- 4 Şubat 2012
- 2.745
- 2.061
- 133
canım yaaaa çok yoğundun giremedim hiç dünden beri...
dün öğlene doğru regl oldum, ki zaten bekliyordum..
hemen doktora giitim aşılama için başlayacağız ya bu ay... veee kötü sürpriz:
iki tane nur topu gibi kistim olmuş.. ilaç verdi doğum kontrol hapı ile çatlatacakmış kistleri... anlayacağınz benim umutlar kaldı taaaa 2 ay sonrayaaaaa
hayırlısı olsun vardır bunda da bir hayır diyorummm :))
Kusura bakma canım yazamadım, batım 14ile 16sı arasında bekliyorum ama inşallah gelmez :) bende hap filan kullanmadım inşallah bizde hamileyizdir beraber bekleriz :) bu arada bende bilmiyorum nasıl olduğunu pek girmiyorum açıkcası hamilelik belirtilerimi öğrenmek için girdim :) bu arada yas kac senin
canim ben subatta 26oldum sen? bende okuldan arta kalan zamanlarda artik sadece
hamilelik icin bakabiliyorum ama testim bugun negatif cikti adet olmadim daha
Bende martta 23 oldum, inşallah hamileyizdir ikimizde, bence bir iki gün sonra ilk idrarla test yap takipteyim seni, merak ediyorum :)
Bende martta 23 oldum, inşallah hamileyizdir ikimizde, bence bir iki gün sonra ilk idrarla test yap takipteyim seni, merak ediyorum :)
insallah canim bende seni takipteyim benim topigimede beklerim ordads.bi arkadasla
aedt gnumuz ayniydi ve onunda ilk denemesiydi bu ay dun test yapti silik cizgi cikti
bugunde kan testi yaptirdi hamile:))) ilk denemede Allah bizeda nasip etsin
insallah canim bende seni takipteyim benim topigimede beklerim ordads.bi arkadasla
aedt gnumuz ayniydi ve onunda ilk denemesiydi bu ay dun test yapti silik cizgi cikti
bugunde kan testi yaptirdi hamile:))) ilk denemede Allah bizeda nasip etsin
Ay ne güzel hangisi senin topicin ben seni ordan takip ediyim :)
Ay ne güzel hangisi senin topicin ben seni ordan takip ediyim :)
nisan ayinda hamile kalmak isteyen var mi....canim haberleselim
nisan ayinda hamile kalmak isteyen var mi....canim haberleselim
Tamam canım tekrat test yapınca yaz oraya takip edicem
yok canım dönüşmedi ama hala sildikçe leke geliyor normalde 10 nisandı çok önceden başladı ayy inşallah öyledir :))
iki tane nur topu gibi kistim olmuş.. ilaç verdi doğum kontrol hapı ile çatlatacakmış kistleri... anlayacağınz benim umutlar kaldı taaaa 2 ay sonrayaaaaa
Yerleşme de genelde önceden başlar tatlım. Ay hayırlısı inşallah hamilesindiiirrrr
Canımmm ya çook üzüldüüümmm(((
Ama canınımızı sıkmayalım, inşallah iki ay sonra güzel haberlerini alırız. Geç olsun güç olmasın canım ya. Doğru zamanda sağlıkla olsun inşallah.
Çatlatma iğnesi kist yapar bazen. Doğum kontrol hapıyla ikisi de geçer merak etme. Dediğin gibi her şeyde bir hayır vardır.
Amannn yaa fatmamm üzüldümm(
Hayırlısı böleymiş be kuzumm sen kafana takma lütfenn..
İnşallahhh aşılamaya gerek bile kalmadan hamile kalırsn kuşumm hiç beklemediğin bi anda olcak belkide :))
Benimde bgn yarın gelir artk ağrım var ztn
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
kızlar valla üzülmedim desem yalan olur ama her işte vardır bir hayır inancı beni rahatlatıyor...
nice olmadı diye üzüldüğümüz şeylere gün geldi şükür olmamış diye sevindik dimi ama?
hadi neşelenelimmm biraz
ben zaten korkuyordum ilk 4-5 ay çok zor geçiyor... çalışmak bi kenara gözümü açamıyorum... en azından yaz tatiline gelir ilk aylarım sonrası Allah kerim zaten...
Günaydın Canlarrrr:)))
Teşekkür Ederim Tatlımm..:)
Gizzzz deme kız olee bende grip oldum ve bu ay hiç yumurtlama günüydü battı falan ilgilenmedim adetimin kaçıncı günündeyim ona bile bakmadım ama
sweetin dediği gibi aldığımız kararı uygulatmıycaksınnn heheee:)))
sweet aynı durumdayız bende acayip grip oldum ve bu ay dinlemiyordum kendimi ama Gizz diyince acabalar oluştu şimdi bende duymuştum hamilelikte grip olundugunu ama kendime ihtimal vermedim. doktor antibiyotik vermiş sana ama ben dedim ki cocuk güşünüyorum vermedi antibiyotik sadece ağrı kesici ve gargara verdi boğazlarım içinn.. o yuzden 1 haftada anca atlattım ben gribi..
Kuzucummmm ben daha regliyken kullandım hapımı ama tabi bitene kadar yumurtlama döneminede denk geldi ben kullanmak zorundaydım artık iltihaba dönüşmüş çünkü bnm ve kalbe aktığı için o iltihaplar çok tehlikeli bi durumdu bnm için..hatta ben bu ay koruncaktım sırf onun için kadın doğum doktorum bi antibiyotik ismi verdi sadece bunu iç dedi içtim artk hayırlısı :))
Off tatlımm sorma hiiiççç aklıma gelmiodu şimdiyse belirtiler çıkarıorum kendi kendime ortaya :))
Heppp gizzzzz :)
bendee diyorum kulağım neden çinliyoooorrrrcanlarim cigerlerim sizin Bat gününüz benim doktor randevu günüm (nihayet 3 hafta sonra ) hepimizin uğuru olsun o günn kendime dua ederken sizede booll bolll dua edecemmmm
Tatlımmmm hepimiz birbirimizin duacısıyız inşallahhhinşallahhh hayırlı haberler veririz birbirimize canlarrr :)
aynen oyle bitanemm insallahayy canoooo hadi arttiriiiinnnn hamişler sayisiniiiiii
kızlar valla üzülmedim desem yalan olur ama her işte vardır bir hayır inancı beni rahatlatıyor...
nice olmadı diye üzüldüğümüz şeylere gün geldi şükür olmamış diye sevindik dimi ama?
hadi neşelenelimmm biraz
ben zaten korkuyordum ilk 4-5 ay çok zor geçiyor... çalışmak bi kenara gözümü açamıyorum... en azından yaz tatiline gelir ilk aylarım sonrası Allah kerim zaten...
aynen oyle bitanemm insallahayy canoooo hadi arttiriiiinnnn hamişler sayisiniiiiii
Ahhh ahh gizimm inşallahhh :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?