Hamile kalmayı bekleyenler

mrb canım... bana da tatil... ben de keyifteyim güya ama kendimi dinlemekten alamıyorum.. sanki kasıklarım mı ağrıyo ne:) daha da çok var. psikopat oldum iyice

mrb canım... bana da tatil... ben de keyifteyim güya ama kendimi dinlemekten alamıyorum.. sanki kasıklarım mı ağrıyo ne:) daha da çok var. psikopat oldum iyice

Dinleme kuzummm dinleme kendiniii :)) dediğin gbi piskopata bağlıo insan yoksa ben hiiiççç düşünmüorummm

merhaba hanımlar...hamilelik beklemenin insanı bu kadar ypratacağını tahmin etmezdim regl düzenim altüst oldu bu ay da 1 hafta gecikme ile dün regl oldum yarın 3.günüm ve hormon testi yaptıracağım ve en önemlisi kendime başka bir gündem bulacağım (kpss hazırlık gibi..) yoksa böyle insan çok yıpranıyor Allah herkesin gönlüne göre versin inşallah...

seni anlıyorum aynı durumu 2 ay önce ben de yaşadım kan testi negatif çıktı. 8 gün sonra adet oldum neticede. inşaallah Rabbim hayırlı evlatlar nasip etsin

Kizlarrr selaamm nasilsiz bakalimm bayadir gelemedim keyifler nasil.
Aklima bisey takildi nettende arastrdim basina gelenlerde varmis acabami diyorum ama bide sizinle paylasiyim. Cuma günü yikandim ama sag kasigimda bi sislik var bugunde ayni regl olucakmisim gibi hem kasigimda hem belimde bi agri var sureklide idrara cikiorum. Reglden once test yaptim cikmadi agri kesicide aldim ( sancimdan dolayi netten de baktm ustune gorme falan olabilirmiyim test yapmayada korkuorum varmi basina gelen yada tanidiklarinin basina gelen

Günaydınnn kızlarrr nasılsınız bakalımmm :))
Bgn okullar tatill evdeimm keyif yapıcamm birazz :))
Çok bi sessizleşti bizim topik sanki yaa nerdesinizzzz

aynen canım herkes nerdeeeee
bende çok rahattım aptal gibi şu kan testini 10 gün geçmeden vermeseydim
şimdi her ne kadar bilsemde bi umut var içimde işte...

aynen canım herkes nerdeeeee
bende çok rahattım aptal gibi şu kan testini 10 gün geçmeden vermeseydim
şimdi her ne kadar bilsemde bi umut var içimde işte...

Ama bilmiodunki tatlım böle bişi olcağını üzülme oyüzdenn..kaç gün oldu bgn iğne vurulalı??

bitanem Duaların için çok teşekkürler,bgun gttim dr.a gttm şükürler olsunki hamileymişim Allahım herkese tattırsın bu duyguyu inşallah bnm de sağsalim kucağıma almayı nasip etsin,cümlemize güzel sağlıklı bebişler versin inşallah)))5.haftamdayım inşallah tamanına ermeyi de nasip eder,hepiniz dualarımdasınız))

Inşallah bende hamile kalırım. Daha 4aylik evliyim ama kaynanam kısıra çıkaracak adımı.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Inşallah bende hamile kalırım. Daha 4aylik evliyim ama kaynanam kısıra çıkaracak adımı.

canımmm sakın sakın... benim kaynanamda yaptı aynısını adiilleeeerrrrr....
kusura bakma çok kızgınımmmm... 8 sene geçti hala affedemiyorumm...
sakın onun oyununa gelme... hemen git dr.a sende eşinde tahlillerinizi yaptırın. ama dr. sorarsa 1 yıllık evliyiz de yoksa tedaviye başlamıyorlar. en azından bir şey olup olmadığını öğrenirsin.. sonra hiç vakit kaybetmeden ben ilk ay klomen ve çatlatma iğnesi denemek istiyorum de. sonra eğer tutmazsa aşılama istiyorum de. yani bunlar benim fikrim.. yani şimdiki aklım olsaydı o kadar vakit kaybedip hepten bütün sinir sistemim bozulacağına böyle yapardım...
Allah kolaylık versin canım.....

Aaaah ah daha neler neler.... yarın kadın doğuma gideceğiz. Ama mantar olduğu için. Acaba onunla bir ilgisi var mi?

Aaaah ah daha neler neler.... yarın kadın doğuma gideceğiz. Ama mantar olduğu için. Acaba onunla bir ilgisi var mi?

olabilir canım bazen ufacık bir şey bile engel olabiliyor hiç bekleme dediğim gibi..
hele kısırlığın bu kadar arttığı dönemde....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…