Hamile kalmayı bekleyenler

Tatlım nasılsın? Bitti değil mi klomen, doktorun ne zaman çağırdı kontrole?

bende sigarayı bıraktım perşembe günüde diyetisyene gidicem temmuz ayında korunmayı bırakıcaz bizde bebiş istiyoruzzzzz.

Çok taktir ettim canım seni, süpersinnn:))) Valla tebrik ederiimm. Tez zamanda hayırlı bir evladın olur inşallah:)

Kızlarr Günaydınn ve merhabalarr...
Bi süredir yoktum biraz kafamı toplamaya ihtiyacım vardıı ama şimdi iyiyim çok şükürrrr. Özledim siziiii

günaydın prensesimmmm...
iyiyim çok şükür sen nasılsınnnnn??
dün bitti klomen yarın kontrolüm var, heyecan doruktaaaaaaa
Çok şüküüüürr:))) Yarın yumoşların kaç tane diye bakacak bir de tahmini 13 ya da 14.gün gibi seni tekrar çağıracak:)) O zaman da yumoşları ölçüp çatlatma iğnesi için gün verecek. Sonra da iğneden yaklaşık 1,5 gün kadar sonra aşılamaya gel diyecek. Tatlım sakın unutma aşılama için idrara ne kadar sıkışık olursan o kadar iyi oluyooorr. Çok önemli. Erken saatte çağırır büyük ihtimal aşılamaya. Sabah idrarını yap öyle git. Orada beklerken ki önce eşinden örnek alacaklar, onların örneği hazır hale getirmesi 1 saati buluyor. Hastanede beklerken ya da ev yakınsa evde beklerken bol bol su iççç... Ama çook iççç:)))) Sonra da 5 dk da aşılamanı yaparlar canın hiç yanmaz. 15 dk kadar dinlenir tuvalete koşarsınnn veee aşılamadan sonra 14.günn kan testi yaptııırrr ve güzel haberlerini alırız inşallaaaahhh Haaa bir de eşinin aşılama gününden 3 gün kadar önce cinsel perhiz yapması lazım tatlım. Doktorun söyler de yine de aklında olsuuunn:)))

Bir de çatlatma iğnesinin içinde hcg olduğu için iğneden 10-12 gün sonra test yaptırırsan pozitif çıkar.O yüzden test yapmak için adetinin gecikmesini bekle. Sen düzenli olduğun için aşılamadan yaklaşık 14 gün sonra kan testin çıkaaarrr ay heyecandan öleceğiimmm... Gelsin ikinci meleğiiinnn:))) Allah kısmet ederse Aralığın başı gibi kucağına alırsıııınnnnnnnn inşallaaahhhh

Son düzenleme:
Kızlarr Günaydınn ve merhabalarr...
Bi süredir yoktum biraz kafamı toplamaya ihtiyacım vardıı ama şimdi iyiyim çok şükürrrr. Özledim siziiii

Hoş geldin tatlıımm:))) Biz de özledik seniiiii:)))) İyi olduğuna çok sevindiimmm:))

benide ekleyin arkadaşalr
4 nisan bat :) hadi hayırlısı bakalım :)

Kuzucummm benimmm aminnnn :)) inşallahh seninde bebiş bu ay gelsinnnn
Kullanmadım cnm zararı varmış yaa böle iyileşmeye çalışıorum :))
Bakarsın yaw nolcak kuzumm ben ikiz istiom sma hiç yok ailede ikiz kızım olsa keşke

kızlar sat tarihim 26 şubat 7 ve 9 şubatta korunmasız ilişkiye girdik ilk defa..13 martta kasıklarımda ve böbreklerimde ağrı nedeniyle acile gittim taştan fln şüphelendiler bi de film çekçeklerdi ne olur ne olmaz diye hcg ye baktılar negatifti 0,100..yaklaşık iki gündür göğüslerimde hafif şişlik hassasiyet var acıma gibi...normalde 26 mart tarihine gelicek aşağı yukarı beklenen adetim..şimdi bu son süpheli ilişkiden 4 gün sonra yapılan kan testi doğru sonuç verir mi onu sorcam size..çünkü bundan 4-5 gün sonra başladı göğüslerimdeki durum ve benim normalde adet günüme 1-2 gün varken bile cok nadir olur bu durum..bilemedim ihtimal varmıdır

7 ve 9 şubat değil mart olcaktı yanlış yazmısım özürrr....bilgisi olan varsa cvp yazabilir mi

7 ve 9 şubat değil mart olcaktı yanlış yazmısım özürrr....bilgisi olan varsa cvp yazabilir mi

canım bak iki ay önce aynısı bana da oldu şiddetli kasık ağrılarımdan doktorlara gittim tertemiz çıktı...ama benim o ağrılarım yüzünden ilişki olmadı ve yumurtlamayı kaçırdık..hatta bende bebek diye sevinmiştim..meğersem yumurtlama ağrısıymış..
bebek çok istediğin için vücut kendini ona göre hazırlıyo her değişimi hissetmeye başlıyosun normalde hissetmediğin şeyleri hissediyosun...psikoloji çok fena bişey..
bence siz ilişkiye devam edin..önümüzdeki ay o ağrıların başladığı günden itibaren de gün aşırı ilişki olsun..adettin ilk gününü 1. gün sayarsan 10. günden itibaren (ki kasık ağrılarında yaklaşık bu günlerde başlar) gün aşırı ilişki olursa yakalama şansın çok yüksek..
ayrıca 4 günlük kanda çıkmaz canım..

zey88 cnm çok teşekkür ederim verdiğin bilgi için..zaten benim senelerdir devam eden sıvı birikme sorunum oluyor yumurtlama dönemimde onun için kaç kere acilli oldum hastaneye bile yatırdılar zamanında başka bişeyden diye olabilirmi sıvı diye..bu sefer de aşırı ağrı çektim ama bi de idrar yollarımda iltihap olmuş biraz hiç ilişkiye giremedik..ki su an da dikkat ediyorum eğer adet olursam dr.a gitcem bi kez yine olmazsa içim rahat edince denerim tekrar diye düşünüyorum.ama bu hcg kafamı karıstırdı..bencede 4 gün geçince ilişkiden hemen çıkmaz yaa..daha adetime de var..kafam karıştı.

canımcım tek olsun da guc olmasın :))) keske ıkız olsa ama evlat olsunda gersı bos :))

canımmmmmmmmmmmm yaaaaa sen nasıl güzel yürekli bi insansın öyleeeee tatlım benimmmmm.....
benim merak ettiğim ya yumurtaların büyümes ve aşılama günü haftasonuna da denk gelirse nasıl oluyor?
birde bu idrara sıkışık olma durmunu ilk senden duydum sebebi nedir canımcığımm?
haaaa birde aralığın başı gibi mi olur doğum? ben sonu diye hesaplıyorum ama?
ayyy çok sordum ama tek tek cevaplarsın sen biliyorum, sen aşılama yaptırdın mı daha önce?
o güzel haberi hep beraber alırız inşalla canım benimmmm öpüyorum çoooookkkkkkkk

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…