Hamile kalmayı bekleyenler

inş canım tesekkur ederım tamm anladım peki kimi söylıycem 5 nısanın bat gunum oldugunu:))))))

Sen buradan yaz, Gizzzzz seni de listeye ekler canım.

İlkini ben söyledim, inşallah uğur getirir.

Son düzenleme:
Tatlııımmm caylakkiz arkadaşımızın batı:5 Nisan, Listeye ekler misin canım?

tesekkur ederim canim ya mutlu oldum)) peki bu bat gununden once test.yaparsak
cikarmi dogru sonuc yarin yapsam mesela

j

Canım yarın sabah ilk idrarınla yaparsan çıkabilir,silik olur ama, silik çizgi de pozitif biliyorsun:))) Çıkmazsa da üzülme ayın 5 inde tekrar test yaapp:)) İnşallaaahhhh hamilesindirrrrrrrr

Selamm Bayanlarrrr... Nasılsınız bakalımmm. İşler Yoğum pek olamıyorum burdaaa.... ama unuttumda sanmayınnnn

Canım yarın sabah ilk idrarınla yaparsan çıkabilir,silik olur ama, silik çizgi de pozitif biliyorsun:))) Çıkmazsa da üzülme ayın 5 inde tekrar test yaapp:)) İnşallaaahhhh hamilesindirrrrrrrr

dayanamadım bugun test aldım sözde yarın yapacaktım ama yaptım malesef negetıf atrık adetım gecerse yaoayım dımı((8

Kuzucuklarr yaa ne sorcammm endişeliyim biraz..göğsümün üzerinde damarlar farkettim daha önce varmıydı bilmiorum ama yeşil yeşil aynadan bakınca belirgin ama sadece sağ tarafta ( korktum yaa mamografi flnmı çektirsem acaba :18:

dayanamadım bugun test aldım sözde yarın yapacaktım ama yaptım malesef negetıf atrık adetım gecerse yaoayım dımı((8

Canım şimdi test için daha erken, bir de ancak ilk idrarınla yaparsan bile silik çıkar zaten. İlk idrarınla yapmamışşın o yüzden canını sıkma çıkmaması gayet normal.Ayın 5 inde ilk idrarınla yaparsan daha kesin olur.

Son düzenleme:

Kuşum senin bat 11 nisan az kalmışşşşşş, hamileyken olur böyle durumlaaaaarrr:))))) Acep olabilir miii:))) Ya da hamile değilimdir diyorsan adet öncesi olabilir. Mamografilik falan bir durum yoktur canım yaaaaaa

Son düzenleme:
Kuşum senin bat 11 nisan az kalmışşşşşş, hamileyken olur böyle durumlaaaaarrr:))))) Acep olabilir miii:))) Ya da hamile değilimdir diyorsan adet öncesi olabilir. Mamografilik falan bir durum yoktur canım yaaaaaa

Yaa ama cnmmm hamilelik olsa her iki taraftada olmazmıı :18: ayy ben çok evhamlıyımdır yaa böle konularda sinir oluorum kendime bnm bat 11nisan aslında ama iğnedenn 14gün snra genelde regli olunuo drum o gün test yap dedi oda 6-7nisan ama ben batımı beklicemm :)) puff bişi deildir inş yaa :18:

Canımsııııııııınn tatlı anneeee:))))))) Minişini görmene azz kaldııııı:))))))))))

sende benim canimsinnn tatli kuşuummm :)))) yaaaa daha 1 hafta vaaarr o da bugünü saymazsaakk (((( geçmmiiiyyooooorrr günnleeeeeeeeerrrrr aaaay aaaaaaaay ayyyyy

canisiiiiiiiiiiiii mamografiye gerek yoookkk bebiştir o bebiş insallahh :))) bende de var o damarlardan agri da varmi yanlarda falann :)))

canisiiiiiiiiiiiii mamografiye gerek yoookkk bebiştir o bebiş insallahh :))) bende de var o damarlardan agri da varmi yanlarda falann :)))

Ayyy gizimmmm güldürüosunuz beniii ama tek tarafta sadece kuşummm oyüzden endişelendimm..gerçi bnm sağ göğsüm dierine göre daha büyük :)) yokk cnmm ağrı mağrıı :)) bnm regliyken flnda ağrımaz hiç oyüzden ben hamile kalsam göğsümden anlaman hiç diomm amannn yoktur bişi..kedidir o kedi dimii

canim hosgeldin basarans kuzum açıklamış sana sağolsun :)) listeye eklendin canim Rabbim kisa zamanda hayirlisiyla kavuştursun miniginize inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…