Hamile kalmayı bekleyenler

insallahhhh hayirlisiyla olacaktirr kuzummm stres yok üzülmek yok sıkıntı yapmak yokk..sadece dua et ve inan..bu kadarr

Ssaoll canımmm.. acayip grip oldum 3 gndür yatıyordum raporluydum bugün başladım işe gelir gelmezde ilk işim buraya bakmak olduuu var mı gelişmeler.....

canım grıp ıcın dınlendıgın ıyı olmus yoksa cok zro atlatıyo ınsan. ılaclarını ıhmal etme

ilaçta sadece gargara ve ağrı kesici verdi. gebelik düşünüyorum dediğim için antibiyotik vermediii

KIZLARR bende evlendiğim günden beri hamile kalmayı bekleyenlerdenimm ama hiç mi hiç yaşayamadım bu duyguyu :'(

herkeslere selamlar güzel anneleer anne adayları. yeni bir ay yeni güzel umutlar hayırlı güzel haberler olsun inşallah ben Mart ayında yine hüsrana uğradım, yeni umudum yeni aydan Nisan dan inşallah rabbim aratmasın, hayırla sağlıkla isteyen herkeslere naip etsin güzel allahım inşallaah

ama döllenme çok fark etmezmi belki benimki geç döllenmiştir bugünde 8 gün var ve ben çok heyecanlıyım bazı yerlerde 2 nin altı negatif üstü yükselir diyorlar gebeliğin belirtisi olark mantar oldum ne olur tuttsn ne olur yükselsin

Kızlar bişe sormak istiyorum,adetime 4 gün var test yaptım önce hafiften ikinci çizgi belirir gibi oldu sonra öbürü netleşince kayboldu gitti. Benim ikinci düşüğümde de ilk çizgi çok silikti ama adet günü yapmıştım testi ve hamileymişim. Acaba bidaha yapsammı test. Yemin ederim çatlıcam meraktan :/

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

ben yeni düşünmeye basladım bebiş ilk defa denedık bu ay hap falan kullanmadık esım korundu yaklasık 2 yıllık evlıyız k.bakmayın ama ben bu lısteyı anlayamadım tarihleri falan(( bat nedemek bilmiyorum folik asıt kullanıyorum yumurtlama gunlarımde denedık adetı me 3 gun var ama listedeki tarıhlerı anlamadım benı bilgilendırırsenız sevınırım

inşallah canım hayırlısı olsun ama ümitlenme bencee.. benden söylemesi... hayal kırıklığına uğramaman için söylüyorum bitaaanemmmm ...

Yaaaaaaaaaaa ay canimmmm Kıyamam :)))))))))))) hayırlı olsun bitanem, , çoook sevindim. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin:))))))))) maşallah maşallah:))))))

Allah razi olsun canım cumlemize nasip etsin saglikla kucagimiza almyi amin ..

Canım o tarihler herkesin bat yani beklenen adet tarihleri. Beklenen adet tarihleri geçmiş ama adet olmamış yani bizim deyimimizle kırmızı kart görmemiş arkadaşların yanında beklemede, hamile olanların yanında da hamiş yazıyor. Beklenen adet tarihlerinde adet olan arkadaşlar yeni bat tarihlerini birlik başkanı Gizimize söylüyor o da ilk sayfadaki listeyi güncelliyor. Senin adetine 3 gün var ise bat:5nisan oluyor. Hamileysen adının yanında hamiş yazacak inşallah. Haber ver bize, inşallah hamilesindir.

canım yaaa işteydim yaaaa mesajını okuyamadım.. hayır olsun inşallah nooldu canım benimmmm.. benim de içimi yakmaaaaaa bitaaaaneeeeeemmmmm... ne oldu anlat canım benim... özelse mesaj atabilirsin de canım yaaa...

Fatmaaaam:)) geri sayım başladı senin bata:)))
Bitanem sana özelden yazacağım yarın. ((

inş canım tesekkur ederım tamm anladım peki kimi söylıycem 5 nısanın bat gunum oldugunu:))))))

Kızlarrrr günaydınnnn :))
Nasılsınız bakalımmm??
Gününüz çoookk güzel geçsin inşallahhh kırmızılar görünmesinnn artıkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…