Hamile kalmayı bekleyenler

guzel anneee amin insallah sagsalim dünyaya gelir miniklerimiz Rabbim korusun hepimizin canının canını nasil geciyor hamileliğin kuzumm

İnş canım,ben resmen kurt gibi yemek yiyorum sürekli.Hep açım,hep açım( Ne mide bulantısı, ne de baş dönmesi bişeyim yok çok şükür. 1 haftada 4.5 kilo alınca hamile olduğumu anlamıştım zaten. Sabahları taze kırmızı biber,salatalık vs kahvaltıda eksik etmiyorum.Akşamları mutlaka meyve,1 bardak süt ve folik asit elbette. Ağırlıklı tuzlu,acı canım çekiyor, tatlı hiç göresim yok ama henüz erken tabi bunları söylemek.Sende nasıl canım?

bitanem benim Allah razi olsun dualarin icin umarım en kisa zamanda sende bize güzel haberini verirsin tabloyu guncellicem tabikii canim benimm ama sadece hamişleri biliyorum digerlerini takip edemedim napcam bilmiyorum :))))

İnşallahh Cuma günü doğum günüm ve hesaplamalara görede yumurtlama günüm. ama ben bu ay zaten takip yapmıyorum ara verdim gibi bişe. stres en büyük düşmanım olmuş bilmedenn. son reglimde çok üzüldüm ama toparlandım çok şükür artık gelişine bıraktımmm. tabloya gelince zaten tablodaki bi çok kişi bıraktı gitti sayfayıı sen hamişleri ve burda olanların yeni batını yaz diğerlerinide geldikçe onlar söyledikçe yazarsınnn...tatlım benden başla mesela yni bat 11 Nisan:))

bitanem benim Allah razi olsun dualarin icin umarım en kisa zamanda sende bize güzel haberini verirsin tabloyu guncellicem tabikii canim benimm ama sadece hamişleri biliyorum digerlerini takip edemedim napcam bilmiyorum :))))

İnşallahh Cuma günü doğum günüm ve hesaplamalara görede yumurtlama günüm. ama ben bu ay zaten takip yapmıyorum ara verdim gibi bişe. stres en büyük düşmanım olmuş bilmedenn. son reglimde çok üzüldüm ama toparlandım çok şükür artık gelişine bıraktımmm. tabloya gelince zaten tablodaki bi çok kişi bıraktı gitti sayfayıı sen hamişleri ve burda olanların yeni batını yaz diğerlerinide geldikçe onlar söyledikçe yazarsınnn tatlım...benden başla mesela yni bat 11 Nisan:))

adetim geçeli bugün 3.gün dün akşam o kadar direnmeme rağmen merakıma yenik düşerek test yaptım ama negatif çok üzgünüm

kızlar ya regl iken muayneye gircem gebelık için alttan ultrason felan yaparsa
kanamamda var çok utanıyorum ya

bebegiimmm dikkat et cok da kilo alma amann..yeteri kadar al kuzuumm sonra hepsi sana hediye kalır o kilolarin :) bulantin kusman olmamasi cok guzel benimde baslarda hiç yoktu 2 aydan sonra basladi..2 haftadir nerdeyse her sabah midem bulaniyor ve kusuyorum..hayirlisi saglikli olsunlar da..aynneen canim bende tatliya dair bise ne gormek istiyorum nede yiyorum :)) ama limon portakal ekşi olan hersey favorim

canooo simdiden doğumgünün kutlu olsun o zamaann Rabbim gönlünden gecen butun dualari kabul eder insallah....canimmm kesinlikle stres en buyuk düşman ben hamile kaldigim ay hic hesap kitap yapmadim akisina biraktim sende oyle yap rahat olmaya calis bebegimm...tamam canoo simdi ilgilenecem tabloyla dedigin gibi bildiklerimi yazarim artik umarim kusura bakmazlar..daha sonra yazarlarsa degistiririm artik :))

canim benim teşekkürler Allah razi olsun dualarin icin..Amin insallah tatlim..evet cok şükür Rabbim bize bağışladı bebegimizi..sende inşallah hayırlısıyla duana kavusursun kuzumm

Son düzenleme:

Kızımız mı olcak acaba? Gerçi herkeste aynı olmuyormuş.

arkadaşlarrrrr tablomuzu guncellemeye çalıştım fakat uzun zamandir topige giremedigimden dolayi bat tarihlerinizi takip edemedim..bildiklerimi ekledim cok eskiden kalanları sildim..lutfen yeni batlarinizi tekrar yazin bana tekrardan ekleyim sizleri..fakat benim herhangi bir yazimi alinti yapip yazin ki gorebileyim yoksa goremeyebiliyorum..anlayisiniz icin teşekkür eder saygilar sunarim :) kucak dolusu sevgiler

canim benim teşekkürler Allah razi olsun dualarin icin..Amin insallah tatlim..evet cok şükür Rabbim bize bağışladı bebegimizi..sende inşallah hayırlısıyla duana kavusursun kuzumm

sağol canım yaa ben çok fena takıntı yaptım sanırım rüyada, gündüz sürekli beynimde bu konu var nasıl atıcam bilmiyorum iyice psikolojim bozuldu

sağol canım yaa ben çok fena takıntı yaptım sanırım rüyada, gündüz sürekli beynimde bu konu var nasıl atıcam bilmiyorum iyice psikolojim bozuldu

canimm benimmm lütfen stres yapma en buyuk sorun o inan bana yapilabiliyor ben basardim..sadece iki ay denedim ilk ay gece gündüz aklimdan cikmaz internette karistirmadigim sayfa kalmazdi..sonuc hüsran oldu..ve ikinci ay inan kendimi hic düşünmedim burda arkadaşlarla ilgilendim onlara destek verdim zaman gecti bi sekilde ama kendimde ne belirti aradım ne de kendimi dinledim ta ki adet gunume kadar..inan bana bu senin elinde....

inşallah başarırım canım bu dediğini ama her ay kendime söz veriyorum düşünmeyeceğim diye ama sonra kendimi meselenin içinde boğulurken buluyorum evde yalnız olunca daha çok takıntı yapılıyor maaleseff hamilelerin duası kabbul olurmuş bizim için de bol bol dua et olur mu

ah etmez olurmuyuuummm her duamda sizlerde varsiniz inanin..Rabbim kimseye aratmasin cok bekletmesin bu mutlulugu insallah sende hayırlısıyla kisa zamanda kavusursun minigine tatlim Rabbim gonlumuze gore versin hayirlisini nasip etsin inşallah....

çıkss cuma kutlıycannn canımcımmmmm bugünbden kabul etm,yorummm hehehhe.....aynen tatlım akışına bıraktımmm bu ay dşünmüyorum zaten ole gün aşırı ilişkide yok keyfim ne zaman gelirseee...:)))

Eki Görüntüle 1038593 kizlar bu arada bi halay cekmeli bu kadar hamişimize diiiimii

hobaaaaaa ley ley ley ley leeeeeyyy

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…