Hamile kalmayı bekleyenler

kızlar ben ovulasyon testi yapıyorum ve 2 günde aynı koyulukta ben napcam ya yarın da nobetm var acaba yarın mi yumurtalar çatlar ki

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

kesinlikle öyle canım herşeyin zamanı var derler ya ben artık ona inanıyorum kendimi yiyip bitirmeyeceğim
tabıkı oylede bız sabırsızsız ıste :) keske kafaya takmasak hiç ama olmuyor :)
Hahahh eet cnmm yine yapmadımmm test :))

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

kız ıyı sabırlısın sen masallah :)))

kızlar ben ovulasyon testi yapıyorum ve 2 günde aynı koyulukta ben napcam ya yarın da nobetm var acaba yarın mi yumurtalar çatlar ki

canım koyuluk belırgın bence bugunle yarını kacırma.boş gecırme sakın

bendee diyorum kulağım neden çinliyoooorrrr canlarim cigerlerim sizin Bat gününüz benim doktor randevu günüm (nihayet 3 hafta sonra) hepimizin uğuru olsun o günn kendime dua ederken sizede booll bolll dua edecemmmm

hadi bakalımmm o zaman mübarek cuma günü iyi haberlerle döndee hamilelik yoksa bile(ki yok buay bence) senin için sevinmekten kendimiz için üzülmeyiz:)

hımmm baktın olmuyor 1 saatlıgıne ızın alamazmısın canım işten

yapamam ki ayıp olur malesef olmazsa kismet değilmiş derim napim ama uzulmuo değilim

yapamam ki ayıp olur malesef olmazsa kismet değilmiş derim napim ama uzulmuo değilim

ee canım sende baska bahane bulursun. ılla soylemen gerekmezkı. yınede sen bılırsın tabı. ne zamandan berı denıyorsunuz

kızlarrr benim umutlar yine mayısa kaldı. batım gelmemesine ragmen az önce kırmızılar geldiii....(43:

kızlarrr benim umutlar yine mayısa kaldı. batım gelmemesine ragmen az önce kırmızılar geldiii....(43:

Aaa battaşımm yaa üzüldümmm ( beni yalnız bıraktınn yoğunmu gelio cnm yerleşme fln olmasın?

tabıkı oylede bız sabırsızsız ıste :) keske kafaya takmasak hiç ama olmuyor :)

kız ıyı sabırlısın sen masallah :)))

Aslında deilimmm ama sabrediorum işte napiim :)) pek umutlanamıorumm nedense yaa ağrım çok

kızlar adetime 2 gün var bat 11 nisan erken mi daha :S

Eklentiler

• $20140409_140654.webp
    4,3 KB · Görüntüleme: 44
Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…