- 20 Mart 2014
- 134
- 5
- 68
Merhaba arkadaşlar geçen aydan bu yana eşim korunmayı bıraktı henüz çocuk düşünmediğimiz için içime boşalmamaya çalışıyordu. Şu son üç dört gündür sabah başlayan mide bulantım sol kasıkta batma acı ve seyirme, gaz, şişkinlik,sık idrara çıkma, su içmeme rağmen idrarda koyuluk, hafif kabızlık, ara sıra kokulara karşı hassasiyet var geceleri ateş basıyor vücudum alev alıyor sanki. Normalde erken uyuyamam uyku tutmaz ama geçen gün uyuyakalmışım. Bir iki kere başım döndü. Mememde mavi damarlar var. Geçen ayın 5 inde adet oldum yine aynı ay 18 inde adet oldum. Bu ayında 10 unda adet oldum ama normalde 5 gün süren adetim bu sefer 3 gün kadar sürdü kahverengiydi adet değil de yerleşme kanaması mıydı? Bütün bu belirtiler hamileliği işaret eder mi? Ne zaman test yapmalıyım?
Canim sagol ama insanin elinde degil iste cok bunaldim
Arkadaşlar yardımcı olacak kimse yok mu?
canım adet günün geçtiyse çoktan testte çıkması lazım. ama yerleşme kanaması adet gibi birşey değilmiş canım böyle akıntı gibi lekelemme şeklinde adet oldum diyorsun bence pke ihitimal dahilinde değil. ama şansını dene bir test yap istersen. adet günü genelde çıkıyor canım
öncelikleyorumunuz için teşekkür ederim adet düzensizliğim olduğu için ne zaman adet olacağımı bilmiyorum. bu ayın 10 unda geleni adet diye düşünmüştüm ama belirtiler anlattığım şekilde olunca şüphelendim çünkü adetim 5 gün sürer bunda ise ya iki ya üç gün kadardı ve azdı kahverengiydi
o zaman çoktan çıkması lazım canım belki adet zamanı döllenme olmuştur o da bir ihtimal bence bir idrar testi alıp yap hemen. yoksa bile bir sıkıntı olabilir doktora danış bence. adet düzensizliği ise çok ciddi bir durum önemsemek lazım. ben çok pişmanım keşke bebek düşünmeye başlamadan adetimi düzene soksaydım diye. sende bir an önce onun için tedavi ol ki bebek istediğinde sıkıntı olmasın
o zaman çoktan çıkması lazım canım belki adet zamanı döllenme olmuştur o da bir ihtimal bence bir idrar testi alıp yap hemen. yoksa bile bir sıkıntı olabilir doktora danış bence. adet düzensizliği ise çok ciddi bir durum önemsemek lazım. ben çok pişmanım keşke bebek düşünmeye başlamadan adetimi düzene soksaydım diye. sende bir an önce onun için tedavi ol ki bebek istediğinde sıkıntı olmasın
bence tekrardan gitmelisin canım pko falan oalbilir.teşekkür ederim umarım en kısa zamanda meleğinizi kucağınıza alırsınız. Bekarken yaklaşık iki ay önce gittim ultrasonla baktı kan testi istedi ve normal deyip gönderdi
yarın test alsam kesin çıkar mı olup olmadığı?
bence tekrardan gitmelisin canım pko falan oalbilir.
çıkar canım al hemen
en son kist falan vardı ama önemli değil denmişti bu sefer gittiğim hastanede kist hakkında bir şey denmedi zaten çok kalabalıktı odaya dört beş kişi alıyorlardı doğru düzgün ilgilenmedi en iyisi başka hastaneye gitmek. Teşekkür ederim bilgilendirme için. Her şey gönlünüzce olsun
amin canı özel hastanelerde özellikle sadece kadın doğum hastanelerinde daha iyi ilgileniyorlar canım bilgin olsun. kist zaten gecikmeye neden olan en temel şey. muhtemelen sorun ondandır soğan lürü uygularsan gecikemlerin düzelir kistin gider. önce test yap ta öyle tabi ki :)rica ederim bu arada
adet düzensizliğim var diye özellikle kadın doğum hastanesine gittim orda ilgilenilmedi zaten kısmetse hamile olup olmadığımı öğrendiğim zaman özele gitmeyi düşünüyorum. Gecikme hangi manada pek anlamadım da iki türlü de gecikme yok. Yeni evliyim eşim korunmayı yeni bıraktı. Adet bakımındansa o da geç değil erken oluyor geçen ay mesela 14 gün de bir. Eskiden çok düzenliydi 30 dedim mi gelirdi sonra 28 e düştü şimdi ise sapıtt 14 21 kafasına göre
HORMONLARla lgili bir durum olabilir canım en kısa sürede bir baktır. bakalım inş vardır dicem tabi istyorsan.ben bebek istediğimi korunduğumuz bir ay adetim gecikince acaba die kendimi mutlu bir halde bulunca farketmiştim :)))) keşke o zaman olsaymı şbebeğim doğmuş olurdu. umarım vardır ve hiiiç beklemeden şu stresi yaşamadan bebişine kavuşursun
tamam teşekkür ederim aslında istediğim birşey ve bu ihtimal karşısında ne kadar istediğimi fark ettim ama vakti değilrahatsızlıklarım var vs bir çok sebepten şimdi olması iyi olmayacak gibi duruyor yine de Takdir-i ilahi Rabbim ne uygun gördüyse o. Kaç gündür nasıl bir stres yaşıyorum var mı yok acaba diye sorma canım bir de migren ilacı içmiştim Durumunu bilmiyorum ama umarım en kısa zamanda hamile olur ve meleğini kucağına alırsın
amin canım eğer hamileysen doktora hemen danışmalısın zararlarını aza indirmek için brşeyler yapar muhtemelen
Kuzummm delimisinn yap hmn yap :)) gecikmezdi senin :)) ayy hadi inşallahh yaa
Çabuk yapta hbr ver
kızlar ben hala adet olmadım ama sabahkı testım negatıftı. yarın sabah tekrar test yapacam dua edın bana
Hadi inşallah hayırlısıylahamilesindir canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?