Hamile kalmayı bekleyenler

Kızlarr dayanamadım test yaptım ve kocamannn tek çizgi çıktı önce yanlışlıkla çizginin çıkcağı yere damlattm :) kafa uçmuş okadar yorgunumki ağrımda arttı ztn bgn yarın gelir bnmkilerde..

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

yapmıycam artık yaptıkça moralim bozluyoki benim. bu sefer belirtilerim çok erken başladı son 3günde ağrıyan göğüslerim 10gün önce başladı kasık ağrılarım desen öyle. ama umutlanmak istemiyorum beklycem bakalım 2 gün daha

Kızlar yardımmmmmmmmmmmmmmmmmmmm...............................6 nisan gibi adet olmam lazımdı ama olmadım test yaptım bişeyde cıkmadı yaaaaaaa.................napayım sizce(((((((((((((((( cvp beklıyorum tecrubelı arkadaslardan

Tecrübeli değilim arkadaşım ama bildiğim kadarıyla şu an senin kan testinde çıkma ihtimali yüksek.İstersen bi sağlık kuruluşundan bhcg testi yaptır,kesin sonuç alırsın.Yoğunluğa göre değişir ama genelde sabah yaptırırsan öğleden sonra,öğle vakitlerinde yaptırırsan ertesi gün sonucu alabiliyorsun.Hadi inşallah hamişsindir,güzel haberlerini bekliyoruz...

canım günaydın dün akşam itibariyle kırmızılar geldi artık umutlar gelecek aya bugünde doktora gideceğim ilgin için teşekkür ederim :))

((( yaaaaa çok üzüldüm canım ya(( hayırlısı tatlım . Allah doğru zamanda sağlıkla versin inşallah((( inşallah bu ay olur canım ya.

yumurtlama gunumu yakaliyamadim arkadaslar bu gun son testimi yaptim negatif cikti her zaman ki gibi saglik olsun canm belki bir gun olur canm. Kismet Allahim kimsenin kucagini bos birakmasi (AMiN)

Kızlaaarrr günaydınnn..
Maaleseff bendende kötü haberrr..
Çok felaket ağrım var gelcek bgn bnm kırmızılar maalesef..
Okuldan izin bile almayı düşünüorum

((( yaaaaa çok üzüldüm canım ya(( hayırlısı tatlım . Allah doğru zamanda sağlıkla versin inşallah((( inşallah bu ay olur canım ya.

canım günaydın ben dün doktora gittim kistim var bide süt hormonum yüksekmiş onu düşürmesi gerekiyormuş bisürü ilaç verdi canım çok sıkkın dünden beri ağlayıp duruyorum dün eşimlede konuştum bize kimse bebeği sormasın dedim kimse bize akıl vermesin dedim ben bizimkilere söyledim sende annengile söyle dedim herşeyin hayırlısı ya elden bişey gelmiyor

slm
kızlar bende ilk defa katılıyorum bu tarz topinge bende hamile kalmayı çok istiyorum ama 1.5 aydır hamile kalamadık korunmadığımız halde tecrübeli arkadaşlar bana yardımcı olabilirmisiniz napmam gerekiyor ALLAH nasip ederse bu ikinci olcak:)))

canimmm benimde 18iydi ya 18 subatti bu 18 sanada uğur getirsin inşallah bitaneemmm hadi bakalim bak şimdiden söyluyorum hamile olunca irtibati koparmak yokk he :))))))

canlar çok sağolun inşallah benim için Hayırlısı olur. 2 ay uzun bir süre ama sabredeceğiz inşallah. Allaha emanet olun sizi seviyorum

sende Allaha emanet ol kuzum 2 ay hic de uzun bir sure değil inşallah sonu cok güzel olacak..Rabbim hakkında hayirlisini versin tatlim..

kızlarrr benim umutlar yine mayısa kaldı. batım gelmemesine ragmen az önce kırmızılar geldiii....(43:

kuzuuummmm hayirlisi olsun canini sıkma o miniş geleceği zamani biliyor Rabbim hayirlisini dogru zamanda nasip etsin inşallah...mayısta guzel haber alırsın insallah bitanemm

Kızlar yaa adetime benim hesaplarıma göre 6 gün kaldı 2 gündür kasıklarımda batma vardı bu sabah afedersiniz ishal oldum ve umutlarım yıkıldı ishal adet belirtisidir diye biliyorum çünkü.. dün gece yatarken dua ettim allahım hamileysem bana göster rüyamda diye.. ama adet olduğumu gördüm rüyamda.. bu sabah tabirine baktım çocuğu olmayan bir kadının adet olduğunu görmesi çocuğunun olacağına işarettir yazıyodu gene umutlandım ama nasıl geçer şu 6 gün bilmiyorum inşallah bu sefer rabbim yüzümü güldürür

canım benım yaaa cok umutluydum senden ama kısmet degılmıs yıne üzüldüm gercekten ((

canimmm benimde 18iydi ya 18 subatti bu 18 sanada uğur getirsin inşallah bitaneemmm hadi bakalim bak şimdiden söyluyorum hamile olunca irtibati koparmak yokk he :))))))

ayy ınsallah canım benım hamıs olsam her zaman sızleyım yınede hep destek tam destek :)

kuzummm insallah:)) ne durumdasınnnn

Bu sabah çok ağrım oldu cnm okula giderken ped koydumda gittim gelcek die ztn dün test yaptım negatif çıktı,kahverengi geldi ağrım yok geçti muhtemelen bu gece yada sabaha ağrıyla beraber burda olcak kırmızılar hiç gününü şaşmadan :)) nasip napalımm..

canım benım yaaa cok umutluydum senden ama kısmet degılmıs yıne üzüldüm gercekten ((

Nasip cnm yaa ben çok üzülmedim açıkcası antibiyotik kullandım yaa çok korkcaktım tüm hamileliğim boyunca bişi olmuşmudur die şimdi rahatım :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…