insallahhhh hayirlisiyla olacaktirr kuzummm stres yok üzülmek yok sıkıntı yapmak yokk..sadece dua et ve inan..bu kadarr
Ssaoll canımmm.. acayip grip oldum 3 gndür yatıyordum raporluydum bugün başladım işe gelir gelmezde ilk işim buraya bakmak olduuu var mı gelişmeler.....
geçmiş olsun canımmmmm dıkkat et mevsım gecısı grıp salgın.
sorma canım yaa 3 gündür mafetti beniiii(
canım grıp ıcın dınlendıgın ıyı olmus yoksa cok zro atlatıyo ınsan. ılaclarını ıhmal etme
ilaçta sadece gargara ve ağrı kesici verdi. gebelik düşünüyorum dediğim için antibiyotik vermediii
canım hoşgeldin... bende bu ay klomen ve çatlatma iğnesi oldum.. bence kan testi için çok erken.. yani umutlanmak ve ümitsizliğe kapılmak için de çok erken... ama şöyle bir şey var ki, bende adetime 9 gün kala yaptırdığımda 20.24 çıkmıştı. yani buna göre yorumlarsak ümitlenme diyebilirim canım... sağlık olsun.. zaten sağlıklıysa tutunur, değilse tutunmasın zaten... her şeyin başı sağlık canım.... rabbim gönlümüze göre versin..
Uzun ve zorlu bir sürecin içindeyiz...
Bu süreyi birlikte geçirmek ve bildiklerimizi paylaşmak umut verir belki bize.. Yeni sayfamız yeni hamilelere de vesile olur inşallah....
BAT LİSTEMİZZ UĞUR GETİRSİNN HEPİMİZEE
berfin33 5 ŞUBAT HAMİİİİİŞ
asliaydin 6 ŞUBAT HAMİİİİİŞ
kelebek__16 9 ŞUBAT HAMİİİİİŞ
rahmeyleyarabbi 10 ŞUBAT HAMİİİİİŞ
giizz 18 ŞUBAT HAMİİİİİŞ
enguzelhediyem 18 ŞUBAT HAMİİİİİŞ
cimbom33 19 ŞUBAT BEKLEMEDE
adzeynep 1 MART BEKLEMEDE
umuttttt 1 MART BEKLEMEDE
bbbmmm 1 MART BEKLEMEDE
filizgoc 2 MART BEKLEMEDE
03062008 4 MART BEKLEMEDE
the_reason 5 MART BEKLEMEDE
isyan123 5 MART BEKLEMEDE
feelcrying 9 MART BEKLEMEDE
nazende88 10 MART BEKLEMEDE
Leman24 10 MART BEKLEMEDE
delinefsim 10 MART BEKLEMEDE
basarans 11 MART BEKLEMEDE
bebegims 12 MART BEKLEMEDE
zeyy88 12 MART HAMİİİİİŞ
nutella88 12 MART HAMİİİİİŞ
cems85 13 MART BEKLEMEDE
lulu11 16 MART BEKLEMEDE
gulsahhh01 16 MART BEKLEMEDE
lasya 16 MART BEKLEMEDE
olcayyasemin 17 MART BEKLEMEDE
crayz3527 18 MART BEKLEMEDE
tuma23 24 MART BEKLEMEDE
fatma86 2 NİSAN BEKLEMEDE
serAynn 11 NİSAN BEKLEMEDE
sweetgiirl 11 NİSAN BEKLEMEDE
ysmnbaby 18 NİSAN BEKLEMEDE
ozlemsahin bir sonraki ay
eses07 bir sonraki ay
tamayy bir sonraki ay
wen bir sonraki ay
tuanabatu06 bir sonraki ay
ama döllenme çok fark etmezmi belki benimki geç döllenmiştirbugünde 8 gün var ve ben çok heyecanlıyım bazı yerlerde 2 nin altı negatif üstü yükselir diyorlar gebeliğin belirtisi olark mantar oldum ne olur tuttsn ne olur yükselsin
Yaaaaaaaaaaa ay canimmmm Kıyamam :)))))))))))) hayırlı olsun bitanem, , çoook sevindim. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin:))))))))) maşallah maşallah:))))))
ben yeni düşünmeye basladım bebiş ilk defa denedık bu ay hap falan kullanmadık esım korundu yaklasık 2 yıllık evlıyız k.bakmayın ama ben bu lısteyı anlayamadım tarihleri falan(( bat nedemek bilmiyorum folik asıt kullanıyorum yumurtlama gunlarımde denedık adetı me 3 gun var ama listedeki tarıhlerı anlamadım benı bilgilendırırsenız sevınırım
canım yaaa işteydim yaaaa mesajını okuyamadım.. hayır olsun inşallah nooldu canım benimmmm.. benim de içimi yakmaaaaaa bitaaaaneeeeeemmmmm... ne oldu anlat canım benim... özelse mesaj atabilirsin de canım yaaa...
Canım o tarihler herkesin bat yani beklenen adet tarihleri. Beklenen adet tarihleri geçmiş ama adet olmamış yani bizim deyimimizle kırmızı kart görmemiş arkadaşların yanında beklemede, hamile olanların yanında da hamiş yazıyor. Beklenen adet tarihlerinde adet olan arkadaşlar yeni bat tarihlerini birlik başkanı Gizimize söylüyor o da ilk sayfadaki listeyi güncelliyor. Senin adetine 3 gün var ise bat:5nisan oluyor. Hamileysen adının yanında hamiş yazacak inşallah. Haber ver bize, inşallah hamilesindir.
Fatmaaaam:)) geri sayım başladı senin bata:)))
Bitanem sana özelden yazacağım yarın.((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?