Hamile kalmayı bekleyenler

Bende pko var Ekim'den beri qlairista kullanıyorum Ve 6 kg verdim bu ay ilacımı bıraktım insallah bebisim olur :/

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

bende 6 gün önce mecburi kürtaj oldum bebeğim 10 haftalıktı 3 hafta içim de ölü olarak durmus.
ilk hamılelıgımdı..
simdi 2 3 ayın gecmesını bekliyorum yenıden denemek için..
bırde patolojiden gelen sonuçları bekliyorum

Canımmm çokk geçmiş olsunn yaa (
Herşeyde bi hayır vardır belki doğsa çok sağlıksız bi bebek olcaktı öle düşün üzülme olurmuu
İnşallahh patolojidende kötü bişi çıkmaz içini ferah tut..

BENİMDE YUMURTALIKLARIMDA KİST VARMIŞ TEMBELLİK YAPTIRIYO Bİ SENEDİR BEBEĞİM OLMUYO ÇOOOK ÜZÜLÜYORUM KLOMEN KULLANDIM FAYDA ETMEDİ TEKRAR GİDİCEM BİDAHAKİ AY

cok teşekkür ederim..
doktorumda oyle dıyor vücut sağlıksız olan hıc bır seyı kabul etmez dıyor.
ama bende her hamılede olduğu gıbı ıdrar yolu enfeksıyonu vardı sanıırım o geçmemiş bende ve ıltıhap yapmış.
ıltıhapta çocuğa kan pompalatmamış..buyuk ıhtımal oyle dıyor doktor..
sımdı enfeksıyon antıbıyotıjını bıtırdım..
ay sonu gıdıcem bakalım ne diyecek..

Enfeksiyon önemli gercekten cnmm yaa..çok dikkat et bundan snra..inşallahh en yakın zsmanda yeniden dolar göbüşünn

Sağol bitanem öldüm ya dün. Baktım kanamam var dedim beklemeyim. Eczaneye gitsem emziriyorum ya eczacılara da guvenemedim açıkçası, doktorumu da aramaya çekindim adama mesaj attım:))))) Sonra da bir saat elimde telefon msji gormesini bekledim ama bir de bana sor
İlaçlar daha yeni yeni kendime getirdi daha iyiyim çok şükür.
Ay kimseye söylememekle çok iyi yapmışsın canım bebek olayını yoksa ciddi strese sokuyorlar insanı. Olunca da sürpriz yapmak çok eğlenceli olur hem.)

Tatlım hayırlı uğurlu olsuuuuuuun)))))) sağlıkla kucağına al inşallah. Hastalıkla uğraşmaktan daha yeni gördüm mesajını. Çooook sevindim canım ya:)))))))) Allah hayırlı evlat versin inşallah; )))

İyi olmana çok sevindim bitanem, daha da iyi olursun inşallahh... Rabbim en acilinden şifalar versin...
Canım hiç kimseye söylemedim.. hatta ilk zamanlar eşime bile söylemedim.. her ay kendim testler alıp yapıyorum, olmuyor atıyorum sonra kırmızıları görünce üzülüyorum, geriliyorum, sonra agresifleşiyorum evde huzursuzluk çıkarıyorum ama zavallı kocacığım sebebini bile anlayamıyordu. noldu birden fatma bir şeyin yoktu deyip dururdu. bir pazar günü ablamın da hamile haberini alınca sinir krizi geçirdim.. daha soğrusu sinir boşalması da diyebiliriz.. şiddetli bir ağlama krizi... o zaman anladı eşim derdimi.. neden benimle paylaşmadın dedi. sende üzülme diye dedim.. ama böylede kendimi parşalıyordum.. neyse her şerde bir hayır varmış.. çok da iyi oldu vallaaa şimdi birlikte üzülüyoruz, heyecanlanıyoruz ve inşallah güzel habere birlikte sevineceğiz....

canım senin meleğin kaç yaşında? ne zamandır bebiş istiyodun sen? ve sorun? çok soruyoruz ya kafa kalmıyo valla..

Hahahhh eettt tatlımmm yaa uyuyakalmışımmm :)) aldığım ilaçlar ağır geldi bünyeme cnm uyku yaptı :))
Ayy bna tamda seninki gbi bi doktor lazım yaa izmirdeim bu ay olmazsa deiştircem zatenn..
Bugün iğnemi olcamm bakalımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…