Kan testi yaptirdim. Beta hgc 24.08 çıktı. Acaba hamile miyim
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Kızlar yardımcı olabilir misiniz.. acaba hamile miyim
canım nasılsın kanaman bitti mi ya da azaldı mı
şükür biraz daha iyim sgl cnm benim ilaçlara devam doktor tmm diyene kadar allahın takdiri neyse o olur ama iyiyim hamdolsun
merhaba bende yeniyim bu sitede ve bir kaç gündür kötü durumdaym yazıp paylaşmak akıl almak istedim;, son adet tarihim 01-03-2014 28 günde bir düzenli regl olmaktayım.. adetim 2 gün gecikti. 2 kere idrar testi yaptım ve silik olarak 2. çizgi gözüktü. pazar günü kan testi yaptırdık beta hcg değerimin 50 olduğunu öğrendim.yani gebelik başlamıştı.......2 senelık ewlıyız we 2.ay denememizde bu durum oldu.. 2 gün sonra tekrar kan testi yaptırdığım da 8,9'a düştüğünü öğrendim ve daha sonra regl başladı. tutunamadığını öğrendim benim korkum ve sorum bundan sonrada bu durumu sık yaşarmıyım? veya gebe kalmamı engelleyen bir durummudur??nette araştırdığım kadarıyla kimisi 2 ay sonra kimisinin ise 1 yıl sonra hamile kalmış ama bu arada da 3 4 kere aynı durumu yaşayanlar da çok beni biraz korkuttu..bu kadar yklaşmışken tutunamaması çok üzdü bundan sonra gebelik daha mı kolay? şimdiden çok teşekkürler..
Şimdi geçmiyor ama sonra bir bakacaksın meleğin kucağında:)))))) canım ya az kaldı bak valla haftasonu hemen geçecek pazartesi Ayın 7si oluverecek:)))
aynen bende bundan sonra adetim en az 10 gün geçmeden kesinlikle yapmama kararı aldım..yazdıklarında çok haklısın bende o şekilde düşünüp kendimi teselli etmeye çalışıyorum ama ilk defa test yaptım ve yaşadığım herşey ilk olmakla beraber çok yaklaşmıştıkama demek ki zamanı gelmemiş daha ne kadar düşünmemeye çalışsam da tekrar aynı şeyi yaşamak ve ya bebeğimizin olmasının zaman almasından korkuyorum kendımızı hazır hıssederken bu üzelliği yaşamak ama tamamlayamamak kötü oldu..herşey Allah'dan elden beklemekten başka bişey gelmiyor maalesef...Allah seninde gönlüne göre werir inş...
inşallah inşallah kuzummmm aminay pazartesi oluversede cuma nasil oluverecekkkkk
Kan testi yaptirdim. Beta hgc 24.08 çıktı. Acaba hamile miyim
Ahahahhh :)) kuzummm yaa ne güldümmm :)) tatlışımmm bişi düşünmek yok bu ay bna :)) taa haftaya kadar gelmezse işte ozmn..nası bekliceksem artıkk :))
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
:)))))) evet tatlım yaaa beklemek zor ama şurada bir sey kalmadı pazartesi ya da salı bakarsın. Bize de haberrrr verrrrrrrrr hemennn:))))) ay insallah inşallah:)))))
Ay evet yaaaa) cumaya çoook varrr:))) ama geçecek bitaneem:))) biz yine de az kaldı diyelim; ))) Canımsın; )
canim oncelikle hosgeldin basarans arkadaşim yardimci olmuş sana sagolsun o da yasadi ayni seyi..benim sana diyeceğim bundan sonra zor mu kolay mi diye dusunme herkeste farklidir cunku ve basaransimin da dedigi gibi sukret ki hamile kalabiliyorsun :)) Rabbim en kisa zamanda hayirlisiyla bebegine kavustursun seni insallah kuzum...
Canım içini ferah tut, dediğin gibi zamanı gelince olacak. Allah doğru zamanda ve sağlıkla versin inşallah en önemlisi o. Aslında kimyasal gebelikten sonra o kadar üzüldüm ki çünkü eşim ve bende bir sürü problem var onlara rağmen gebe kalınca dünyalar benim olmuştu. Ama son iki haftada öyle olaylar yaşadım ki inanmayacaksın ama şimdi iyi ki olmamış diyorum. Bizim şer gibi gördüğümüzde mutlaka bir hayır vardır. Allah hayırlısını versin hakkımızda. Size de en yakın zamanda hayırlı bir evlat versin inşallah; ))
hoşbulduk :)) ewet çok şükür ki o anlamda doktorum da aynı şekılde belirttı ne guzel tuplerınde bı sorun yok kolay hamıle kalıyosun vb.. şeyler soyledi ama o 2-3 günlük heyecan bile tarifsiz...isteyen herkes en kısa zamanda hayırlı sağlıklı bir ewlada kawuşsun inşş...bu arada soğan kürüne başlamayı düşünüyorum en azından temizlensin içim..ne dersiniz???
ahhh bilmemmi o heyecani benim ilk değerim 380 ciktigi halde doktora gidip minigi gorene kadar kafayı yemek uzereydim kuzumm :)) ami insallah tatlimm dualarin icin Allah razi olsun..canim benim sogan kürü hakkında hiic bilgim yok iyimi kötümü inan bilmiyorum ama ben olsam icnem o türşeyler korkagim biraz ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?