- 4 Şubat 2012
- 2.745
- 2.061
- 133
Kızlar yardımmmmmmmmmmmmmmmmmmmm...............................6 nisan gibi adet olmam lazımdı ama olmadım test yaptım bişeyde cıkmadı yaaaaaaa.................napayım sizce(((((((((((((((( cvp beklıyorum tecrubelı arkadaslardan
canım günaydın dün akşam itibariyle kırmızılar geldi artık umutlar gelecek aya bugünde doktora gideceğim ilgin için teşekkür ederim :))
Tatlım Günaydın. Iki çizginin koyuluğunun birbirine eşit olması gerekiyor bitanem. O yüzden daha olmamış canım. Testi sabah 10 ve akşam 8 arasında 4 saatlik idrar tutarak ve son bir saat sıvı almayarak yap tatlım. Bir de ilk idrarla yapılmaması gerekiyor.her gün aynı saatlerde yapmaya çalış. İnşallah iki koyu çizgiyi bir kaç güne yakalarsın. Önceki günlerde yaptığın testleri de atma canım, üzerlerine tarih yazıp diğerleri ile yana koyarsan çizginin günden güne ne kadar koyulaştığını anlar ve gelecek ay adetin ilk gününden itibaren sayınca yumurtlamanın ne zaman olacağını tahmin edebilirsin.Allah emeklerini boşa çıkarmasın tatlım. Adetinin ilk gününden sayınca kaçıncı gündesin?
((( yaaaaa çok üzüldüm canım ya (( hayırlısı tatlım . Allah doğru zamanda sağlıkla versin inşallah ((( inşallah bu ay olur canım ya.
Kızlaaarrr günaydınnn..
Maaleseff bendende kötü haberrr..
Çok felaket ağrım var gelcek bgn bnm kırmızılar maalesef..
Okuldan izin bile almayı düşünüorum
günaydın canım daha kırmızılar gelmeden umutsuzluğa kapılma inşallah olmazsın canım
canım benımm bende cook özledım yaaaa . batım 18 nısan ınsallah hayırlısıyla beklıyorum bakalım. senın nasıl gıdıyor hamılelık bı sıkıntın yok dımı :) ınsallah hislerinde yanılmazsın canım :))
Wuhuwww inşallahhh hislerinde yanılmazsın kuzummm :)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
canlar çok sağolun inşallah benim için Hayırlısı olur. 2 ay uzun bir süre ama sabredeceğiz inşallah. Allaha emanet olun sizi seviyorum
kızlarrr benim umutlar yine mayısa kaldı. batım gelmemesine ragmen az önce kırmızılar geldiii....( 43:
Kızlarr dayanamadım test yaptım ve kocamannn tek çizgi çıktı önce yanlışlıkla çizginin çıkcağı yere damlattm :) kafa uçmuş okadar yorgunumkiağrımda arttı ztn bgn yarın gelir bnmkilerde..
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
canimmm benimde 18iydi ya 18 subatti bu 18 sanada uğur getirsin inşallah bitaneemmmhadi bakalim bak şimdiden söyluyorum hamile olunca irtibati koparmak yokk he :))))))
kuzummm insallah:)) ne durumdasınnnn
canım benım yaaa cok umutluydum senden ama kısmet degılmıs yıne üzüldüm gercekten((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?