canım çok sağol muhakkak söyleyeceğim doktora sağol bilgiler için bebişimmm...
öyle çok da uzaklaşma arada ceeee de bize, merakta bırakma bizi. Aile olduk burda. bizi bizden başka anlayan yok tatlım..
öpüyorum yanaktannnnn
bende sigarayı bıraktım perşembe günüde diyetisyene gidicem temmuz ayında korunmayı bırakıcaz bizde bebiş istiyoruzzzzz.
yarın sabaha aldım bebeğim gıtcem bakalım ne var ne yok bır görunelim
Tatlım nasılsın? Bitti değil mi klomen, doktorun ne zaman çağırdı kontrole?
Çok taktir ettim canım seni, süpersinnn:))) Valla tebrik ederiimm. Tez zamanda hayırlı bir evladın olur inşallah:)
Çok şüküüüürr:))) Yarın yumoşların kaç tane diye bakacak bir de tahmini 13 ya da 14.gün gibi seni tekrar çağıracak:)) O zaman da yumoşları ölçüp çatlatma iğnesi için gün verecek. Sonra da iğneden yaklaşık 1,5 gün kadar sonra aşılamaya gel diyecek. Tatlım sakın unutma aşılama için idrara ne kadar sıkışık olursan o kadar iyi oluyooorr. Çok önemli. Erken saatte çağırır büyük ihtimal aşılamaya. Sabah idrarını yap öyle git. Orada beklerken ki önce eşinden örnek alacaklar, onların örneği hazır hale getirmesi 1 saati buluyor. Hastanede beklerken ya da ev yakınsa evde beklerken bol bol su iççç... Ama çook iççç:)))) Sonra da 5 dk da aşılamanı yaparlar canın hiç yanmaz. 15 dk kadar dinlenir tuvalete koşarsınnn veee aşılamadan sonra 14.günn kan testi yaptııırrr ve güzel haberlerini alırız inşallaaaahhhgünaydın prensesimmmm...
iyiyim çok şükür sen nasılsınnnnn??
dün bitti klomen yarın kontrolüm var, heyecan doruktaaaaaaa
Kızlarr Günaydınn ve merhabalarr...
Bi süredir yoktum biraz kafamı toplamaya ihtiyacım vardıı ama şimdi iyiyim çok şükürrrr. Özledim siziiii
Uzun ve zorlu bir sürecin içindeyiz...
Bu süreyi birlikte geçirmek ve bildiklerimizi paylaşmak umut verir belki bize.. Yeni sayfamız yeni hamilelere de vesile olur inşallah....
BAT LİSTEMİZZ UĞUR GETİRSİNN HEPİMİZEE
berfin33 5 ŞUBAT HAMİİİİİŞ
asliaydin 6 ŞUBAT HAMİİİİİŞ
kelebek__16 9 ŞUBAT HAMİİİİİŞ
mervesvr 9 ŞUBAT BEKLEMEDE
rahmeyleyarabbi 10 ŞUBAT HAMİİİİİŞ
misscareful86 11 ŞUBAT BEKLEMEDE
vegetable 12 ŞUBAT BEKLEMEDE
alaraisil 12 ŞUBAT BEKLEMEDEperisipessa 12 ŞUBAT BEKLEMEDE
nurkml 15 ŞUBAT BEKLEMEDEoptimist3 16 ŞUBAT BEKLEMEDE
sewda22 17 ŞUBAT BEKLEMEDE
giizz 18 ŞUBAT HAMİİİİİŞ
enguzelhediyem 18 ŞUBAT BEKLEMEDE
jonguil 19 ŞUBAT BEKLEMEDE
cimbom33 19 ŞUBAT BEKLEMEDE
aysaydgn 21 ŞUBAT BEKLEMEDE
minigmanig 22 ŞUBAT BEKLEMEDE
zha12 23 ŞUBAT BEKLEMEDEmertay 26 ŞUBAT BEKLEMEDE
sedeff 27 ŞUBAT BEKLEMEDE
miss_curious 28 ŞUBAT BEKLEMEDE
gamotik89 28 ŞUBAT BEKLEMEDE
esiesi 28 ŞUBAT BEKLEMEDE
seraptunc 28 ŞUBAT BEKLEMEDE
blackcinder 28 ŞUBAT BEKLEMEDE
adzeynep 1 MART BEKLEMEDE
umuttttt 1 MART BEKLEMEDE
bbbmmm 1 MART BEKLEMEDE
filizgoc 2 MART BEKLEMEDE
03062008 4 MART BEKLEMEDE
sabrina84 4 MART BEKLEMEDE
the_reason 5 MART BEKLEMEDE
isyan123 5 MART BEKLEMEDE
serAynn 8 MART BEKLEMEDE
feelcrying 9 MART BEKLEMEDE
nazende88 10 MART BEKLEMEDE
Leman24 10 MART BEKLEMEDE
delinefsim 10 MART BEKLEMEDE
basarans 11 MART BEKLEMEDE
fatma86 11 MART BEKLEMEDE
bebegims 12 MART BEKLEMEDE
zeyy88 12 MART BEKLEMEDE
nutella88 12 MART BEKLEMEDE
cems85 13 MART BEKLEMEDE
sweetgiirl 14 MART BEKLEMEDE
lulu11 16 MART BEKLEMEDE
gulsahhh01 16 MART BEKLEMEDE
lasya 16 MART BEKLEMEDE
olcayyasemin 17 MART BEKLEMEDE
crayz3527 18 MART BEKLEMEDE
tuma23 24 MART BEKLEMEDE
ozlemsahin bir sonraki ay
eses07 bir sonraki ay
tamayy bir sonraki ay
wen bir sonraki ay
tuanabatu06 bir sonraki ay
benide ekleyin arkadaşalr
4 nisan bat :) hadi hayırlısı bakalım :)
canım beniimm,bende özledim valla
ohh çok iyi,inşallah klomenle füzel yumoşların olsun,yumoşlarda bebişe dönsün
ahh tatlım,doktorunu arayıp sorsaydın zararı olur mu diye...
yaa tek olsun ikize bakamam kii:18::18::18:
kızlar sat tarihim 26 şubat 7 ve 9 şubatta korunmasız ilişkiye girdik ilk defa..13 martta kasıklarımda ve böbreklerimde ağrı nedeniyle acile gittim taştan fln şüphelendiler bi de film çekçeklerdi ne olur ne olmaz diye hcg ye baktılar negatifti 0,100..yaklaşık iki gündür göğüslerimde hafif şişlik hassasiyet var acıma gibi...normalde 26 mart tarihine gelicek aşağı yukarı beklenen adetim..şimdi bu son süpheli ilişkiden 4 gün sonra yapılan kan testi doğru sonuç verir mi onu sorcam size..çünkü bundan 4-5 gün sonra başladı göğüslerimdeki durum ve benim normalde adet günüme 1-2 gün varken bile cok nadir olur bu durum..bilemedim ihtimal varmıdır
7 ve 9 şubat değil mart olcaktı yanlış yazmısım özürrr....bilgisi olan varsa cvp yazabilir mi
Kuzucummm benimmm aminnnn :)) inşallahh seninde bebiş bu ay gelsinnnn
Kullanmadım cnm zararı varmış yaa böle iyileşmeye çalışıorum :))
Bakarsın yaw nolcak kuzumm ben ikiz istiom sma hiç yok ailede ikiz kızım olsa keşke
canımcım tek olsun da guc olmasın :))) keske ıkız olsa ama evlat olsunda gersı bos :))
Kızlarr Günaydınn ve merhabalarr...
Bi süredir yoktum biraz kafamı toplamaya ihtiyacım vardıı ama şimdi iyiyim çok şükürrrr. Özledim siziiii
Çok şüküüüürr:))) Yarın yumoşların kaç tane diye bakacak bir de tahmini 13 ya da 14.gün gibi seni tekrar çağıracak:)) O zaman da yumoşları ölçüp çatlatma iğnesi için gün verecek. Sonra da iğneden yaklaşık 1,5 gün kadar sonra aşılamaya gel diyecek. Tatlım sakın unutma aşılama için idrara ne kadar sıkışık olursan o kadar iyi oluyooorr. Çok önemli. Erken saatte çağırır büyük ihtimal aşılamaya. Sabah idrarını yap öyle git. Orada beklerken ki önce eşinden örnek alacaklar, onların örneği hazır hale getirmesi 1 saati buluyor. Hastanede beklerken ya da ev yakınsa evde beklerken bol bol su iççç... Ama çook iççç:)))) Sonra da 5 dk da aşılamanı yaparlar canın hiç yanmaz. 15 dk kadar dinlenir tuvalete koşarsınnn veee aşılamadan sonra 14.günn kan testi yaptııırrr ve güzel haberlerini alırız inşallaaaahhhHaaa bir de eşinin aşılama gününden 3 gün kadar önce cinsel perhiz yapması lazım tatlım. Doktorun söyler de yine de aklında olsuuunn:)))
Bir de çatlatma iğnesinin içinde hcg olduğu için iğneden 10-12 gün sonra test yaptırırsan pozitif çıkar.O yüzden test yapmak için adetinin gecikmesini bekle. Sen düzenli olduğun için aşılamadan yaklaşık 14 gün sonra kan testin çıkaaarrray heyecandan öleceğiimmm... Gelsin ikinci meleğiiinnn:))) Allah kısmet ederse Aralığın başı gibi kucağına alırsıııınnnnnnnn inşallaaahhhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?