Sen buradan yaz, Gizzzzz seni de listeye ekler canım.
İlkini ben söyledim, inşallah uğur getirir.
bebegiiiimmm cokk gecmis olsuuuunnn şimdi nasilsinn
Gizimmmm teşekkür ederimmm daha iimm penisilin olunca kendime getirdi beni :)) bu haftasonu toparlarım iice :) sen nasılsınn??
canim benimm cok dikkat et kendine Allah şifa versin.. ben heycanliyim canoooobugün cinsiyetini ogrenecezz kismetse
Edemedim cnm hiç bu aralarsaol kuzumm..ayy eett yaa kaçta randevun gelince yaz hmnn meraktayımm :)
daha coookk var kuzuum yaaa tee 4 bucuktaa.. gelir gelmez hemen yazarim amaa :))))
Zamann geçmez şimdi sanaa :)) bişilerle oyalann kuzumm :)
geçmiyor vallaa canoo :))) oyalandigim tek şey de yine bebişle ilgili :) cinsiyetini ogrendigim ilk gun yavru kuşuma bişey alacam demiştim ne alim diye internette geziniyorum :)))))
Hahahhh :)) çok heyecanlı yaa :) inşallahh topikte ne kadar hamile kalmak isteyen varsa en yakın zamanda bu heyecanı tatsınn :)
kizlaarrrrrrrrrrr bende minik bir erkek varmiişşş
Ayy ayy yer o minik erkeği teyzoşlarııı :)) Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsinn kuzummm :)
Cokk sevindim canimm rabbim ins. Sagliklica kucaginiza almayi nasip eder yakisikliyi allahim bagislasin ins.
Cokk sevindim canimm rabbim ins. Sagliklica kucaginiza almayi nasip eder yakisikliyi allahim bagislasin ins.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?