- 20 Mart 2014
- 134
- 5
- 68
insallah canım benımm :)
Haberini bekliyoruz bakalım bende testi yapınca yazacağım
senin ne zamandı geçtemi
adet düzensizliğim olduğu için hiç bir fikrim yoksadece belirtilerden yola çıkarak şüpheleniyorum. Geçen ay hem 5 inde hemde 18 inde adet oldum. Bu aysa 10 nunda iki yada üç gün süren az kahverengi bir kanamam oldu ilk başta adet diye düşündüm ama benim adetim 5 gün sürüyor başta hafif sonra artıyor son günlerde azalıyor hal böyle olunca acaba yerleşme kanaması mıydı diye düşünüyorum
hımm vücudumuz sasırdı valla benimde böyle gecikmizdi ama nasıl olduysa gelmedi. herseyin hayırlısı olsun bakalım
Eskiden hiç şaşmazdı 30 dedin mi gelirdi sonra bir bozuldu derken 28 de karar kıldı sonra yine bozuldu 14 21 istediği gibi hareket ediyoramin canım
Evet canim okumak lazim ama sanirim cok bunaldim bu islerden. Biraz tatile gidip kafayi dinlemem lazim ama bilmiyorum. Hatay da kizkardesim var ona mi gitsem 1 hafta bilmiyorum(
stresde etkiliyor iste. çatlıcam valla ben.
kızlar ben hala adet olmadım ama sabahkı testım negatıftı. yarın sabah tekrar test yapacam dua edın bana
Aslında stres yaptığım bir konu yok ama hayırlısı ya ben de aynı durumdayım anlıyorum seni beklemek kadar zor bir şey yokmuş ya
Ayy canim ins vardir. Benimde 3 gun geckti bugun test yaptim negatif aksama kirmizilarim geldi umarim senin bebisin seninledir.
Selamlar Canım, safranı pilava kat bence, hem çok güzel olur hem de yemesi kolaaay:) pilav yapmadan önce yarım bardak sıcak suyun içine 3 tel kadar safran at canım. O, sen pilavı yapana kadar suda bekleyip, suya rengini versin. Pirinçlerini kavur falan. Sonra pilavın için gerekli su miktarının yarım bardağını safranlı suyla, kalanını normal suyla pilava ekle:)) Afiyett olsuuunnn.... Safran zaten çok pahalı, her öğün yeme bence. Pilavla birlikte istediğin sıklıkta yersin.
Tatlım bu arada incir kürü, soğan kürü, hayıt vb tabiki yararlı şeyler ama önce bir k.doğumcuna görünmende yarar var. Eğer kistlerin vb varsa bazen iyi gelmeyebiliyorlar. Ama hiç sorunun yoksa kullanman iyi olur tabi. Biliyorsun ki hepsinin kullanma süreleri falan var. Allah yardımcın olsun cannıımm...
insallah canım benimkiler gelmez. müjdeme veririm sizlere
gunaydın sızlere guzel haber vermek ısterdm ama testım yıne negatıf cıktı. sabah uyandıgımda kahverengı lekelenmede olmus canım cok sıkkın moralim bzuk
gunaydın sızlere guzel haber vermek ısterdm ama testım yıne negatıf cıktı. sabah uyandıgımda kahverengı lekelenmede olmus canım cok sıkkın moralim bzuk
kanda baktırdın mı canımm idrar testlerine poek güvenmeee..
Canımm bi kanda baktırsaydınn..kahverengi olabilir kırmızı yokki henüzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?