Hamile kalmayı bekleyenler

Ağzın bal yesinnn kuzummm :)) amin inşallahhh..

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Eet kuzumm beraber yaparızz :)) testle bakışıoruz evdeyken ama yapmıorumm :))
Gizimizz tatlı annemizz eettt :))

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
hadi bakalımmm

zaten beklemedıgın anda oluyor hamılelık DD

umarım ole olurrr...zaten bu ayda olmazsam saçımı tekrar boyatıcam. bide epilasyon seansım bitişti ama son bi toplama seansım kalmıştı onu yapıcamm...
yani olmazsa bahanelerim çok üzülmiycemmmm:)))

insallah canım mubarek cuma gunu guzel habeelr alırız ıns. kutlama yaparız hemen
Aminnnn

insallah olur canım bu ay :)

günaydın kızlar ya benim dünden beri peçeteyle sildikçe kahverengi leke geliyor ama daha adet olmadım normalde gecesinde hastalanırdım bu neden oluyor ya

günaydın kızlar sabah kahverengi akıntım geldi oda peçeteyle silince başkada gelen giden yok benim bat 10 nisandı ve adet olacakmışım gibi sancım var neden bukadar erken geldi yaa (

Canıımm nasılsın var mı gelen giden. Lekeler kanamaya dönüşmedi ise yerleşme kanamasıdırrr:)))

günaydın kızlar ya benim dünden beri peçeteyle sildikçe kahverengi leke geliyor ama daha adet olmadım normalde gecesinde hastalanırdım bu neden oluyor ya

Ben de sana yazıyordum.Yerleşme kanaması gibi inşallah kanamaya dönüşmezzzzz

canlar ilk idrarimla yapmasam da gozukur mu testim yoktu simdi aldim da cvp verin(((

canim ben hamile oldugumu ögrendim hafta pazartesi 2. veya 3.cü idrarimla yapmisdim cikmamisdi ama hala adet görmeyince sali ilk idrarla yapdim hafiften gözükmüsdü silik cizgi sabah kalktigindaki ilk idrar daha kaliteli oluyo hamilelik testi icin özelliklede en baslardaysan insAllah hayirlsii olsun

Canım benim bi arkadasımda öyle olmuş, adet zamanı lekeler gelmiş 3 gün filan normalden farklıymış yani, sonuc olarak hamileymiş ama :) inşallah sendr hamilesindir :)

canım benim bi arkadasımda öyle olmuş, adet zamanı lekeler gelmiş 3 gün filan normalden farklıymış yani, sonuc olarak hamileymiş ama :) inşallah sendr hamilesindir :)

ayy canım benim inşallah öyledir bendede 2 gündür var ama kahverengi leke şeklinde

tesekkur ederim canim ben bi yapayim eger adet olmazsam tekrar yaparim ozaman
evet en baslardayim ilk deneme:))) cok heycanli bi is bu ya bukadar heycanlanacagimi
tahmin etmemistim.....

tesekkur ederim canim ben bi yapayim eger adet olmazsam tekrar yaparim ozaman
evet en baslardayim ilk deneme:))) cok heycanli bi is bu ya bukadar heycanlanacagimi
tahmin etmemistim.....

anliyorum insAn sabirsizlaniyo helede iki cizgiyi görünce öyle mutlu oluyoki ama adetine nekadar kaldi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…