kzlar enson adet tarihm 8 mart 6gun surer adetim dun
adet olmam gerekyodu daha bsey yok arada 2gun gecikir
test yapmali miyim yada nezaman yapaym yardm edn
Kuzucummmm ben daha regliyken kullandım hapımı ama tabi bitene kadar yumurtlama döneminede denk geldi ben kullanmak zorundaydım artık iltihaba dönüşmüş çünkü bnm ve kalbe aktığı için o iltihaplar çok tehlikeli bi durumdu bnm için..hatta ben bu ay koruncaktım sırf onun için kadın doğum doktorum bi antibiyotik ismi verdi sadece bunu iç dedi içtim artk hayırlısı :))
Off tatlımm sorma hiiiççç aklıma gelmiodu şimdiyse belirtiler çıkarıorum kendi kendime ortaya :))
Heppp gizzzzz :)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
kzlar enson adet tarihm 8 mart 6gun surer adetim dun
adet olmam gerekyodu daha bsey yok arada 2gun gecikir
test yapmali miyim yada nezaman yapaym yardm edn
canım benim 8 nisanda adet olmuştum yazmışsın ama bugün ayın 7si daha... o bakımdan dedim yanlış yazdın diyee... yani sen 8 martta adet olmuşsundur.. doğru muu??
canımmmmm az kaldııı heyecanla senı beklıyoruz valla
Kızlar nerelerdesınızzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz....................
Eettt tatlımmm :)) beklemeyinn beni strese girerim bakk :))
hep beraber gırelım hayatım strese ne var bunda. zaten stresli değilmiyiz bizi bununlamı korkutuyorsun
Kızlar nerelerdesınızzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz....................
Hayır tatlımmm yapmadımmm cumaya kadar beklicemmm :))) eşim akşam hadi yap hadi yap dedi yinede yapmadımm :))
Ahahahhh yapmıcamm işte yapmıcammm :)))
gecti gecmesinede hala burnumdan konusuyorumm:))canım hala gecmedımı grıbın
Kuzucummmm ben daha regliyken kullandım hapımı ama tabi bitene kadar yumurtlama döneminede denk geldi ben kullanmak zorundaydım artık iltihaba dönüşmüş çünkü bnm ve kalbe aktığı için o iltihaplar çok tehlikeli bi durumdu bnm için..hatta ben bu ay koruncaktım sırf onun için kadın doğum doktorum bi antibiyotik ismi verdi sadece bunu iç dedi içtim artk hayırlısı :))
Off tatlımm sorma hiiiççç aklıma gelmiodu şimdiyse belirtiler çıkarıorum kendi kendime ortaya :))
Heppp gizzzzz :)
yapma kızzz bendeee şimdi baktımda batım 11miş cumaya geliyooo beraber yaparız:))Ahahahhh yapmıcamm işte yapmıcammm :)))
gecti gecmesinede hala burnumdan konusuyorumm:))
aynen yaa .Hep bu GİZZZ yüzünden..:)))Saka saka GİZİMMM.. seviyoruz seniii tatlı anne
yapma kızzz bendeee şimdi baktımda batım 11miş cumaya geliyooo beraber yaparız:))
hadi bakalımmmmm hayırlısı. hiçte hamile gibi hissetmiyorum ama neysee..:)kız burnuna axcık viks sür iyi gelir :))
yapmayın gıcıklar sizi cumaya kadar bekleyelım bakalım ınsallah hamişsinizdir
hadi bakalımmmmm hayırlısı. hiçte hamile gibi hissetmiyorum ama neysee..:)
gecti gecmesinede hala burnumdan konusuyorumm:))
aynen yaa .Hep bu GİZZZ yüzünden..:)))Saka saka GİZİMMM.. seviyoruz seniii tatlı anne
yapma kızzz bendeee şimdi baktımda batım 11miş cumaya geliyooo beraber yaparız:))
kız burnuna axcık viks sür iyi gelir :))
yapmayın gıcıklar sizi cumaya kadar bekleyelım bakalım ınsallah hamişsinizdir
Ayy kuzumm hep beraber inşallahhh :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?