Hamile kalmayı bekleyenler

anlıyorum tatlım,aslında en iyisini yaparsın.stres baş düşmanımız ama iz bir türlü stresi hayatımızdan çıkaramıyoruz.görev gibi ilşkiye giriyoruz.evlilik bile yıpranır bu şekilde.

anlıyorum tatlım,aslında en iyisini yaparsın.stres baş düşmanımız ama iz bir türlü stresi hayatımızdan çıkaramıyoruz.görev gibi ilşkiye giriyoruz.evlilik bile yıpranır bu şekilde.

Eet cnm bu ay dr yok şu saat yok şu gün ilişki bilmem ne diyince bizdede bi gerginlik oluo haliyle..yapmadık canımız ne zmn isterse yapıoruzz..bu işi görev haline getirmek istemıoruz oyüzdenn..hayırlısı cnmm..

öyle tatlım hayırlısı.bende tüp deneyeceğim ya bidaha ki ay,kafam bir rahat anlatamam.valla bıktım yıllardır,yaptırayım tüpü Allah'ın izniyle kavuşayım bebeğime

öyle tatlım hayırlısı.bende tüp deneyeceğim ya bidaha ki ay,kafam bir rahat anlatamam.valla bıktım yıllardır,yaptırayım tüpü Allah'ın izniyle kavuşayım bebeğime

Bncede tatlımmm yaa yaptır gitsinnn en rahatı valla :)) yok çatladımı ilişki olcakmı şölemi bölemi düşünmezsinn cnmm

Günaydınnn Kızlarrrr Haftanın Son Günü Yarın Haftasonuuuu Ve Bugün Benim Doğum Günümmmmmmm Herkeseee Mutlu Sabahlarrrrr Güzelll Günlerrrrr

cancaziiimmmm güzeller guzeli anne adayii doğum günün kutlu olsun yeni yaşın sana tüm güzellikleri de beraberinde getirsin bu ay insallah o minik icine düşer ve sana en güzel hediyeyi verir.... eşinle güzel ailenle tüm sevdiklerinle birlikte gecirecegin mutlu mutlu yillar diliyorum sanaa

canimmm valla ben çatlatma iğnesini etkilerini falan bilmiyorum.bat ne zamandi senin bence o gunu bekle yada pazartesi tekrar kan vereceksen artis varsa da iyi haber sanirim hakkinda hayirlisi olsun tatlimmm insallah minigin seninledir

Teşekkür Ederim Canım Benimmmmmm . Ne Güzel Dileklerde bulunmuşsunnn Bal Damlıyooooooo:)Tek isteğim tek hediyemm o olur sanırım zatennn İnşallahhhhhh

Kızlaaarrr günaydınnn...
Ben biraz dinlenmeye karar verdimm yaa bebek çalışmalarına ara vericemm..
Beni listeden çıkarabilirsin gizzcimmm..burda olcamm ama yanınızda

canım benım azcık kafanı toparla ama bızı bırakmadıgına sevındım ayrıca :)))

amin inşallah canım benim rabbim ne verirse hayırlısını versin..
senden ne haber hiç bahsetmiyorsun? dr.a gidiyor musun durumlar ne bitanem
Fatmaaaaaam
Canım benim senin bata çoook az kaldı kız bacım ay inşallah hamilesindir

Biz 6ay kadar erteledik tatlım valla kuşlar kadar kafam rahat hesapmış kitapmış hepsini bıraktım. En son ne zaman adet olduğumu hatırlamadığım özgür günlerime geri döndüm. Erteledik ama korunmuyoruz da arada olursa olur ki ihtimal yok, olmazsa da 6ay sonra düşünürüz. Şimdiden strese gerek yok kuzum

Kuzummm erteleyen erteleyene :))) sen nie erteledinnn??

Teşekkür Ederim Canım Benimmmmmm . Ne Güzel Dileklerde bulunmuşsunnn Bal Damlıyooooooo:)Tek isteğim tek hediyemm o olur sanırım zatennn İnşallahhhhhh

insallahhhh hayirlisiyla olacaktirr kuzummm stres yok üzülmek yok sıkıntı yapmak yokk..sadece dua et ve inan..bu kadarr

Kuzummm erteleyen erteleyene :))) sen nie erteledinnn??

Tatlım bizde problem çok ya ancak olur diye kızım bir yaşındayken çalışmalara başladık doktor takibi falan derken 6 ay olmadı bir de kimyasal gebelik geçirdim sinirlerimiz alt üst oldu. Erteledik o yüzden canım en az altı ay. Bir de canım klomendi çatlama iğnesi falan derken bir sürü ilaç içiyorum emziriyorum ya içim hiç rahat değildi. Doktorum sorun olmaz dedi ama eczacı fena korkuttu beni yok şimdi bir şey olmaz ama gelecekte kızını fena etkiler bu ilaçlar hormon içeriyor falan dedi ne bileyim.. ertelediğimiz bu altı ay içinde kızımı sütten keserim, Çişini öğretirim, evimi taşırım diye düşündüm bakalım. Bunları yapabilirsem hamileliğim biraz daha kolay geçebilir diye umut ediyorum çünkü kızımla şimdi hamile olsam direk Caferi çağırmamız gerekecek:))))))
Bence ertelemekle iyi yaptık. Bizlere iyi gelecek.Sen ne kadar erteleyeksin tatlım?

Son düzenleme:

sağol canım desteklerin için.. sizde olmasanız çok kötü olurdum.. çok gerilirdim... iyi ki varsınız... bu arada söz kafaya takmak yooooookkkk

Kızlaaarrr günaydınnn...
Ben biraz dinlenmeye karar verdimm yaa bebek çalışmalarına ara vericemm..
Beni listeden çıkarabilirsin gizzcimmm..burda olcamm ama yanınızda

canım ara vermek iyi.. psikolojik olarak rahatlarsın ve inşallah Allahın izniyle o arada hamiş kalırsın...

canimmm valla ben çatlatma iğnesini etkilerini falan bilmiyorum.bat ne zamandi senin bence o gunu bekle yada pazartesi tekrar kan vereceksen artis varsa da iyi haber sanirim hakkinda hayirlisi olsun tatlimmm insallah minigin seninledir

inşallah bitaneeeemmmmm inşalllaaaahhhhhh dua et bizeeee bebeğiimmmmm

basaransımmmmmmmmmm canımmmmmm çok sağol babyyyy... evet az kaldı sanki erken gebelik belirtileri başladı gibi... karında şişkinlik, koyu sarı fazla akıntı... bilmiyorum bunlar gebelik belirtisi midir ben mi kendimi dinliyorum ama sweetgirl fıstığıma söz verdim takmıycam kafama dinlemiycem kendimi sööözzzzz

basaransııııııımmmmmmmmmmm
senin bat ne zaman? en son battaştık ama bu ay denk gelmiyor sanırım bebeğimmmm?
bu ay bişey yaptın mı sen?

kızlar mrb.. yeniyim aranızda.. ben de beklemedeyim.. gecenin bu vaktinde sizleri okuyorum. bi fikir verir misiniz bana.
ov.testinde çift çizgiyi salı günü gördüm ( 25 mart ta). ertesi gün ikinci çizgi aşırı silikti. pazar- salı- çarşamba birliktelik oldu. günler denk geldi mi acaba yoksa eksik mi oldu diye düşünüyorum. çünkü bugün de aşırı kasık ağrım ve çok fazla akıntım vardı. test günü yanlış hesaplamış olabilir mi.
bat 10 nisan.. beklemedeyim....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…