çıkss cuma kutlıycannn canımcımmmmm bugünbden kabul etm,yorummm hehehhe.....aynen tatlım akışına bıraktımmm bu ay dşünmüyorum zaten ole gün aşırı ilişkide yok keyfim ne zaman gelirseee...:)))
hobaaaaaa ley ley ley ley leeeeeyyy
ay yarin da kutlarim cuma da kutlarim cancaziiimmmminsallah sana bu ay en guzel hediyeni bebişin verir canoooo 11nisanda da mutlu haberlerini duyariz
Gizimmmm kuzummmm dönmüşşş :))) tatlım çok sevindim herşeyin yolunda olmasına :))
Bnm yeni bat 11 Nisan nazar
Serayynn battaşızzz
cokkk teşekkür ederimmm bitanecigimmo zaman hemen yeniliyorum batini bebegimm ayy insallah ikiniz birden sahane haberler verin bizee cifte bayram olsuuunnn
can kuşuuumm hoşbuldummmmmbendeeee çoookkk ozlemişiiiimmmm iyiki varsin senn bitanecigimm
canm benm 18 nisan söylememiştm önceden baklm belki liste uğur getirir:)arkadaşlarrrrr tablomuzu guncellemeye çalıştım fakat uzun zamandir topige giremedigimden dolayi bat tarihlerinizi takip edemedim..bildiklerimi ekledim cok eskiden kalanları sildim..lutfen yeni batlarinizi tekrar yazin bana tekrardan ekleyim sizleri..fakat benim herhangi bir yazimi alinti yapip yazin ki gorebileyim yoksa goremeyebiliyorum..anlayisiniz icin teşekkür eder saygilar sunarim :) kucak dolusu sevgiler
arkadaşlarrrrr tablomuzu guncellemeye çalıştım fakat uzun zamandir topige giremedigimden dolayi bat tarihlerinizi takip edemedim..bildiklerimi ekledim cok eskiden kalanları sildim..lutfen yeni batlarinizi tekrar yazin bana tekrardan ekleyim sizleri..fakat benim herhangi bir yazimi alinti yapip yazin ki gorebileyim yoksa goremeyebiliyorum..anlayisiniz icin teşekkür eder saygilar sunarim :) kucak dolusu sevgiler
Ahhhh inşallahhh tatlımmmm yaaa
Teşekkür ederimm kuzummm :))
Bu ay klomen kullandım bide çatlatma iğnesi oldumm bakalımm :))
canım gelmemeseini umduğumuz yeni bat 2 nisan öpüldünnnnn
Selam arkadaslar bana yardimci olurmusunuz lutfen bugun adetim gecikeli 10 gun oldu 10 gun icinde 4 defa idrar testi yaptim su ucuzlardan ama negatif en son bugun ogleden sonra yaptim cok silik bir cizgi vardi bu sekilde olup hamile olan var mi ? Yardimci olursaniz sevinirim ...
canım sılıkde olsa hamıle olma ıhtımalın var ama yarın ılk ısın kan testı yaptırmak olsun bence
Bugun hastahaneye gittim yaptirmak icin ama yapmadiklarini ozele gitmem gerektigini soylediler ... Adet sancisi gibi sancilar olur mu hamilelikte eger olursa ilk hamileligim olucak ve hic bir bilgim yok bu konuda cevremde ki insanlara da sormaya utaniyorum ( annem de dahil )
canım sılıkde olsa hamıle olma ıhtımalın var ama yarın ılk ısın kan testı yaptırmak olsun bence
canım nasıl yapmazlar anlamadım ama sen yarın özele gıt yaptır kan testını. kasıklarında agrı olabılır tabıkı ama annenden ne den utanıyorsunkı hayatım sonucta utanılacak bısey yapmıyorsun hatta mutlu olacagına emınım bence annene de soyle bu durumu :)
Bende anlamadim dokuz eylule gittim yapmiyoruz biz dediler bende sasirdim annem konusunda da ben biraz fazla utangacim insan kendisini tanimayan insanla daha rahat konusabiliyo ama annemle konusamiyorum esim de asker onun da haberi yok uc senedir hep hayal kirikligi yasiyoruz budefa soylemek istemedim olmazsa bile kimseyi uzmemis olurum diye dusundum ama 10 gundur de cok kotuyum her testte hayal kirikligi biktim valla
canım benım uzulme ınsallah bu sefer olmustur .bende 7 aydır denıyorum olmadı. hakkımızda hayırlısı. sen sabahtan gıt hastaneye testını yaptır canım bızede guzel haberler ver :)
Ay hadi hayirlisi o zaman allah evlat sevgisini hepimize tattirsin insallah ... :) bir turlu cozemiyorum su hamilelik olaylarini evlenene kadar hic merakim ilgim de olmadi pismanim simditek carem bu sitede ki bilgili insanlar :)
ınsallah hayatım aminnnn. cözülmeyecek bişey yokkı hepsi bi kan testıne bakar :)) ınsallah hamılesındır .elımızden geldıgınce yardım edıyoruz bırbırımıze
Cok saolun :) sizin sonuc belli mi bu defa da olmazsa esimin kuzenine doktor bi ilac verdi iliskiden 1 gece once iciliyomus hamile kalmak icin onu istiycem :) gozum dondu iyce :)
benım bu ay da olmadı canım malesef. ne ılacıymıs o merak ettım ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?