olabilir canım bazen ufacık bir şey bile engel olabiliyor hiç bekleme dediğim gibi..
hele kısırlığın bu kadar arttığı dönemde....
Daha 4ay olmuşken nasıl olur da bu kadar acımasız bir söylemde buluna bilir yaa. Bir sıradayız üstelik. Sinirlerim alt üst oluyor hergün...
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Yaaa sorma yaaa... ama öyle çok aşırı meraktan değil, yani bedava nasıl olsa evime de çok yakın işe giderken veriverdim
sonucu yarın 3 te alacağım canım
Ahh seni seni napiimmm benn dinlemiosunn benii :))) negatif çıksada üzülmek yokk çünküüü ilacın etkisi geçmiştir asıl 14.günden snrası önemlii
yok yok vallahi üzümeyeceğim.. çünkü bugün yeni bir işim oldu.. salı-perşembe çalışıyordum.. şimdi haftanın 5 günü çalışacağım.. yani hamile değilsem nerdeyse sevineceğim yaniii...:44::44::44::44::44::44::44:
bitanem Duaların için çok teşekkürler,bgun gttim dr.a gttm şükürler olsunki hamileymişimAllahım herkese tattırsın bu duyguyu inşallah bnm de sağsalim kucağıma almayı nasip etsin,cümlemize güzel sağlıklı bebişler versin inşallah )))5.haftamdayım inşallah tamanına ermeyi de nasip eder,hepiniz dualarımdasınız ))
Aaa sevindimm canım adına :)) ne iş yapıosun seenn??
Yaaaaaaaaaaa ay canimmmm Kıyamam :)))))))))))) hayırlı olsun bitanem, , çoook sevindim. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin:))))))))) maşallah maşallah:))))))
arapça öğretmeniyim canım ben...
Hehehh meslektaşmışız kuzumm seninleee :))
Aaaa sen ne öğretmenisin kuzuummmm :))
Ben ingilizce cnmm :))
Arkadaslar bir sorum olacak tı size benim normalde her ay geçikme olur sonrası cok sancım oluyor gecen ay 1 hafta geçti ama hiç sancım olmadı adetimde bu sefer az kanama oldu ve adetim bittikten sonra sogan kürü denedim bugun 4 cü günü bende leke geldi acaba sogan küründen mi
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
slm kızlar 6 haftalıgım lakin kahve rengi lekelerim oluyor çok hafif aranızda benim gibi olanlar oldumu ayyy çok moralim bozuluyor sizlerde bilginizi paylaşırmısınız ...doktor dedi her kanama yada akıntının düşük gözüyle bakarız ona göre tetbirini alırız dedi ilişki yasak hep dinleneceksin dedi çok fazla ayakta kalamayacaksın dedii
:18::18::18::18::18::18::18:
Aaaah ah daha neler neler.... yarın kadın doğuma gideceğiz. Ama mantar olduğu için. Acaba onunla bir ilgisi var mi?
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
heheheeeehh ikimizde yabancı dil)
ya ne diyorum hepimiz hamiş kalınca bi toplansak ya bi yerde yaaa. ama hepimiz ist.da değiliz kii...
keşke öyle bi imkanımız olsaydı ne güzel olurduuuuu
Fatmaaaaaaaaan canım ya :)))) İyiyiiim kuşum aslında içim kan ağlıyor da, öyle bir dert var ki başımda hiç sorma.. Ama iyi olacağım, güçlü bir insanım.. Bu da geçecek biliyorum. Kurban olduğum Allah sabrını verecek...Allah'a havale ediyorum...
Senin bata az kaldıı kıızz bacım yaaaaa:)))))) Sen nasılsın:)))
Ben ingilizce cnmm :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?