Hamile kalmayı bekleyenler

insallah dınlenırken bı bakmıssın oluvermıs :)))

Sormaaa :)))
Yaa sabah 7de çıkıoruz evden çok zor olur bizim için artk bu akşamdxn başlıcaz cumaya kafar hergün snra gün aşırı

Maşallah tatlııımm oğluşun büyümüş artık. Sana da çok fazla yükü de kalmamıştır, canım yaaaa nasıl da istiyor kardeşş sana çok yardımcı olur, sallar kardeşini, gezdirir, bakar hiç de kıskanmaz.. Tam zamanı, valla, inşallah bu ay güzel haberlerini alırız tatlım yaaaaa:)))

guzell anneler anne adaylarii ben geldimmm çok da mutlu geldimm :)))) bi suru hamişimiz olmussss maşallah yaa ZEYYY ENGUZELHEDIYEMMM NUTELLAAAA tebrik ediyorum siziiii çok çok çok sevindim maşallah topigimize Rabbim saglikla hayirlisiyla kucağımıza almayı nasip etsin bebişlerimizi inşallah..dualarim bize de tum anne adaylarina da ulassin inşallah.... hasretle heycanla anne olmayi isteyen herkesin Allah yardimcisi olsun insallah en kısa zamanda isteyen herkes hepiniz bu mutlulugu tadarsiniz unuttugum var mi baska hamile olann suan bilmiyorum sevgili BASARANSIMMM sizden haberleri verdi hep bana sagolsun hepinizi cok cok ozledimmmm bu arada ben yani biz iyiyiz Rabbime çok şükürler olsun....biraz zor gunlerden gectik düşük tehlikesi atlattim haatanede yattim çıkınca yaklasik 3 hafta kadar kayinvalidemlerde kaldik.sadece tuvalete kalkacaksin dedi doktorum oyle yaptim vee Rabbime şükürler olsun son doktora gittiğimizde bi sıkıntın kalmamis hersey iyi bebegimiz de iyi dedi yavaş yavaş kendi evime geçiyorum artik :))) bu arada kayinvalidemlerde internet yoktu giremedim bazen telden bi girip bakiyordum size dayanamayip ama yazmak icin internet paketim yeterli değildi :)) uzun lafin kisasii ben hepiniziii çoookk ama çokkkk ozledimmmm desteginiz icin hepinizden Allah razi olsun

Kizlar sabah test yaptim HAMILEYIMMM. Isden sonra doktora gidecegim...

Maşalllaaaah çooook sevindiiimmm
Sağlıkla kucağına al inşallaaaahhhhhh

Sağol canım,hemen paylaşırım sizlerle.:)

ohhh en güzelini yapmışsın canım...moral bozmak yok

eskiden hep yazardı bayadır hiç yazmıyor.aman öyle olsun iyi olsun herşey

canımm nbr nasılsınnn ıgnenı oldun mu nedır durumun ?

Gizzzzzzzzz nerelerdesinnnnn bebeğimmmm

canım bende merak ediyorum neden girmyor artık bir sorun yoktur inşallah

hadi bakalım hayırlı olsunnn rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşşş.

Belli mi olurr:))

Son düzenleme:
Kızlar doktora gittim kese göründü biz 5+3. Haftaya kalp atışları duyulurmuş :))

Gesendet von meinem iPhone mit Kadınlar Kulübü

canım hoşgeldin iyi olmana sevindim.. inşallah bundan sonra her şey yolunda giderrr...

Kızlar doktora gittim kese göründü biz 5+3. Haftaya kalp atışları duyulurmuş :))

Gesendet von meinem iPhone mit Kadınlar Kulübü

canım maşallah Rabbim sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin inşallah...

amin inşallah canım benim rabbim ne verirse hayırlısını versin..
senden ne haber hiç bahsetmiyorsun? dr.a gidiyor musun durumlar ne bitanem

Canım benimmm Hoşgeldinnnn bizdeee seni çokk özledikkkk tatlımmmm...çoookkk sevindim adınaaa... Rabbim sağsalimm kucağınada almayı nasip eder inşallahhh.Evet hamişlerimiz çğaldı artık ilk sayfaaya bi ayar cekersin baktıkca hamişleri daja cok gördükçe bizde mutlu oluyoruzz....

HOŞ GELDİNNNNN TATLIIIIMMMMMM Sefalar getirdinnnnn Çoooook özlemiştiiiiikkkkk

canım hoşgeldin iyi olmana sevindim.. inşallah bundan sonra her şey yolunda giderrr...

canım maşallah Rabbim sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin inşallah...

canim benimm cok cok teşekkür ederim amin insallah Allah razi olsun dualarin icin :) Rabbim bu mutlulugu yaşamak isteyen herkese yasatsin inşallah...

bitanem benim Allah razi olsun dualarin icin umarım en kisa zamanda sende bize güzel haberini verirsin tabloyu guncellicem tabikii canim benimm ama sadece hamişleri biliyorum digerlerini takip edemedim napcam bilmiyorum :))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…