- 4 Şubat 2012
- 2.745
- 2.061
- 133
canım bende merak ediyorum neden girmyor artık bir sorun yoktur inşallah
Aldığımız haberlere göre herşeyi yolunda tatlımmm :)) ama giremio..az önce online gördümmm gitti :))
Gizzzzzzzzz nerelerdesinnnnn bebeğimmmm
Hahahhh eettt tatlımmm yaa uyuyakalmışımmm :)) aldığım ilaçlar ağır geldi bünyeme cnm uyku yaptı :))
Ayy bna tamda seninki gbi bi doktor lazım yaaizmirdeim bu ay olmazsa deiştircem zatenn..
Bugün iğnemi olcamm bakalımm
canımm nbr nasılsınnn ıgnenı oldun mu nedır durumun ?
Kuzummm acile gittimmm yapmadılarr yaa reçete istiolar yaptıramadımm( doktorum yaptıramazsan ara dedi aramıcamm yarın okuldan snra giderim artkk çatlamışsa yapcak bişi yok ama daha çatladığını düşünmüorum o akıntım gelmedi ağrımda olmadı yarın 11.günüm yarın yapar artk iğneyi napiimm sıkıldımm puff
hadi hayırlısı tatlımmm...
ben cuma akşamı oldum iğnemi.. üzerinden 48 saat geçti ve kasıklarımda ağrı başladı.
nedir bu sancının sebebi var mı bilgisi olan? döllenme olurken sancı olur mu? bu bebeğim tuttu anlamın amı geliyor acaba?
ayy allahım hersey ters gıdıyor ya. ama catlamıs olsaydı dedıgın gıbı akıntın olurdu sanırım uzulme demek daha catlamadı yarın doktorun ytapar ıgnenı hem kontrol olursun tekrar dasha saglam olur işin
Eet canımm bnde öle düşündümm hem o yapsın hemde bi bakar yumoşuma :))
insallah yumosların zamanında catlar da bu ay olur bebıs :))) msjına bak kız. benımde bıtsın de bende gıdıcem doktora tekrar
Saol tatlımmm ama olamadım iğnemi :)) canım ben daha önce klomen fln bişi kullanmadan iğne olmuştum bnmde ağrılarım çok olmuştu hepsi aynı anda çatlamıodur belki..ben iğneden snra 20.gün adet oldumm bu arada cnmm
Ayy tatlım nerde o günler:)) o kadar isterim ki ikiz kızlarım olsun. Bir Kızım var Allah iki tane daha versee:)) ama birine sahip olana kadar 4,5 sene bekledim ikinciyi de vermiyor Allah. Hayırlısı tatlım bakalım.canımcım ıkızmı beklıyorsun sen :)))
Gizzzzzzzzz nerelerdesinnnnn bebeğimmmm
canım bende merak ediyorum neden girmyor artık bir sorun yoktur inşallah
Ayy tatlım nerde o günler:)) o kadar isterim ki ikiz kızlarım olsun. Bir Kızım var Allah iki tane daha versee:)) ama birine sahip olana kadar 4,5 sene bekledim ikinciyi de vermiyor Allah. Hayırlısı tatlım bakalım.
Gizzzcim dinlenmedeydi biliyorsunuz. Haber aldım çok şükür her sey yolundaymış maşallah. Çok yakında tekrar girmeye başlar topiğe.) Allah nazarlardan saklasın, miniğini sağlıkla kucağına alsın inşallah. Özledik valla gelllllll gizciiiiiiimmmmm;
İyi olmana çok sevindim bitanem, daha da iyi olursun inşallahh... Rabbim en acilinden şifalar versin...
Canım hiç kimseye söylemedim.. hatta ilk zamanlar eşime bile söylemedim.. her ay kendim testler alıp yapıyorum, olmuyor atıyorum sonra kırmızıları görünce üzülüyorum, geriliyorum, sonra agresifleşiyorum evde huzursuzluk çıkarıyorum ama zavallı kocacığım sebebini bile anlayamıyordu. noldu birden fatma bir şeyin yoktu deyip dururdu. bir pazar günü ablamın da hamile haberini alınca sinir krizi geçirdim.. daha soğrusu sinir boşalması da diyebiliriz.. şiddetli bir ağlama krizi... o zaman anladı eşim derdimi.. neden benimle paylaşmadın dedi. sende üzülme diye dedim.. ama böylede kendimi parşalıyordum.. neyse her şerde bir hayır varmış.. çok da iyi oldu vallaaa şimdi birlikte üzülüyoruz, heyecanlanıyoruz ve inşallah güzel habere birlikte sevineceğiz....
canım senin meleğin kaç yaşında? ne zamandır bebiş istiyodun sen? ve sorun? çok soruyoruz ya kafa kalmıyo valla..
bak ne guzel senın yıne bı evladın var rabbım yıne verırı mera etme. dua edelım hep.
Evet tatlım ya çok şükür bir taneye kavuştum ya artık gözüm açık gitmez:))) Allah bir tane daha verir inşallah ama vermezse buna da çok şükür.
Sana da hemencecik sağlıklı ve hayırlı bir bebiş versin inşallah canım:)) sonra da ikincisini versiiiin:))))
ınsallah canım ya ınsallah :))) heımıze verır ınsallah
İnşallah bitanem valla ne zor işlermiş ya( benim bir komşum var hatunun 4 çocuğu var maşallah, ikisinde spiral takılı olduğu halde hamile kalmış. Ve hepsinin arasında 11-12 ay var olaya bak. Bebeklerinin kırkı çıkınca hatun hamile kalmış sürekli ) 4.de olunca Allahım artık yeter verme diye dua etmiş hep:)) biz de ne kadar uğraşıyoruz, o kadar tedavi, ilaç, ot-çöp sonuç hüsran. .
Ayyyy doktorun da niye unutmuş yaaaaa reçeteyiiii?
benim doktorum özellikle aman unutmayalım reçeteyi yoksa yapmazlar dedi..
bence doktoru ara ve yaptır tatlım ihmal etme yaaaa.. uğraşmak çok yoruyor biliyorum bebeğim ama napalımmm, ne demişler;
BEKLENEN GÜN GELECEKSE ÇEKİLEN ÇİLELER KUTSALDIR.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?