İnşallah öyledir canım, seninkinide Allah kucağına almayı nasip etsin inşallah.
Kızlaaar birlik başkanımız Gizimizden müthiş haberler vaaaaaaaar,çook yakında gelip harika haberleri veriiirrrrrr benceeeee
bende 6 gün önce mecburi kürtaj oldum bebeğim 10 haftalıktı 3 hafta içim de ölü olarak durmus.
ilk hamılelıgımdı..
simdi 2 3 ayın gecmesını bekliyorum yenıden denemek için..
bırde patolojiden gelen sonuçları bekliyorum
sonunda kırmızılar geldi(( umutlarım gelecek aya kaldı
Canımmm çokk geçmiş olsunn yaa(
Herşeyde bi hayır vardır belki doğsa çok sağlıksız bi bebek olcaktı öle düşün üzülme olurmuu
İnşallahh patolojidende kötü bişi çıkmaz içini ferah tut..
Kuzummm bnmmm yaa bu ayda nasip deilmiş demekki üzülme lütfennn
cok teşekkür ederim..
doktorumda oyle dıyor vücut sağlıksız olan hıc bır seyı kabul etmez dıyor.
ama bende her hamılede olduğu gıbı ıdrar yolu enfeksıyonu vardı sanıırım o geçmemiş bende ve ıltıhap yapmış.
ıltıhapta çocuğa kan pompalatmamış..buyuk ıhtımal oyle dıyor doktor..
sımdı enfeksıyon antıbıyotıjını bıtırdım..
ay sonu gıdıcem bakalım ne diyecek..
canım sağol bitanem inşallah çabuk geçer.. biraz annemlerde kalmayı düşünüyorum, evde durmazsam pek stres yapmam. eşimden başka kimse şu an bebek için uğraştığımızı, sürekli sordukları için annemlere bile söylemedim. o yüzden rahatım bitanem.
canım sana da çok geçmiş olsun kızına da... kıyaaamaaammmmm yaaaa... sabahladın demek... canımmm....
kendini iyi hissedince yaz yine bizi merakta bırakma. ben şimdi dışarı çıkıyorum.. akşama görüşürüz...
Allaha emanet olun canlarımmmmmmmm
İkiz bebeklerimi olcakkk yoksaaaa :)))
Canlarım günaydın hepinize.Bugün regl günüm ama 3 gün öncesinden itibaren ara ara pembe-kahverengi lekelenmeler görmüştüm.Dün akşam ( herne kadar saçma uydurulmuş bir yöntem olsada, deneyenler var diye yaptım) ovülasyon testiyle bir denemek istedim ve 2 çizgide kopkoyuydu.Sabahi zor ettim.Zaten sürekli pıt pıt kramplar giriyo karnıma.Sabah erkenden Laboquick erken gebelik testini yaptım.Resimde gördüğünüz gibi çok açık 2.çizgi çıktı.Emin olamadım.Yorumlarmısınız lütfen? Bu arada pztesiye randevu alabildim.Eki Görüntüle 1032688
Sağol bitanem öldüm ya dün. Baktım kanamam var dedim beklemeyim. Eczaneye gitsem emziriyorum ya eczacılara da guvenemedim açıkçası, doktorumu da aramaya çekindim adama mesaj attım:))))) Sonra da bir saat elimde telefon msji gormesini bekledim ama bir de bana sor
İlaçlar daha yeni yeni kendime getirdi daha iyiyim çok şükür.
Ay kimseye söylememekle çok iyi yapmışsın canım bebek olayını yoksa ciddi strese sokuyorlar insanı. Olunca da sürpriz yapmak çok eğlenceli olur hem.)
Yok tatlım ama çok şükür herşey yolunda maşallah:))
Günaydın uykucuuuuuuu dün mesajı yazdın yattın
evet tatlım bazı doktorlar söylemiyor. Ben kurtköyde yeni açılan emsey hastanesinde gülseren hanıma gidiyorum..
çok memnun kaldım kendisinden...
yani yumurtaları tek tek gösteriyor, cm lerini tek tek söylüyor.
bir de bana çok moral veriyor, inançlı bi kadın. Biz elimizden geleni yapıp tevekkül edeceğiz diyor sürekli bu da beni çok rahatlatıyor..
inanın psikiyatriye gitsem bu kadar rahatlamazdım
şimdi dışarı çıkıyorum, akşama yazarım artık, tabii dayanamayıp birilerinin cebinden girmezsem
haydin allaha emanet olun canlaaaarrrrrrrrrrrrr öpüldünüz kokulu kokulu kocamaaaaaaannnnnnnnn
Gizzzzzzzzz nerelerdesinnnnn bebeğimmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?