Yok yok iim cnm korkuodum bu ay ztn ya çok hasta oldum antibiyotik fln kullandım oyüzden..
Bu ay kullandım cnm klomen eet ama önümüzdeki ay gitmicem doktora fln,doktorumdanda hiç memnun deildim değiştircem giziminn dediği bi doktor var ona gitsemmi bide yoksa ölece bıraksammı bilemedim amann bilmiom iştee :))
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
canım doktorundan memnun değilsen mutlaka değiştir ve onun dediğini uygula.
sende Allaha emanet ol kuzum 2 ay hic de uzun bir sure değil inşallah sonu cok güzel olacak..Rabbim hakkında hayirlisini versin tatlim..
Uzun deil tatlım göz açıp kapayıncaya kadar geçicek bak gör :) bizde seni sevioruzzz :)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
canım benım uzulmemene cok sevındım asla moral bozmak yok denemeye devam . allah bılıyor bızde kavusacaz sıpalarımıza :)
Canımmm ya çook üzüldüüümmm(((
Ama canınımızı sıkmayalım, inşallah iki ay sonra güzel haberlerini alırız. Geç olsun güç olmasın canım ya. Doğru zamanda sağlıkla olsun inşallah.
Çatlatma iğnesi kist yapar bazen. Doğum kontrol hapıyla ikisi de geçer merak etme. Dediğin gibi her şeyde bir hayır vardır.
ayy bir daha Rabbim öyle üzüntü yaşatmasın canım,neyse ki atlatmışsın çok şükür.
en geç 1 aya belli olur canım inşallah
cok teşekkür ederim kuzuumm darisi 1 aya kadar senin güzel haberini duymaya inşallah :)))
Merhaba bayanlar,uzun süredir bebekle ilgili yorumları,sorunları okuyordum,benzer duyguları yaşadığım hissi beni daha iyi hissettiriyordu.Ben yaklaşık bir senedir evliyim.ilk 6 ay birbirimize alışalım diye korunduk,ama sonra hadi artık deyip denemelere başladık.ilk başta kafamı bu kadar takabileceğim aklıma gelmemişti,çünkü hemen hamile kalabileceğimi düşünüyordum,ama öyle olmadı,1. ay 2. ay 3. ay derken beni bir korku aldı.eczaneden yumurtlama testleri aldım.önce certain diye bir marka aldım sonraki ay prediktör marka aldım,denemeye başladım,teste göre denemelere devam ettik,ama yine olmadı.daha sonra internetten clearblue diye bir yumurtlama test kiti olduğunu ve herkesin 1-2 denemede sonuç aldığını okudum,hemen sipariş ettim,geldi ve ona göre denemeye başladık.o ay geçti yine olmadı,zaten adete 1 hafta kala karnım ağrımaya başlıyordu ve ben hüsran içinde kalakalıyordum.6. aya girmiştik ve yine internetten preseed diye bir jel olduğunu ve daha ilk kullanışta hamile kalanların olduğunu okudum ve bir ümit onu da sipariş ettim,geldi,ve kullanmaya başladık,clearblue ile de yumurtlamayı takip ettim,baktım adete daha 10 gün var benim göğüslerim ağrımaya başladı,garipsedim karnım da ağrımaya başlayınca hah tamam yine geliyor kırmızılar,ve artık doktordan randevu almanın zamanı geldi dedim,aradım 15 gün sonraya verdiler,bu arada adet günüm yaklaştıkça gögüslerimin ağrısı gitgide arttı,ve adet gününden bir gün önce ve sonra aşırı derecede karnım ağrıdı,ağrı kesiciler aldım,o gün geçti,sonraki gün bir sonraki gün ben hala olmadım ama o kadar eminim ki hamile olmadığıma adetim niye gecikiyor diye üzülüyorum bu arada,tam bir hafta geçti ben de tık yok,göğüsler ağrıyor,başka bişey kalmadı,artık gittim kan verdim,yarına çıkar dediler,bekleyemedim,test aldım eve geldim,vee inanamadım beş dk bile geçmedi anında boyandı 2. çizgi,hala inanamıyorum,ertesi gün kan belli oldu..pozitif..doktordan ne sebeplerle randevu almıştım gittim orada 2 milimlik kalp atışı gördük...inanamıyordum..şu an 3. ayıma girdim allahın izniyle..stresli zamanlarım oldu,allahımın izniyle bebeğime kavuşmak nasip olur inşallah...bunları anlattım çünkü benim için çok şaşırtıcı oldu..çok mutsuzdum,korkuyordum..lütfen siz de umudunuzu yitirmeyin..belirti derseniz ben de sadece göğüs ağrısı oldu,ve hala devam ediyor...Allah hepimize bebeğimize sağlıkla kavuşmayı nasip etsin inşallah...
Aminnnn kardes ins hamissindir benimde alti gun var adetime inss adet olmam da bebek vardir nasil beklicem bende bilmiyorm ins hamisizdir :)
son 3 gün dünden beri inanılmaz belim arıyo canım yaa ömrümde bilmem adet öncesi böyle belim ağrısın bugün yattım hatta o derece yani.. çok korkuyorum adet olucam diye.. içimde kuvvetli bir his vardı hamileyim diye ama bence yine olmadı :'( inşallah hamileyizdir çıkmadık candan ümit kesilmez derler
inş.hamilesindir
sen adet oldun mu yoksa
sen adet oldun mu yoksa
yok ben daha yeni uye oldum tatlım başkasıyla karıştırdın galiba ben aşılama oldum sen aşılama olmuşmuydun
hiç sorma onu ben aşılama tedavisine başlamıştım ocak ayında.. aşılama günüm belliydi ama son kontrolde iptal edildi.. fazla sayıda yumurtam gelişmiş diye.. ilaçların yarısı hala elimde düşün o kadar iğneyle yumurtalarım aşırı tepki vermiş.. bu ay adet olursam o kalan iğnelerimle bir daha denemek istiyorum sen kaçıncı günündesin aşılaman yapıldı mı
aşılamam yapıldı tatlım ya allah yardımcımız olsun benimde ilaçlar yan etki yaptı yumurtalıklarım çok fazla buyumuş doktor ne yapacağını bilmio sancıdan öluorum eğer çok fazla etkı ediosa sakın fazla yaptırma mutlaka kontrol altında ol ben mahvoldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?