Kızlarrrr günaydınnnn :))
Nasılsınız bakalımmm??
Gününüz çoookk güzel geçsin inşallahhh kırmızılar görünmesinnn artıkk
inş canım tesekkur ederım tamm anladım peki kimi söylıycem 5 nısanın bat gunum oldugunu:))))))
Tatlııımmm caylakkiz arkadaşımızın batı:5 Nisan, Listeye ekler misin canım?
Tatlııımmm caylakkiz arkadaşımızın batı:5 Nisan, Listeye ekler misin canım?
gunaydınnnnn canım sanadaaa.ben ıyıyımmm cok şükür :) sen nasılsın ?
tesekkur ederim canim ya mutlu oldum)) peki bu bat gununden once test.yaparsak
cikarmi dogru sonuc yarin yapsam mesela
j
tabikii bebegimm teşekkür ettim yardimci oldugun icinn
Canım yarın sabah ilk idrarınla yaparsan çıkabilir,silik olur ama, silik çizgi de pozitif biliyorsun:))) Çıkmazsa da üzülme ayın 5 inde tekrar test yaapp:)) İnşallaaahhhh hamilesindirrrrrrrr
dayanamadım bugun test aldım sözde yarın yapacaktım ama yaptım malesef negetıf atrık adetım gecerse yaoayım dımı((8
Kuzucuklarr yaa ne sorcammm endişeliyim biraz..göğsümün üzerinde damarlar farkettim daha önce varmıydı bilmiorum ama yeşil yeşil aynadan bakınca belirgin ama sadece sağ tarafta( korktum yaa mamografi flnmı çektirsem acaba :18:
Kuşum senin bat 11 nisan az kalmışşşşşş, hamileyken olur böyle durumlaaaaarrr:))))) Acep olabilir miii:))) Ya da hamile değilimdir diyorsan adet öncesi olabilir. Mamografilik falan bir durum yoktur canım yaaaaaa
Canımsııııııııınn tatlı anneeee:))))))) Minişini görmene azz kaldııııı:))))))))))
Kuzucuklarr yaa ne sorcammm endişeliyim biraz..göğsümün üzerinde damarlar farkettim daha önce varmıydı bilmiorum ama yeşil yeşil aynadan bakınca belirgin ama sadece sağ tarafta( korktum yaa mamografi flnmı çektirsem acaba :18:
Selamm Bayanlarrrr... Nasılsınız bakalımmm. İşler Yoğum pek olamıyorum burdaaa.... ama unuttumda sanmayınnnn
canisiiiiiiiiiiiii mamografiye gerek yoookkk bebiştir o bebiş insallahh :)))bende de var o damarlardan agri da varmi yanlarda falann :)))
ben yeni düşünmeye basladım bebiş ilk defa denedık bu ay hap falan kullanmadık esım korundu yaklasık 2 yıllık evlıyız k.bakmayın ama ben bu lısteyı anlayamadım tarihleri falan(( bat nedemek bilmiyorum folik asıt kullanıyorum yumurtlama gunlarımde denedık adetı me 3 gun var ama listedeki tarıhlerı anlamadım benı bilgilendırırsenız sevınırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?