Ayyy gizimmmm güldürüosunuz beniiiama tek tarafta sadece kuşummm oyüzden endişelendimm..gerçi bnm sağ göğsüm dierine göre daha büyük :)) yokk cnmm ağrı mağrıı :)) bnm regliyken flnda ağrımaz hiç oyüzden ben hamile kalsam göğsümden anlaman hiç diomm amannn yoktur bişi..kedidir o kedi dimii
Ssaoll canımmm.. acayip grip oldum 3 gndür yatıyordum raporluydum bugün başladım işe gelir gelmezde ilk işim buraya bakmak olduuu var mı gelişmeler.....
hahahahaaaaa sende beni güldürdün kuzuuummm kesin kedidirrr oorayada kaçmış demek yaramaz hiiiiiiiiiiiç endişelenme sekeriiimmm vardır bi hikmeti hele bir bekle batin yakiiinn bu gogusler oyle bi acayiplesiyorkii ben hamile oldugumu bilmesem solugu doktorda almistimmm
Canım şimdi test için daha erken, bir de ancak ilk idrarınla yaparsan bile silik çıkar zaten. İlk idrarınla yapmamışşın o yüzden canını sıkma çıkmaması gayet normal.Ayın 5 inde ilk idrarınla yaparsan daha kesin olur.
canim hosgeldin basarans kuzum açıklamış sana sağolsun :)) listeye eklendin canim Rabbim kisa zamanda hayirlisiyla kavuştursun miniginize inşallah
Yaaa ama ben bu ayyy düşünmicektimm bişiii yapmayın böleee :)) Kendimi dinlemekte istemiorummm ama şimdi ikinizin yüzünden dinlicemm işteetmm endişelenmiorummm bişi yokturrr ama bebişi bilmemmm :)) ne sorcam sana beyaz akıntın oluomuyduu??
Bu ay olmasam ii olur yaa kendimi biraz fazla yordum ve hasttaydım çok antibiyotik fln kullandımm mecburii
Eninde sonunda gerçi şu kelimeyi kullancamm HAYIRLISI
hastaydim derken grip miiiii :))))) ya belki sacma gelecek ama ben suna inanıyorumki hamile kaldigin ay grip oluyosunnnnn :)))) cevremde de oldu burda da cok gördüm ve hatırlarsan bende griptiimmkeske antibiyotikleri almasaymissin ama sen simdi düşünme dicektim ki bi baktım batina az vaarr tehlike geçti düşünebilirsin sadece fazla kapilmak yokk bu arada evet kuzum akintim vardi hatta adet olduğumu sanip tuvalete kostugum zamanlar da oldu
tesekkur ederım inşallah rabbim hayırlı bı evlat versın herkese...
Offf offf gizimmmm aldığım kararı uygulatmıcaksınnn sen banaaayaa grip gbi başladı pek önemsemedim snra boğazım gitti geniz akıntısı sinüzit fln ( kadın doğumcum verdi antibiyotik ismi onu kullandımm mecburen yoksa bnm boğazıma ii bakmam lazım kalp rahatsızlığımdan dolayı..ya bgn resmen hasta oldum ben erkenden die düşündümm hem adet ağrısı kasıklarımda hemde akıntı ama bembeyaz :44: doktorum pazarteai test yap dedi tam 14.gün oluo ama batım o gün deil neisee bakcazz artıkk
yok yok sen pazartesi yapma adet gununde yap gec olsun guc olmasinn :))))) ki bazen adet gununde bile çıkmıyor biliyorsundur..o zaman ben sustum heycan yok heycanlandirmak yookk
ben hamilemiyim değilmiyim acaba derken bugün kırmızı kart yedimoysaki belirti arayıp duruyordum..şimdi ise yeni bir ay yeni bir süre başladı benim için..siz ne zamandır bekliyorsunuz bebişlerinizi yada hamile olanlar ne kadar zaman sonra aldılar mutlu haberlerini ?
merhaba bende yeniyim bu sitede ve bir kaç gündür kötü durumdaym yazıp paylaşmak akıl almak istedim;, son adet tarihim 01-03-2014 28 günde bir düzenli regl olmaktayım.. adetim 2 gün gecikti. 2 kere idrar testi yaptım ve silik olarak 2. çizgi gözüktü. pazar günü kan testi yaptırdık beta hcg değerimin 50 olduğunu öğrendim.yani gebelik başlamıştı.......2 senelık ewlıyız we 2.ay denememizde bu durum oldu.. 2 gün sonra tekrar kan testi yaptırdığım da 8,9'a düştüğünü öğrendim ve daha sonra regl başladı. tutunamadığını öğrendim benim korkum ve sorum bundan sonrada bu durumu sık yaşarmıyım? veya gebe kalmamı engelleyen bir durummudur??nette araştırdığım kadarıyla kimisi 2 ay sonra kimisinin ise 1 yıl sonra hamile kalmış ama bu arada da 3 4 kere aynı durumu yaşayanlar da çok beni biraz korkuttu..bu kadar yklaşmışken tutunamaması çok üzdü bundan sonra gebelik daha mı kolay? şimdiden çok teşekkürler..
Aboooooooooo bata çook az kalmış vallaha:)))))) ayyy heyecan yapmayım diyorum amaaaa olmuyoor. Abe at bir onluk da bakem falına:))) 3 vakte kadar çok muhteşem haberler alacağız senden.. Böyle bir kısmet var inşallah; ))) için kabarmış:))))Yaa ama cnmmm hamilelik olsa her iki taraftada olmazmıı :18: ayy ben çok evhamlıyımdır yaa böle konularda sinir oluorum kendimebnm bat 11nisan aslında ama iğnedenn 14gün snra genelde regli olunuo drum o gün test yap dedi oda 6-7nisan ama ben batımı beklicemm :)) puff bişi deildir inş yaa :18:
sende benim canimsinnn tatli kuşuummm :)))) yaaaa daha 1 hafta vaaarr o da bugünü saymazsaakk(((( geçmmiiiyyooooorrr günnleeeeeeeeerrrrr aaaay aaaaaaaay ayyyyy
tm tm sakınım 5 ini beklıycem ilk ıdrarla yapıcam tesekkur ederım ya uzulmustum bende ama hala umudum var artık:).....ne guzelmış bu site ya bilmedıgım bi suru şeyı öğrenebiliyorum hemde paylasımlrı okudukca tecrubelerden faydalanıyorum artı kendı actıgım konularlada hem ogrenıyorum hem rahatlıyorum:)))
Canım geçmiş olsun öncelikle kimyasal gebelik yaşamışsın. Geçen ay ben de yaşadım gerçekten tam olarak durumu şöyle açıklayayım attan düşmüşe döndük.
Kendini üzme canim bir de öbür taraftan bakalım, demek ki eşinde de sende de sorun yok, 2ayda gebe kalmak hiç kolay değil çünkü, gebe kalabiliyor olman çok güzel bir şey. Doktorum bu durumu her kadin yaşar çoğu kadın Farketmez bile ama bebek isteyenler erkenden test yaptığından durumu tesbit ederler sen de test yapmasaysın adetim bir iki gün gecikti deyip adet olacaktın farkında bile olmayacaktın, vücudun sağlıksız olan her şeyi atar dedi
..Benim bir kızım var mesela 1,5 yaşında 4,5 sene sonra oldu o dönemde 1kere bile kimyasal gebelik yaşamadım ama şimdi yaşadım mesela. O yüzden bakma sen kimseye, bir kere olduysa tekrarlayacak diye bir şey yok. Bu durum düşük olarak da sayılmaz mesela. Kimyasaldan sonra gebe kalan arkadaşlarım var. Siz zaten daha yeni başlamışsınız bir kaç aya kesin bebişiniz olur bence. Ben artık adet günümde test yapmıyorum, en az bir hafta geçmeden de test yapmayacağım. :)))
Aboooooooooo bata çook az kalmış vallaha:)))))) ayyy heyecan yapmayım diyorum amaaaa olmuyoor. Abe at bir onluk da bakem falına:))) 3 vakte kadar çok muhteşem haberler alacağız senden.. Böyle bir kısmet var inşallah; ))) için kabarmış:))))
Ayyy canım bu üç vakit senin bata benziyorreeee:)))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?