Hamile kalmayı bekleyenler

5:

Üzülme ztn kuzucummm..daha çok erkenn dur bakalımmmbundan snra ama yüksek çıkarda hamilesindir artıkk

yok canım benim regle 3-4 gün var olsaydı çıkardı zaten.. kaldı bir dahaki aya inşallah.... aşılama deneyeceğiz bu ay... hem zaten çok merak ediyordum şu aşılamayı bide ben yaptırayım

kızlar işteyim hızlıca yazayım
test sonucu 1.78 negatif. ama gerçekten üzülmedim

Gülüm ama şimdi çıkmaz ki tatlım ya, daha senin bata neredeyse 5 gün var, negatif çıkması çok normal. Bence kendini üzmek için çok erken, test için de. Bence batı bekle o zaman güzel haberlerini alacağız. Hamileysen bebek o kadar küçük ki gerçekten çıkmaz şimdi tatlım.

Son düzenleme:

evet cnm progestan verdi 8 saat 1 tane içicem bide ilk gün igne yaptı kalçamdan..:18::18:

üzülmedim kiiiiii... gerçekteeeeennnn...
bata 5 gün kala çıkmaz mı ki canım yaaaa... bence çıkması lazımdı... yine de günüm geçerse yaptırırım ama önemli olan şimdi rahatlamış oldum psikolojik olarak... artık hayırlısı diyorum... sağolun canlarım destekleriniz için seviyoruuuumm siziiiiiiiii

arkadaşlar ben bu ay klomen ve çatlatma iğnesi yaptırdım ve 21. günde progesteron tahlili yaptırdım betahcg ile birlikte beta hcg 3.54 progestereon tahlilimde 27.96 çıktı adetime 9 gün var sizce yükselirmi bu oran hiç böyle bir durumla lkarşılaşan varmı ?

canım yaaa işteydim yaaaa mesajını okuyamadım.. hayır olsun inşallah nooldu canım benimmmm.. benim de içimi yakmaaaaaa bitaaaaneeeeeemmmmm... ne oldu anlat canım benim... özelse mesaj atabilirsin de canım yaaa...

5:

Üzülme ztn kuzucummm..daha çok erkenn dur bakalımmmbundan snra ama yüksek çıkarda hamilesindir artıkk

kızlar bu arada hastanede işim vardı, doktora uğradım sonuçları gösterdim.. doktor ilk çıkan 20 değer için bebek oluşmuş ve bugün çıkan 1.78 değer için düşmüş, yani kimyasal gebelik dedi kafam karıştııı... iğneden 5 gün sonra yaptırdım 20 çıktı dedim. iğneden kaynaklanıyor diye biliyordum dedim o kadar yükseltmez dedi.... oluşmaya başlamış ama tutunamamış dedi....

canım hoşgeldin... bende bu ay klomen ve çatlatma iğnesi oldum.. bence kan testi için çok erken.. yani umutlanmak ve ümitsizliğe kapılmak için de çok erken... ama şöyle bir şey var ki, bende adetime 9 gün kala yaptırdığımda 20.24 çıkmıştı. yani buna göre yorumlarsak ümitlenme diyebilirim canım... sağlık olsun.. zaten sağlıklıysa tutunur, değilse tutunmasın zaten... her şeyin başı sağlık canım.... rabbim gönlümüze göre versin..

Canim zaten adetim bittikten sonra yaptim soga kurunu normalde adetim 1 -2 hafta gecikir her ay duzensiz yani gecen ayda 1 hafta gecti adet oldum ama sanki kanama oldu tek ben her ay sancida duramazdim adet olunca bide cok az kanamam oldu acaba hamile olabilirmiyim ?arkadasim.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…