Günaydınnn kızlarrr nasılsınız bakalımmm :))
Bgn okullar tatill evdeimm keyif yapıcamm birazz :))
Çok bi sessizleşti bizim topik sanki yaa nerdesinizzzz
mrb canım... bana da tatil... ben de keyifteyim güya ama kendimi dinlemekten alamıyorum.. sanki kasıklarım mı ağrıyo ne:) daha da çok var. psikopat oldum iyice
gunaydınnn tatlımmm ben ıyıyım kendı adıma sen nasılsınnn
en iyisi o galiba.. 10 gün var bat a. ama içim içimi yemeye başladı bile
Ayyyyyyy canımmmmmmmm
bu harika bi habeeeeeeerrrrrrrrrr
çok çok sevindim canım benim yaaaaaaaa
çok saol canim darisi bekleyenlere insallahay heyecandan yazmayı unutmuşum hayırlı olsun,
sağ salim kucağına al inşallah tatlımmmmmm
Pskoloji diye birsey kalmadi ya bu ne bicim bir istir anlamadim gitti dunden beri birsuru arastirma yaptim gec dollenme olduysa negatif cikabiliyomus falan filan aklim karisti hala da hastalanmayinca sinirlerim gerildi belki de kendimi buna inandirmaya calisiyorum ama elimde degil
Günaydınnn kızlarrr nasılsınız bakalımmm :))
Bgn okullar tatill evdeimm keyif yapıcamm birazz :))
Çok bi sessizleşti bizim topik sanki yaa nerdesinizzzz
aynen canım herkes nerdeeeee
bende çok rahattım aptal gibi şu kan testini 10 gün geçmeden vermeseydim
şimdi her ne kadar bilsemde bi umut var içimde işte...
Canım Günaydın. Artık idrar testinde de kan testinde de çıkar canım. Yarın ilk idrarinla idrar testi yapıp öyle gidebilirsin kan vermeye. Ya da direk kan testine gitsen de olur. İnşallah hamilesindir canım ya çok dua edeceğim.
Bel ağrısı gebelik belirtisi normalde ama sen adet olmadan önce belin ağır mı? Adet belirtisi de olabilir.
Doktora gidip emin olmak için en az 1hafta daha beklemen lazım canım ultrasonda henüz görünmez.
Bence yarın sabah idrar testi yap çıkan sonuca göre kan testine git. Pozitif çıkar kan verirsin sonra 1hafta kadar bekler öyle gidersin doktora.
Ama bilmiodunki tatlım böle bişi olcağını üzülme oyüzdenn..kaç gün oldu bgn iğne vurulalı??
canım bugün iğneden sonra 10.gün ve sağlık ocağında yine kan testi verdim
Ayyy yinemii yaaa deli etcen sen beniiialdınmı sonucunu peki??
Inşallah bende hamile kalırım. Daha 4aylik evliyim ama kaynanam kısıra çıkaracak adımı.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
canımmm sakın sakın... benim kaynanamda yaptı aynısını adiilleeeerrrrr....
kusura bakma çok kızgınımmmm... 8 sene geçti hala affedemiyorumm...
sakın onun oyununa gelme... hemen git dr.a sende eşinde tahlillerinizi yaptırın. ama dr. sorarsa 1 yıllık evliyiz de yoksa tedaviye başlamıyorlar. en azından bir şey olup olmadığını öğrenirsin.. sonra hiç vakit kaybetmeden ben ilk ay klomen ve çatlatma iğnesi denemek istiyorum de. sonra eğer tutmazsa aşılama istiyorum de. yani bunlar benim fikrim.. yani şimdiki aklım olsaydı o kadar vakit kaybedip hepten bütün sinir sistemim bozulacağına böyle yapardım...
Allah kolaylık versin canım.....
Aaaah ah daha neler neler.... yarın kadın doğuma gideceğiz. Ama mantar olduğu için. Acaba onunla bir ilgisi var mi?
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?