Hamile kalmayı bekleyenler

Amannn yaa fatmamm üzüldümm (
Hayırlısı böleymiş be kuzumm sen kafana takma lütfenn..
İnşallahhh aşılamaya gerek bile kalmadan hamile kalırsn kuşumm hiç beklemediğin bi anda olcak belkide :))
Benimde bgn yarın gelir artk ağrım var ztn

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

bizde esimle bu ay denicez hep karar veriyoz gunlerim gelince birimizden biri vazgeciyor bakalim bu hafta gunlerim niyetlendik ins. hayirsiysa olur bebisimiz:)

Canımmm ya çook üzüldüüümmm(((
Ama canınımızı sıkmayalım, inşallah iki ay sonra güzel haberlerini alırız. Geç olsun güç olmasın canım ya. Doğru zamanda sağlıkla olsun inşallah.
Çatlatma iğnesi kist yapar bazen. Doğum kontrol hapıyla ikisi de geçer merak etme. Dediğin gibi her şeyde bir hayır vardır.

kızlar valla üzülmedim desem yalan olur ama her işte vardır bir hayır inancı beni rahatlatıyor...
nice olmadı diye üzüldüğümüz şeylere gün geldi şükür olmamış diye sevindik dimi ama?
hadi neşelenelimmm biraz
ben zaten korkuyordum ilk 4-5 ay çok zor geçiyor... çalışmak bi kenara gözümü açamıyorum... en azından yaz tatiline gelir ilk aylarım sonrası Allah kerim zaten...

Pozitiff kuzumm bnm :)) bnde bu ay olmazsam dicemki amann ztn aralık ayına denk gelio çocuk küçük kalcak hep dicemm :)) bide antibiyotik kullandığım içinde endişeliyim ztn (

bendee diyorum kulağım neden çinliyoooorrrr canlarim cigerlerim sizin Bat gününüz benim doktor randevu günüm (nihayet 3 hafta sonra) hepimizin uğuru olsun o günn kendime dua ederken sizede booll bolll dua edecemmmm

bendee diyorum kulağım neden çinliyoooorrrr canlarim cigerlerim sizin Bat gününüz benim doktor randevu günüm (nihayet 3 hafta sonra) hepimizin uğuru olsun o günn kendime dua ederken sizede booll bolll dua edecemmmm

Tatlımmmm hepimiz birbirimizin duacısıyız inşallahhh inşallahhh hayırlı haberler veririz birbirimize canlarrr :)

canim benimm mesajıni gorunce once üzüldüm ama senin sakinligini gorunce rahatladim..her şerde bir hayir vardir derler..Rabbim sana doğru zamanda hayirlisiyla saglikla hamile kalmayı ve bebeğine kavuşmayı nasip etsin inşallah tatlim 2 ay hic uzun bir sure değil hayirlisiyla beklicem güzel haberlerini.... :)

Tatlımmmm hepimiz birbirimizin duacısıyız inşallahhh inşallahhh hayırlı haberler veririz birbirimize canlarrr :)

aynen oyle bitanemm insallah ayy canoooo hadi arttiriiiinnnn hamişler sayisiniiiiii

canım benım uzulmemene cok sevındım asla moral bozmak yok denemeye devam . allah bılıyor bızde kavusacaz sıpalarımıza :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…