Hamile kalmayı bekleyenler

canim benimm cok dikkat et kendine Allah şifa versin.. ben heycanliyim canoooo bugün cinsiyetini ogrenecezz kismetse

Edemedim cnm hiç bu aralar saol kuzumm..ayy eett yaa kaçta randevun gelince yaz hmnn meraktayımm :)

geçmiyor vallaa canoo :))) oyalandigim tek şey de yine bebişle ilgili :) cinsiyetini ogrendigim ilk gun yavru kuşuma bişey alacam demiştim ne alim diye internette geziniyorum :)))))

Hahahhh :)) çok heyecanlı yaa :) inşallahh topikte ne kadar hamile kalmak isteyen varsa en yakın zamanda bu heyecanı tatsınn :)

Arkadaşlar merhaba
Ben 1 senelik evliyim 1 sene hapla korundum
2 ay önce bıraktım hapı ilk ay 26 şubat hapı bitirdim ve adet oldum.
Hapsız 2. Adetim 23 mart. Adetime 2 gün falan var test yaptım ama negatif nezaman kalabilirim ki

5 ay önce doğumda bebeğimi kaybettim .kolay gebe kalma konusunda fikirlerin varsa paylaşırsanız sevinirim hemen gebe kalmak istiyorum bu ay korunmadım ama olmadı.rabbim bekletmez inşallah

kizlaarrrrrrrrrrr bende minik bir erkek varmiişşş

canım benim hamilelik nasıl gidiyor. benimde bebişim erkekmiş ama dr 1 ay daha beklemekte fayda var demişti nisanın 3 ünde ki kontrolumde 8 mayısı sabırsızlıkla bekliyorum şimdi .. Göbiş çıkmaya başladınmı ? benim felaket çıktı görenler şaşırıyo 6 aylık gibi oldum ... İkili tarama testi yaptırdınmı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…