Hamile kalmayı bekleyenler

İnsallah cok istiyoruz allah sana da versin saglikli guzeller guzeli bi evlat evlat sevgisi bambaska bisey ... Midede yanma olur mu ilk baslarda hamilelikte ?

ınsallah canım allah ısteyen herkese versın :)) mıdedekı yanmayı bılmıyorum canım hıcde duymadım acıkcası bole bı belırtı

Yok tatlımm yaw :)) ztn ben bu ay pek umutlanmıorum çünkü pek bişi yapamıoruz,yaşadığım bazı şeylerden dolayı gerginim biraz oda aynı şekilde,hiç onu düşünmeye bile vaktimiz yok (

ay yarin da kutlarim cuma da kutlarim cancaziiimmmm insallah sana bu ay en guzel hediyeni bebişin verir canoooo 11nisanda da mutlu haberlerini duyariz

bakalım Gizim kısmettt rabbim ne dilerse o:))

Gizimmmm kuzummmm dönmüşşş :))) tatlım çok sevindim herşeyin yolunda olmasına :))
Bnm yeni bat 11nisann
Serayynn battaşızzz

Sweett haberleşelimmm battaşş:)

Canım geç döllenmeden dolayıgec çıkmıştır testinde belki ama silik olması hamilelikle yorumların çogunluklaa. hamilelik sancıları adet sancılarıyla birebir örtüşebilir vakit kaybetmeden kan testini yaptırdaa inş mutlu haberi alır bizede verirsin tatlımmm....

Bende bekliyorum hamile kalmayı bendee :):) Bugün 2. gün adet olmadım dahaa inşalah da olmam :) dün akşam idrar testi yaptım negatif çıktı ama sanırım sabahları yapılıyormuş daha doğru sonuç almak için bakalım inşallah yanlıştır test :)

merhabalar hanımlar aranıza yeni katıldım.benim 2 tane çok şükür biri kız (13) biri erkek (9) yaşında yawrum war ama çok küçük yaşta anne olduğum için tekrar tadını çıkararak anne olamak istedim yaklasık 7-8 aydır korunmuyorum. her ay oldu olmadı kafayı yiyeceğim bu arada işin içine adet düzensizliğide girince hiç işin içinden çıkamıyorum şimdi sizden yardım istiyorum sat 9 şubat 10 gün önce akşam test yaptım negtif çıktı sabah yaptığımda ise silik çıktı halen adet olmadığım için dun akşam tekrarladım gene negatif çıktı sabah yaptım tekrardan ama namaz kıldım bakmayı unuttum yattım sabah 8:30da baktığım negatif di acaba dikkate almalıyım mı? yoksa testimi tekrarlıyım yada dr mı gidiyim die kararsız kaldım. yardım lütfen . rabbim isteyen herkese nasip etsin. o doğurup öldürenlere değilde isteyipde olamayan arkadaşlara nasip eder inşallah allah........

Ahhhh inşallahhh tatlımmmm yaaa
Teşekkür ederimm kuzummm :))
Bu ay klomen kullandım bide çatlatma iğnesi oldumm bakalımm :))

canim benimm insallah işe yaramıştır heycanla bekliyorum gününüzüü fazla düşünmemeye calis ama tamam mi kuzum akisina birak Rabbim kismet etmisse olacaktir zaten böyle düşün

canımmmmmm hosgeldınnn nerelerdesın sen cok merak ettık senı ama ıyı gordum senı masallahhhh keyfın yerınde :)))

bebegiiiimmm iyiyim cok şükür düşük tehlikesi atlattim kayinvalidemlerde kaliyordum yeni geçtik eve o yuzden giremedim topige.artik iyiyiz bebegimle Rabbime şükürler olsun.sen nasilsin bitanemmm ne durumda çalışmalarrr

benimde silik çıkmıştı kan testi yaptır bence kesin sonuç çıkar

Yok tatlımm yaw :)) ztn ben bu ay pek umutlanmıorum çünkü pek bişi yapamıoruz,yaşadığım bazı şeylerden dolayı gerginim biraz oda aynı şekilde,hiç onu düşünmeye bile vaktimiz yok (

aynen canım boşver böylesi daha iyi düşününce daha beter.. o zamanda stresten olmuyor..
hiç düşünme takma kafana.. bende öyle yapıyorum...
ama şöyle bi şey oldu, dün sağlık ocağına gittim (biraz rahatsızdım) dr. tahlil verdi bir sürü vitaminlerine falan bakalım diye.. çatlatma iğnesi olduğumu biliyordu ama gününe falan bakmadan beta-HCG de yazdı 4 gibi sonuçları alacağım.. sence çıkar mı canım varsa?
SAT 11 mart- çatlatma iğnesi 21 mart- tahlili verdiğim tarih de 26 mart...
bence bu kadar erken çıkmaz ama bide pzt. vericem tekrar çıkmazsa.

Öle tatlımm ama çok çalışmada yapamıozz iştee (
Bu arada sonucu alınca hamile çıkcaksın çünkü daha 5gün olduu çatlatma iğnesi olalı ve içindeki hcg hormonu yüzünden 12gün snra fln normale dönüosunn cnmm..

canim benimm insallah işe yaramıştır heycanla bekliyorum gününüzüü fazla düşünmemeye calis ama tamam mi kuzum akisina birak Rabbim kismet etmisse olacaktir zaten böyle düşün

Düşünmücem kuzum hiç..sıkıldım zaten artk yaa
Hayırlısı ne ise o olsun hakkımızda..

şimdi ben olmadığını bile bile umutlanırım da keşke yaptırmasaydım keşke... neyse artık...
ne zaman doğru çıkar sonucu o zaman canım?
ne zaman yaptırmam lazım?

evett kuzum vok doğru bir karar tebrikler amin insallahh bitanem hayırlısı neyse onu yaşarız insallah...

giiiizzzzz bana da yardım ettt... beta hcg en doğru sonucu ne zaman çıkaaarrrrr???
ayyy bide kafama takmıyorum diyene baakkk
ben şimdi sağlık ocağına gidiyorum sonucu almaya

Son düzenleme:
giiiizzzzz bana da yardım ettt... beta hcg en doğru sonucu ne zaman çıkaaarrrrr???
ayyy bide kafama takmıyorum diyene baakkk
ben şimdi sağlık ocağına gidiyorum sonucu almaya

canimm bat'tan en erken 2 3 gün önce çıkabiliyor sen hamile oldugunu mu gördün idrar testi mi yaptinn yoksaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…