Hamile kalmayı bekleyenler

şimdi ben olmadığını bile bile umutlanırım da keşke yaptırmasaydım keşke... neyse artık...
ne zaman doğru çıkar sonucu o zaman canım?
ne zaman yaptırmam lazım?

Canımmm benimm bunu iiki sordun bilmesen daha kötü olurdu..daha 5gün oldu haftaya cumaya kadar bekle ondan snra negatif çıkar bi ara daha snra hamileysen ztn test tekrardan pozitife döner :))
Ben bunu bildiğimden bi kere sırf o çift çizgiyi göreim die yapmıştımm testii ve çıkmıştı :)) ama yalancı hamilelik :))

Yok tatlımm yaw :)) ztn ben bu ay pek umutlanmıorum çünkü pek bişi yapamıoruz,yaşadığım bazı şeylerden dolayı gerginim biraz oda aynı şekilde,hiç onu düşünmeye bile vaktimiz yok (
canımm hayırdır noldu kotu bısey yoktur umarım bak pes etmek yok asla

canım benım ıyı olmana cok sevındım :))) aman dıkkat et yat bol bol dınlen 3-4 ay hızmet ayagına gelsın DD

canimm bat'tan en erken 2 3 gün önce çıkabiliyor sen hamile oldugunu mu gördün idrar testi mi yaptinn yoksaa

kızlar beta-HCG 20,24 çıktı. çatlatma iğnesi ne kadar etkili de olsa bu kadar çıkar mıydı ki?
hani ben iğnenin etkisiyle 6-10 arası bir şey çıkar diye düşündüm ama 20,24 çıkınca umutlandım yaaa
ne dersiniz kızlar? pazartesi bir daha vereceğim kan testi..

Canımmm verme dahaaa..biliorum çok zor inşallahh bebiş vardır ama daha çok yeni iğnenin etkisi çok (

MERHABA kızlar bende sizin gibi bu ayda beklemedeyiim inşallah bu sefer yüzümüz güleeerrrrrr

şimdi netten de araştırdım da 20-30a kadar yükseltiyormuş değeri iğne..
ne zaman yapayım testi, günüm geçince mi?

Tatlımmm günün geçince yap eet haftaya cuma eğer hamilelik yoksa negatif çıkcaktır snrasında pozitifi görürsen işte ozmn yaptır :))

Tatlımmm günün geçince yap eet haftaya cuma eğer hamilelik yoksa negatif çıkcaktır snrasında pozitifi görürsen işte ozmn yaptır :))

ya sweergiirl bebeğim biliyorum çok sıktım seni de ama benim çok canım sıkıldı yaaa..
eşim de öyle ortada bi şey yok kendi kendine gelin güvey olma gibisinden lakırdılar edince düşüncesiz bi şekilde çok moralim bozuldu
şimdi benim bat 1 nisan ve hiç gecikmez..
1 nisanda mı yaptırayım kan testini tekrar yoksa bekliyim mi?
şöyle yapayım yada ne dersin: eğer 1 nisana kadar regl olmazsam 1 nisan salı günü vereyim çıkan sonuca göre 3 nisan perşembe yeniden vereyim..
offf çok bunaldım yaaaaa... ahhh keşke yaptırmasaydım o testii ne güzel kafam rahattıııı

Tatlımmm bozma moralini lütfennn..umutlanıosun anlıorum ama at kafandan şunu napıodukk düşünmüodukkk dimiii ?? Bekle 1nisana ne kaldı şurda regl tarihin geçsin bi gün snra gider yaptırırsın cnm anlaştıkmııı ?? Kafaya takmak yoookkk

Kızlaaarrr günaydınnn...
Ben biraz dinlenmeye karar verdimm yaa bebek çalışmalarına ara vericemm..
Beni listeden çıkarabilirsin gizzcimmm..burda olcamm ama yanınızda

Günaydınnn Kızlarrrr Haftanın Son Günü Yarın Haftasonuuuu Ve Bugün Benim Doğum Günümmmmmmm Herkeseee Mutlu Sabahlarrrrr Güzelll Günlerrrrr

Günaydınnn Kızlarrrr Haftanın Son Günü Yarın Haftasonuuuu Ve Bugün Benim Doğum Günümmmmmmm Herkeseee Mutlu Sabahlarrrrr Güzelll Günlerrrrr

günaydın canımmmmm
eşinle ve sevdiklerinle birlikte mutlu huzurlu nice senelere :119::119::119:
inşallah yeni yaşında göbişinde bir bebişin olurrr en güzel doğum günü hediyesi

Kuzucummmmm iiki doğdunnnn mutlu mutlu yılların olsun eşinle ve bebişlerinlee

günaydın canımmmmm
eşinle ve sevdiklerinle birlikte mutlu huzurlu nice senelere :119::119::119:
inşallah yeni yaşında göbişinde bir bebişin olurrr en güzel doğum günü hediyesi

Saol bşitanemmm. İnşallahhh dediğin gibi olurrr rabbim hediye olarak bi evlat verir bana :)))

Kuzucummmmm iiki doğdunnnn mutlu mutlu yılların olsun eşinle ve bebişlerinlee
Aminnnnnnnn Aminnnnnn . bu arada bebişlerin demişin bi bakmışınnn ikizlerim olmuşşş:)))

mutlu yıllar inşallah yeni yaşında güzel bır bebeğin olur...
Aminnn teşekkürlerrrr umarım oyle olurr:)))yas geldi 27 olmuş bakkkk:)

n'oldu ki tatlım?

Tatlım şu aralar hep bi koşuşturmaca ve sorun var hayatımızda bunlarla uğraşmaktan okadar bitkin düşüoruzki doğru düzgün ilişki bile yaşayamaz olduk..bu ay klomen ve iğne kullandım bide boşa gitti aynı zamanda çokta hasta oldum antibiyotik flnda kullandımm..bira dinlenmek istiorum yaa bu aklımdan çıkmıo bazenn sıkıldım aryık bunu yaşsmaktan bat mat bakmıorum artıkk :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…