Tatlım şu aralar hep bi koşuşturmaca ve sorun var hayatımızda bunlarla uğraşmaktan okadar bitkin düşüoruzki doğru düzgün ilişki bile yaşayamaz olduk..bu ay klomen ve iğne kullandım bide boşa gitti aynı zamanda çokta hasta oldum antibiyotik flnda kullandımm..bira dinlenmek istiorum yaa bu aklımdan çıkmıo bazenn sıkıldım aryık bunu yaşsmaktan bat mat bakmıorum artıkk :))
anlıyorum tatlım,aslında en iyisini yaparsın.stres baş düşmanımız ama iz bir türlü stresi hayatımızdan çıkaramıyoruz.görev gibi ilşkiye giriyoruz.evlilik bile yıpranır bu şekilde.
Eet cnm bu ay dr yok şu saat yok şu gün ilişki bilmem ne diyince bizdede bi gerginlik oluo haliyle..yapmadık canımız ne zmn isterse yapıoruzz..bu işi görev haline getirmek istemıoruz oyüzdenn..hayırlısı cnmm..
öyle tatlım hayırlısı.bende tüp deneyeceğim ya bidaha ki ay,kafam bir rahat anlatamam.valla bıktım yıllardır,yaptırayım tüpü Allah'ın izniyle kavuşayım bebeğime
Bncede tatlımmm yaa yaptır gitsinnn en rahatı valla :)) yok çatladımı ilişki olcakmı şölemi bölemi düşünmezsinn cnmm
Günaydınnn Kızlarrrr Haftanın Son Günü Yarın Haftasonuuuu Ve Bugün Benim Doğum GünümmmmmmmHerkeseee Mutlu Sabahlarrrrr Güzelll Günlerrrrr
kızlar beta-HCG 20,24 çıktı. çatlatma iğnesi ne kadar etkili de olsa bu kadar çıkar mıydı ki?
hani ben iğnenin etkisiyle 6-10 arası bir şey çıkar diye düşündüm ama 20,24 çıkınca umutlandım yaaa
ne dersiniz kızlar? pazartesi bir daha vereceğim kan testi..
Eki Görüntüle 1041530
cancaziiimmmm güzeller guzeli anne adayii doğum günün kutlu olsun yeni yaşın sana tüm güzellikleri de beraberinde getirsinbu ay insallah o minik icine düşer ve sana en güzel hediyeyi verir.... eşinle güzel ailenle tüm sevdiklerinle birlikte gecirecegin mutlu mutlu yillar diliyorum sanaa
Günaydınnn Kızlarrrr Haftanın Son Günü Yarın Haftasonuuuu Ve Bugün Benim Doğum GünümmmmmmmHerkeseee Mutlu Sabahlarrrrr Güzelll Günlerrrrr
Kızlaaarrr günaydınnn...
Ben biraz dinlenmeye karar verdimm yaa bebek çalışmalarına ara vericemm..
Beni listeden çıkarabilirsin gizzcimmm..burda olcamm ama yanınızda
canım benım azcık kafanı toparla ama bızı bırakmadıgına sevındım ayrıca :)))
Fatmaaaaaamamin inşallah canım benim rabbim ne verirse hayırlısını versin..
senden ne haber hiç bahsetmiyorsun? dr.a gidiyor musun durumlar ne bitanem
Kuzummm erteleyen erteleyene :))) sen nie erteledinnn??Fatmaaaaaam
Canım benim senin bata çoook az kaldı kız bacımay inşallah hamilesindir
Biz 6ay kadar erteledik tatlım valla kuşlar kadar kafam rahathesapmış kitapmış hepsini bıraktım. En son ne zaman adet olduğumu hatırlamadığım özgür günlerime geri döndüm. Erteledik ama korunmuyoruz da arada olursa olur ki ihtimal yok, olmazsa da 6ay sonra düşünürüz. Şimdiden strese gerek yok kuzum
mutlu yıllar hayatım ıyıykı dogdunnnnn
Teşekkür Ederim Canım Benimmmmmm .Ne Güzel Dileklerde bulunmuşsunnn Bal Damlıyooooooo:)Tek isteğim tek hediyemm o olur sanırım zatennn İnşallahhhhhh
Kuzummm erteleyen erteleyene :))) sen nie erteledinnn??
Tatlımmm bozma moralini lütfennn..umutlanıosun anlıorum ama at kafandan şunu napıodukk düşünmüodukkk dimiii ?? Bekle 1nisana ne kaldı şurda regl tarihin geçsin bi gün snra gider yaptırırsın cnm anlaştıkmııı ?? Kafaya takmak yoookkk
Kızlaaarrr günaydınnn...
Ben biraz dinlenmeye karar verdimm yaa bebek çalışmalarına ara vericemm..
Beni listeden çıkarabilirsin gizzcimmm..burda olcamm ama yanınızda
Tatlım şu aralar hep bi koşuşturmaca ve sorun var hayatımızda bunlarla uğraşmaktan okadar bitkin düşüoruzki doğru düzgün ilişki bile yaşayamaz olduk..bu ay klomen ve iğne kullandım bide boşa gitti aynı zamanda çokta hasta oldum antibiyotik flnda kullandımm..bira dinlenmek istiorum yaa bu aklımdan çıkmıo bazenn sıkıldım aryık bunu yaşsmaktan bat mat bakmıorum artıkk :))
canimmm valla ben çatlatma iğnesini etkilerini falan bilmiyorum.bat ne zamandi senin bence o gunu bekle yada pazartesi tekrar kan vereceksen artis varsa da iyi haber sanirim hakkinda hayirlisi olsun tatlimmm insallah minigin seninledir
Fatmaaaaaam
Biz 6ay kadar erteledik tatlım valla kuşlar kadar kafam rahathesapmış kitapmış hepsini bıraktım. En son ne zaman adet olduğumu hatırlamadığım özgür günlerime geri döndüm. Erteledik ama korunmuyoruz da arada olursa olur ki ihtimal yok, olmazsa da 6ay sonra düşünürüz. Şimdiden strese gerek yok kuzum
insallahhhh hayirlisiyla olacaktirr kuzummm stres yok üzülmek yok sıkıntı yapmak yokk..sadece dua et ve inan..bu kadarr
Fatmaaaaaam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?