Hamile kalmayı bekleyenler

tatlim tabi senin tercihin ama ben etrafimda ve burda gördüğüm kadariyla sogan kürü yapmadan oldu herkesin hamileliği..sen arastir tabi iyice ama ben öyle şeylerin taraftarı değilim doktorun verdiği herhangi bur ilacı bile tereddütle iciyorum.hayirlisi olsun insallah :)

inş..kısmet artık hepimiz için hayırlısı:))

Offf yaa kızlar regl olcakmışım gbi ağrım var erkenmi gelcek acabaa (
Fatmaaammm sen nerelerdesinnn naptınnn??

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Offf yaa kızlar regl olcakmışım gbi ağrım var erkenmi gelcek acabaa (
Fatmaaammm sen nerelerdesinnn naptınnn??

Arkadaslar size bir sorum olacaktı bu test hamilelik testimi yoksa ovulasyon testmi ben bilemedim ilk defa deniycem ve ovulasyon test se bana nasıl kullandıgını anlatırsanız cok sevinirim

Canım üzerinde kocamann ovülasyon yazıo ztnn..aynı gebelik testi gbi kullanıosun çift çizgi çıkarsa yumurtan çatlıo bu kadar :))

gunaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnn bugun bes nısan bat gunum simdilik bişey yok inş da olmazzzzzzzzzzzzz...............arkadaslar bız ılk bu ay denedık aramızda ılk ay deneyıp hamıle kalan var mı cok merak ettım ben

insallah sen ilk olursun canım D hadı hayırlısı bakalım guzel haberlerını beklıyoruz

Canooo naber var mı gelen giden:))) ay yoktur inşallah. Beni boşver de biri temmuz biri ağustosta doğum yapacak iki arkadaşım var ikisi de ilk denemede hamile kaldı valla. Beni sorarsan kızım için tam 4,5 sene bekledim; )) şans işi canım. İnşallah sans senden yanadır.

tamam kuzuuummmmmm bekliyorum mesajını meleğiiiimmmmmmmmm
bu arada kan testi negatif çıktığı için kırmızıları bekliyorum amaaaa maaleseff

Farmaaam nasılsın canım, sende var mı gelen giden? Merakta bırakma bizi..

Canım üzerinde kocamann ovülasyon yazıo ztnn..aynı gebelik testi gbi kullanıosun çift çizgi çıkarsa yumurtan çatlıo bu kadar :))

Canoo ne zaman test yapacaksın:)))))))))))))))))))))))))))))))

canımmm nbr nasılsınnn

Tatlım benim, iyiyim bitanem ne yapayım, kıza aşı yaptırdım, onla uğraşıyorum:)))) ayyy inşallah tez zamanda anne ol da aşı yaptırmaya git inşallah:)))
Sen nasılsın canım? Biz ara verdik ya bat mat ne zaman hiç bir fikrim yok. Kafam çooook rahat:)))

Tesekürler canm ben ilk defa küllanacagım için bilmiyordum

gecmıs olsun canıkm bnım :) ınsallah yaaa ısteyen herkes anne olsunda ben ıyıyım canım denemelere devam. bu ayda olmazsa bende mı ara versem napsam off catlıcam artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…