- 4 Şubat 2012
- 2.745
- 2.061
- 133
kızlar işteyim hızlıca yazayım
test sonucu 1.78 negatif. ama gerçekten üzülmedim
5:
Üzülme ztn kuzucummm..daha çok erkenn dur bakalımmmbundan snra ama yüksek çıkarda hamilesindir artıkk
kızlar işteyim hızlıca yazayım
test sonucu 1.78 negatif. ama gerçekten üzülmedim
Canım herkeste olabiliyor merak etme içini ferah tut. İlaçlarını iç, bol bol yat. İlişki yasak ama bir süre. İlk üç ay herkes problem yaşar tatlım ve herkeste düşük tehlikesi vardır. 3 ayın bitene kadar dinlen. Herşey yolunda kafanı takmaaaa:))) Sağlıkla kucağına al inşallaah.:))))) Progestan verdi mi doktorun?
Gülüm ama şimdi çıkmaz ki tatlım ya, daha senin bata neredeyse 5 gün var, negatif çıkması çok normal. Bence kendini üzmek için çok erken, test için de. Bence batı bekle o zaman güzel haberlerini alacağız. Hamileysen bebek o kadar küçük ki gerçekten çıkmaz şimdi tatlım.
üzülmedim kiiiiii... gerçekteeeeennnn...
bata 5 gün kala çıkmaz mı ki canım yaaaa... bence çıkması lazımdı... yine de günüm geçerse yaptırırım ama önemli olan şimdi rahatlamış oldum psikolojik olarak... artık hayırlısı diyorum... sağolun canlarım destekleriniz için seviyoruuuumm siziiiiiiiii
Fatmaaaaaaaaan canım ya :)))) İyiyiiim kuşum aslında içim kan ağlıyor da, öyle bir dert var ki başımda hiç sorma.. Ama iyi olacağım, güçlü bir insanım.. Bu da geçecek biliyorum. Kurban olduğum Allah sabrını verecek...Allah'a havale ediyorum...
Senin bata az kaldıı kıızz bacım yaaaaa:)))))) Sen nasılsın:)))
5:
Üzülme ztn kuzucummm..daha çok erkenn dur bakalımmmbundan snra ama yüksek çıkarda hamilesindir artıkk
Gülüm ama şimdi çıkmaz ki tatlım ya, daha senin bata neredeyse 5 gün var, negatif çıkması çok normal. Bence kendini üzmek için çok erken, test için de. Bence batı bekle o zaman güzel haberlerini alacağız. Hamileysen bebek o kadar küçük ki gerçekten çıkmaz şimdi tatlım.
arkadaşlar ben bu ay klomen ve çatlatma iğnesi yaptırdım ve 21. günde progesteron tahlili yaptırdım betahcg ile birlikte beta hcg 3.54 progestereon tahlilimde 27.96 çıktı adetime 9 gün var sizce yükselirmi bu oran hiç böyle bir durumla lkarşılaşan varmı ?
günaydın cimbomummm
nasılsın canım sonuc ne oldu merak ettım
sonuç 1.78 tatlım negatif.. umutlar nisanaaa
ayy canım benım yaaa üzüldüm ama lsun nasip hersey. ınsallah nısanda olur :))
hayırlısı canım inşallah.. bu ay aşılama deneyeceğiz inşallah..
hakkınızda hayırlısı olsun canım benım. umarım asılama turtar da bebısıne kavusurusun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?