Hamile kalmayı bekleyenler

ay yarin da kutlarim cuma da kutlarim cancaziiimmmm insallah sana bu ay en guzel hediyeni bebişin verir canoooo 11nisanda da mutlu haberlerini duyariz

ay yarin da kutlarim cuma da kutlarim cancaziiimmmm insallah sana bu ay en guzel hediyeni bebişin verir canoooo 11nisanda da mutlu haberlerini duyariz

Gizimmmm kuzummmm dönmüşşş :))) tatlım çok sevindim herşeyin yolunda olmasına :))
Bnm yeni bat 11nisann
Serayynn battaşızzz

Gizimmmm kuzummmm dönmüşşş :))) tatlım çok sevindim herşeyin yolunda olmasına :))
Bnm yeni bat 11 Nisan nazar
Serayynn battaşızzz

cokkk teşekkür ederimmm bitanecigimm o zaman hemen yeniliyorum batini bebegimm ayy insallah ikiniz birden sahane haberler verin bizee cifte bayram olsuuunnn

cokkk teşekkür ederimmm bitanecigimm o zaman hemen yeniliyorum batini bebegimm ayy insallah ikiniz birden sahane haberler verin bizee cifte bayram olsuuunnn

Ahhhh inşallahhh tatlımmmm yaaa
Teşekkür ederimm kuzummm :))
Bu ay klomen kullandım bide çatlatma iğnesi oldumm bakalımm :))

canm benm 18 nisan söylememiştm önceden baklm belki liste uğur getirir:)

canım gelmemeseini umduğumuz yeni bat 2 nisan öpüldünnnnn

Ahhhh inşallahhh tatlımmmm yaaa
Teşekkür ederimm kuzummm :))
Bu ay klomen kullandım bide çatlatma iğnesi oldumm bakalımm :))

canım nasılsın var mı bi gelişme sende? ne bilim vücudunda bi değişiklik falan?
ben peşin peşin söyliym de bende hiç bir değişiklik yok. gerçi çok erken ama bazılarında oluyor erken belirtiler ya...

Selam arkadaslar bana yardimci olurmusunuz lutfen bugun adetim gecikeli 10 gun oldu 10 gun icinde 4 defa idrar testi yaptim su ucuzlardan ama negatif en son bugun ogleden sonra yaptim cok silik bir cizgi vardi bu sekilde olup hamile olan var mi ? Yardimci olursaniz sevinirim ...

canım sılıkde olsa hamıle olma ıhtımalın var ama yarın ılk ısın kan testı yaptırmak olsun bence

canım sılıkde olsa hamıle olma ıhtımalın var ama yarın ılk ısın kan testı yaptırmak olsun bence

Bugun hastahaneye gittim yaptirmak icin ama yapmadiklarini ozele gitmem gerektigini soylediler ... Adet sancisi gibi sancilar olur mu hamilelikte eger olursa ilk hamileligim olucak ve hic bir bilgim yok bu konuda cevremde ki insanlara da sormaya utaniyorum ( annem de dahil )

canım nasıl yapmazlar anlamadım ama sen yarın özele gıt yaptır kan testını. kasıklarında agrı olabılır tabıkı ama annenden ne den utanıyorsunkı hayatım sonucta utanılacak bısey yapmıyorsun hatta mutlu olacagına emınım bence annene de soyle bu durumu :)

Bende anlamadim dokuz eylule gittim yapmiyoruz biz dediler bende sasirdim annem konusunda da ben biraz fazla utangacim insan kendisini tanimayan insanla daha rahat konusabiliyo ama annemle konusamiyorum esim de asker onun da haberi yok uc senedir hep hayal kirikligi yasiyoruz budefa soylemek istemedim olmazsa bile kimseyi uzmemis olurum diye dusundum ama 10 gundur de cok kotuyum her testte hayal kirikligi biktim valla

canım benım uzulme ınsallah bu sefer olmustur .bende 7 aydır denıyorum olmadı. hakkımızda hayırlısı. sen sabahtan gıt hastaneye testını yaptır canım bızede guzel haberler ver :)

canım benım uzulme ınsallah bu sefer olmustur .bende 7 aydır denıyorum olmadı. hakkımızda hayırlısı. sen sabahtan gıt hastaneye testını yaptır canım bızede guzel haberler ver :)

Ay hadi hayirlisi o zaman allah evlat sevgisini hepimize tattirsin insallah ... :) bir turlu cozemiyorum su hamilelik olaylarini evlenene kadar hic merakim ilgim de olmadi pismanim simdi tek carem bu sitede ki bilgili insanlar :)

Ay hadi hayirlisi o zaman allah evlat sevgisini hepimize tattirsin insallah ... :) bir turlu cozemiyorum su hamilelik olaylarini evlenene kadar hic merakim ilgim de olmadi pismanim simdi tek carem bu sitede ki bilgili insanlar :)

ınsallah hayatım aminnnn. cözülmeyecek bişey yokkı hepsi bi kan testıne bakar :)) ınsallah hamılesındır .elımızden geldıgınce yardım edıyoruz bırbırımıze

ınsallah hayatım aminnnn. cözülmeyecek bişey yokkı hepsi bi kan testıne bakar :)) ınsallah hamılesındır .elımızden geldıgınce yardım edıyoruz bırbırımıze

Cok saolun :) sizin sonuc belli mi bu defa da olmazsa esimin kuzenine doktor bi ilac verdi iliskiden 1 gece once iciliyomus hamile kalmak icin onu istiycem :) gozum dondu iyce :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…