Hamile kalmayı bekleyenler

Ayyyyy bence gebeliğe işaret ediyooooooorrr))))))))))))))))) ay herkes bu ay hamile olsun ne oluuur)

Mrb bol hamisli topikler. Bilgi sahibi arkadaslarimdan yardim rica edyirum.adetime bes gun var. Bugun bir bel agrim basladi. Normal bel agrisi gibi degil. Bir de goguslerim sisti ama siddetli bi agri yok. Sarimsi bi akintim var. Nedir anlam veremedim yardimci olur musunuz

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

ıy aksamlar bışi sormak ıstyorm hamılelık belırtısı olarak yuz yanması ateş gbı yanıo ara ara yuzum bazen bedenm ama atşim yok belırtı olblrmı bı umut ışte soruyorm

Eki Görüntüle 1054286 bunu bugun denedim arkadasım acaba catlaklık olmuşmudur

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

canım benim bildiğim ikinci çizgi daha koyu olmasaı lazım.. yani birinciye yakın, aynı veya hatta daha koyu olması lazım.. bunda ikinci çizgi silik çıkmış.. yani henüz yumurtlama gerçekleşmedi rahat ol... ama arkadaşlarımın daha çok bilgisi var, cevap verirler emin ol..

Saol canm teşekürler bu testi hergün denemelimiyim 5 içerizinde tabi

Arkadasım 2 çizgi kırmızı cıkarsa aynı gün mü ilişkiye giriyoruz yoksa ertesi gün mü

canım çift çizgiyi aynı koyulukta yakaladığında o gün birliktelik oluyor sonra gün aşırı deniyorsun.. zaten spermler 24 saat canlı kalabildiği için bir dahaki ilişkiye kadar yumurta çatlarsa yine hamile kalınabiliyor canım...

Tatlımmm bende her ay olan kasık ağrıları var 2gündür çok yok gerçi geçti :)) bembeyaz akıntım vardı yoğun oda geçti gbi :)) tek farklı hissettiğim şey bu ay göğüs uçlarımın acısı ilk defa böle oluo ne regl zamanı ne başka bişide acımamıştır böle bide sağ göğsümde damar gbi bişiler gördüm gecen gün korktum kötü bişimi oluo acaba die arkadaşlar saolsun yatıştırdılar beni :))
Bnde durumlar böle tatlımm yarın iğnenin 13.günü daha bat perşembe beklicez bakalımm :))
Bu ay inşallahhh vardır hepimizin bebişi yaaa :)

Yok kuşum kızım durup dururken oldu ama geçen ay kimyasal geçirdim ya o klomenle olmuştu:))) hayırlısı olsun bitanem, kısmet değilmiş:))
Evet ya bekleyelim sabredelim. Sabrın sonuu selamettir:))))))

Hmmm hayırlısı cnm bnmmm eet kısmet deilmiş..

Yaa bu arada ben perşembe perşembe die takmışımm birinizde uyarmıosunuz 11i cuma die ayy çok güldüm kendime :))

inşallah canımcığımmmmm....
bende de göüğüs ucu ağrısı var feci şekilde... ama ben en son kan sonucu 1.78 çıktı ya hiç ümidim yok kiiii
diyorum ki tamam iğneden dolayı 20 ye yükseldi, ama eğer hamile kalmış olsaydım 10.günde 1.78 e düşmezdi dimi? en azından gebelikle birlikte yükselmesi gerekirdi... offf bilmiyorum yaaaa bekleyip görecez.. hayırlısı inşallah...

Yaa bu arada ben perşembe perşembe die takmışımm birinizde uyarmıosunuz 11i cuma die ayy çok güldüm kendime :))

benim de 2n son 8 nisan baktım da salıya geliyoooo, tabii eğer iğneden dolayı gecikmezse

Eki Görüntüle 1054293 canm bunu bugün yaptım acaba catlama olmuşmudur canm

Tatlım Günaydın. Iki çizginin koyuluğunun birbirine eşit olması gerekiyor bitanem. O yüzden daha olmamış canım. Testi sabah 10 ve akşam 8 arasında 4 saatlik idrar tutarak ve son bir saat sıvı almayarak yap tatlım. Bir de ilk idrarla yapılmaması gerekiyor.her gün aynı saatlerde yapmaya çalış. İnşallah iki koyu çizgiyi bir kaç güne yakalarsın. Önceki günlerde yaptığın testleri de atma canım, üzerlerine tarih yazıp diğerleri ile yana koyarsan çizginin günden güne ne kadar koyulaştığını anlar ve gelecek ay adetin ilk gününden itibaren sayınca yumurtlamanın ne zaman olacağını tahmin edebilirsin.Allah emeklerini boşa çıkarmasın tatlım. Adetinin ilk gününden sayınca kaçıncı gündesin?

Son düzenleme:

Belli olmaz orası cnm bnm sen bat geçince bi kan daha ver bnce :)
Hayırlısı artık :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…