amın canım bişey sorucam bendaha yenıyım kımyasal gebelık nasıl oluyo.............
arkadaslar yumutlama gunu adetın baslangıcından tam olarak kac gun sonraydı ne kadar sürer ve kişiye göre değişir miiii bu gunler...........tam bılmıyorum yenıyım de :26:
yok tatlım olamaz 29 günde
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
estağfirullah canım.. benimde 20,24 çıktı 5 gün sonra 1.78e düştü. sağlık olsun üzülmedim... sağlıklı olsaydı tutunurdu zaten canım benim.. engelli bir çocuğum olacağına sabrederim Rabbim sağlıklısını verir inşallah...
canım bazı kadınlarda yumurtlama dönemlerinde hafif kanama oluyor.. seninki pembemsi mi? yoksa leke şeklinde mi?
canım tutunamayan gebelik de deniyor. yani spermler yumurtayla birleşiyor, yani döllenme gerçekleşiyor fakat rahime tutunamadan düşüyor.. normal düşük gibi olmuyor adetle birlikte sökülüyor kimyasal gebelikler.. çoğu kadın da bunu farketmiyor...
bu kişiden kişiye değişir.... adet döngüne göre d hesaplaır. mesela 28 günde bir adet gören bir kadın ortalama 14.gün yumurtlaması gerçekleşir ama kesin bir tespit değildir. deişiklik gösterebilmektedir canım.... umarım yardımcı olabilmişimdir...
teşekkur edıyorum canım ben 8 nisanda adet olmuştum 6 gun sürer benım hangı gune dennk gelıyo o zaman 22 mart yumurtlama olmuşsa kac gun sürer bu 3 gun mu...bu gunlerde her gun ilişkiye girmek gerekiyo mu gebelık için
çok açık kırmızı renkteydi canım
o zaman o yumurtlama kanamasıdır canım.. değerlendirin bence..
aklıma geldi degerlendirdim ama ben ovulasyon testi yapıyordum henüz çift cizgiyi yakalayamadimondan kafm karisti zaten
8 mart yazacaktın galibaaa...
8 martta adet olduysan tahmini olarak 22 martta yumurtlama gerçekleşmitir. adet olmadın mı hala?
yok tatlım bız dogru yazdım bız ılk defe mart ayında denedık şimdi adet olcakmıyım diye beklıyorum bakalım ama ben yumutrlama dönemıne fazla dıkkat edemedım tam tarıhı bılmıyodum((((((((
Teşekkür Ederim Tatlımm..:)bebisiimmm bu arada geçmiş olsuunnn :2::2:
Gizzzz deme kız olee bende grip oldum ve bu ay hiç yumurtlama günüydü battı falan ilgilenmedim adetimin kaçıncı günündeyim ona bile bakmadım amahastaydim derken grip miiiii :))))) ya belki sacma gelecek ama ben suna inanıyorumki hamile kaldigin ay grip oluyosunnnnn :)))) cevremde de oldu burda da cok gördüm ve hatırlarsan bende griptiimmkeske antibiyotikleri almasaymissin ama sen simdi düşünme dicektim ki bi baktım batina az vaarr tehlike geçti düşünebilirsin sadece fazla kapilmak yokk bu arada evet kuzum akintim vardi hatta adet olduğumu sanip tuvalete kostugum zamanlar da oldu
Offf offf gizimmmm aldığım kararı uygulatmıcaksınnn sen banaaayaa grip gbi başladı pek önemsemedim snra boğazım gitti geniz akıntısı sinüzit fln ( kadın doğumcum verdi antibiyotik ismi onu kullandımm mecburen yoksa bnm boğazıma ii bakmam lazım kalp rahatsızlığımdan dolayı..ya bgn resmen hasta oldum ben erkenden die düşündümm hem adet ağrısı kasıklarımda hemde akıntı ama bembeyaz :44: doktorum pazarteai test yap dedi tam 14.gün oluo ama batım o gün deil neisee bakcazz artıkk
Günaydın Canlarrrr:)))
Teşekkür Ederim Tatlımm..:)
Gizzzz deme kız olee bende grip oldum ve bu ay hiç yumurtlama günüydü battı falan ilgilenmedim adetimin kaçıncı günündeyim ona bile bakmadım ama
sweetin dediği gibi aldığımız kararı uygulatmıycaksınnn heheee:)))
sweet aynı durumdayız bende acayip grip oldum ve bu ay dinlemiyordum kendimi ama Gizz diyince acabalar oluştu şimdi bende duymuştum hamilelikte grip olundugunu ama kendime ihtimal vermedim. doktor antibiyotik vermiş sana ama ben dedim ki cocuk güşünüyorum vermedi antibiyotik sadece ağrı kesici ve gargara verdi boğazlarım içinn.. o yuzden 1 haftada anca atlattım ben gribi..
canım benim 8 nisanda adet olmuştum yazmışsın ama bugün ayın 7si daha... o bakımdan dedim yanlış yazdın diyee... yani sen 8 martta adet olmuşsundur.. doğru muu??
Günaydın Canlarrrr:)))
Teşekkür Ederim Tatlımm..:)
Gizzzz deme kız olee bende grip oldum ve bu ay hiç yumurtlama günüydü battı falan ilgilenmedim adetimin kaçıncı günündeyim ona bile bakmadım ama
sweetin dediği gibi aldığımız kararı uygulatmıycaksınnn heheee:)))
sweet aynı durumdayız bende acayip grip oldum ve bu ay dinlemiyordum kendimi ama Gizz diyince acabalar oluştu şimdi bende duymuştum hamilelikte grip olundugunu ama kendime ihtimal vermedim. doktor antibiyotik vermiş sana ama ben dedim ki cocuk güşünüyorum vermedi antibiyotik sadece ağrı kesici ve gargara verdi boğazlarım içinn.. o yuzden 1 haftada anca atlattım ben gribi..
günaydın kızlar sabah kahverengi akıntım geldi oda peçeteyle silince başkada gelen giden yok benim bat 10 nisandı ve adet olacakmışım gibi sancım var neden bukadar erken geldi yaa(
Canımm belki yerleşme kanamasıdırr :))
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?