Hamile kalmayı bekleyenler

kızlar slm naber.............benım bat 5 nisandı daha bişey yok bakalım............benım bazen 2 gun falan gecıkır........dayanamayıp 3 nısanda test yapmıştım ama negatıfti bidakı testı yarın yapsan mı??????????*

Mrbb...bence yapma bende bu ay ayni durumu yasadim normalde erken gelir gecikme olmaz bende 1 gun gecikti yaptim silik cizgiyi gordum ertesi gun kan testi derken 3 test 2 kan yaptim sonuc ewt gebelik basladi ama husranla sonuclandi bekleseydim farketmycektm bile kimyasal gebelik yasadigimi..

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

tesekkur ederım canm benım..........bakalım ne kadar dayanabılcem yapmadan:)))))))))))))

tesekkur ederım canm benım..........bakalım ne kadar dayanabılcem yapmadan:)))))))))))))

Ins.. hamilesindirr..ama erken ogrendiginde bu sefer degerlerin derdine düşüo insan..bence biraz sık disini buyuk sewin ins...:)

Canm bu ilk testimdi bugun adetimin 16 gunu ve ben gecen ay martın 22 de olmuştum

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Belli olmaz orası cnm bnm sen bat geçince bi kan daha ver bnce :)
Hayırlısı artık :)

canooooo normalde dün regl olmam lazımdı. nadiren gecikirdi 3-4 gün.. umutlanmıyorum da ama kaldı 2 gün...
sende de var mı heyecaaannnnn

canım bende bir çok defa yaşadım bu kimyasal gebeliği... değerlerini yazar mısın rica etsem?
günün geçmeden önce? sonra? kaçtı kaça düştü falan açıklar mısın biraz?

canooooo normalde dün regl olmam lazımdı. nadiren gecikirdi 3-4 gün.. umutlanmıyorum da ama kaldı 2 gün...
sende de var mı heyecaaannnnn

Ayyy yokk bebeğimm bnde heyecann :)) ben sölemesi ayıp biraz midemi bozmuşum tualete çıkamıorum onun endişesindeim :)) bnmde yarın 14.günüm artık ama cunaya kadar beklicemmm :))
Ayy inşallahh gelmez senin yaaa :))

ikimiz için de inşallah canım yaaaaa
geçmiş olsun bu arada tatlımm dikkat et kendine.. ilaç falan da almaaaa...

Yok kuzumm almıorum ilaç fln :))
Eet tatlım hayırlısı hepimiz içinde :)

ikimiz için de inşallah canım yaaaaa
geçmiş olsun bu arada tatlımm dikkat et kendine.. ilaç falan da almaaaa...

kızlarr yaa benımm yumurta olusumu olmadı ama hafıf kan geldı sızce neden olan varmıı bıde ovulasyon testı kullanıyorum adetın 10. gunundeyım

kızlarr yaa benımm yumurta olusumu olmadı ama hafıf kan geldı sızce neden olan varmıı bıde ovulasyon testı kullanıyorum adetın 10. gunundeyım

hiç bi fikrim yok canım maalesef... adetin bitiminden itibaren mi 10.gün başlangıcından itibaren mi anlayamadım?

canım bende bir çok defa yaşadım bu kimyasal gebeliği... değerlerini yazar mısın rica etsem?
günün geçmeden önce? sonra? kaçtı kaça düştü falan açıklar mısın biraz?

Tabii... ilk geciktigi gun idrar testi silik cikti aksamina 2. Sini yaptm oda ayniydi diger gun beta 50 çıktı gebelik baslamis sewin ama o moda girme dedi hemsire:ss 1 hafta sonra tekrar bakicaz dedi cok yeniymis...en kritik donemde gitmisim anlycagin dayanamayip 2 gun sonra tekrar kan testi yaptim 8.9 a dusmus.....doktor tutunamamis 1 haftaya regl olcaksin dedi ewe geldim ki regl basladi.... hic test olayina bulasmasam gecikti dycektm sadece:ss bende simdi tekrar yasamaktan korkuyorum... ( cok uzun oldu kusura bakma:)

estağfirullah canım.. benimde 20,24 çıktı 5 gün sonra 1.78e düştü. sağlık olsun üzülmedim... sağlıklı olsaydı tutunurdu zaten canım benim.. engelli bir çocuğum olacağına sabrederim Rabbim sağlıklısını verir inşallah...

amın canım bişey sorucam bendaha yenıyım kımyasal gebelık nasıl oluyo.............

arkadaslar yumutlama gunu adetın baslangıcından tam olarak kac gun sonraydı ne kadar sürer ve kişiye göre değişir miiii bu gunler...........tam bılmıyorum yenıyım de :26:

Hımmmm ay bilemedim kiiii... basarans arkadaşım olsaydı daha iyi bilgi verirdi sana canım ama yerleşme kanaması olabilir. adet döngün kaç senin? kaç günde bir adet oluyorsun?

yok tatlım olamaz 29 günde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…