Kızlar,herkese hayırlı cumalar.Yüce Rabbim inşallah isteyen herkese evlat nasip eder. Ben 2 gündür çok heyecanlıyım.Adetime 2 gün kala, yani dün , pembe bir akıntı gördüm 3-4 damla. Bugün de yerini kahve rengi bir akıntıya bıraktı.Göğüslerimde hassasiyet ve kasıklarımda kramplar var.Normalde reglim hafif kanamayla başlar ve aynı gün artarak devam eder.Acaba bu yerleşme kanaması mı diyorum.Fakat bu umudun yerini yine kırmızılara bırakmasından çok korkuyorum.
canım benımde kasıklarımda agrı ve goguslerde hassasıyet vardı gunum gectı hatta ama bugun daha yogun kahverenklı leke gelıyor sanırım kırmızıya donusecekelr ama ınsallah bu durum sende ters olurda bebısın habercısıdır
Seninde yerleşme kanaması olabilir canım. Benim kesildi şuan ama bakalım.Midemde yanma var şimdide.İnş adet olmam.
zeyyyy nerelerdein kuzu bizim topiği bırakıp başka topiklerlemi haşır neşrsin bakimm:)) bebşten ne haberrr anlat bakalımzeyyyyyy
Canımsın. Ayyy çok sağol kuşum. Sen çok pozitif ve hayat dolu olduğun için beni de öyle görüyorsun; )) Tatlım aşılama yaptırdım daha önce, eşimin değerleri zamanında sıfıra yakındı hoş sonradan keçi Boynuzu kürü ile durumu iyileşti ama doktorum geçmişteki bu problemden dolayı aşılama önerdi ama umut bağlamayın demişti. Tutmadı ama sakın moralin bozulmasın ben zaten ileri pko hastasıyım eşim zaten durumu belli) bizim durum Körler sağırlar birbirini ağırlar ) tutmayacağı belliydi.
Yumurtaların büyümesi hafta sonuna denk gelse bile doktorun çatlatma iğnesi ve aşılmayı ayarlar canım. Benim çatlatma iğnemi inanmayacaksın ama gece 11:30 da vurul demişti doktorum; )) aşılama da hafta içi oldu böylece. Merak etme doktorun saatini bile ayarlar:))))
Doktorum benim aşılamamı tüp bebek kliniginde yapmıştı, benle birlikte aşılamaya gelenler ki doktorlarımız farklıydı hepimizden idrara sıkışık olmamızı istediler. Ne kadar sıkışık olursanız o kadar iyi olur dediler. Beklerken bol bol su iç dedi doktorum. Bende önceden bilmiyordum bilsem evden sıkışık giderdim))) tam sebebini bilmiyorum ama araştıracağım canım. Aşılamadan sonra wc.ye zor yetiştim ben ))
AYYYY Kıyamam yaa aralığın başı gibi olur bence. Satlarımız aynı oradan hesapladım, 40. hafta bitimi yaklaşık aralık 15 falan olsa bir hafta da erken doğsa minigin o daaa aralık 7-8 diyoruuuum) ay cok heyecanlıyım:)) ay hemen yaptır aşılamayı:)))) gelsin yeğenim gelsin yeğenim:))) haydi lilililililili yar haydi lilililili yaaarrr..
canımmmmmmm nerelerdesinnnn??
bugün çatlatma iğnesi yapıldı. şu anda uzanıyorum canım
mümkün olduğu kadar hiç kalkmadan 1-2 saat kadar yatayım diyorum...
doktor gün aşırı birliktelik önerdi. ilki hemen iğneden sonra o yüzden yatıyorum kalkmıyorum
sen nasılsın? bat ne zaman? hep bizim derdimize ortak oluyorsun bebeğimmm.. birazda sen anlat biz dinleyelim... paylaşalım bitanem...
Kuzummm sende klomen kullanıodum dîmiii??kaçıncı günün bgn çatlatma iğneni oldun?bnde pazar sabahı olcamm :))
Huuuuu kızlaaaarrrrrr....
topik pek bi sessizzzzz... Kızlar nerdesiniz yahuuuuu
kuzummmm meleğimmm benimmmmm....
bende klomen kullandım 5 gün boyunca günde 2 tane aldım.
SAT 11 mart. yani buguün 10.günü oluyor. 3 tane yumurtam olmuştu biri 19mm diğer ikisi 13mm ve 11mm. bugün de çatlatma iğnesi oldum bakalım hayırlısı olsun inşallahhh.. sende mi klomen kullandın ne yaptın anlatsana tatlımmmmmm
Kızlaaar birlik başkanımız Gizimizden müthiş haberler vaaaaaaaar,çook yakında gelip harika haberleri veriiirrrrrr benceeeee
Bitaneeeem ay igneni de olduuunn :)) masallah tatlim. Yatip dinlenmekle cok iyi yapmissin tatlim.ay cok heyecanli senin bata kadar nasil bekleyecegiz yaaaa:))
Bebisim benim kiz atesliydi iki gundur 39a kadar cikti ilac da icmiyor sıpa cok zor oldu o yuzden. Sabah doktora gittik bogazlari ve dis cikardigindan kulaklarinda enfeksiyon var aldik antibiyotigimizi geldik.
O degil de gecenin korunde ki saat 03:48 su an,ne isin var bacim burda diyorsundur,haklisin. İdrar yollarim felaket.. O kadar agrim var ki bir saat once basladi parol ictim viz geldi tiris gitti:)) sabaha kadar kizim zaten hic uyumuyor bir de bu ne yapacagim bilemedim. Bu gece nasil gececek? Uykusuzluktan oluyorum yaaa :...(
E be arkadas daha sabah doktordaydim neden o zaman olmazsin da hep gece olup sinir edersin insani!!!!!!!
Tatlımmmmmmm günaydınnnn
Bende kullandım eettt :)) bnm sat 14 mart. Pazar 10.günüm iğnemi olcamm :)) inş çatlamaz daha öncesinde çünkü eşim pazartesi burda olcak(
Yaa kaç yumurtam olduğunu öğrenemedim bi manyak doktora soruorum çok güzel yumurta gelişimin dedi ama sayısı yok o sıradada tlf geldi fln öğrenemedim ama verdiği kağıtta 1tane görebildim ben 20cm di ..
zeyyyy nerelerdein kuzu bizim topiği bırakıp başka topiklerlemi haşır neşrsin bakimm:)) bebşten ne haberrr anlat bakalım
Canlarım günaydın hepinize.Bugün regl günüm ama 3 gün öncesinden itibaren ara ara pembe-kahverengi lekelenmeler görmüştüm.Dün akşam ( herne kadar saçma uydurulmuş bir yöntem olsada, deneyenler var diye yaptım) ovülasyon testiyle bir denemek istedim ve 2 çizgide kopkoyuydu.Sabahi zor ettim.Zaten sürekli pıt pıt kramplar giriyo karnıma.Sabah erkenden Laboquick erken gebelik testini yaptım.Resimde gördüğünüz gibi çok açık 2.çizgi çıktı.Emin olamadım.Yorumlarmısınız lütfen? Bu arada pztesiye randevu alabildim.Eki Görüntüle 1032688
hamilesin belliki canım hayırlı olsun pazartesi kan testine git
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?