ah kıyamam benim tedavimde ondan iptal edildi doktor dedi bu kadar çok yumurta seninde tutarsa bebeğinde hayatını tehlikeye sokar dedi.. iyiki iptal oldu diyorum şimdi.. bu sefer başka doktorla başlıcam bakalım dozu azaltıcaklarmış.. sen hangi iğneden kullandın ben progan 300 kullandım günlük 75 mm vurdum
ay tatlım doktorun çok iyiymiş bana böle bişey sölemedi bile oviritte 250 verdi suan yumurtalıklarım 2 kat buyumuş çok az miktarda verilmeliymiş snradan söledi çok dikkatli ol canım böle bişey yok yani ağrıdan ağladım kaç gün herseye dikkat edin
allah allah ovitrelle çatlatma iğnesi ya.. benim o aşamaya gelmeden iptal oldu son kontrolde doktor dedi normalde en fazla 2 yumurta gelişmiş olması lazımmış benim 7 tane birden gelişmiş diye iptal etti fazla büyüme nasıl oluyomuşki ya tüüh allah korusun patlasa bide ne dangalak doktormuş neyyse kötü düşünme kuzum yaa kaç günün kaldı test yapmana.. bu arada bol bol dinlen yorma kendini ağrıların artmasın
son 3 gün dünden beri inanılmaz belim arıyo canım yaa ömrümde bilmem adet öncesi böyle belim ağrısın bugün yattım hatta o derece yani.. çok korkuyorum adet olucam diye.. içimde kuvvetli bir his vardı hamileyim diye ama bence yine olmadı :'( inşallah hamileyizdir çıkmadık candan ümit kesilmez derler
öle canım benim çok yanlış yaptım ztn o doktora gitmekle nasıl sinirliyim bi bilsen kuzucuğum çok iyi araştır seninde benim gibi galiba çok yumurtalık oluşursa sakın aşılama yaptırma doktoruda çok ii seç allah yardımcın olsun inş.ii haberlerini alırım benimde ağrılarıma ii gelir:)
Bende de agri vartest yapmayi Dusunuodm vazgectm adetimi beklicem oyle canm cikmadk candan umit kesilmez bekleyelim bakalim
ne kadar kaldı adetine canım
3 gun kaldi benimde canm adetime kasıklarımda agri var yamidemde dün gece asiri yanma vardı bugunde oyle yemegini yiyemedm hatta bulantidan ama adet olcam sanirim
inşallah pozitif sonuç alırsın tatlım bi çırpıda unutturur ağrılarını.. çok geçmiş olsun
inş.canım inş.sende pozitifi görürsün allah herseyin heyırlısını versin
yanma ve bulantı :) hayır olsun kuzucuk hamilelik belirtisidir ama aynı zamanda adet belirtisi de olabilir.. hakkımızda hayırlısı olsun bende bu ay farklı ağrılar mevcut ama kırmızı kartı görcem gibi :))
kızlarrr benim umutlar yine mayısa kaldı. batım gelmemesine ragmen az önce kırmızılar geldiii....( 43:
ben gelirimMerhaba güzelliklerrrnasilsinizz ?? bir sey geldi aklima acaba facebook grubu kursak gelen olurmuu ekim anneleri sayfasinda yapmışlar da ordan gördüm
canımcımm nasıl gıdıyor hamılelık :)) benımde bat a az kaldı kız heyecan var azcık. bu ay olsun artıkdualarını yapıyorsun bılıyorum ama eksık etme bızlere yınede sen :))
ben gelirim
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Kızlarrr slmmm..günlerdir çok yoğundumm ve buna bünye dayanamadı tabii( çok hastayım bgn izin aldım yatıorum evdee,dünde doktora gttm antibiyotik yine başladımm..öksürükten uyuyamıorum geceleri biz ztn hazirana kadar ara verdikk hayırlısı olsun..
Sayfa çok boş kalmış nerdesinizzzz ??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?