Hamile kalmayı bekleyenler

hadı bakalım rabbım gonlumuze gore versın herseyı.

Aminnn cnmmm hepimiz hamişş olalımmm :)) eşim işten geldi soruo varmı bi gelişme testi yaptınmı :)) hayırrr diorumm :))

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Aminnn cnmmm hepimiz hamişş olalımmm :)) eşim işten geldi soruo varmı bi gelişme testi yaptınmı :)) hayırrr diorumm :))

inşallah canım. kız adamıda bızıde catlattın valla heyecandan cuma günü gelmez artık :))

amanda aman kımler gelmıs kımler gelmısss topıgımız tatlı annesı gelmişşş

bitanecigiiiiiimmmm o senin tatliligiiiiiinnnn cok ozledim hem seniiii pek denk gelemiyoruz canooo ( nasilsinn batin ne zamannn bide acaba topigimizin diger tatlı anneleri nerdelerrr küsüm onlaraa hamile olduktan sonra gelmiyolar he siz inşallah oyle yapmazsiniz sayin beklemedeki dostlar bide
bu ay hamiş haberi alacaz diye hissediyorumm niyeysee

canım benımm bende cook özledım yaaaa . batım 18 nısan ınsallah hayırlısıyla beklıyorum bakalım. senın nasıl gıdıyor hamılelık bı sıkıntın yok dımı :) ınsallah hislerinde yanılmazsın canım :))

inşallah canım. kız adamıda bızıde catlattın valla heyecandan cuma günü gelmez artık :))

Hehehh :)) yok be yaw bişicik olmaz ağrım çok var yaa akşam üstü fln hep sol kasığım ve bacağım arası masaj yaptı eşim biraz yine geçmedi ama şimdi iim neki bu yaa

Wuhuwww inşallahhh hislerinde yanılmazsın kuzummm :)

Kızlar merhaba ben hep günümde hastalanırım fakat 30 unda hastalanmadım 1 nisanda test yaptım negatif di bugun 8 i hala hastalanmadım gec dollenme olduysa ne zmn bellı olur ve sol kasıgım yumurtlama dnmımdede agrımısdı bu son ıkı gundr ara ara batmalar oluo baska hiçbi blırtım yok sizce bahar grcişindenmi günüm karıstıı

canım benım uzulmemene cok sevındım asla moral bozmak yok denemeye devam . allah bılıyor bızde kavusacaz sıpalarımıza :)

canlar çok sağolun inşallah benim için Hayırlısı olur. 2 ay uzun bir süre ama sabredeceğiz inşallah. Allaha emanet olun sizi seviyorum

Canlarımmm günaydınnn :))
Gününüzz çoookk güzel geçsinn inşallahhh :))

canlar çok sağolun inşallah benim için Hayırlısı olur. 2 ay uzun bir süre ama sabredeceğiz inşallah. Allaha emanet olun sizi seviyorum

Uzun deil tatlım göz açıp kapayıncaya kadar geçicek bak gör :) bizde seni sevioruzzz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…