- 4 Şubat 2012
- 2.745
- 2.061
- 133
Ağzın bal yesinnn kuzummm :)) amin inşallahhh..
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
hadi bakalımmmEet kuzumm beraber yaparızz :)) testle bakışıoruz evdeyken ama yapmıorumm :))
Gizimizz tatlı annemizz eettt :))
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
zaten beklemedıgın anda oluyor hamılelıkDD
Aminnnninsallah canım mubarek cuma gunu guzel habeelr alırız ıns. kutlama yaparız hemen
hadi bakalımmm
umarım ole olurrr...zaten bu ayda olmazsam saçımı tekrar boyatıcam. bide epilasyon seansım bitişti ama son bi toplama seansım kalmıştı onu yapıcamm...
yani olmazsa bahanelerim çok üzülmiycemmmm:)))
Aminnnn
canooooo normalde dün regl olmam lazımdı. nadiren gecikirdi 3-4 gün.. umutlanmıyorum da ama kaldı 2 gün...
sende de var mı heyecaaannnnn
günaydın kızlar sabah kahverengi akıntım geldi oda peçeteyle silince başkada gelen giden yok benim bat 10 nisandı ve adet olacakmışım gibi sancım var neden bukadar erken geldi yaa(
günaydın kızlar ya benim dünden beri peçeteyle sildikçe kahverengi leke geliyor ama daha adet olmadım normalde gecesinde hastalanırdım bu neden oluyor ya
Ben de sana yazıyordum.Yerleşme kanaması gibiinşallah kanamaya dönüşmezzzzz
canımmm test yaptınmıııı
canlar ilk idrarimla yapmasam da gozukur mu testim yoktu simdi aldim da cvp verin(((
günaydın kızlar ya benim dünden beri peçeteyle sildikçe kahverengi leke geliyor ama daha adet olmadım normalde gecesinde hastalanırdım bu neden oluyor ya
canlar ilk idrarimla yapmasam da gozukur mu testim yoktu simdi aldim da cvp verin(((
canım benim bi arkadasımda öyle olmuş, adet zamanı lekeler gelmiş 3 gün filan normalden farklıymış yani, sonuc olarak hamileymiş ama :) inşallah sendr hamilesindir :)
canim ben hamile oldugumu ögrendim hafta pazartesi 2. veya 3.cü idrarimla yapmisdim cikmamisdi ama hala adet görmeyince sali ilk idrarla yapdim hafiften gözükmüsdü silik cizgi sabah kalktigindaki ilk idrar daha kaliteli oluyo hamilelik testi icin özelliklede en baslardaysan insAllah hayirlsii olsun
ayy canım benim inşallah öyledir bendede 2 gündür var ama kahverengi leke şeklinde
:) bende kendimi merak ediyorum..yapcam bakalim Allahim hayirlisini nasip etsinDünden beri seni merak ediyorum ya, ama bbilmiyorum ilk idrar olması şartmı, inşallah hamilesindir canım.
:) bende kendimi merak ediyorum..yapcam bakalim Allahim hayirlisini nasip etsin
bi saate yazarim canim
tesekkur ederim canim ben bi yapayim eger adet olmazsam tekrar yaparim ozaman
evet en baslardayim ilk deneme:))) cok heycanli bi is bu ya bukadar heycanlanacagimi
tahmin etmemistim.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?