Hamile kalmayı bekleyenler

Canoo ne zaman test yapacaksın:)))))))))))))))))))))))))))))))

Ahahahhh kuzummmm daha az önce eşimle konuştuk bu konuyu kaç gün kaldı vs die yolda durdu test aldı duruo öle ama yapmıcammm :)) bat 11nisan daha cnm bnmm :)) doktorun iğnenin 14.günü test yap dedi oda bu pazartesi :)) beklicem perşembeye kadarr :))

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Tesekürler canm ben ilk defa küllanacagım için bilmiyordum

Rica ederim tatlımm çift çizgiyi yakalamışsın kaçırma bu günleri :)

kız adamın hevesını kırma bırak alsın testın hazır olsun evınde bence bu ay oldu gör de bak

Aldı zaten aldı :)) ama duruo öle yapmıcamkii :)) çocuk konusunda çok aşırı yeter artık istiorum gbi şeyleri yok onun ama bgn ben artık olsun istiorum dedi bebeğimiz yaa olsun artıkkkk

pazartesı mecbur yapcan canımcım :) ayy kıyamam ya kızım esler bızımm kadar olmasa da ıstıyorlar ama bellı etmıyorlar D

gecmıs olsun canıkm bnım :) ınsallah yaaa ısteyen herkes anne olsunda ben ıyıyım canım denemelere devam. bu ayda olmazsa bende mı ara versem napsam off catlıcam artık

Balım valla daha bebe ortada yok derdi beni depresyona soktu ya, bir taraftan kızım da küçük onun da dertleri bitmiyor dedim en az 7 ay ertelemem lazım:))) sonra Allah verirse verir vermezse ne yapalım herşeyi Allah bilir. Kızımda da ne zaman "Allah bilir, demek ki bize evlat vermeyecek, buna da şükür" diyip herşeyi oluruna bıraktık tedavisiz falan hamile kaldım ki bize "sizin tıbben çocuğunuz olmaz" demişlerdi. Bu sefer de Allaha bıraktım ben, büyüktür:))))) korunmazsınız olmazsa ama yumurtlamaymış, batmış, satmış kafana takmaz ne zaman isterseniz o zaman yaparsınız. Ay inşallah Allah hayırlı bir evlat versin, uğraştırmasın seni daha fazla.

Valla canım en iyisini yaparsın ne kadar beklersen o kadar iyi:)) bende iğnenin 14.gunu erken gebelik testi almama rağmen çıkmamış ama normal bat tarihimde çıkmıştı. Perşembe ya da cuma iyi bencede. Ayyy hayırlısı inşallah Allah gönlüne göre versin inşallah :)

aminn canım insallah. kız olacak o kadar dert sıkıntı hepeımızde var onlar tatlı dertler :) aynen kafaya takmak bızı bıtırıyor zaten ama elımızde dgılkı bıgun gelmezse aklına dıger gun kesın gelıyor amann herseyı hayırlısı artık napalım valla ınsallah fazla beklemeyız artık

Kızlar ben bu ay klomen kullandım gunde 3tane 5 gun var bittikten ıkı gun sora kontrole gıttım hıc yumurtam oluşmamış doktor progestan die Bı ılac verdı kullan adet. Olursan ıkıncı gun gel dedı ama ıkı gündür farklı Bı akıntım var sanki yumurtlamışım gıbı hıssedıorm başına boyle bısey gelen var mı yada yumurtanın geç oluşma ihtimali var mı

pazartesı mecbur yapcan canımcım :) ayy kıyamam ya kızım esler bızımm kadar olmasa da ıstıyorlar ama bellı etmıyorlar D
Eet cnm yaa istiolar ama belli etmiolar dediğin gbi yok yok yapmıcammn ztn hiç hamile gbi hissetmiorum kendimi hiçbiii belirtimde yok kasık ağrısı desen her ay oluo ztnn :)) beyaz akıntım vardı azaldı,göğsünde damarlar gördüm onlarda hayalet gbi bi çıkıo bi kayboluo bunun dışındada bili yok oyüzden yapmıcammm :))

Aaa sende klomenlemi hamile kaldın cnm kızına :) eet cnm beklicem daha öncede iğne olmuştum klomensiz iğnenin 20.günü gelmişti oyüzden pazartesi çok erken olur :)

canım benım ınsallah hamılesındır kızzzz .

Offf yaa kızlar regl olcakmışım gbi ağrım var erkenmi gelcek acabaa (
Fatmaaammm sen nerelerdesinnn naptınnn??

canımmmmm aynı durumdayımmmmmmmm
regl olacakmışım gibi belim ağrıyooorrr.. sağ bacağıma doğru vurdu ağrısı.. bide göüğs uçlarım çok acıyooo ve göüğüste hassasiyet var... ha unutuyodum bide koyu sarı akıntım var.. sende neler var?

Farmaaam nasılsın canım, sende var mı gelen giden? Merakta bırakma bizi..

canımmmmm sweetgirl ile aynı durumdayımmmmmmmm...
regl olacakmışım gibi belim ağrıyooorrr.. sağ bacağıma doğru vurdu ağrısı.. bide göüğs uçlarım çok acıyooo ve göüğüste hassasiyet var... ha unutuyodum bide koyu sarı akıntım var..
bunlar regle mi işaret ediyo yok gebeliğe mi bilmiyorum....

Yok kuşum kızım durup dururken oldu ama geçen ay kimyasal geçirdim ya o klomenle olmuştu:))) hayırlısı olsun bitanem, kısmet değilmiş:))
Evet ya bekleyelim sabredelim. Sabrın sonuu selamettir:))))))

bu arada kızlar benim bat 8 nisan ama iğneden dolayı gecikir mi ki bat?

Tatlım iğne batı etkilemiyor genelde. Senin igne olmadan bat 8 nisan ise o zaman 8 nisandır:)) azıcık kalmış:))))))))) ay çok dua ediyorum:)))))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…