Hamile kalmayı bekleyenler

Kan testi yaptirdim. Beta hgc 24.08 çıktı. Acaba hamile miyim

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kızlar yardımcı olabilir misiniz.. acaba hamile miyim

gözün aydın hamilesin canım benim maşallahhh... ama testi 2 gün sonra tekrarlaman lazım.. yani bebeğin sağlıklı olduğunu değer iki katına çıkarsa anlıyoruz...
benim de ilk çocuğumda 12 çıkmıştı 3 haftalık hamileydim sen de 3-3,5 haftalık hamilsen canım tekrar hayırlı olsun...

şükür biraz daha iyim sgl cnm benim ilaçlara devam doktor tmm diyene kadar allahın takdiri neyse o olur ama iyiyim hamdolsun

daha dogrusu benim kanama deil cnm kahve rengi çok az bir sümüksü sıvı oluyor ama arada sırada sürekli olmuyor..:))))

huhuhuh hamişler nasılsınız sevgiler saygılar sizlere kızlar allah bebişlerimizi allah kucagımıza almayı nasib etsin saglıklı sıhatlı....hamiş olmayanlarada allahım tez zamanda onlarıda anne yapmayı nasib etsin..:

Kızlarr meraba bn en son 2 martta hastalandım takvımıme gore 1 ınde olmam gerekıodu olmadım... Sol kasıgımda ara ara ıgne batması oluo...gogusler şişti en onmlısı bn hastalnmadan 3-4 gun once cenemde sıvılce cıkardı 1 tane... Ama bu sefer cıkmadı😃 bnde cars gunu 2 nısanda kan verdım 0,10 cıktı ama hala hastalnmadım. Erken teshıs bnm in önmlı kan pıhtılasması iğnesi olcam ya o yuzden acele ettım gec dollnme vs ıse bllı olmazmı hmn ki???

Günaydınnn şekerlerrr :))
Hayırlı cumalarımız olsunn..bu mübarek günde birbirimiz için dualarımızı eksik etmeyelimm..

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Hayırlı Cuma'lar kızlaar.. Benim için de dua edin olur mu.. Bende çok istiyorum, bu ay aslında ilk doğru düzgün denememiz, ama ya olmazsa gibi saçma sapan bir korku var içimde.. Allah istyen herkese nasip etsin.. Kimseyi bununla imtihan etmesin..

BAT'ım 28 Marttı, düne kadar hiç bişey yoktu, dün hastalanacağımı hissettim ve çok az geldi, ama bugün (daha sabah gerçi) bişey yok. yerleşme kanı mı diye umutlandırıorum kendimi ama muhtemelen değil, önümüzdeki aylara bakacağız.. Dualarımı hep Allah'ım en hayırlı zamanda hayırlı sağlıklı evlatlar nasip et diye ediyorum, hayırlı zaman haydi geel geel geeel

canim oncelikle hosgeldin basarans arkadaşim yardimci olmuş sana sagolsun o da yasadi ayni seyi..benim sana diyeceğim bundan sonra zor mu kolay mi diye dusunme herkeste farklidir cunku ve basaransimin da dedigi gibi sukret ki hamile kalabiliyorsun :)) Rabbim en kisa zamanda hayirlisiyla bebegine kavustursun seni insallah kuzum...

Canım içini ferah tut, dediğin gibi zamanı gelince olacak. Allah doğru zamanda ve sağlıkla versin inşallah en önemlisi o. Aslında kimyasal gebelikten sonra o kadar üzüldüm ki çünkü eşim ve bende bir sürü problem var onlara rağmen gebe kalınca dünyalar benim olmuştu. Ama son iki haftada öyle olaylar yaşadım ki inanmayacaksın ama şimdi iyi ki olmamış diyorum. Bizim şer gibi gördüğümüzde mutlaka bir hayır vardır. Allah hayırlısını versin hakkımızda. Size de en yakın zamanda hayırlı bir evlat versin inşallah; ))

Kan testi yaptirdim. Beta hgc 24.08 çıktı. Acaba hamile miyim

Hayırlı olsun canım; ))) sağlıkla kucağına al inşallah; ))) ama fatmamın dediği gibi iki gün sonra tekrar kan testi yaptırman lazım. Değerin artıyor olması ve hemen hemen iki katına çıkması lazım:)))

:)))))) evet tatlım yaaa beklemek zor ama şurada bir sey kalmadı pazartesi ya da salı bakarsın. Bize de haberrrr verrrrrrrrr hemennn:))))) ay insallah inşallah:)))))

:)))))) evet tatlım yaaa beklemek zor ama şurada bir sey kalmadı pazartesi ya da salı bakarsın. Bize de haberrrr verrrrrrrrr hemennn:))))) ay insallah inşallah:)))))

Veririm tabi kuzummm :) ama ben hiç hissetmiorum öle ztn bu ay kendi haline bırakmıştık yaa doğru düzgün çalışma bile yapmadıkki :))

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Ay evet yaaaa) cumaya çoook varrr:))) ama geçecek bitaneem:))) biz yine de az kaldı diyelim; ))) Canımsın; )

pekiiii az kaldiiii coooookk çokkkkkk az kaldı can kuşuuumm :))))) cuma dediğin nedir ki cabucak gelirrr bak bugunde cuma baska yokk

Arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım. yumurtlama günlerinde ilişkiye girdik eşimle. bikaçgün 2 gün arayla songüne kadar fırsatı iyi değerlendirdik. yumrutlama günüm 28nde bitti. ogündür. göğüslerim dokunulmuyo. normalde adetten 1 yada 2 gün önce başlardı. şimdi 13 nisan adet olma tarihim nerdeyse 15 gün oluıcak göğüs ağrısı. karnım deseniz adet olcakmışım gibi. tam acaba mı derken nette geziyordum 4 nisan rahim içine ekilme günü diye bişey gördüm yani bundan önceki günler de hissettiklerim piskolojikmiydi. bugünmü yerleşiyo bebek varsa :s kafam karıştı böyle olup hamiş olan varmı. yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.

hoşbulduk :)) ewet çok şükür ki o anlamda doktorum da aynı şekılde belirttı ne guzel tuplerınde bı sorun yok kolay hamıle kalıyosun vb.. şeyler soyledi ama o 2-3 günlük heyecan bile tarifsiz...isteyen herkes en kısa zamanda hayırlı sağlıklı bir ewlada kawuşsun inşş...bu arada soğan kürüne başlamayı düşünüyorum en azından temizlensin içim..ne dersiniz???

zaten bizim denemelerimiz çok yeni daha ama isyan da etmedim sadece içim burkuldu üzüldüm birazda ağladım ama eşim çok destek oldu zaten sağlıksız bir gebelik olduğu için vücut kabul etmedi..:S

ahhh bilmemmi o heyecani benim ilk değerim 380 ciktigi halde doktora gidip minigi gorene kadar kafayı yemek uzereydim kuzumm :)) ami insallah tatlimm dualarin icin Allah razi olsun..canim benim sogan kürü hakkında hiic bilgim yok iyimi kötümü inan bilmiyorum ama ben olsam icnem o türşeyler korkagim biraz ben

bende bilemedim:S sanki deneyınce tekrar hamilelik geç olcakmış olsa da tutunamycakmış gibi geliyo burdan da soğan kürünü okudum mucize gibi şeyler yazıyor:)off çok etkiledi beni neleri neleri araştırıyorum:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…