kızlar mrb.. yeniyim aranızda.. ben de beklemedeyim.. gecenin bu vaktinde sizleri okuyorum. bi fikir verir misiniz bana.
ov.testinde çift çizgiyi salı günü gördüm ( 25 mart ta). ertesi gün ikinci çizgi aşırı silikti. pazar- salı- çarşamba birliktelik oldu. günler denk geldi mi acaba yoksa eksik mi oldu diye düşünüyorum. çünkü bugün de aşırı kasık ağrım ve çok fazla akıntım vardı. test günü yanlış hesaplamış olabilir mi.
bat 10 nisan.. beklemedeyim....
sağol canım desteklerin için.. sizde olmasanız çok kötü olurdum.. çok gerilirdim... iyi ki varsınız... bu arada söz kafaya takmak yooooookkkk
canım ara vermek iyi.. psikolojik olarak rahatlarsın ve inşallah Allahın izniyle o arada hamiş kalırsın...
inşallah bitaneeeemmmmm inşalllaaaahhhhhh dua et bizeeee bebeğiimmmmm
basaransımmmmmmmmmm canımmmmmm çok sağol babyyyy... evet az kaldı sanki erken gebelik belirtileri başladı gibi... karında şişkinlik, koyu sarı fazla akıntı... bilmiyorum bunlar gebelik belirtisi midir ben mi kendimi dinliyorum ama sweetgirl fıstığıma söz verdim takmıycam kafama dinlemiycem kendimi sööözzzzz
Giziiiiim muck muck muck muck :)) sarıldım sımsıkı; )))) nasılsın güzel anne?
Tatlım bizde problem çok ya ancak olur diye kızım bir yaşındayken çalışmalara başladık doktor takibi falan derken 6 ay olmadı bir de kimyasal gebelik geçirdim sinirlerimiz alt üst oldu. Erteledik o yüzden canım en az altı ay. Bir de canım klomendi çatlama iğnesi falan derken bir sürü ilaç içiyorum emziriyorum ya içim hiç rahat değildi. Doktorum sorun olmaz dedi ama eczacı fena korkuttu beni yok şimdi bir şey olmaz ama gelecekte kızını fena etkiler bu ilaçlar hormon içeriyor falan dedi ne bileyim.. ertelediğimiz bu altı ay içinde kızımı sütten keserim, Çişini öğretirim, evimi taşırım diye düşündüm bakalım. Bunları yapabilirsem hamileliğim biraz daha kolay geçebilir diye umut ediyorum çünkü kızımla şimdi hamile olsam direk Caferi çağırmamız gerekecek:))))))
Bence ertelemekle iyi yaptık. Bizlere iyi gelecek.Sen ne kadar erteleyeksin tatlım?
basaransııııııımmmmmmmmmmm
senin bat ne zaman? en son battaştık ama bu ay denk gelmiyor sanırım bebeğimmmm?
bu ay bişey yaptın mı sen?
Eki Görüntüle 1042842
kızlar ablam dun akşam test yaptı.
5 gunluk adeti gecti diye ben zorladım yap diye.
sizce hamile mi?lutfen yorumlar mısınız?
En iyisini yapmışsın canım sinir stres sıkıntı insanı canından bezdirip depresyona sokuyor. Ben 4,5 sene olmayınca neredeyse akli dengemi kaybedecektim artık stresten ama ne zaman tedavi falan herşeyi bıraktık, ertesi ay hamile olduğumu öğrendim. Herseyde vardır bir hayır. Doğru zaman ne zamansa o zaman olacak zaten, kader zaten yazılmış. O yüzden rahat olup hayırlısı demek lazım. Öbür türlü hayatı kendimize zehir etmeye gerek yok . çünkü bebek olmayınca insan o sıkıntısını hayata da yansıtıyor çevredekilere de.Doğru diosun canımm ii yapmışsınn..yaa ben şöle korunmıcam ama yok şu gün yumurtlama günüm yok bgn şu zamanımm ayy hafi bgnü kaçırmayalımm demicez ne zmn canımızisterse devam ediceZ..bat tarihimde belirsiz bu ay ztn iğne olduğum için öle kuzumm hayırlısı artıkk :))
cok tesekkür ederim.Cannnıım hayırlı olsun:))) Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Sen de teyze olduuun:)))) hayırlı olsun. İki pazartesi kan testi yaptırsın. Şimdi çizgi silik ya düşük pazartesi çıkar değer ama pazartesi değeri güzel çıkar. Bize haber verrrr:)
Ayyy dimi yaaa :))) biz eşimle gezmeyi çok sevioruz ve hiç evde durmayızz bu kararı alırken çok zor oldu bizim için ama bnm kalp problemim olduğu için doktorum biran önce çocuk sahibi olsanız ii olur dedi oyüzden düşünmeyi bıraktık uygulamaya geçtikk ama iştee buda bizi yıpratmaya başlıcak sanki henüz başlamadı ama :)) nasip kısmet cnmm yaa :))En iyisini yapmışsın canım sinir stres sıkıntı insanı canından bezdirip depresyona sokuyor. Ben 4,5 sene olmayınca neredeyse akli dengemi kaybedecektim artık stresten ama ne zaman tedavi falan herşeyi bıraktık, ertesi ay hamile olduğumu öğrendim. Herseyde vardır bir hayır. Doğru zaman ne zamansa o zaman olacak zaten, kader zaten yazılmış. O yüzden rahat olup hayırlısı demek lazım. Öbür türlü hayatı kendimize zehir etmeye gerek yok . çünkü bebek olmayınca insan o sıkıntısını hayata da yansıtıyor çevredekilere de.
Sonuna kadar destekçinim:))) ben de dedim ki tamam kardeş lazım ama daha birinin problemlerini çözmeden diğeri olursa yardım edecek kimsem de yok bu sefer eşimle ciddi problemler yaşıyoruz. Kızımla hayatın tadını çıkaralım bu yaz kusup serumlar yiyerek hastanelerde sefil olacağımıza Kızımla giyinip kuşanıp gezelim. Ne bileyim sonra da Allah Kerim. Eğer varsa kaderimizde bir evlat daha Allah verir zaten.
Sen de boşver daha yaşınız da küçük keyfini çıkarın hayatın. hamile ve bebekli hayat gerçekten zor. Zamanı gelince zaten olacak.
Ayyy dimi yaaa :))) biz eşimle gezmeyi çok sevioruz ve hiç evde durmayızz bu kararı alırken çok zor oldu bizim için ama bnm kalp problemim olduğu için doktorum biran önce çocuk sahibi olsanız ii olur dedi oyüzden düşünmeyi bıraktık uygulamaya geçtikk ama iştee buda bizi yıpratmaya başlıcak sanki henüz başlamadı ama :)) nasip kısmet cnmm yaa :))
Bu arada bnde bitaneyi yapaım ikincisini hmn yapaım beraber büyüsünler die düşünürdüm hep ama önce bi bebeğim olsun onun tadını çıkaraım en azından 3-4yıl sadece onunla olaım istiorum o kreşe başlıcak yaşa gelincede dierini düşünmek istiorummm tabi bunlar hayırlısıyla nasipse cnmm..yanıı sen çoookkk doğru bi karar vermişsin cnmm bncee kızınla hayatın tadını çıkar şimdilikkk
kuzuuuuuummmm bende sana sımmmsıkı sarildimmiyiyim cok şükür can kuşum günlerin geçmesini bekliyorum her hafta gorurken iyiydi simdi 11 nisana kadar beklicem bakalım nasıl bekliceksem :18: sen nasılsınn bebegimm
merhaba kızlar . ben de merakla hamiş miyim değilmiyim bekliyorum 21 martta adet görmem lazımdı fakat bugün itibariyle haalaaa olmuş değilim:18: 2 günönce idrar testi yaptım ama negatif çıktı. kafam karıştı yahu. benim gibi olan var mı acaba .
Tatlım geçmiş olsun öncelikle. Doktorlar haklı olabilir ama ol deyince olmuyor ki ya da pazarda satılmıyor ki.. hamilelik ve bebek tamam müthiş güzel şeyler ama bir de madalyonun öbür yüzü var.insani çok kısıtlayan ve strese sokan şeyler gebelik de bebek de. Abartmıyorum tam 1,5 senedir günde 3-4 saat uyuyarak yaşıyorum. Kızım doğduğundan beri uyumuyor.cok şükür tıbbi bir derdi yok doktorlar bu çocuk da böyle diyor halime çok şükür ama beni ciddi hırpalıyor bu durum. E ev işleri bir taraftan çalışıyorum bir taraftan..Kızım müthiş yaramaz titiz bir insandim evimin halini görsen ağlarsın. Hastalandığımda yatmayı bırak dilediğim gibi ilaç içmeyi özledim:)) evde var 5kutu hazreti parol her şeye parol içiyorum.gezmeye bayılırım ama kızım o kadar çileden çıkarıyor ki gezmekten nefret eder oldum.bu durumda ikinciyi düşünmem gerçekten imkansız.
Bu arada sakın gözün korkmasın her bebek benim kızım gibi değil. Ama şans meselesi. Tamam ikinci olur belki desem bile arada ikinci de büyür ama ben ne hale gelirim bilemiyorum. Ben de biri olunca ikincisi de olsun da aradan çıksın diyenlerdendim ama sefillikle hiç bir seylerinden tad alamadıktan sonra ne anladım o işten.
O yüzden bol bol gezin canım herşeyi Allah'a bırakın. O doğru zamanı bilir. Başbaşa kalın, ilişkiyi olması gerektiği için değil de istediğiniz için yapın. Böyle pozitif olup güzel şeyler yaşadıktan sonra bebek zor gelmiyor insana. Yoksa daha gezip tozamadan rahat günler geçirmeden bebek olursa evliliği de zora sokuyor. Toleransı kalmıyor insanın bu sefer
hosgeldın canım aramıza ınsallah sende bebısıne en kısa zamanda kavusursun canım. canım salı gorduysen muhtemelen yazdıgın gunler denk gelmıstır ama sımdıde akıntının cok oldugunu yazmıssın. bazen testlerde sorun oluyor ama ısen yınede bugunude degerlendırseydın en azından garantı olurdu ıcınde suphe kalmazdı
Canım böyle durumlar olabiliyor, gecikiyor zaman zaman. Seninki bayağı geç kalmış. İki gün sonra olmazsan tekrar test yap canım. Geç döllenme olabilir.
Eki Görüntüle 1042842
Eki Görüntüle 1042842
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?