- 4 Şubat 2012
- 2.745
- 2.061
- 133
cuma gunu hersey bellı olcak 2 yenı hamıs gelcek ıns
Hahahhh inşallahhh kuzummm :)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
hadı bakalım rabbım gonlumuze gore versın herseyı.
Aminnn cnmmm hepimiz hamişş olalımmm :)) eşim işten geldi soruo varmı bi gelişme testi yaptınmı :)) hayırrr diorumm :))
amanda aman kımler gelmıs kımler gelmısss topıgımız tatlı annesı gelmişşş
bitanecigiiiiiimmmm o senin tatliligiiiiiinnnncok ozledim hem seniiii pek denk gelemiyoruz canooo ( nasilsinn batin ne zamannn bide acaba topigimizin diger tatlı anneleri nerdelerrr küsüm onlaraa hamile olduktan sonra gelmiyolar he siz inşallah oyle yapmazsiniz sayin beklemedeki dostlar bide
bu ay hamiş haberi alacaz diye hissediyorumm niyeysee
canım benim inşallah öyledir ya ama sanki olacakmış gibide sancım var oyüzden çok ümit bağlamıyorum
inşallah canım. kız adamıda bızıde catlattın valla heyecandan cuma günü gelmez artık :))
bitanecigiiiiiimmmm o senin tatliligiiiiiinnnncok ozledim hem seniiii pek denk gelemiyoruz canooo ( nasilsinn batin ne zamannn bide acaba topigimizin diger tatlı anneleri nerdelerrr küsüm onlaraa hamile olduktan sonra gelmiyolar he siz inşallah oyle yapmazsiniz sayin beklemedeki dostlar bide
bu ay hamiş haberi alacaz diye hissediyorumm niyeysee
Pozitiff kuzumm bnm :)) bnde bu ay olmazsam dicemki amann ztn aralık ayına denk gelio çocuk küçük kalcak hep dicemm :)) bide antibiyotik kullandığım içinde endişeliyim ztn(
iPhone 'den Kadınlar Kulubu aracılığı ile gönderildi
canim benimm mesajıni gorunce once üzüldüm ama senin sakinligini gorunce rahatladim..her şerde bir hayir vardir derler..Rabbim sana doğru zamanda hayirlisiyla saglikla hamile kalmayı ve bebeğine kavuşmayı nasip etsin inşallah tatlim 2 ay hic uzun bir sure değil hayirlisiyla beklicem güzel haberlerini.... :)
canım benım uzulmemene cok sevındım asla moral bozmak yok denemeye devam . allah bılıyor bızde kavusacaz sıpalarımıza :)
canlar çok sağolun inşallah benim için Hayırlısı olur. 2 ay uzun bir süre ama sabredeceğiz inşallah. Allaha emanet olun sizi seviyorum
Canlarımmm günaydınnn :))
Gününüzz çoookk güzel geçsinn inşallahhh :))
Hayırlısı olsun bitanem :) inşallah güzel haberlerini alırız canım:))
canım günaydın dün akşam itibariyle kırmızılar geldi artık umutlar gelecek aya bugünde doktora gideceğim ilgin için teşekkür ederim :))
üzüldüm canım ya . Umarım bi daha ki aya olur artık
inşallah canım ya senin bat nezamandı canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?