Hamile kalmayı bekleyenler

senin ne zamandı geçtemi

adet düzensizliğim olduğu için hiç bir fikrim yok sadece belirtilerden yola çıkarak şüpheleniyorum. Geçen ay hem 5 inde hemde 18 inde adet oldum. Bu aysa 10 nunda iki yada üç gün süren az kahverengi bir kanamam oldu ilk başta adet diye düşündüm ama benim adetim 5 gün sürüyor başta hafif sonra artıyor son günlerde azalıyor hal böyle olunca acaba yerleşme kanaması mıydı diye düşünüyorum

hımm vücudumuz sasırdı valla benimde böyle gecikmizdi ama nasıl olduysa gelmedi. herseyin hayırlısı olsun bakalım

hımm vücudumuz sasırdı valla benimde böyle gecikmizdi ama nasıl olduysa gelmedi. herseyin hayırlısı olsun bakalım

Eskiden hiç şaşmazdı 30 dedin mi gelirdi sonra bir bozuldu derken 28 de karar kıldı sonra yine bozuldu 14 21 istediği gibi hareket ediyor amin canım

Son düzenleme:
Evet canim okumak lazim ama sanirim cok bunaldim bu islerden. Biraz tatile gidip kafayi dinlemem lazim ama bilmiyorum. Hatay da kizkardesim var ona mi gitsem 1 hafta bilmiyorum (

Gidebiliosan git tabi canim iyi gelir degisiklik hem kafan dagilir hem hava almis olursun biraz. Ayrica o kadar takma oluruna birak canm rabbim illaki vakti zamanini vermistir bak bende bekliodum 3 gun gecikmeye bugun geldi 2 aydir husran ama olsun sikayet etmioruz. Sende takilma o kadar ins. Rabbim gönlünüzdekini en kisa surede verir bizde guzel haberlerini aliriz opuorum seni sikma canini tamam.

kızlar ben hala adet olmadım ama sabahkı testım negatıftı. yarın sabah tekrar test yapacam dua edın bana

Ayy canim ins vardir. Benimde 3 gun geckti bugun test yaptim negatif aksama kirmizilarim geldi umarim senin bebisin seninledir.

ama cnm bu sefer eşimede yedirmiş olucam önceden eritiliyormu bu meret böyle :)) Ben 10 tl ye aldım küçük bir kutuda 30 tel kadar var içinde bugun bir kase corbaya 2 tel atıp yedim.Dediğin gibi ben onu her ögun yemeyim fazlası zararlıymıs sanırım zaten aklıma estikçe yiyeyim bari napayım :))) Doktorada gittim cnm tek yumurtalıgımda regl ıle 4 5 ayda bır buyuyen regl olunca küçülen bir kistim var.Gebelige engel teşkil etmez demişti. Adet duzensızlıgım felan yok şükür.Sagol cnm hepımızın yardımcısı olsun Allah inş

Bu ayda hamile kalma umudum kalmadi kirmizilarim geldi :-( sogan kürü ve keciboynuzu kürüne baslicam bu ay ins. Bi işe yarar

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

gunaydın sızlere guzel haber vermek ısterdm ama testım yıne negatıf cıktı. sabah uyandıgımda kahverengı lekelenmede olmus canım cok sıkkın moralim bzuk

gunaydın sızlere guzel haber vermek ısterdm ama testım yıne negatıf cıktı. sabah uyandıgımda kahverengı lekelenmede olmus canım cok sıkkın moralim bzuk

kanda baktırdın mı canımm idrar testlerine poek güvenmeee..

Canımm bi kanda baktırsaydınn..kahverengi olabilir kırmızı yokki henüzz

kanda baktırdın mı canımm idrar testlerine poek güvenmeee..

Canımm bi kanda baktırsaydınn..kahverengi olabilir kırmızı yokki henüzz

kana baktırmaya gerek yok kızlar yogunca leke gelıyor her an donusebılır kırmızıya . üzüldüm üzüldüm ama ne yapabilirim ki. yapacak bısey yok allaha dua edıyorum mubarek cuma gunu. ınsallah en kısa zamanda ısteyen herkes bır an once kavusur bebıslerıne.

Kızlar,herkese hayırlı cumalar.Yüce Rabbim inşallah isteyen herkese evlat nasip eder. Ben 2 gündür çok heyecanlıyım.Adetime 2 gün kala, yani dün , pembe bir akıntı gördüm 3-4 damla. Bugün de yerini kahve rengi bir akıntıya bıraktı.Göğüslerimde hassasiyet ve kasıklarımda kramplar var.Normalde reglim hafif kanamayla başlar ve aynı gün artarak devam eder.Acaba bu yerleşme kanaması mı diyorum.Fakat bu umudun yerini yine kırmızılara bırakmasından çok korkuyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…