Nasip cnm yaa ben çok üzülmedim açıkcası antibiyotik kullandım yaa çok korkcaktım tüm hamileliğim boyunca bişi olmuşmudur die şimdi rahatım :))
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
neyse cnm benım hayırlısı olsun herseyın beklıceza rtık gelecek ayı
ayy ınsallah canım benım hamıs olsam her zaman sızleyım yınede hep destek tam destek :)
Bu sabah çok ağrım oldu cnm okula giderken ped koydumda gittim gelcek die ztn dün test yaptım negatif çıktı,kahverengi geldi ağrım yok geçti muhtemelen bu gece yada sabaha ağrıyla beraber burda olcak kırmızılar hiç gününü şaşmadan :)) nasip napalımm..
tecrubelı arkadaslarım batım gecelı 3 gün oldu en son 8 nısanda yaptım test hıç bişey cıkmadı....bugunde adet olmadım bıraz daha beklıyım mı 2.bebiş bekleyenler sizde boyle bir durum oldu mu gec öğrendıgınız oldu mu??????????????........................ne zaman test yapayım cvp VERINNNNNNNNNNNNNNN LUTFENNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN
kuzum beniiimm hayirlisi olsun Rabbim verecegi zamani biliyor hic umutsuzluğa düşme senin miniğin belki mayis ayını secmistir annesinin göbüşüne düşmek için
gııızzzz'cımm napıyosun hayatım?bebiş nasıl sen nasılsın??
gııızzzz'cımm napıyosun hayatım?bebiş nasıl sen nasılsın??
Zeynebcimmm nerelerdesinnnn senn??
tatlımmm çok özledim ben senii nerelerdesin..kuzum biraz zor günlerden gectik ama simdi iyiyiz cok şükür bebegimleyarın gorecez bebisimizi inşallah sen nasılsınn kuzuum çalışmalar ne durumdaa
Öylee cnmm yaa kimbilir kuzumm belkide bakalım bekleyip görcezz :))
Kızlar yaa adetime benim hesaplarıma göre 6 gün kaldı 2 gündür kasıklarımda batma vardı bu sabah afedersiniz ishal oldum ve umutlarım yıkıldı ishal adet belirtisidir diye biliyorum çünkü.. dün gece yatarken dua ettim allahım hamileysem bana göster rüyamda diye.. ama adet olduğumu gördüm rüyamda.. bu sabah tabirine baktım çocuğu olmayan bir kadının adet olduğunu görmesi çocuğunun olacağına işarettir yazıyodu gene umutlandım ama nasıl geçer şu 6 gün bilmiyorum inşallah bu sefer rabbim yüzümü güldürür
buradayııımmmsizi takip ediyorum ama yazmıyorum canım.
tüp bebişe başladım 4. günümdeyim az kaldı hamile olmama yürekten inanıyorummm
sen nasılsın?
öyle bitanem senin için hayırlısı nasilsa öyle olur inşallah
Yaaaa ayy inşallahh inşallahhh ne zaman belli olcaaakkk :))
Ben iim cnm yarın batım bgnden ağrılar başladı ve kahverengi geldi öbür aya kaldı bizim umutlarda :)
bende seni özledim canıımmm
ne oldu hiç haberim yok?düşük tehlikesi mi vardı yoksaama geçmiş çok şükürr
bende tüp bebeğe başladım tatlım 4. günümdeyim bugün
aaaa hadi yaaa canim beniim çok sevindim insallah hayallerine kavusursuuunnnnasil oluyor tüp bebek hiç bilgim yok ne zaman belli olacak yaniiii tatlım evet malesef kesenin çevresinde kan pihtisi vardı düşük tehlikesi geçirdim kanamam oldu 2 gece hastanede yattim çıkınca 3 hafta sadece tuvalete kalkmama izin vardi ve o 3 hafta boyunca hep lekelerim geldi psikopata başlamıştım artik bakip duruyordum tekrar kanamam mi var diye..1 ay önce doktora gittiğimizde tehliken geçmiş bi sıkıntımız yok dedi dünyalar benim oldu o günden beri de lekem falan da yok Rabbime çok şükürler olsun Allah hepimize sağlıklı hamilelik ve dogum nasip etsin inşallah bitanemmmm
daha yeni başladım iğnenin 4. günündeyim tatlım muhtemelen en geç 1 aya belli olur sonuç
hadi ya,sıkma canını tatlım.hem klomen filanda kullanıyosun sanırım olur inşallah bir problemde yok zaten.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?