Canoo ne zaman test yapacaksın:)))))))))))))))))))))))))))))))
Canoo ne zaman test yapacaksın:)))))))))))))))))))))))))))))))
Tesekürler canm ben ilk defa küllanacagım için bilmiyordum
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Ahahahhh kuzummmm daha az önce eşimle konuştuk bu konuyu kaç gün kaldı vs die yolda durdu test aldı duruo öle ama yapmıcammm :)) bat 11nisan daha cnm bnmm :)) doktorun iğnenin 14.günü test yap dedi oda bu pazartesi :)) beklicem perşembeye kadarr :))
Aldı zaten aldı :)) ama duruo öle yapmıcamkii :)) çocuk konusunda çok aşırı yeter artık istiorum gbi şeyleri yok onun ama bgn ben artık olsun istiorum dedi bebeğimiz yaaolsun artıkkkk
gecmıs olsun canıkm bnım :) ınsallah yaaa ısteyen herkes anne olsundaben ıyıyım canım denemelere devam. bu ayda olmazsa bende mı ara versem napsam off catlıcam artık
Ahahahhh kuzummmm daha az önce eşimle konuştuk bu konuyu kaç gün kaldı vs die yolda durdu test aldı duruo öle ama yapmıcammm :)) bat 11nisan daha cnm bnmm :)) doktorun iğnenin 14.günü test yap dedi oda bu pazartesi :)) beklicem perşembeye kadarr :))
Balım valla daha bebe ortada yok derdi beni depresyona soktu ya, bir taraftan kızım da küçük onun da dertleri bitmiyor dedim en az 7 ay ertelemem lazım:))) sonra Allah verirse verir vermezse ne yapalım herşeyi Allah bilir. Kızımda da ne zaman "Allah bilir, demek ki bize evlat vermeyecek, buna da şükür" diyip herşeyi oluruna bıraktık tedavisiz falan hamile kaldım ki bize "sizin tıbben çocuğunuz olmaz" demişlerdi. Bu sefer de Allaha bıraktım ben, büyüktür:))))) korunmazsınız olmazsa ama yumurtlamaymış, batmış, satmış kafana takmaz ne zaman isterseniz o zaman yaparsınız. Ay inşallah Allah hayırlı bir evlat versin, uğraştırmasın seni daha fazla.
9 nisanda yapıcam canm
Eet cnm yaa istiolar ama belli etmiolar dediğin gbipazartesı mecbur yapcan canımcım :) ayy kıyamam ya kızım esler bızımm kadar olmasa da ıstıyorlar ama bellı etmıyorlarD
Valla canım en iyisini yaparsın ne kadar beklersen o kadar iyi:)) bende iğnenin 14.gunu erken gebelik testi almama rağmen çıkmamış ama normal bat tarihimde çıkmıştı. Perşembe ya da cuma iyi bencede. Ayyy hayırlısı inşallah Allah gönlüne göre versin inşallah :)
Eet cnm yaa istiolar ama belli etmiolar dediğin gbiyok yok yapmıcammn ztn hiç hamile gbi hissetmiorum kendimi hiçbiii belirtimde yok kasık ağrısı desen her ay oluo ztnn :)) beyaz akıntım vardı azaldı,göğsünde damarlar gördüm onlarda hayalet gbi bi çıkıo bi kayboluo bunun dışındada bili yok oyüzden yapmıcammm :))
canım benım ınsallah hamılesındır kızzzz .
Offf yaa kızlar regl olcakmışım gbi ağrım var erkenmi gelcek acabaa(
Fatmaaammm sen nerelerdesinnn naptınnn??
Farmaaam nasılsın canım, sende var mı gelen giden? Merakta bırakma bizi..
Ayy çok az kalmış ya)) inşallah hamilesindir canım ya:)))) yapar yapmaz ya bizeeeee:)))
İnşallahh diyimm cnmm :)
Aaa sende klomenlemi hamile kaldın cnm kızına :) eet cnm beklicem daha öncede iğne olmuştum klomensiz iğnenin 20.günü gelmişti oyüzden pazartesi çok erken olur :)
bu arada kızlar benim bat 8 nisan ama iğneden dolayı gecikir mi ki bat?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?