Hamile kalmayı bekleyenler

neyse cnm benım hayırlısı olsun herseyın beklıceza rtık gelecek ayı

tecrubelı arkadaslarım batım gecelı 3 gün oldu en son 8 nısanda yaptım test hıç bişey cıkmadı....bugunde adet olmadım bıraz daha beklıyım mı 2.bebiş bekleyenler sizde boyle bir durum oldu mu gec öğrendıgınız oldu mu??????????????........................ne zaman test yapayım cvp VERINNNNNNNNNNNNNNN LUTFENNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN

kuzum beniiimm hayirlisi olsun Rabbim verecegi zamani biliyor hic umutsuzluğa düşme senin miniğin belki mayis ayını secmistir annesinin göbüşüne düşmek için

canim bence sabret eger haftasonu olmazsan pazartesi kan testine git

gııızzzz'cımm napıyosun hayatım?bebiş nasıl sen nasılsın??

kuzum beniiimm hayirlisi olsun Rabbim verecegi zamani biliyor hic umutsuzluğa düşme senin miniğin belki mayis ayını secmistir annesinin göbüşüne düşmek için

Öylee cnmm yaa kimbilir kuzumm belkide bakalım bekleyip görcezz :))

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

gııızzzz'cımm napıyosun hayatım?bebiş nasıl sen nasılsın??

tatlımmm çok özledim ben senii nerelerdesin..kuzum biraz zor günlerden gectik ama simdi iyiyiz cok şükür bebegimle yarın gorecez bebisimizi inşallah sen nasılsınn kuzuum çalışmalar ne durumdaa

Zeynebcimmm nerelerdesinnnn senn??

buradayııımmmsizi takip ediyorum ama yazmıyorum canım.
tüp bebişe başladım 4. günümdeyim az kaldı hamile olmama yürekten inanıyorummm
sen nasılsın?

tatlımmm çok özledim ben senii nerelerdesin..kuzum biraz zor günlerden gectik ama simdi iyiyiz cok şükür bebegimle yarın gorecez bebisimizi inşallah sen nasılsınn kuzuum çalışmalar ne durumdaa

bende seni özledim canıımmm
ne oldu hiç haberim yok?düşük tehlikesi mi vardı yoksaama geçmiş çok şükürr

bende tüp bebeğe başladım tatlım 4. günümdeyim bugün

Aminnnn kardes ins hamissindir benimde alti gun var adetime inss adet olmam da bebek vardir nasil beklicem bende bilmiyorm ins hamisizdir :)

buradayııımmmsizi takip ediyorum ama yazmıyorum canım.
tüp bebişe başladım 4. günümdeyim az kaldı hamile olmama yürekten inanıyorummm
sen nasılsın?

Yaaaa ayy inşallahh inşallahhh ne zaman belli olcaaakkk :))
Ben iim cnm yarın batım bgnden ağrılar başladı ve kahverengi geldi öbür aya kaldı bizim umutlarda :)

daha yeni başladım iğnenin 4. günündeyim tatlım muhtemelen en geç 1 aya belli olur sonuç

hadi ya,sıkma canını tatlım.hem klomen filanda kullanıyosun sanırım olur inşallah bir problemde yok zaten.

bende seni özledim canıımmm
ne oldu hiç haberim yok?düşük tehlikesi mi vardı yoksaama geçmiş çok şükürr

bende tüp bebeğe başladım tatlım 4. günümdeyim bugün

aaaa hadi yaaa canim beniim çok sevindim insallah hayallerine kavusursuuunnn nasil oluyor tüp bebek hiç bilgim yok ne zaman belli olacak yaniiii tatlım evet malesef kesenin çevresinde kan pihtisi vardı düşük tehlikesi geçirdim kanamam oldu 2 gece hastanede yattim çıkınca 3 hafta sadece tuvalete kalkmama izin vardi ve o 3 hafta boyunca hep lekelerim geldi psikopata başlamıştım artik bakip duruyordum tekrar kanamam mi var diye..1 ay önce doktora gittiğimizde tehliken geçmiş bi sıkıntımız yok dedi dünyalar benim oldu o günden beri de lekem falan da yok Rabbime çok şükürler olsun Allah hepimize sağlıklı hamilelik ve dogum nasip etsin inşallah bitanemmmm

ayy bir daha Rabbim öyle üzüntü yaşatmasın canım,neyse ki atlatmışsın çok şükür.

en geç 1 aya belli olur canım inşallah

daha yeni başladım iğnenin 4. günündeyim tatlım muhtemelen en geç 1 aya belli olur sonuç

hadi ya,sıkma canını tatlım.hem klomen filanda kullanıyosun sanırım olur inşallah bir problemde yok zaten.

Yok yok iim cnm korkuodum bu ay ztn ya çok hasta oldum antibiyotik fln kullandım oyüzden..
Bu ay kullandım cnm klomen eet ama önümüzdeki ay gitmicem doktora fln,doktorumdanda hiç memnun deildim değiştircem giziminn dediği bi doktor var ona gitsemmi bide yoksa ölece bıraksammı bilemedim amann bilmiom iştee :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…