Kizlar sabah test yaptim HAMILEYIMMM. Isden sonra doktora gidecegim...
canımmm gözün aydın hayırlı olsun sabah sabah ne güzel haber böyle
doktordan gelnice de yaz bize güzel anne adayımız
hadi bakalımm rabbim kucagına aldıüğın günleride göstersin inşallahhhh.. bende bu ay stressiz olsun herşey dedim takmıyorum ve takip etmiyorum hatta ara verme ayı diyebiliriz haftasonu gittim saçlarımı boyattımmm bi güzelll. dedim bu ay zaten ara verdim b,i dahaki aya tekrar calışırızzz:))
canımmmm üzülme vardır bi hayırrrr.. bende ara verdimmm bu ay dinlenicemmm dedimmm:)
Ayyyy şaka gibiiii... bende tam tersini anladım, o istiyo da sen istemiyon zannettim
hımmmm aslında sabah yapmak çok iyimiş vücut denlendiği için daha rahat kabul ediyormuş spermleri...
sabah yapın olmazsa.. sonra 32 saat sonra akşama denk gelir zaten..
Ayyyy ne zor işleeeeeerrrrrrr
Belli mi olurr:))insallah dınlenırken bı bakmıssın oluvermıs :)))
benim oğluşumda 3 senenin üstüne oldu canımm... 2008 eylül doğumlu, 5 buçuğu geçtik, 6 yı bitirmek üzereyiz.. bende senin gibi erken başladım çalışmaya, 4 senedir uğraşıyoruz olmadı.. 2-3 sefer kimyasal gebelik oldu. bakalım rabbim ne zaman hayırlıysa o zamanı bekliyor verecek inşallah inanıyorum.. oğlumda çok kızkardeş istiyor, ona hiç kıyamıyorum... anne kızkardeşim olursa ayağımda sallarım, bisikletimle gezdiririm, oyuncaklarımı paylaşırım, hatta beni en çok duygulandıran "yatağımı kızkardeşime veririm ben yerde yatarım" demesiii..
Beraber dua ediyoruz işte.. Rabbim büyükkkk..
Maşalllaaaah çooook sevindiiimmm
Sağlıkla kucağına al inşallaaaahhhhhh
Sağol canım,hemen paylaşırım sizlerle.:)
ohhh en güzelini yapmışsın canım...moral bozmak yok
eskiden hep yazardı bayadır hiç yazmıyor.aman öyle olsun iyi olsun herşey
canımm nbr nasılsınnn ıgnenı oldun mu nedır durumun ?
Gizzzzzzzzz nerelerdesinnnnn bebeğimmmm
canım bende merak ediyorum neden girmyor artık bir sorun yoktur inşallah
hadi bakalım hayırlı olsunnn rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşşş.
Belli mi olurr:))
Kızlar doktora gittim kese göründü biz 5+3. Haftaya kalp atışları duyulurmuş :))
Gesendet von meinem iPhone mit Kadınlar Kulübü
Maşallah tatlııımm oğluşun büyümüş artık. Sana da çok fazla yükü de kalmamıştır, canım yaaaa nasıl da istiyor kardeşş sana çok yardımcı olur, sallar kardeşini, gezdirir, bakar hiç de kıskanmaz .. Tam zamanı, valla, inşallah bu ay güzel haberlerini alırız tatlım yaaaaa:)))
guzell anneler anne adaylarii ben geldimmm çok da mutlu geldimm :)))) bi suru hamişimiz olmussssmaşallah yaa ZEYYY ENGUZELHEDIYEMMM NUTELLAAAA tebrik ediyorum siziiii çok çok çok sevindim maşallah topigimize Rabbim saglikla hayirlisiyla kucağımıza almayı nasip etsin bebişlerimizi inşallah..dualarim bize de tum anne adaylarina da ulassin inşallah.... hasretle heycanla anne olmayi isteyen herkesin Allah yardimcisi olsun insallah en kısa zamanda isteyen herkes hepiniz bu mutlulugu tadarsiniz unuttugum var mi baska hamile olann suan bilmiyorum sevgili BASARANSIMMM sizden haberleri verdi hep bana sagolsun hepinizi cok cok ozledimmmm bu arada ben yani biz iyiyiz Rabbime çok şükürler olsun....biraz zor gunlerden gectik düşük tehlikesi atlattim haatanede yattim çıkınca yaklasik 3 hafta kadar kayinvalidemlerde kaldik.sadece tuvalete kalkacaksin dedi doktorum oyle yaptim vee Rabbime şükürler olsun son doktora gittiğimizde bi sıkıntın kalmamis hersey iyi bebegimiz de iyi dedi yavaş yavaş kendi evime geçiyorum artik :))) bu arada kayinvalidemlerde internet yoktu giremedim bazen telden bi girip bakiyordum size dayanamayip ama yazmak icin internet paketim yeterli değildi :)) uzun lafin kisasii ben hepiniziii çoookk ama çokkkk ozledimmmm desteginiz icin hepinizden Allah razi olsun
guzell anneler anne adaylarii ben geldimmm çok da mutlu geldimm :)))) bi suru hamişimiz olmussssmaşallah yaa ZEYYY ENGUZELHEDIYEMMM NUTELLAAAA tebrik ediyorum siziiii çok çok çok sevindim maşallah topigimize Rabbim saglikla hayirlisiyla kucağımıza almayı nasip etsin bebişlerimizi inşallah..dualarim bize de tum anne adaylarina da ulassin inşallah.... hasretle heycanla anne olmayi isteyen herkesin Allah yardimcisi olsun insallah en kısa zamanda isteyen herkes hepiniz bu mutlulugu tadarsiniz unuttugum var mi baska hamile olann suan bilmiyorum sevgili BASARANSIMMM sizden haberleri verdi hep bana sagolsun hepinizi cok cok ozledimmmm bu arada ben yani biz iyiyiz Rabbime çok şükürler olsun....biraz zor gunlerden gectik düşük tehlikesi atlattim haatanede yattim çıkınca yaklasik 3 hafta kadar kayinvalidemlerde kaldik.sadece tuvalete kalkacaksin dedi doktorum oyle yaptim vee Rabbime şükürler olsun son doktora gittiğimizde bi sıkıntın kalmamis hersey iyi bebegimiz de iyi dedi yavaş yavaş kendi evime geçiyorum artik :))) bu arada kayinvalidemlerde internet yoktu giremedim bazen telden bi girip bakiyordum size dayanamayip ama yazmak icin internet paketim yeterli değildi :)) uzun lafin kisasii ben hepiniziii çoookk ama çokkkk ozledimmmm desteginiz icin hepinizden Allah razi olsun
canım hoşgeldin iyi olmana sevindim.. inşallah bundan sonra her şey yolunda giderrr...
canım maşallah Rabbim sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin inşallah...
Canım benimmm Hoşgeldinnnn bizdeee seni çokk özledikkkk tatlımmmm...çoookkk sevindim adınaaa... Rabbim sağsalimm kucağınada almayı nasip eder inşallahhh.Evet hamişlerimiz çğaldı artık ilk sayfaaya bi ayar cekersin baktıkca hamişleri daja cok gördükçe bizde mutlu oluyoruzz....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?