Hamile kalmayı bekleyenler

canım benımde kasıklarımda agrı ve goguslerde hassasıyet vardı gunum gectı hatta ama bugun daha yogun kahverenklı leke gelıyor sanırım kırmızıya donusecekelr ama ınsallah bu durum sende ters olurda bebısın habercısıdır

Seninde yerleşme kanaması olabilir canım. Benim kesildi şuan ama bakalım.Midemde yanma var şimdide.İnş adet olmam.

slm kızlar malesef bu ayda kırmızı kartı yedim çok umutlanmıştım halbuki bu aydan..neyse vardır bundada bir hayır zamanını beklicez artık yapcak bişi yok..

canımmmmmmm nerelerdesinnnn??
bugün çatlatma iğnesi yapıldı. şu anda uzanıyorum canım
mümkün olduğu kadar hiç kalkmadan 1-2 saat kadar yatayım diyorum...
doktor gün aşırı birliktelik önerdi. ilki hemen iğneden sonra o yüzden yatıyorum kalkmıyorum
sen nasılsın? bat ne zaman? hep bizim derdimize ortak oluyorsun bebeğimmm.. birazda sen anlat biz dinleyelim... paylaşalım bitanem...

Kuzummm sende klomen kullanıodum dîmiii??kaçıncı günün bgn çatlatma iğneni oldun?bnde pazar sabahı olcamm :))

Kuzummm sende klomen kullanıodum dîmiii??kaçıncı günün bgn çatlatma iğneni oldun?bnde pazar sabahı olcamm :))

kuzummmm meleğimmm benimmmmm....
bende klomen kullandım 5 gün boyunca günde 2 tane aldım.
SAT 11 mart. yani buguün 10.günü oluyor. 3 tane yumurtam olmuştu biri 19mm diğer ikisi 13mm ve 11mm. bugün de çatlatma iğnesi oldum bakalım hayırlısı olsun inşallahhh.. sende mi klomen kullandın ne yaptın anlatsana tatlımmmmmm

Huuuuu kızlaaaarrrrrr....
topik pek bi sessizzzzz... Kızlar nerdesiniz yahuuuuu

Bitaneeeem ay igneni de olduuunn :)) masallah tatlim. Yatip dinlenmekle cok iyi yapmissin tatlim.ay cok heyecanli senin bata kadar nasil bekleyecegiz yaaaa:))
Bebisim benim kiz atesliydi iki gundur 39a kadar cikti ilac da icmiyor sıpa cok zor oldu o yuzden. Sabah doktora gittik bogazlari ve dis cikardigindan kulaklarinda enfeksiyon var aldik antibiyotigimizi geldik.
O degil de gecenin korunde ki saat 03:48 su an,ne isin var bacim burda diyorsundur,haklisin. İdrar yollarim felaket.. O kadar agrim var ki bir saat once basladi parol ictim viz geldi tiris gitti:)) sabaha kadar kizim zaten hic uyumuyor bir de bu ne yapacagim bilemedim. Bu gece nasil gececek? Uykusuzluktan oluyorum yaaa :...(
E be arkadas daha sabah doktordaydim neden o zaman olmazsin da hep gece olup sinir edersin insani!!!!!!!

Kızlaaar birlik başkanımız Gizimizden müthiş haberler vaaaaaaaar,çook yakında gelip harika haberleri veriiirrrrrr benceeeee

Tatlımmmmmmm günaydınnnn
Bende kullandım eettt :)) bnm sat 14 mart. Pazar 10.günüm iğnemi olcamm :)) inş çatlamaz daha öncesinde çünkü eşim pazartesi burda olcak (
Yaa kaç yumurtam olduğunu öğrenemedim bi manyak doktora soruorum çok güzel yumurta gelişimin dedi ama sayısı yok o sıradada tlf geldi fln öğrenemedim ama verdiği kağıtta 1tane görebildim ben 20cm di ..

canım sağol bitanem inşallah çabuk geçer.. biraz annemlerde kalmayı düşünüyorum, evde durmazsam pek stres yapmam. eşimden başka kimse şu an bebek için uğraştığımızı, sürekli sordukları için annemlere bile söylemedim. o yüzden rahatım bitanem.
canım sana da çok geçmiş olsun kızına da... kıyaaamaaammmmm yaaaa... sabahladın demek... canımmm....
kendini iyi hissedince yaz yine bizi merakta bırakma. ben şimdi dışarı çıkıyorum.. akşama görüşürüz...
Allaha emanet olun canlarımmmmmmmm

Günaydın uykucuuuuuuu dün mesajı yazdın yattın
evet tatlım bazı doktorlar söylemiyor. Ben kurtköyde yeni açılan emsey hastanesinde gülseren hanıma gidiyorum..
çok memnun kaldım kendisinden...
yani yumurtaları tek tek gösteriyor, cm lerini tek tek söylüyor.
bir de bana çok moral veriyor, inançlı bi kadın. Biz elimizden geleni yapıp tevekkül edeceğiz diyor sürekli bu da beni çok rahatlatıyor..
inanın psikiyatriye gitsem bu kadar rahatlamazdım
şimdi dışarı çıkıyorum, akşama yazarım artık, tabii dayanamayıp birilerinin cebinden girmezsem

haydin allaha emanet olun canlaaaarrrrrrrrrrrrr öpüldünüz kokulu kokulu kocamaaaaaaannnnnnnnn

Son düzenleme:
Canlarım günaydın hepinize.Bugün regl günüm ama 3 gün öncesinden itibaren ara ara pembe-kahverengi lekelenmeler görmüştüm.Dün akşam ( herne kadar saçma uydurulmuş bir yöntem olsada, deneyenler var diye yaptım) ovülasyon testiyle bir denemek istedim ve 2 çizgide kopkoyuydu.Sabahi zor ettim.Zaten sürekli pıt pıt kramplar giriyo karnıma.Sabah erkenden Laboquick erken gebelik testini yaptım.Resimde gördüğünüz gibi çok açık 2.çizgi çıktı.Emin olamadım.Yorumlarmısınız lütfen? Bu arada pztesiye randevu alabildim.

zeyyyy nerelerdein kuzu bizim topiği bırakıp başka topiklerlemi haşır neşrsin bakimm:)) bebşten ne haberrr anlat bakalım

heheh buralardayım canım aklımdasın valla nasılsın???
çok şükür iyi canım dün kesesini gördük

hamilesin belliki canım hayırlı olsun pazartesi kan testine git

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…