bende bilemedim:S sanki deneyınce tekrar hamilelik geç olcakmış olsa da tutunamycakmış gibi geliyo burdan da soğan kürünü okudum mucize gibi şeyler yazıyor:)off çok etkiledi beni neleri neleri araştırıyorum:)
tatlim tabi senin tercihin ama ben etrafimda ve burda gördüğüm kadariyla sogan kürü yapmadan oldu herkesin hamileliği..sen arastir tabi iyice ama ben öyle şeylerin taraftarı değilim doktorun verdiği herhangi bur ilacı bile tereddütle iciyorum.hayirlisi olsun insallah :)
Offf yaa kızlar regl olcakmışım gbi ağrım var erkenmi gelcek acabaa(
Fatmaaammm sen nerelerdesinnn naptınnn??
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Arkadaslar size bir sorum olacaktı bu test hamilelik testimi yoksa ovulasyon testmi ben bilemedim ilk defa deniycem ve ovulasyon test se bana nasıl kullandıgını anlatırsanız cok sevinirimEki Görüntüle 1053317
gunaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnn bugun bes nısan bat gunum simdilik bişey yok inş da olmazzzzzzzzzzzzz...............arkadaslar bız ılk bu ay denedık aramızda ılk ay deneyıp hamıle kalan var mı cok merak ettım ben
insallah sen ilk olursun canımD hadı hayırlısı bakalım guzel haberlerını beklıyoruz
kalmadınız yanı((((((........... tamam anladım ıns bakalım
ben 7. ayımdayım canım malesef kalamadım hala. ama ınsallah sen kalırsında bızlerde arkadan gelırız
Allah isteyen herkese nasıp etsın insallah...............
gunaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnn bugun bes nısan bat gunum simdilik bişey yok inş da olmazzzzzzzzzzzzz...............arkadaslar bız ılk bu ay denedık aramızda ılk ay deneyıp hamıle kalan var mı cok merak ettım ben
tamam kuzuuummmmmm bekliyorum mesajını meleğiiiimmmmmmmmm
bu arada kan testi negatif çıktığı için kırmızıları bekliyorum amaaaa maaleseff
Farmaaam nasılsın canım, sende var mı gelen giden? Merakta bırakma bizi..
Canım üzerinde kocamann ovülasyon yazıo ztnn..aynı gebelik testi gbi kullanıosun çift çizgi çıkarsa yumurtan çatlıo bu kadar :))
Ay evet yaaaa) cumaya çoook varrr:))) ama geçecek bitaneem:))) biz yine de az kaldı diyelim; ))) Canımsın; )
canımmm nbr nasılsınnn
Canım üzerinde kocamann ovülasyon yazıo ztnn..aynı gebelik testi gbi kullanıosun çift çizgi çıkarsa yumurtan çatlıo bu kadar :))
Tatlım benim, iyiyim bitanem ne yapayım, kıza aşı yaptırdım, onla uğraşıyorum:)))) ayyy inşallah tez zamanda anne ol da aşı yaptırmaya git inşallah:)))
Sen nasılsın canım? Biz ara verdik ya bat mat ne zaman hiç bir fikrim yok. Kafam çooook rahat:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?