İsmini hatirlamiyorum hamile kalmasi zordu tutunmuyodu spermler doktoru verdi masallah simdi oglu var 11 aylik :)
hımm tamam canım . ınsallah olur da ılaca gerek kalmaz
İnsallah cok istiyoruz allah sana da versin saglikli guzeller guzeli bi evlat evlat sevgisi bambaska bisey ... Midede yanma olur mu ilk baslarda hamilelikte ?
canım nasılsın var mı bi gelişme sende? ne bilim vücudunda bi değişiklik falan?
ben peşin peşin söyliym de bende hiç bir değişiklik yok. gerçi çok erken ama bazılarında oluyor erken belirtiler ya...
ay yarin da kutlarim cuma da kutlarim cancaziiimmmminsallah sana bu ay en guzel hediyeni bebişin verir canoooo 11nisanda da mutlu haberlerini duyariz
Gizimmmm kuzummmm dönmüşşş :))) tatlım çok sevindim herşeyin yolunda olmasına :))
Bnm yeni bat 11nisann
Serayynn battaşızzz
Selam arkadaslar bana yardimci olurmusunuz lutfen bugun adetim gecikeli 10 gun oldu 10 gun icinde 4 defa idrar testi yaptim su ucuzlardan ama negatif en son bugun ogleden sonra yaptim cok silik bir cizgi vardi bu sekilde olup hamile olan var mi ? Yardimci olursaniz sevinirim ...
Bugun hastahaneye gittim yaptirmak icin ama yapmadiklarini ozele gitmem gerektigini soylediler ... Adet sancisi gibi sancilar olur mu hamilelikte eger olursa ilk hamileligim olucak ve hic bir bilgim yok bu konuda cevremde ki insanlara da sormaya utaniyorum ( annem de dahil )
Ahhhh inşallahhh tatlımmmm yaaa
Teşekkür ederimm kuzummm :))
Bu ay klomen kullandım bide çatlatma iğnesi oldumm bakalımm :))
canımmmmmm hosgeldınnn nerelerdesın sen cok merak ettık senı ama ıyı gordum senı masallahhhh keyfın yerınde :)))
canm benm 18 nisan söylememiştm önceden baklm belki liste uğur getirir:)
canım gelmemeseini umduğumuz yeni bat 2 nisan öpüldünnnnn
Selam arkadaslar bana yardimci olurmusunuz lutfen bugun adetim gecikeli 10 gun oldu 10 gun icinde 4 defa idrar testi yaptim su ucuzlardan ama negatif en son bugun ogleden sonra yaptim cok silik bir cizgi vardi bu sekilde olup hamile olan var mi ? Yardimci olursaniz sevinirim ...
insallah gelmez canım
Yok tatlımm yaw :)) ztn ben bu ay pek umutlanmıorum çünkü pek bişi yapamıoruz,yaşadığım bazı şeylerden dolayı gerginim biraz oda aynı şekilde,hiç onu düşünmeye bile vaktimiz yok(
aynen canım boşver böylesi daha iyi düşününce daha beter.. o zamanda stresten olmuyor..
hiç düşünme takma kafana.. bende öyle yapıyorum...
ama şöyle bi şey oldu, dün sağlık ocağına gittim (biraz rahatsızdım) dr. tahlil verdi bir sürü vitaminlerine falan bakalım diye.. çatlatma iğnesi olduğumu biliyordu ama gününe falan bakmadan beta-HCG de yazdı 4 gibi sonuçları alacağım.. sence çıkar mı canım varsa?
SAT 11 mart- çatlatma iğnesi 21 mart- tahlili verdiğim tarih de 26 mart...
bence bu kadar erken çıkmaz ama bide pzt. vericem tekrar çıkmazsa.
canim benimm insallah işe yaramıştır heycanla bekliyorum gününüzüüfazla düşünmemeye calis ama tamam mi kuzum akisina birak Rabbim kismet etmisse olacaktir zaten böyle düşün
Öle tatlımm ama çok çalışmada yapamıozz iştee(
Bu arada sonucu alınca hamile çıkcaksın çünkü daha 5gün olduu çatlatma iğnesi olalı ve içindeki hcg hormonu yüzünden 12gün snra fln normale dönüosunn cnmm..
Düşünmücem kuzum hiç..sıkıldım zaten artk yaa
Hayırlısı ne ise o olsun hakkımızda..
evett kuzum vok doğru bir karar tebrikleramin insallahh bitanem hayırlısı neyse onu yaşarız insallah...
giiiizzzzz bana da yardım ettt... beta hcg en doğru sonucu ne zaman çıkaaarrrrr???
ayyy bide kafama takmıyorum diyene baakkk
ben şimdi sağlık ocağına gidiyorum sonucu almaya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?