaha aldım bebeğim gıtcem bakalım ne var ne yok bır görunelim
Canımmm bana haber ver ne olur çıkar çıkmazzzz:)))))
Zeynepcimmmm özledimm seniii
Kuzumm sıkmıorum merak etme :))
Bnde dün klomene başladım bakalım bide öle denicez :))
Çok hastayım aslında dünden beri antibiyotik fln almam lazım ama klomenle alınca bişi olurmu die korkuorumm yaa hani yumurtalara zararı olurmu die(
Ayy çokk heyecanlıı inşallahhhh ikizlerinnn olsunnn :)))
canım hoşgeldin özlettin kendini...
senin için çok sevindim tüp bebekte şans yüksek inşallah tutar canım... dualarımız seninle..
bende bu ay aşılama yaptıracağım.. şimdi klomene başladım.. her gün 2 tane aynı anda alıyorum 5 gün kullanıcam sonra kontrole gideceğim..
senin aşılaman nasıl olmuştu? klomen mi kullandın? çatlatma iğnesi vurdular mı? adetinin başlangıcından itibaren kaçıncı günde yapıldı aşılaman?
ayyy çok soru sordum...
aşılama yaptıran varsa bana akıl versin lütfeeeeennnnnnnn
hoşbuldum hayatım...
ayy senin de hayırlı olsun aşılaman,inşallah pozitif sonuçlanır.
ben iğne kullanmıştım tatlım.sanırım 5-6 gün kullandım iğne.sonra çatlatma iğnesi yapıldı.36 saat sonrada aşılama.adetin 1. gününü 1 diye sayarsak,13.gün aşılamam yapılmıştı tatlım.birde doktora ultrason eşliğinde aşılama yapılmasını söyle.bu çok önemli ve başarı şansını artırıyor.benim cahilliğime geldi bebem ya bilmiyodum:26::26:
canım yaaaaa. üzülme Allah büyüktür, hepimize nasip edecek bir gün inşallah..
canım tekrar soru soracağım ama "ultrason eşliğinde aşılama yapılmasını söyle" demişsin ya bebeğim açıklar mısıjn biraz nasıl oluyor? çarşamba kontrolüm var ona göre doktora söyleyeyim. sonra kızmasın bana bilip bilmediğin bir şeyi isteme diye kızıyorlar ya hani... nedir ne değildir bilim dedim canımmm..
öpüyorum canım çokkkkkk
hayatım,tam aşılama yaparken aynı anda ultrasonla bakıyrlar.böylelikle spermlerin gidişlerini de görebiliyorsun.dğer tülü yani ultrasonsuz yapılan aşılama ilkel bir yöntemmiş normal ilişkiden bir farkı yokmuş.sen mutlaka söyleikızarsa da doktor aldırma kuzum
canım çok sağol muhakkak söyleyeceğim doktora sağol bilgiler için bebişimmm...
öyle çok da uzaklaşma arada ceeee de bize, merakta bırakma bizi. Aile olduk burda. bizi bizden başka anlayan yok tatlım..
öpüyorum yanaktannnnn
Arkadaşlar geçen ayki çabalar malesef olumsuz sonuçlandı.bu ay da çalışmalara devam ettik.adetim 11 gün geçti. Bugün aile hekimliği gitti m.idrar tahlili yapalım dedi ebe.önce yaptı negatif çıktı başka bir test daha aldı bu sefer çift çizgiyi gördük.emin olmayınca kan tahlili yaptık.yarın alıcam sonuçları.hayırlısı bakalım birde sarı akntım var korkutuyor beni sizce nırmal mi? Aürekli değil gün içinde iki sefer falan geliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?