Kızlarr Günaydınn ve merhabalarr...
Bi süredir yoktum biraz kafamı toplamaya ihtiyacım vardıı ama şimdi iyiyim çok şükürrrr. Özledim siziiii
Canımsın. Ayyy çok sağol kuşum. Sen çok pozitif ve hayat dolu olduğun için beni de öyle görüyorsun; )) Tatlım aşılama yaptırdım daha önce, eşimin değerleri zamanında sıfıra yakındı hoş sonradan keçi Boynuzu kürü ile durumu iyileşti ama doktorum geçmişteki bu problemden dolayı aşılama önerdi ama umut bağlamayın demişti. Tutmadı ama sakın moralin bozulmasın ben zaten ileri pko hastasıyım eşim zaten durumu bellicanımmmmmmmmmmmm yaaaaa sen nasıl güzel yürekli bi insansın öyleeeee tatlım benimmmmm.....
benim merak ettiğim ya yumurtaların büyümes ve aşılama günü haftasonuna da denk gelirse nasıl oluyor?
birde bu idrara sıkışık olma durmunu ilk senden duydum sebebi nedir canımcığımm?
haaaa birde aralığın başı gibi mi olur doğum? ben sonu diye hesaplıyorum ama?
ayyy çok sordum ama tek tek cevaplarsın sen biliyorum, sen aşılama yaptırdın mı daha önce?
o güzel haberi hep beraber alırız inşalla canım benimmmm öpüyorum çoooookkkkkkkk
Canımsın. Ayyy çok sağol kuşum. Sen çok pozitif ve hayat dolu olduğun için beni de öyle görüyorsun; )) Tatlım aşılama yaptırdım daha önce, eşimin değerleri zamanında sıfıra yakındı hoş sonradan keçi Boynuzu kürü ile durumu iyileşti ama doktorum geçmişteki bu problemden dolayı aşılama önerdi ama umut bağlamayın demişti. Tutmadı ama sakın moralin bozulmasın ben zaten ileri pko hastasıyım eşim zaten durumu belli) bizim durum Körler sağırlar birbirini ağırlar ) tutmayacağı belliydi.
Yumurtaların büyümesi hafta sonuna denk gelse bile doktorun çatlatma iğnesi ve aşılmayı ayarlar canım. Benim çatlatma iğnemi inanmayacaksın ama gece 11:30 da vurul demişti doktorum; )) aşılama da hafta içi oldu böylece. Merak etme doktorun saatini bile ayarlar:))))
Doktorum benim aşılamamı tüp bebek kliniginde yapmıştı, benle birlikte aşılamaya gelenler ki doktorlarımız farklıydı hepimizden idrara sıkışık olmamızı istediler. Ne kadar sıkışık olursanız o kadar iyi olur dediler. Beklerken bol bol su iç dedi doktorum. Bende önceden bilmiyordum bilsem evden sıkışık giderdim))) tam sebebini bilmiyorum ama araştıracağım canım. Aşılamadan sonra wc.ye zor yetiştim ben ))
AYYYY Kıyamam yaa aralığın başı gibi olur bence. Satlarımız aynı oradan hesapladım, 40. hafta bitimi yaklaşık aralık 15 falan olsa bir hafta da erken doğsa minigin o daaa aralık 7-8 diyoruuuum) ay cok heyecanlıyım:)) ay hemen yaptır aşılamayı:)))) gelsin yeğenim gelsin yeğenim:))) haydi lilililililili yar haydi lilililili yaaarrr..
Hoş geldin tatlıımm:))) Biz de özledik seniiiii:)))) İyi olduğuna çok sevindiimmm:))
canımmmm.iyiyim sadece biraz kafamı dinlemek istedim. cumadan beri izinliydim işten. ama artık iyiymmm takmıyorum hiçbirşetyiiii herşeyin hayırlısı artıkkkcanımmmmm...
valla bugün aklımdan geçtin nerelerdesin? nasılsın?
ne durumdasın?
yok yokk merak etme tatlımmmm gayet iyiyimmm..canım benım kotu bsey yok dımı
herkese gunaydınnnn bugun erkencıyım cunku hala kırmızılar gelmedı 1 gun gectı test yapsammı beklesemmı .kasıklarım ve belım agrıyor ama yınede umutlanmak ıstemıyorum cok mu erken daha sızce
ayyyy sen süpersin vallahiiiiii......
bizde ikimizdede bir problem olmadığı için tutma ihtimali yüksek gibi geliyo bana.
yaa canımın içiiii sana bi şey danışacağım... kafam karmakarışık olduuuuuu...
ben şimdi arapça öğretmeni olarak çalışıyorum, eğer bu ay aşılama ile bebğim tutunursa bana aralıkta doğuyor, sonra en az 1 ay çalışamayacağım. öğrencilerimi ortada bırakmak istemiyorum. 1 ay bekleyip bidahaki ay mı yaptırsam yoksa nasip kısmet deyip başlamışken bu ay yaptırayım mı aşılamayı?
kafam karman çorman olduuu... bak eşim bile bilemedim fatma sen bilirsin diye bana bıraktı.
bende karar verdim sen ne dersen onu yapacağım tatlişkommmmm... hadi bana akıl ver bitanemmm..
Bayanlar selammlar öncelikle.Buralarda biryerde yemeğe safran katın yazıyordu gittim aldım bende tel tel küçücük kutuda birşey ama ben bunu nasıl yicem yemeğin içinde anlamadım gitti :44: Kaç tel atmam gerek her öğündemi bilgisi olan varmı ? bu arada ayrıyetten incir kürü hayıt tohumunada başladım umarım sıkılıp bırakmam yine.Hepsini burdan okudum hmileliğe yardımcıymış.İçim allak bullak vallahi
herkese gunaydınnnn bugun erkencıyım cunku hala kırmızılar gelmedı 1 gun gectı test yapsammı beklesemmı .kasıklarım ve belım agrıyor ama yınede umutlanmak ıstemıyorum cok mu erken daha sızce
Kızlar dün beta hcg testi yaptırdım. Değer aralığı 0-5 ve benim değerim 7, 85 çıktı. Bu durumu yaşayan var mı lütfen yardım!! Hamile miyim?
Canım ben de yaşadım. Değerin çok düşük çıkmış, 2 gün sonra adet olmazsan testi tekrarla. Değer artarsa hamilesin, yoksa adet olursun maalesefŞu soru çok önemli, adetin kaç gün geçti? Eğer daha adetine bir kaç gün varsa haberler iyi daha bebek çok küçük olduğu için değerin düşük. Ancak 3-5 gün gecikip değer böyle çıktıysa hayırlısı olsun diyelim. Düzensiz adet oluyorsan geç döllenme olabilir. İki gün sonraki kan testinde inşallahhh değerin yükseelliiirrr:)))
gunaydın herkese guzel haber vermek ısterdım sızlere ama test yaptım negatıfı gordum sabah sabah içim o kadar acıdı ki(( neden adet olmadım o halde neden gecıktı boyle ((
Testi dün yaptım ve 12 gün gecikmişti. Adetlerim düzensiz değildir 5 ay önce bi kere düzensizlik oldu ama onda test sonuçları hep negatif çıktı. Yarın tekrar test yaptırıcam inşaallah değerim yükselmiştir. Doktor sakın ilaç kullanma değerin pozitif ama kesin hamilesin diyemiyorum 1 hafta sonra testi tekrarlayalım dedi.
Canım testi yarın yaptırsan daha iyi olur .Değerin artar inşallah.. Tabi ki değerin pozitif hamilesin ama aynı doktorun dediği gibi kesin değil. Benim de değerim 18 civarıydı ben adet oldum ama sakın moralini bozma. Benim değerim yüksekti sonra düşüşe geçti, ben kimyasal gebelik yaşadım. Aslında 1 hafta bekleyebilsen çok iyi olur da, şöyle yapabilirsin, kan testinden ziyade ki çünkü bugun yaptırırsan değerin yine düşük çıkar, yine kesin bir şey söylenemez, bence bir kaç tane idrar testi yap. Yarın sabah ilk idrarınla yap, silik çizgi çıkar muhtemel. İki gün sonra tekrar idrar testi yap, o zaman çizgi koyulaşırsa güzel haberlerini alırız. Ama kan diyorsan bence en erken yarın gitmende fayda var. Ayyyy inşallaahh değerin yükselir canım yaaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?