Hamile kalmayı bekleyenler

ay tatlım doktorun çok iyiymiş bana böle bişey sölemedi bile oviritte 250 verdi suan yumurtalıklarım 2 kat buyumuş çok az miktarda verilmeliymiş snradan söledi çok dikkatli ol canım böle bişey yok yani ağrıdan ağladım kaç gün herseye dikkat edin

allah allah ovitrelle çatlatma iğnesi ya.. benim o aşamaya gelmeden iptal oldu son kontrolde doktor dedi normalde en fazla 2 yumurta gelişmiş olması lazımmış benim 7 tane birden gelişmiş diye iptal etti fazla büyüme nasıl oluyomuşki ya tüüh allah korusun patlasa bide ne dangalak doktormuş neyyse kötü düşünme kuzum yaa kaç günün kaldı test yapmana.. bu arada bol bol dinlen yorma kendini ağrıların artmasın

öle canım benim çok yanlış yaptım ztn o doktora gitmekle nasıl sinirliyim bi bilsen kuzucuğum çok iyi araştır seninde benim gibi galiba çok yumurtalık oluşursa sakın aşılama yaptırma doktoruda çok ii seç allah yardımcın olsun inş.ii haberlerini alırım benimde ağrılarıma ii gelir:)

Bende de agri var test yapmayi Dusunuodm vazgectm adetimi beklicem oyle canm cikmadk candan umit kesilmez bekleyelim bakalim

inşallah pozitif sonuç alırsın tatlım bi çırpıda unutturur ağrılarını.. çok geçmiş olsun

3 gun kaldi benimde canm adetime kasıklarımda agri var ya midemde dün gece asiri yanma vardı bugunde oyle yemegini yiyemedm hatta bulantidan ama adet olcam sanirim

yanma ve bulantı :) hayır olsun kuzucuk hamilelik belirtisidir ama aynı zamanda adet belirtisi de olabilir.. hakkımızda hayırlısı olsun bende bu ay farklı ağrılar mevcut ama kırmızı kartı görcem gibi :))

:)) insallah canim yaaa umarim kirmizi karti gormeyiz uzuuuun birr süre :))

Günaydınnn kızlarrr :))
Topik baya sessizleşmiş..ben yine fena grip oldumm yaa ve öle yoğunumki hiç dinlenemiorum
Bu arada haftaya yumurtlama günlerim ve eşimde yurtdışında olcak mayıs ayındada ben yani bizim iş taa hazirana kaldı :))

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Merhaba güzelliklerrr nasilsinizz ?? bir sey geldi aklima acaba facebook grubu kursak gelen olurmuu ekim anneleri sayfasinda yapmışlar da ordan gördüm

Merhaba güzelliklerrr nasilsinizz ?? bir sey geldi aklima acaba facebook grubu kursak gelen olurmuu ekim anneleri sayfasinda yapmışlar da ordan gördüm
ben gelirim

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

canımcımm nasıl gıdıyor hamılelık :)) benımde bat a az kaldı kız heyecan var azcık. bu ay olsun artık dualarını yapıyorsun bılıyorum ama eksık etme bızlere yınede sen :))

kuzummmm eksik edermiyim hiicc Rabbim inşallah bu ay hayirlisiyla nasip etsin sana da minik bir kalp..isteyen hasret çeken herkese nasip olsun insallah Rabbim kimseye aratmasın...ben cok iyiyim artik canoo bebegim de cok iyii maşallah cuma günü ikili test sonucumuzu veee cinsiyetimizi ogrenecez Allahin izniyle

Kızlarrr slmmm..günlerdir çok yoğundumm ve buna bünye dayanamadı tabii ( çok hastayım bgn izin aldım yatıorum evdee,dünde doktora gttm antibiyotik yine başladımm..öksürükten uyuyamıorum geceleri biz ztn hazirana kadar ara verdikk hayırlısı olsun..
Sayfa çok boş kalmış nerdesinizzzz ??

bebegiiiimmm cokk gecmis olsuuuunnn şimdi nasilsinn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…