Yok bugün gitmicem zaten yarın yaptırıcam testi değer iki katına çıkıyormuş ya. Kesin çözüm yarın ki değerin yükselip yükselmemesinde olaak şimdilik sanırım..
Canım ya inşallaaahh değerin yükselecek gibi geliyor banaaaa:)))) Benim adetlerim hep düzensizdir, eşimde de problemler var o yüzden benimki öyle olduu:))) Sen beni baz almaaa.. Yarın mutlaka haberdar et biziiiii....
KuşuuuuuummmmmmmValla maşallahhh ne güzel ya Öğretmeniiimmm Canım benim canım beniiiimmmmmm, seni ben pekk çok pek çok severiiiimmmm:)))) Ay valla yakın olsak bana da öğretirdin.. Aslında Kuran-ı Kerim okumayı biliyorum ama o kadar işte,anlamadan okuyoruz (( Ay çook şanslısınnn yaaaaa...
Hııımmmmmmm :44::44::44:Zor bir karar...Ama ne kadar tatlı bir insansın, ama anne olduğun buradan belli, kıyamıyorsun öğrencilerine... Onları da evladın gibi düşünüyorsun..HelalÇok takdir ettim.
Aslında şöyle bir şey geldi aklıma, nasıl fikir sence, bu ay klomen içtin, yumoşlara bakacak sanırım doktor bugün, bu ay çatlatma iğneni falan olsan ama aşılama yerine doktorun ilişki günü verse, o gün birlikte olsanız...Çünkü o kadar emek çektin... Bu ay olursaaa çok güzel, 1 ay öğrencilerin biraz zorluk çeker ama sen telafisini yaparsııınn:))) Olmazsa da gelecek ay yine klomen içersin, aşılamanı olursuuunnn.... :)))
Ay Allah hayırlısını versiiin inşallaaahhh
Canımsınnnnnn Canımmmmmm Valla Aynı şeyleri düşünüyoruz bitanem. Dün kontrole gittim ya 3 tane yumurtam olmuş. Doktor biri iyi diğer ikisi biraz Küçük kalmış dedi. Büyük olan 13 cm diğerleri 11 ve 9 cm. Bu üçü de istediğimiz boyuta gelirse çok iyi olacak dedi. Bakalım benim kararım da senin dediğin gibi olacak canım. Bu ay çatlatma iğnesi olayım diyorum ama doktor normal ilişkiye girmeyle çatlatma iğnesi arasında şans bakımından pek bir fark Yok dedi. Bilmiyorum Kafam karıştı. Yarın yeniden gideceğim tekrar yumurtalara bakacak kaç cm oldular diye. Ona göre tekrar konuşacağız. Ama bu ay aşılamadan Kesin vazgeçtim. Canım bir de soğan kürü deneyeyim diyorum ne dersin var mı bir bilgin tatlımmmmmm öpüyorum çoooook
Günaydınnnn Şekerlerrrr,,
Ya pekbi sessiz olmaya başladı bu topikkkk nedenseeee.. hadi canlanın bakalımmmmmm kızlarrrrrrrrr
Kuzucummm benimmm aminnnn :)) inşallahh seninde bebiş bu ay gelsinnnn
Kullanmadım cnm zararı varmış yaa böle iyileşmeye çalışıorum :))
Bakarsın yaw nolcak kuzumm ben ikiz istiom sma hiç yok ailede ikiz kızım olsa keşke
hamile kalmayı beklemek evet başlarda heycnlı gibiydi ama bu ay ben yoruldum
heves edesım gelmıyo ama içimdede hep bi salak umut
her regl oluşum bana koyuyo geriliyorum
en çokta eşim çok fazla istiyo ve sanki istemiyomuş gibi beni etkilememeye çalışıyo güya
daha bu sabah içlendi..çok karıştım ya..
bi yataga gömülüp yedi yıl çıkasım yok
güçlü bi karakter değilim ben sabretmek yıpratıyo
canımmm ya aynı durumlar bendede oluyor zamanzaman nezamandır korunmuyosun neler yaptın ? sabretmekten baska yapcak bişeyımız yok neyazıkkı, kendımızı bırakmayalım ama olurmu?
yedıncı ayım
neler yaptım dersen..eşimle birlikte oluyorum
daha başkada bişey yapmıyom yapasımda yok
benım 10. ayımdı bak hala devam ediyorum, dr a falan gittinmi eşin sen bakıldınızmı?
Kizlar nasilsiniz
Benim cok icim daraliyor bugun hayrolsun insallah
Kizlar nasilsiniz
Benim cok icim daraliyor bugun hayrolsun insallah
Hayir olsun ins. Canim biraz oku üzerine iyi gelir
hayırdır canım çok mu dert ediyorsun kendine . bebek diye diye yaşlanıcaz bu gidişle :)))) ben niyeyse bu ay aşırı bir rahatlık içerisindeyim demin kontrolden geldim ama hala rahatım çok değişik bir hal içerisindeyim :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?