Hamile kalmayı bekleyenler

slm kızlaar, ya benim normalde 24 mart bat.tı ama çok şükür hala kırmızı kart görmedim.eczaneden aldığım test de bozuk çıktı yani tek çizgi bile çıkmadı bomboş kaldı test çubuğu...sizce dr.a gidip emin olmak için en az kaç gün geçmiş olması gerek?bu arada hafif bel ağrım var ne yapmamı tavsiye edersinz ?

Son düzenleme:
evet hamileymiş kızlar.52 cıkmış değeri.
hayırlısı olsun artık.
herkese teşekkür ederim.
darısı tum isteyenlerin başına inşallah

kızlar çok şükür bugün kırmızı kart görmeyeli 6 gün oldu,sizce kan testinde falan çıkar mı ya geçen seferki gibi hayal kırıklığına uğramak istemiyorum o yüzden sürekli soruyorum,sizce emin olmak için beklemeli miyim ya tahlile çıkmaz da üzülürsem?bi de şu bel ağrısı neyin nesi bilen var mı?:18::44:

Canım Günaydın. Artık idrar testinde de kan testinde de çıkar canım. Yarın ilk idrarinla idrar testi yapıp öyle gidebilirsin kan vermeye. Ya da direk kan testine gitsen de olur. İnşallah hamilesindir canım ya çok dua edeceğim.
Bel ağrısı gebelik belirtisi normalde ama sen adet olmadan önce belin ağır mı? Adet belirtisi de olabilir.
Doktora gidip emin olmak için en az 1hafta daha beklemen lazım canım ultrasonda henüz görünmez.
Bence yarın sabah idrar testi yap çıkan sonuca göre kan testine git. Pozitif çıkar kan verirsin sonra 1hafta kadar bekler öyle gidersin doktora.

Son düzenleme:
evet hamileymiş kızlar.52 cıkmış değeri.
hayırlısı olsun artık.
herkese teşekkür ederim.
darısı tum isteyenlerin başına inşallah

Canm aslında yarın tekrar kan verse de değerdeki artışa baksanız çok iyi olabilir. Değerin iki katından fazla artmış olması lazım yarın. Bir de doktora gitmek için bir hafta kadar bekleyin şimdi görünmez çünkü.

mrhba fatma86 canim nasilsin iyisindir insallah bir aydir girmiyordum gelisme varmi sende

iyim canım sen nasılsın?
ben bu ay klomen kullandım ve çatlatma iğnesi oldum sonucu bekliyoruzzz..
günler geçmiyooorrrr amaaa....
bat 6 yada en geç 8 nisan..
sen nasılsın, neler yaptın var mı bi gelişme tatlımmm..

Iyiyim canim gelisme soyle anlatayim bir ay boyunca burdan uzak stresten uzak kafaya takmadim ise baslamistim dusunmedim hiç bu sorunlari veeeee sonuç hamileyim canim allah hayirlisiyla kucagima almayi nasip etsin insallah. Insallah sende guzel haberini alirim allahim sana ve tum bebis bekleyenlere bu mujdeli haberi verir

Ayyyyyyy canımmmmmmmm
bu harika bi habeeeeeeerrrrrrrrrr
çok çok sevindim canım benim yaaaaaaaa

ay heyecandan yazmayı unutmuşum hayırlı olsun,
sağ salim kucağına al inşallah tatlımmmmmm

Selam arkadaşlar ben kan testi yaptirdim sonuç negatif cikti ama hala regl olmadim , kan testinde yanilma payi varmidir ? Yani kan testi negatif ciktigi halde hamile olan varmi ?

malesef kan testi benim bildiğim kesin sonuç veriyor canm eğer adetinden çok önce yaptırmadıysan. ama seninki gecikmiş

malesef kan testi benim bildiğim kesin sonuç veriyor canm eğer adetinden çok önce yaptırmadıysan. ama seninki gecikmiş

Pskoloji diye birsey kalmadi ya bu ne bicim bir istir anlamadim gitti dunden beri birsuru arastirma yaptim gec dollenme olduysa negatif cikabiliyomus falan filan aklim karisti hala da hastalanmayinca sinirlerim gerildi belki de kendimi buna inandirmaya calisiyorum ama elimde degil

Son düzenleme:

zhrmstf 2 nisan beklemede

Günaydınnn kızlarrr nasılsınız bakalımmm :))
Bgn okullar tatill evdeimm keyif yapıcamm birazz :))
Çok bi sessizleşti bizim topik sanki yaa nerdesinizzzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…