Hamile kalmayı bekleyenler

daha ızın alamadım kı ben kampusteyımm kampusta eczane yokk maalesef ama bılemedım yarın gıtcem sabahtan muhtemelen dur bır yere gıtme ızın alıp gelcemmmm

bende sigarayı bıraktım perşembe günüde diyetisyene gidicem temmuz ayında korunmayı bırakıcaz bizde bebiş istiyoruzzzzz.

Bebek hemen öyle düşmez merak etme tatlım. Tamam sakin oluyoruz olması çok büyük ihtimal ama yine de sakin olmakta fayda var. Varsa zaten ben Ankaradan yanına geliyorum koşarak Tipim aynı bu smiley gibi olacak şekilde yardırıyorum. Eğer yoksa da birlikte bekliyoruz. Şimdi kan testi versen ne iyi olur ya. Kampüste var demiştin. Kimseye de söylemezsin. 1 Saate alırsın sonucu..Çünküm doktor da kan testi istiyecek, alttan baktırmak istemezsen daha çok küçük olduğu için göremez keseyi...

Ay vallaaaa kızzzz:))) Niye utandınn kuşuuummm:)) Ay inşallaahh inşallahhhh:)))) Doktordan sonra ne olur haber ver ben uyuyamam geceee

yarın sabahtann gitcem doktoraa ordanda gelırım işee bebeğimm ağrım var kanamamda ağrıyla bırlıkte gelıo normalde yok ağrı ooluyo kanama gelıo nese yoksda ben oynarım varsada en azından bu ağrılar nıe gecıkme nıee onu öğrenırımm 2 aydır ılşkıde regl oluyorum normal gelmıoo

kız satenn ben ankaradayım nereye koşuyosunnn yavaş yürüsen gelırsınnn bebişimm bılmıyorumm kampustekıler testıne guvenmıorumm canım boş ver sadece baş dönmem nıe 2 gunde düşmezmi bebekkk ya düştüysee parça falan kalırsaa ayyyyyyyyyyyyyyyy ya olmasın daha ıı kötu bışey olcağına

Canıımm o zamannnn yürüyerek geliyorummmm Ay kuşum ya sen yarın git doktoruna erkendenn. Ya aslında akşam gitsen randevu alsan da... Ay ben de ne sabırsızım yaaaa.... Ay yokk kuşum düşmeeezzz.. Herşey yolunda benceeeeee:))))

Son düzenleme:

yarın sabaha aldım bebeğim gıtcem bakalım ne var ne yok bır görunelim

canım beniimm,bende özledim valla

ohh çok iyi,inşallah klomenle füzel yumoşların olsun,yumoşlarda bebişe dönsün

ahh tatlım,doktorunu arayıp sorsaydın zararı olur mu diye...

yaa tek olsun ikize bakamam kii:18::18::18:

hoşbuldum hayatım...

ayy senin de hayırlı olsun aşılaman,inşallah pozitif sonuçlanır.
ben iğne kullanmıştım tatlım.sanırım 5-6 gün kullandım iğne.sonra çatlatma iğnesi yapıldı.36 saat sonrada aşılama.adetin 1. gününü 1 diye sayarsak,13.gün aşılamam yapılmıştı tatlım.birde doktora ultrason eşliğinde aşılama yapılmasını söyle.bu çok önemli ve başarı şansını artırıyor.benim cahilliğime geldi bebem ya bilmiyodum:26::26:

canım yaaaaa. üzülme Allah büyüktür, hepimize nasip edecek bir gün inşallah..
canım tekrar soru soracağım ama "ultrason eşliğinde aşılama yapılmasını söyle" demişsin ya bebeğim açıklar mısıjn biraz nasıl oluyor? çarşamba kontrolüm var ona göre doktora söyleyeyim. sonra kızmasın bana bilip bilmediğin bir şeyi isteme diye kızıyorlar ya hani... nedir ne değildir bilim dedim canımmm..
öpüyorum canım çokkkkkk

hayatım,tam aşılama yaparken aynı anda ultrasonla bakıyrlar.böylelikle spermlerin gidişlerini de görebiliyorsun.dğer tülü yani ultrasonsuz yapılan aşılama ilkel bir yöntemmiş normal ilişkiden bir farkı yokmuş.sen mutlaka söyleikızarsa da doktor aldırma kuzum

canım çok sağol muhakkak söyleyeceğim doktora sağol bilgiler için bebişimmm...
öyle çok da uzaklaşma arada ceeee de bize, merakta bırakma bizi. Aile olduk burda. bizi bizden başka anlayan yok tatlım..
öpüyorum yanaktannnnn

yardımcı olabildiysen me mutlu bana

tamam hayatım,arada girip ceee diyeceğim

öpüyorum bendee

Arkadaşlar geçen ayki çabalar malesef olumsuz sonuçlandı.bu ay da çalışmalara devam ettik.adetim 11 gün geçti. Bugün aile hekimliği gitti m.idrar tahlili yapalım dedi ebe.önce yaptı negatif çıktı başka bir test daha aldı bu sefer çift çizgiyi gördük.emin olmayınca kan tahlili yaptık.yarın alıcam sonuçları.hayırlısı bakalım birde sarı akntım var korkutuyor beni sizce nırmal mi? Aürekli değil gün içinde iki sefer falan geliyor

canım ınsallah hamılesındır guzel haberlerını beklıyoruzzzz

Benim adetim 5 gün geçikti kızlar bat 12-13 mart. Test aldım ama pazara kadar bekliçem. Pazar sabahı yapiçam.

Gesendet von meinem iPhone mit Kadınlar Kulübü

iyi akşamlar kızlar nasılsınız :))
bat ım dündü ama geçen ay 3 gün gecikmeli olmuştum bu ayda bekliorm 20 sine kdr .
gene umudum yok sivilcelerim çıktı ,sizlerde ne var ne yok var mı hamiş olanlarınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…