Hamile kalmayı bekleyenler

canım doktorundan memnun değilsen mutlaka değiştir ve onun dediğini uygula.

Merhaba bayanlar,uzun süredir bebekle ilgili yorumları,sorunları okuyordum,benzer duyguları yaşadığım hissi beni daha iyi hissettiriyordu.Ben yaklaşık bir senedir evliyim.ilk 6 ay birbirimize alışalım diye korunduk,ama sonra hadi artık deyip denemelere başladık.ilk başta kafamı bu kadar takabileceğim aklıma gelmemişti,çünkü hemen hamile kalabileceğimi düşünüyordum,ama öyle olmadı,1. ay 2. ay 3. ay derken beni bir korku aldı.eczaneden yumurtlama testleri aldım.önce certain diye bir marka aldım sonraki ay prediktör marka aldım,denemeye başladım,teste göre denemelere devam ettik,ama yine olmadı.daha sonra internetten clearblue diye bir yumurtlama test kiti olduğunu ve herkesin 1-2 denemede sonuç aldığını okudum,hemen sipariş ettim,geldi ve ona göre denemeye başladık.o ay geçti yine olmadı,zaten adete 1 hafta kala karnım ağrımaya başlıyordu ve ben hüsran içinde kalakalıyordum.6. aya girmiştik ve yine internetten preseed diye bir jel olduğunu ve daha ilk kullanışta hamile kalanların olduğunu okudum ve bir ümit onu da sipariş ettim,geldi,ve kullanmaya başladık,clearblue ile de yumurtlamayı takip ettim,baktım adete daha 10 gün var benim göğüslerim ağrımaya başladı,garipsedim karnım da ağrımaya başlayınca hah tamam yine geliyor kırmızılar,ve artık doktordan randevu almanın zamanı geldi dedim,aradım 15 gün sonraya verdiler,bu arada adet günüm yaklaştıkça gögüslerimin ağrısı gitgide arttı,ve adet gününden bir gün önce ve sonra aşırı derecede karnım ağrıdı,ağrı kesiciler aldım,o gün geçti,sonraki gün bir sonraki gün ben hala olmadım ama o kadar eminim ki hamile olmadığıma adetim niye gecikiyor diye üzülüyorum bu arada,tam bir hafta geçti ben de tık yok,göğüsler ağrıyor,başka bişey kalmadı,artık gittim kan verdim,yarına çıkar dediler,bekleyemedim,test aldım eve geldim,vee inanamadım beş dk bile geçmedi anında boyandı 2. çizgi,hala inanamıyorum,ertesi gün kan belli oldu..pozitif..doktordan ne sebeplerle randevu almıştım gittim orada 2 milimlik kalp atışı gördük...inanamıyordum..şu an 3. ayıma girdim allahın izniyle..stresli zamanlarım oldu,allahımın izniyle bebeğime kavuşmak nasip olur inşallah...bunları anlattım çünkü benim için çok şaşırtıcı oldu..çok mutsuzdum,korkuyordum..lütfen siz de umudunuzu yitirmeyin..belirti derseniz ben de sadece göğüs ağrısı oldu,ve hala devam ediyor...Allah hepimize bebeğimize sağlıkla kavuşmayı nasip etsin inşallah...

canım doktorundan memnun değilsen mutlaka değiştir ve onun dediğini uygula.

Eet cnm ya hiç deilim bu ay farklı bi doktora gideim olmadı ondan snra bırakırım :)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

sende Allaha emanet ol kuzum 2 ay hic de uzun bir sure değil inşallah sonu cok güzel olacak..Rabbim hakkında hayirlisini versin tatlim..

Uzun deil tatlım göz açıp kapayıncaya kadar geçicek bak gör :) bizde seni sevioruzzz :)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

canım benım uzulmemene cok sevındım asla moral bozmak yok denemeye devam . allah bılıyor bızde kavusacaz sıpalarımıza :)

kızlar çok sağolun tesellileriniz için... hayırlısı olur inşallah... zaten bi kötü oldum.. klomen kullandığım için reglim sadece koyu leke şeklinde oldu. 3 günde de kesildi...hormonlarımı bozduğu için de üzüldüm..

kızlaaaarrrr ben pazartesi günü şu maranki'nin kozmik beden temizliğine başladım sağlık için... ama bir de öğrendim ki, vücudu tamamen temizlediği için hem hastalıklar gidiyormuş hem de bir çok şeye çare oluyormuş... veee arkadaşımın komşusu yapmış 13 sene sonra hamile kalmış... kistleri tamamen yok ediyormuş.... inşallah bende hamile kalırım...
derslerim çok yoğunlaştı pek giremiyorum artık.. arada girer bi kontrol ederim sizi.. güzel bi haber olursa muhakkak paylaşırım sizlerle...
Cansınııızzzzzzz siiiiiiizzzzzzzz........
İyi ki varsınızzz siiiiiiizzzzzzzz........

Herkese uzun bir aradan sonra merhaba,
Su an üzgünüm çünkü bugün yine regl oluyorum. Bu ay çok iyi niyetliydim ama yinede olmadı. Artık kaygıya kapılıyorum. Ocaktan beri korunmuyoruz ve benim başka bir rahatsızlığımdan dolayı olduğum tedavi beni ne kadar zaman idare eder bilmiyorum o yüzden doktorlarımda bir an önce bebek sahibi olmaya çalışmamı söylemişlerdi. Rahatsızlığım nevralji ve pek bilinmeyen zor bir rahatsızlık. Şu an ilaç almıyorum ama hala hamile kalamadım. Çoookk üzgünüm. Kimseyi görmek istemiyorum. Kendimi salak gibi hissediyorum umutlandığım için.
Etrafındaki herkes hamile veya ilk denemede hamile kalıyor. Moralim bozuldu artık.
anlaacağım bilmiyorum. Bu baskıya döndü eşimizde canı sıkılıyordur bazen konuşamıyoruz bu konuyu geriliyoruz yada beraber üzülüyoruz.

Neyse. Paylaşabileceğim bir tek sizler varsınız. Umarım herkes mutlu olur bebeğine kavuşur.

kızlar merhaba geçen adet bitiminden hemen sonra ateş ölçme yöntemine başladım hergün ölçüyorum ebe arkadaşım önerdi bu şekilde çok kişiyi hamile bıraktığını söyledi inş. bende onlardan olurum bu ikinci ayımız adetime 5 gün var 1 haftadır ateşim 36,9 du 3 gündür de 37,10 da arkadaşım adet gününe kadar ateşin düşmezse büyük ihtimal hamilesin dedi bu haftada ölçmeye devam inş. hamileyimdir allah isteyen herkese nasip etsin belirti aramadığım için farkında değilim :)

cok teşekkür ederim kuzuumm darisi 1 aya kadar senin güzel haberini duymaya inşallah :)))

canımcımm nasıl gıdıyor hamılelık :)) benımde bat a az kaldı kız heyecan var azcık. bu ay olsun artık dualarını yapıyorsun bılıyorum ama eksık etme bızlere yınede sen :))

hayırlı olsun canım.. allah tamamına erdirsin... yani anladığım kadarıyla sen preseed jel ile mi hamile kaldın? nasıl kullandın onu canım? doktora sordun mu? sağlıklı mı? bi zararı var mı?

Aminnnn kardes ins hamissindir benimde alti gun var adetime inss adet olmam da bebek vardir nasil beklicem bende bilmiyorm ins hamisizdir :)

son 3 gün dünden beri inanılmaz belim arıyo canım yaa ömrümde bilmem adet öncesi böyle belim ağrısın bugün yattım hatta o derece yani.. çok korkuyorum adet olucam diye.. içimde kuvvetli bir his vardı hamileyim diye ama bence yine olmadı :'( inşallah hamileyizdir çıkmadık candan ümit kesilmez derler

inş.hamilesindir

yok ben daha yeni uye oldum tatlım başkasıyla karıştırdın galiba ben aşılama oldum sen aşılama olmuşmuydun

hiç sorma onu ben aşılama tedavisine başlamıştım ocak ayında.. aşılama günüm belliydi ama son kontrolde iptal edildi.. fazla sayıda yumurtam gelişmiş diye.. ilaçların yarısı hala elimde düşün o kadar iğneyle yumurtalarım aşırı tepki vermiş.. bu ay adet olursam o kalan iğnelerimle bir daha denemek istiyorum sen kaçıncı günündesin aşılaman yapıldı mı

aşılamam yapıldı tatlım ya allah yardımcımız olsun benimde ilaçlar yan etki yaptı yumurtalıklarım çok fazla buyumuş doktor ne yapacağını bilmio sancıdan öluorum eğer çok fazla etkı ediosa sakın fazla yaptırma mutlaka kontrol altında ol ben mahvoldum

ah kıyamam benim tedavimde ondan iptal edildi doktor dedi bu kadar çok yumurta seninde tutarsa bebeğinde hayatını tehlikeye sokar dedi.. iyiki iptal oldu diyorum şimdi.. bu sefer başka doktorla başlıcam bakalım dozu azaltıcaklarmış.. sen hangi iğneden kullandın ben progan 300 kullandım günlük 75 mm vurdum

ay tatlım doktorun çok iyiymiş bana böle bişey sölemedi bile oviritte 250 verdi suan yumurtalıklarım 2 kat buyumuş çok az miktarda verilmeliymiş snradan söledi çok dikkatli ol canım böle bişey yok yani ağrıdan ağladım kaç gün herseye dikkat edin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…