Canımsın:))) çok sağol bitanem bugün daha iyiyim. Ay bilmezmiyim ya hamile haberleri alınca ben de çok ağlardım. Kıskançlıktan değil tabiki de insan kendine üzüldüğünden ağlıyor. Zaten stres topu oluyorsun, dokunsan ağlayacak durumdayken hamile haberi alınca ağlama krizlerini ben de çok yaşadım canım. çok iyi yapmışsın eşinle paylaşmakla, gerçekten yalnız olmadığını anlıyor insan. Sırtındaki yükler biraz hafifliyor. İnşallah Allah verir bu ay, emeklerinizin karşılığını alırsınız.
Kızım 1,5 yaşında tatlım:)) 4,5senenin sonunda olunca bir yaşına girince çalışmalara başlayalım ancak olur dedik ama 6 aydır bir gelişme olmadı bakalım:))) bendeki pko zaten en büyük engel de eşimde de var problemler. Yine zooor bir süreç bekliyor bizi de maalesef bu kez o kadar vaktimiz yok.Allah verir inşallah sağlıkla ve doğru zamanda tabi.
Senin oğluş kaç yaşında tatlım?
Yaa bnm doktorum kendi yapcaktı iğneyî ona gitmedim ben oyüzdende almamıştım reçete..yarın gtcem doktora sbh erken randevu alıımda..
hadi bakalımm rabbim kucagına aldıüğın günleride göstersin inşallahhhh.. bende bu ay stressiz olsun herşey dedim takmıyorum ve takip etmiyorum hatta ara verme ayı diyebiliriz haftasonu gittim saçlarımı boyattımmm bi güzelll. dedim bu ay zaten ara verdim b,i dahaki aya tekrar calışırızzz:))heheh buralardayım canım aklımdasın valla nasılsın???
çok şükür iyi canım dün kesesini gördük
sonunda kırmızılar geldi(( umutlarım gelecek aya kaldı
Tatlım hayırlı uğurlu olsuuuuuuun)))))) sağlıkla kucağına al inşallah. Hastalıkla uğraşmaktan daha yeni gördüm mesajını. Çooook sevindim canım ya:)))))))) Allah hayırlı evlat versin inşallah; )))
hadi bakalımm rabbim kucagına aldıüğın günleride göstersin inşallahhhh.. bende bu ay stressiz olsun herşey dedim takmıyorum ve takip etmiyorum hatta ara verme ayı diyebiliriz haftasonu gittim saçlarımı boyattımmm bi güzelll. dedim bu ay zaten ara verdim b,i dahaki aya tekrar calışırızzz:))
canımmmm üzülme vardır bi hayırrrr.. bende ara verdimmm bu ay dinlenicemmm dedimmm:)
tatlışkom doktora gidince haber ver..
bir de madem çatlatma iğnesi olmadın daha muyane etsin seni kaç yumurtan var ve cm'lerini söylesin sana..
Kızlar bu sabah doktorum test bile yapmadı bana Adetinden 10 gün geçsin, kesin olarak ultrosoundda görürüz zaten dedi, dış gebelik olur diye söyledi galiba.Hem kanda değerin düşük çıkarsa , boşuna kafan karışmasın dedi.Ben tabi boş durmadım, saat 11:30da bir test daha yaptım.Bu sefer net 2 çıbık:) Hatta T daha koyu gibi geldi. Ben kötümser olmayı bırakıp, hamile olduğumu ilan ettim bile:) Gerisi Allah'tan, inşallah bir aksilik olmaz.Halbuki kendimi ne yedim bitirdim 6 aydır Haydi herkese moral olsun Dualarım sizinle..
Eki Görüntüle 1035204
ohhh en güzelini yapmışsın canım...moral bozmak yok
canım evet hamilesin bencedeee rabbim kucagına almayıda nasip etsinn. Kesesini gördeee %99 luk hamileliğin %100 olsunn:)))bizide haberdar ettttKızlar bu sabah doktorum test bile yapmadı bana Adetinden 10 gün geçsin, kesin olarak ultrosoundda görürüz zaten dedi, dış gebelik olur diye söyledi galiba.Hem kanda değerin düşük çıkarsa , boşuna kafan karışmasın dedi.Ben tabi boş durmadım, saat 11:30da bir test daha yaptım.Bu sefer net 2 çıbık:) Hatta T daha koyu gibi geldi. Ben kötümser olmayı bırakıp, hamile olduğumu ilan ettim bile:) Gerisi Allah'tan, inşallah bir aksilik olmaz.Halbuki kendimi ne yedim bitirdim 6 aydır Haydi herkese moral olsun Dualarım sizinle..
Eki Görüntüle 1035204
Allah hayırlı eylesin.. regl gününüz ne kadar geçti
aynen tatlımmm bundan sonra boyleee:)
canım evet hamilesin bencedeee rabbim kucagına almayıda nasip etsinn. Kesesini gördeee %99 luk hamileliğin %100 olsunn:)))bizide haberdar etttt
Tatlımmm gittim bgn doktora ameliyatı varmış hmn çokcaktı son anda yetiştikk :)) henüz çatlamamış :)) iğneyi yaptıı bakalımm :)) 36 saat snra dedi tabi ilişki için ama bgnde yapsak olur heralde dimiii
canım ben bizim doktorun söylediğini söyleyeyim:
çatlatma iğnesi yapılınca hemen ilişkiye gir ve sonra gün aşırı ilişki öneriyorum dedi ve bana mantıklı geldi..
neden dersen çünkü; iğneden sonra illa 36 saat sonra çatlayacak diye bir şey yok. daha önce de çatlayabilir. spermler zaten 48 saat canlı kalıyor, 36 saatten önce çatlarsa buluşur dedi doktorum.. gün aşırı ilişki deneyin bence tatlımm...
sendede kasık ağrısı falan olacak mı acaba? benim yumurtalar çatlarken çok sancım oldu.
gelişmeleri yazalım birbirimize :)
Aynennn yaa bnde sölüorum eşime aynısını :)) dün gece geldi şehir dışındaydı yaa ilişki oldu bgn olmasın dr 36saat snra dedi hem gün aşırı olsun dio uyuzz çok bilio
Bnm daha kasık ağrım olmadı henüz çatlamadı sanırım akıntımda gelmedi :)) bugün kandırabilirsem ii olcakk
Eet eet gelişmeleri yazalımm
canım sen bugün olmadın mı iğneni zaten?
Eet tatlım bgn oldummm..
tamam canım benim bence bu akşam siz değerlendirin bir de 36 saat sonra yaparsınız. sonra gün aşırı canım..
benim doktorum öyle dedi ben böyle yaptım ama karar senin yine de tatlım....
Yaa işte bndd öle diorum eşime yol dio dün yaptık bgn yapmayalım gün aşırı dedi doktor hende 36saat snra dedi dio
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?