Hamile kalmayı bekleyenler

canım erken gebelik testleri var o ilişkiden 5 gün sonra bile gösteriyormuş gebe olup olmadığını

Öylemi, aslında sabırsız davranıp sonra hayal kırıklığı yaşamak istemiyorum ayım 16 sını beklemem lazım galiba

öylemi, aslında sabırsız davranıp sonra hayal kırıklığı yaşamak istemiyorum ayım 16 sını beklemem lazım galiba

ama şöyle bişey var geç döllenme olmuşsa göstermiyor bencede gününü bekle canım az kalmış zaten inşallah hamilesindir canım

Inşallah hayırlı sonuclarla gelirsin, canım ilişkiden 1 hafta sonra test yapsam belli olurumu bilgin varmı

test yaptım negatıf maselef(((((((((((((................hıç bişey çıkmadı ama adette olmadım........bi haftasonra bellı olmuyo dıye bılıyorum tatlım 10gunu gecmesı gerekıyomus ona en az.......

ebrucum yaptım negatıfffff cıktı yaaaaaaaaaaaaaaa((((((((((((((.............adetımı 2 gun gectı..........

hayirlisi olsun tatlim eger hamile degilsen bugün yarin adet olursun ztn ama hala olmazsan yarin insAllah afedersin kullanmadigin bi kabin icine biraz idrarini yap cubugu ona tut o daha etkili oluyo ama umuduni yitirme kacinci denemen bu kac yillik evlisin?

inşallah olmam.........temmuzda 2yıl olcak ve ılk denememızzzzzzz cok heveslenmıstım ne bılım ya bıraz fazla abarttım sanırım ılk deneme sonuçta dımı yanı

inşallah olmam.........temmuzda 2yıl olcak ve ılk denememızzzzzzz cok heveslenmıstım ne bılım ya bıraz fazla abarttım sanırım ılk deneme sonuçta dımı yanı

e canim ilk denemenmis ya benimde mayisda iki sene olucak evleneli tam gecen sene haziranda birakdim hapi 3 aylik hamileyim düsün 8ay sonra oldu hamd olsun sen korunmayi yani gecen aymi birakdin?

e canim ilk denemenmis ya benimde mayisda iki sene olucak evleneli tam gecen sene haziranda birakdim hapi 3 aylik hamileyim düsün 8ay sonra oldu hamd olsun sen korunmayi yani gecen aymi birakdin?

evet ama ben hap falan hıç kullanmadım eşim korundu sadece.....tamam hemen olması buyuk mucize olurdu herhalde....:))))))

Son düzenleme:
evet ama ben hap falan hıç kullanmadım eşim korundu sadece.....tamam hemen olması buyuk mucize olurdu herhalde....:))))))

Canim cok avantajlisin benim esim en basimdan beri bencillik yaptigi icin ben korunmusdum o yüzden de 8ay sürdü hormonlarimin düzelmesi ama icini ferah tut öyle hemen telasda neymis😠 hem tüm doktorlar diyo bunu bir sene süresi var sabret inan bana kafana takmadigin ay bebegin sürpriz yapicak sana ben ne yumurta günü hesapladim ne baska cabaya girdim babasinada banada sürpriz oldu hersey beyinde bitiyo kendi psikolojinide bozma hem 2 sene denemisde olmamis gibi ne bu telas

test yaptım negatıf maselef(((((((((((((................hıç bişey çıkmadı ama adette olmadım........bi haftasonra bellı olmuyo dıye bılıyorum tatlım 10gunu gecmesı gerekıyomus ona en az.......

Canım belki ilk idrarla yapmadıgın için öyle olmuştur, bilmiyorum ama sen hap kullanmamışsın, bana hamilesin gibi geliyor. Bu arada benimde temmuzda iki yıl olcak ve bizimde ilk denememiz oldu :))

ayyyyyyyy inşallah canım ya çok tesekkur ederım Allah bekleyen herkese nasıp etsın............be bılım heveslendım işte ama dedıgın gıbı 1 yıl suresı var bılıyorum dua edın bize hamişler duanız kabul oolur sizin:)))

Canım belki ilk idrarla yapmadıgın için öyle olmuştur, bilmiyorum ama sen hap kullanmamışsın, bana hamilesin gibi geliyor. Bu arada benimde temmuzda iki yıl olcak ve bizimde ilk denememiz oldu :))

eee süpermiş senın bat ne zaman........tesekkur ederım destegın için canım ya dur senı arkadas olarak eklıyım bu kadar ortak yönümüz var madem bebişlerimizide beraber bekleyelımmmmm.......ama nasıl eklıycegımı bılmıyorum:)))))).....................sen hap kulandın mı canım

dualarim sizinle canim Rabbim hayirlisini versin insAllah icini ferah tut dedim gibi cok takma

Canııımmmmmmm bat bugüüüüüünnnnn ne durumdasın?

canım yaaaa çok yoğundun giremedim hiç dünden beri...
dün öğlene doğru regl oldum, ki zaten bekliyordum..
hemen doktora giitim aşılama için başlayacağız ya bu ay... veee kötü sürpriz:
iki tane nur topu gibi kistim olmuş.. ilaç verdi doğum kontrol hapı ile çatlatacakmış kistleri... anlayacağınz benim umutlar kaldı taaaa 2 ay sonrayaaaaa

hayırlısı olsun vardır bunda da bir hayır diyorummm :))

Son düzenleme:

Kusura bakma canım yazamadım, batım 14ile 16sı arasında bekliyorum ama inşallah gelmez :) bende hap filan kullanmadım inşallah bizde hamileyizdir beraber bekleriz :) bu arada bende bilmiyorum nasıl olduğunu pek girmiyorum açıkcası hamilelik belirtilerimi öğrenmek için girdim :) bu arada yaş kaç senin

26 oldum canim sen kacsin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…