Hamile kalmayı bekleyenler

hahahahaaaaa sende beni güldürdün kuzuuummm kesin kedidirrr o orayada kaçmış demek yaramaz hiiiiiiiiiiiç endişelenme sekeriiimmm vardır bi hikmeti hele bir bekle batin yakiiinn bu gogusler oyle bi acayiplesiyorkii ben hamile oldugumu bilmesem solugu doktorda almistimmm

Yaaa ama ben bu ayyy düşünmicektimm bişiii yapmayın böleee :)) Kendimi dinlemekte istemiorummm ama şimdi ikinizin yüzünden dinlicemm iştee tmm endişelenmiorummm bişi yokturrr ama bebişi bilmemmm :)) ne sorcam sana beyaz akıntın oluomuyduu??
Bu ay olmasam ii olur yaa kendimi biraz fazla yordum ve hasttaydım çok antibiyotik fln kullandımm mecburii
Eninde sonunda gerçi şu kelimeyi kullancamm HAYIRLISI

tm tm sakınım 5 ini beklıycem ilk ıdrarla yapıcam tesekkur ederım ya uzulmustum bende ama hala umudum var artık:).....ne guzelmış bu site ya bilmedıgım bi suru şeyı öğrenebiliyorum hemde paylasımlrı okudukca tecrubelerden faydalanıyorum artı kendı actıgım konularlada hem ogrenıyorum hem rahatlıyorum:)))

hastaydim derken grip miiiii :))))) ya belki sacma gelecek ama ben suna inanıyorumki hamile kaldigin ay grip oluyosunnnnn :)))) cevremde de oldu burda da cok gördüm ve hatırlarsan bende griptiimm keske antibiyotikleri almasaymissin ama sen simdi düşünme dicektim ki bi baktım batina az vaarr tehlike geçti düşünebilirsin sadece fazla kapilmak yokk bu arada evet kuzum akintim vardi hatta adet olduğumu sanip tuvalete kostugum zamanlar da oldu

Offf offf gizimmmm aldığım kararı uygulatmıcaksınnn sen banaaa yaa grip gbi başladı pek önemsemedim snra boğazım gitti geniz akıntısı sinüzit fln ( kadın doğumcum verdi antibiyotik ismi onu kullandımm mecburen yoksa bnm boğazıma ii bakmam lazım kalp rahatsızlığımdan dolayı..ya bgn resmen hasta oldum ben erkenden die düşündümm hem adet ağrısı kasıklarımda hemde akıntı ama bembeyaz :44: doktorum pazarteai test yap dedi tam 14.gün oluo ama batım o gün deil neisee bakcazz artıkk

yok yok sen pazartesi yapma adet gununde yap gec olsun guc olmasinn :))))) ki bazen adet gununde bile çıkmıyor biliyorsundur..o zaman ben sustum heycan yok heycanlandirmak yookk

yok yok sen pazartesi yapma adet gununde yap gec olsun guc olmasinn :))))) ki bazen adet gununde bile çıkmıyor biliyorsundur..o zaman ben sustum heycan yok heycanlandirmak yookk

Bncedee :))) eett eett heyecan yokkk

merhaba bende yeniyim bu sitede ve bir kaç gündür kötü durumdaym yazıp paylaşmak akıl almak istedim;, son adet tarihim 01-03-2014 28 günde bir düzenli regl olmaktayım.. adetim 2 gün gecikti. 2 kere idrar testi yaptım ve silik olarak 2. çizgi gözüktü. pazar günü kan testi yaptırdık beta hcg değerimin 50 olduğunu öğrendim.yani gebelik başlamıştı.......2 senelık ewlıyız we 2.ay denememizde bu durum oldu.. 2 gün sonra tekrar kan testi yaptırdığım da 8,9'a düştüğünü öğrendim ve daha sonra regl başladı. tutunamadığını öğrendim benim korkum ve sorum bundan sonrada bu durumu sık yaşarmıyım? veya gebe kalmamı engelleyen bir durummudur??nette araştırdığım kadarıyla kimisi 2 ay sonra kimisinin ise 1 yıl sonra hamile kalmış ama bu arada da 3 4 kere aynı durumu yaşayanlar da çok beni biraz korkuttu..bu kadar yklaşmışken tutunamaması çok üzdü bundan sonra gebelik daha mı kolay? şimdiden çok teşekkürler..

Canım geçmiş olsun öncelikle kimyasal gebelik yaşamışsın. Geçen ay ben de yaşadım gerçekten tam olarak durumu şöyle açıklayayım attan düşmüşe döndük.
Kendini üzme canim bir de öbür taraftan bakalım, demek ki eşinde de sende de sorun yok, 2ayda gebe kalmak hiç kolay değil çünkü, gebe kalabiliyor olman çok güzel bir şey. Doktorum bu durumu her kadin yaşar çoğu kadın Farketmez bile ama bebek isteyenler erkenden test yaptığından durumu tesbit ederler sen de test yapmasaysın adetim bir iki gün gecikti deyip adet olacaktın farkında bile olmayacaktın, vücudun sağlıksız olan her şeyi atar dedi
..Benim bir kızım var mesela 1,5 yaşında 4,5 sene sonra oldu o dönemde 1kere bile kimyasal gebelik yaşamadım ama şimdi yaşadım mesela. O yüzden bakma sen kimseye, bir kere olduysa tekrarlayacak diye bir şey yok. Bu durum düşük olarak da sayılmaz mesela. Kimyasaldan sonra gebe kalan arkadaşlarım var. Siz zaten daha yeni başlamışsınız bir kaç aya kesin bebişiniz olur bence. Ben artık adet günümde test yapmıyorum, en az bir hafta geçmeden de test yapmayacağım. :)))

Aboooooooooo bata çook az kalmış vallaha:)))))) ayyy heyecan yapmayım diyorum amaaaa olmuyoor. Abe at bir onluk da bakem falına:))) 3 vakte kadar çok muhteşem haberler alacağız senden.. Böyle bir kısmet var inşallah; ))) için kabarmış:))))
Ayyy canım bu üç vakit senin bata benziyorreeee:)))))))

sende benim canimsinnn tatli kuşuummm :)))) yaaaa daha 1 hafta vaaarr o da bugünü saymazsaakk (((( geçmmiiiyyooooorrr günnleeeeeeeeerrrrr aaaay aaaaaaaay ayyyyy

Şimdi geçmiyor ama sonra bir bakacaksın meleğin kucağında:)))))) canım ya az kaldı bak valla haftasonu hemen geçecek pazartesi Ayın 7si oluverecek:)))

Ay hayırlısı canım ya inşallah minişin seninledir. Haber ver mutlaka bize merak ederiz:))))) biz bir aileyiz burada canım. Elimizden ne gelirse yaparız:)))))

Kan testi yaptirdim. Beta hgc 24.08 çıktı. Acaba hamile miyim

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

aynen bende bundan sonra adetim en az 10 gün geçmeden kesinlikle yapmama kararı aldım..yazdıklarında çok haklısın bende o şekilde düşünüp kendimi teselli etmeye çalışıyorum ama ilk defa test yaptım ve yaşadığım herşey ilk olmakla beraber çok yaklaşmıştık ama demek ki zamanı gelmemiş daha ne kadar düşünmemeye çalışsam da tekrar aynı şeyi yaşamak ve ya bebeğimizin olmasının zaman almasından korkuyorum kendımızı hazır hıssederken bu üzelliği yaşamak ama tamamlayamamak kötü oldu..herşey Allah'dan elden beklemekten başka bişey gelmiyor maalesef...Allah seninde gönlüne göre werir inş...

Ahahahhh :)) kuzummm yaa ne güldümmm :)) tatlışımmm bişi düşünmek yok bu ay bna :)) taa haftaya kadar gelmezse işte ozmn..nası bekliceksem artıkk :))

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Kızlar yardımcı olabilir misiniz.. acaba hamile miyim

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…